|
احادیث قدسی
|
|
۱۳:۲۳, ۱۰/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۰ ۱۵:۴۶ توسط zohur.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
میخواستم احدیث قدسی زیبایی رو در این تاپیک قرار بدم ان شاء الله خوشتون بیاد![]() ؛«قال الله تعالی : مَن طَلَبَنی، وَجَدَنی وَ مَن وَجَدَنی، عَرَفَنی وَ مَن عَرَفَنی، اَحَبَّنی وَ مَن اَحَبَّنی، عَشَقنَی وَ مَن عَشَقتَنی، عَشَقتَهُ وَ مَن عَشَقتَهُ، قَتَلتَهُ وَ مَن قَتَلتَهُ، فَعَلّی ديَتَهَ وَ مَن ديَتَهُ عَلَیّ ديَتَهُ فاَنَا ديَتَهُ»؛ خداوند متعال می فرمايد: «کسی که مرا طلب کند، مرا پيدا می کند و کسی که مرا پيدا کند ، مرا می شناسد و کسی که مرا بشناسد، مرا دوست دارد و کسی که من را دوست دارد، عاشقم می شود و کسی که عاشق من شود، من عاشق او می شوم و کسی که من عاشق او شوم، می کشمش و کسی که من او را می کشم ديه دارد و ديه ي او بر من است. من ديه ي او هستم.» (الجواهر السنيه، ص 94 - بحارالانوار، ج 67، ص 25).؛ قال الله عزّوجلّ: ياد من، هر جايي زيباست.(كافي2/497)
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۱۹, ۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
![]() حدیث قدسی به عزت و جلال و بزرگواری و جایگاه مرتفع عرشم سوگند، امید هر کس را که به جز به من امیدوار باشد حتماً به وسیله ی نومیدی، خواهم برید و لباس مذلت و خواری در نزد مردم را حتماً به او خواهم پوشانید و او را از نزدیک شدن به بارگاهم حتماً دور خواهم ساخت! آیا در سختی ها جز مرا آرزو می کند؟ و حال آنکه سختی ها همه به دست من است ؟ و با حلقه ی فکر، درِ خانه ی غیر مرا می زند؟ و حال آنکه کلید درهای بسته به دست من است و درِ خانه ی من به روی هر کسی که مرا بخواند باز است؟ مگر بخشایش و کرم از آن من نیست؟ مگر گذشت و رحمت به دست من نیست؟ مگر من محل آرزوها نیستم؟ ای بدا به حال آنان که از رحمت من ناامیدند و ای بدا به حال آن که معصیت مرا بکند و احترام مرا نگاه ندارد... نقل از کتاب لقاءالله، تألیف میرزا جواد آقا ملکی تبریزی |
|||
|
|
۱۶:۱۳, ۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
این کار خیلی خوبه ولی ایکاش بشه روش بحث موضوعی کرد یعنی بجای اینکه فقط احادیث رو گذاشت راجع به یه موضوع خاص که در احادیث قدسی اومده صحبت کرد.
|
|||
|
|
۲۱:۱۹, ۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
به دوستدارانم شرابی می دهم که چون بنوشند
به طرب ایند پاک شوند چون پاک شدند ذب میشوند سپس از دیده ها پنهان میشوند انگاه خالص میشوند انگاه به من وصل میشوند سپس من نیز به انها وصل میشوم همانگونه که من هر چه اراده کنم انجام میشود انها نیز اراده کنند انجام میشود
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

میخواستم احدیث قدسی زیبایی رو در این تاپیک قرار بدم ان شاء الله خوشتون بیاد![[تصویر: vz5qgwmlw70hkyjtkrfq.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/vz5qgwmlw70hkyjtkrfq.jpg)

![[تصویر: 56161459891404067634.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/56161459891404067634.jpg)