|
احادیث قدسی
|
|
۱۳:۲۳, ۱۰/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۰ ۱۵:۴۶ توسط zohur.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
میخواستم احدیث قدسی زیبایی رو در این تاپیک قرار بدم ان شاء الله خوشتون بیاد![]() ؛«قال الله تعالی : مَن طَلَبَنی، وَجَدَنی وَ مَن وَجَدَنی، عَرَفَنی وَ مَن عَرَفَنی، اَحَبَّنی وَ مَن اَحَبَّنی، عَشَقنَی وَ مَن عَشَقتَنی، عَشَقتَهُ وَ مَن عَشَقتَهُ، قَتَلتَهُ وَ مَن قَتَلتَهُ، فَعَلّی ديَتَهَ وَ مَن ديَتَهُ عَلَیّ ديَتَهُ فاَنَا ديَتَهُ»؛ خداوند متعال می فرمايد: «کسی که مرا طلب کند، مرا پيدا می کند و کسی که مرا پيدا کند ، مرا می شناسد و کسی که مرا بشناسد، مرا دوست دارد و کسی که من را دوست دارد، عاشقم می شود و کسی که عاشق من شود، من عاشق او می شوم و کسی که من عاشق او شوم، می کشمش و کسی که من او را می کشم ديه دارد و ديه ي او بر من است. من ديه ي او هستم.» (الجواهر السنيه، ص 94 - بحارالانوار، ج 67، ص 25).؛ قال الله عزّوجلّ: ياد من، هر جايي زيباست.(كافي2/497)
|
|||
|
|
۱۶:۰۲, ۱۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
13- قال الله عزّوجلّ: اي فرزند آدم! خودت را محو بندگي من كن تا دلت را پر از بينيازي كنم.(كافي2/83) ![]() قال الله عزّوجلّ: چنانكه هيچ درختي بدون ميوه كامل نيست، ايمان نيز بدون كنارگذاشتن كارهاي حرام كامل نميشود.(عللالشرايع1/250)
|
|||
|
|
۱۶:۲۶, ۱۱/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۰ ۱۶:۳۶ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام یه حدیث قدسی دیشب شنیدم که به دلیل اختلاف روایات دو جور معنا میشه:
قال الله عزّ و جلّ:
الصّوم لی. و أنا اَجزِیِ به ترجمه: خداوند بزرگ فرمودند: روزه برای من است و من به روزه دار پاداش می دهم. قال الله عزّ و جلّ:
الصّوم لی. و أنا اُجزیَ به
ترجمه: خداوند بزرگ فرمودند: روزه برای من است و خود من پاداش روزه دار هستم. |
|||
|
|
۰:۴۵, ۱۳/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۰ ۰:۵۵ توسط zohur.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
قال الله عزّوجلّ: بندهام با چيزي بهتر از واجبات به من نزديك نميشود. و با نافله(كارهاي مستحبي) به من نزديك ميشود تا اينكه دوستش بدارم. آنگاه كه دوستش بدارم، من گوش او خواهم شد كه با آن ميشنود و ديدهي او كه با آن ميبيند و زبان او كه با آن سخن ميگويد و دست او كه قدرتنمايي ميكند. اگر دعايم كند اجابتش ميكنم و اگر از من بخواهد به او ميدهم.(كافي2/353)
|
|||
|
|
۱:۴۸, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ممنون...کسی منبع جامع و کامل و البته به زبان روان و شیوائی برای احادیث قدسی، می شناسه ؟
|
|||
|
|
۱:۵۳, ۱۳/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۰ ۲:۱۱ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
نام کتاب: احادیث قدسی
نویسنده: محمد مهدی حاجی پروانه شامل 46 حدیث قدسی لینک دانلود |
|||
|
|
۱۴:۳۰, ۱۳/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۰ ۱۶:۲۴ توسط zohur.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
قال الله عزّوجلّ: اي آدم! هركدام از فرزندان تو قصد انجام كار نيكي كند، اگر انجام ندهد يك كار نيك و اگر انجام دهد، ده برابر نوشته خواهد شد.(كافي2/440)
|
|||
|
|
۱۶:۵۰, ۱۳/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۰ ۱۶:۵۰ توسط zohur.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
روایات شیعه مواردی از احادیث قدسی توسط ائمه هدی (صلوات علیهم) نقل شدهاند كه در برخی سلسلۀ سند به پیامبر اكرم (صلّی الله علیه و آله) میرسد. چنانچه امام سجاد (علیهالسلام) فرموده است:
« خداوند به موسی وحی نمود مرا نزد مخلوقاتم محبوب كن و مخلوقاتم را نیز نزد من محبوب كن موسی گفت: پروردگارا چگونه چنین كنم؟ خطاب رسید: نعمتهای مرا یاد آور شو تا مرا دوست بدارند... »
|
|||
|
|
۰:۴۴, ۱۵/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مهر/۹۰ ۰:۴۹ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
قال الله عزّ و جلّ:
من شش چیز را در شش جا قرار دادم، ولی مردم آن را در شش جای دیگر طلب می کنند و هرگز به آن نمی رسند: علم را در گرسنگی قرار دادم و لی مردم آن را در سیری طلب می کنند عزّت را در نماز شب قرار دادم ولی مردم آن را دردستگاه سلاطین می خواهند ثروت را در قناعت قرار دادم ولی مرم آن را کثرت مال طلب می کنند استجابت دعا را در لقمه حلال قرار دادم ولی مردم آن را در قیل و قال دنبال می کنند بلند مرتبگی را در تواضع قرار دادم ولی مردم آن را در تکبر می طلبند راحتی را در بهشت قرار دادم ولی مردم آن را در دنیا طلب می کنند. |
|||
|
|
۱۵:۲۲, ۲۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلامدوستان گل zohur,منتقم الزهرا عزیز: باتشکر ازمطالب نابی که قراردادیدودرادامه قرارمیدهید....باتوجه به عنوان ومحتوای تاپیک این موضوع به بخش اصول عقاید شیعه منتقل میگردد. یاحق. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

میخواستم احدیث قدسی زیبایی رو در این تاپیک قرار بدم ان شاء الله خوشتون بیاد![[تصویر: vz5qgwmlw70hkyjtkrfq.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/vz5qgwmlw70hkyjtkrfq.jpg)

![[تصویر: f9m07pv3jz6fi9tf9sz.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/f9m07pv3jz6fi9tf9sz.jpg)