|
کلیپ های سکته را در این جا قرار دهید+نقد این کار
|
|
۲۳:۲۲, ۱۰/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۰ ۰:۵۱ توسط vavp.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
مجموعه کلیپ "سکته" که یک طنز سیاسی است؛ توسط چند جوان خلاق ساخته شده . کار، کار بسیار جالب و جذابی است . اگر رسانه های صهیونیزم علیه ما برنامه طنز با هدف ترور اجتماعی و نا به سامان نشان دادن وضع کشور، درست میکنند؛ ما هم همین کار را انجام میدهیم البته نه از جایی پول میگیریم و نه برای کسی کار کار میکنیم . هدف دوستانمون هم اون طور که دیدیم همین بوده و برای نظام خودشون کلیپ طنز بسیار جالبی رو دارن میسازن که در عرصه جنگ نرم ضربه سختی رو به دشمن وارد میسازد. البته یک سری نقد هم به کار وارده مثلا نباید برخی جملات گفته میشد . اگر کار در حد رسمی است نشان دادن برخی نماد ها جالب نیست . ولی در هر شکل کار بسیار عالی است . در قسمت آخر مستند مردمان آخرالزمان نیز از چنین طرح استراتژیک بسیار پویایی با جزئیات و روش های عمل رونمایی خواهد شد . کلیپ سکته قسمت اول کلیپ سکته قسمت دوم کلیپ سکته قسمت سوم کلیپ سکته قسمت چهارم کلیپ سکته قسمت پنجم کلیپ سکته قسمت ششم کلیپ سکته قسمت هفتم کلیپ سکته قسمت هشتم کلیپ سکته قسمت نهم کلیپ سکته قسمت دهم کلیپ سکته قسمت یازدهم کلیپ سکته قسمت دوازدهم کلیپ سکته قسمت سیزدهم فعلا سیزده قسمت از این مستند منتشر شده که تا چند وقت دیگر قسمت چهاردهم اون منتشر میشه . برای ارتباط با سازندگان این مستند میتونید از طریق آدرس sekteh89@yahoo.com استفاده نمایید . |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۰۱, ۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱/شهریور/۹۰ ۲۱:۰۱)مبینا نوشته است: با سلام به همه شما دوستان صحبت هاتون کاملا قابل تامله ، مخصوصا برای من که طرفدار این برنامه بودم به نظر من بهتره اگر به جای شخصیت ها رویه های غلط رو به سخره بگیرن.. |
|||
|
|
۶:۰۲, ۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
دوستان منطقی انتقاد کنند...!!!
هرجا اشکال هست دوستان با دلیل مطرح کنند, وگرنه من که همه اش حسن دیدم. به نظر من هیچ چیز زشتی نداره, توهین هم به هیچ عنوان به شخصی نمیکنه. فقط وقایع روز رو با زبان طنز بیان میکنه نمیدونم چی باعث شده همچین حرفایی زده بشه... یا علی مدد |
|||
|
|
۱۳:۵۸, ۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۳/شهریور/۹۰ ۶:۰۲)Braveheart نوشته است: دوستان منطقی انتقاد کنند...!!! منم خیلی از سکته خوشم اومدم ولی قبول کن یه مقداری هم مسخره میکنه.. شخصا از نظر من شخص مشایی رو باید به باد احانت گرفت اما وقتی بزرگان دین ما خدا پیغمبر و امامان ما میگن نباید و کا بدیه میگیم چشم.. سکته باید یکمی بیشتر مراعات کنه (البته نه در مورد مشایی : )15 چرا نمیاد...؟ |
|||
|
|
۱۹:۱۰, ۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
قسمت پانزدهم كيفيت خوب (حجم 29 مگابايت) کد قالب بندی شده: http://www.roshangari.ir/jMediaDirect/videos/hd/72/Bg9rQy3kHStPsALh5VCTFASw67oMAMmB.mp4.flvكيفيت معمولي (حجم 18 مگابايت) کد قالب بندی شده: http://www.roshangari.ir/jMediaDirect/videos/sd/72/Bg9rQy3kHStPsALh5VCTFASw67oMAMmB.flvياعلي! |
|||
|
|
۱۹:۱۱, ۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
کلیپ شماه 15 سکته!
از همینجا دانلود کنید حدود 10 مگ |
|||
|
|
۲:۵۵, ۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سكته - قسمت پانزدهم
کیفیت بالا : http://dl-ansarclip.com/film/mostanadha/...teh_15.flv معمولی : http://dl-ansarclip.com/film/mostanadha/...teh_15.3gp |
|||
|
|
۴:۰۴, ۴/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۰ ۷:۱۲ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام کیفیت پایینه و حجم بالا
با فرمت mkv و بیت بالای 300 و صدا هم پایین 64 باشه این کیفیت که گزاشتین بیت تصویر 200 و صدا 128. 128؟ چه خبره لینک قسمت 3 و 9 خرابه |
|||
|
۱۳:۰۶, ۵/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۰ ۱۳:۰۷ توسط dideban.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۱/مرداد/۹۰ ۰:۴۱)EMPERATOR نوشته است: از نظر من بیشتر تقلیدی از پارازیت و سعی کرده جلو پارازیت بایسته "صرفا جهت اطلاع" و "بالاتر از خبر" هم در مقابله با پارازیت ساخته شدن وحید جلیلی در یکی از سر مقاله های نشریه "راه" گفتن (نقل به مضمون) ما همیشه منتظریم تا دشمن یه کاری بکنه و ما در مقابله هجوم دشمن دفاع کنیم از نظر من تقلیدی بودن کار مقابله با برنامه پارازیت (یعنی هدفش انگار فقط جواب دادن به پارازیته) از اشکالات بنیادی این کار هستن که البته با توجه به این که این کار توسط چند جوان (احتمالا دانشجو) صورت میگیره بسیار ارزشمنده و هر یک قسمت صدبرابر کل صدا وسیما ارزش داره |
|||
|
|
۱۷:۲۱, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۳/شهریور/۹۰ ۶:۰۲)Braveheart نوشته است: دوستان منطقی انتقاد کنند...!!! ما خیلی منطقی داریم میگیم مسخره کردن اشخاص مسلمون شناخته شده توی این فیلم اصلا درست نیست. این که شما هیچ چیز زشتی ندید عجیبه نه این حرف ها . همون قسمت اول و دوم که من دیدم پره از این مسخره کردن ها....چه مشایی، چه بقیه. من نمی دونم چرا شما از همچین حرفایی دفاع می کنید؟؟؟ |
|||
|
|
۳:۱۰, ۸/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۰ ۳:۱۱ توسط vavp.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام
کار شاید تقلیدی باشه اما مهم اینجاست که این کار به واسطه ی افرادی تهیه شده که هیچ پولی نمیگیرن و برای نظام داران کار میکنن این مهمه . این عمل اگر بدونید در مسائل جنگ نرم چه اثری داره ! وحشتناک طرف مقابل رو به عقب میرونه اگر گسترش پیداکنه البته در چارچوب درست . خود من به قسمت 15 انتقاد دارم . درست نیست که از لفظ ماشین لباس شویی با اون مفهموم القا شده استفاده کنه اون هم برای نائب رئیس مجلس شورای اسلامی. شاید من به خود نائب رئیس مجلس انتقاد داشته باشم اما هرگز نباید به این مقام توهین بشه . دوستان حتما مطلع هستید که خود آقا چه واکنشی نسبت به توهین نماینده های مجلس به رئیس جمهور نشون دادن . ایشون حفظ شان مقام ها مد نظرشونه نه صرفا شخص به همین جهت واکنش شدیدی نسبت به این ماجرا نشون دادن . بنابراین توهین در پوشش طنز به نائب رئیس مجلس کار درستی نیست . ان شاءالله که از سر غفلت بوده . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)