کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آسیب شناسی علم یک ضرورت-مشارکت فکری کنید
۶:۲۱, ۱۲/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۰ ۱۸:۲۵ توسط janali.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلام علیک به کاربران تالار بیداری اندیشه

انشالله که موضوع پیشنهادیم تکراری نباشه

با کسب اجازه از حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه شریف پیشنهاد مهمی پیرامون اهتمام تالار برای ایجاد بخشی پیرامون علم و آسیب شناسی های مربوط به آن را دارم

منظور من صرفا طرح مباحث علمی نیست. امیدوارم در ادامه منظورم رو بتونم برسونم

همونطور که شما از من بهتر می دونید اسلام بشدت به علم اهمیت داده و دستور اکید داشته یک مسلمان موحد همواره جویای علم باشه. راز این گفته به اعتقاد من شاید تولید علم توحیدی باشه. که در مقطعی از زمان بخاطر رشادتهای ائمه بزرگوار بویژه حضرت امام باقر(علیه السلام) و امام صادق(علیه السلام) این مهم جامه عمل پوشانده شد. اما چرا قرعۀ این پیشتازی در علم به دست عالَم سکولار افتاد و الان دنیا تاوان چه چیزی را پس می دهد؟؟؟

در حال حاضر نوک پیکان پیشرفت و جهت دهی علم دست عالِم سکولاره. پس در نتیجه علم تولیدی این عالِم، علم سکولار خواهد بود. علم سکولار تلاشی در جهت حذف خدا بوسیله علم و دانشه.

یکی از مؤثرترین حربه های مشرکین برای سکولاریزه کردن عالَم، سکولاریزاسیون علم و عالِمه. وقتی با علم عدم وجود خدا رو مطرح کنند از ابزار مؤثری بهره برده اند

این موضوع اهمیت بسزایی در دنیایی که همواره بسمت سکولاریزه شدن در حرکت است داره. متاسفانه در آن واحد تولید علم عمدتا توسط عالِم سکولار صورت میگیره.

به گفته حضرت آیت الله جوادی آملی(نقل به مضمون) عالِم میتونه سکولار باشه اما علم نمیتونه سکولار باشه
توحیدی کردن این علم به خودی خود باید توسط موحدین صورت بگیره و این مهم را هرگز نمیتوان از یک عالِم سکولار انتظار داشت

همونطور که مستحضر هستید حتی کشور خود ما سر فصل های وزرات علوم، وزرارت آموزش و پرورش و وزرارت بهداشت که متولیان آموزش کشورند مملو از مبنای علم سکولاره. (که انشاالله هرچه زودتر اصلاح بشه--- البته این مهم به تلاش من و تو که مدعی موحد بودن رو داریم وابسته است)

ایجاد بخشی جدید پیرامون علم برای شناخت آسیب شناسی علم سکولار و اهمیت علم توحیدی از ضروریات است

شاید پیرامون سکولاریزاسیون علمی بیش از همه در رشته های زیست شناسی، فیزیک، فلسفه و روانشناسی مانور داده شده است

خوشبختانه این تالار انسان های تحصیل که فراوان داره و میتونه در موارد فوق همکاری های صمیمانه ای رو شاهد باشیم

وظیفه کنونی بیداری اندیشه شناخت این علم سکولار و واکاوی و معرفی اون به کاربران تالار و عموم جامعه بصورت جزء به جزئه

من در حد توانم در رشته تخصصی خودم(زیست شناسی) حاضر به همکاری و شناخت آسیب های ممکن هستم. و تا الان تلاشهایی رو داشتم.

و از همه کاربران صاحب نظر تالار دعوت میکنم تا در ادامه نظرات تکمیلی(نه تخریبی) خودشونو ارائه بدن تا ان شا الله به یک نتیجه خوبی برسیم

و از مدیران تالار تقاضای مشاوره و همکاری را دارم

عذر میخوام اگر جسارت کردم
باتشکر
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، سوفیا ، Mitsonary ، ilitih ، oO DaViD Oo ، Secret ، بیداری12

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۸:۰۶, ۷/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۰ ۲:۵۷ توسط janali.)
شماره ارسال: #11
آواتار
آسیب شناسی علم تکامل

همانطور که پیش تر عرض کردم علم یا الهی است یا الحادی

تکامل به خودی خود علمی است بَس ارزشمند اما شکل تولیدی و معارف موجود در بطن این علم، الهی یا الحادی بودن تکامل را مشخص مینماید.

معارف موجود در تکامل الهی رابطه و ضابطه ای الهی دارد و بر اساس دیدگاه توحیدی استوار است و بنوعی آفرینش الهی را تفسیر و تمجید میکند

اما معارف موجود در تکامل الحادی رابطه و ضابطه ای الحادی دارد، و علمی است، بسیج شده در جهت مقابل با جبهه الهی و در جهت تکذیب و تحذیف اندیشه توحیدی تلاش میکنند

برای شناخت آسیب های موجود در علم تکامل ضروری است تا ابتدا به ساکن از خاستگاه تکامل آگاهی پیدا کنیم تا هویت واقعی اندیشه های مختلف تکاملی برای ما نمود پیدا کند.

به یاد داشته باشیم علم تکامل به خودی خود قابل انکار نیست، ما باید با آگاهی، اندیشه های فاسد موجود در آنرا شناسایی کنیم

بنابراین با همکاری استاد ارجمندم جناب آقای دکتر نورزاد در تاپیکی جداگانه به بررسی خاستگاه تکامل میپردازیم تا کم کم بتوان زمینه را برای شناخت تکامل حقیقی باز کرد و آسیبهای موجود در آن اثبات پذیر گردد.

ادامه بحث خاستگاه تکامل در تاپیک زیر دنبال گردد
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-6823.html

و خواهشمندم دوستانِ صاحب نظر در دیگر حوزه های علمی برای قَوام این تاپیک(آسیب شناسی علم) اندیشه های زیبای خود را در ادامه ارائه دهند

با تشکر---التماس دعا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOH3N-P ، roohi_issa
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]