|
یک نکته راجع به بازی با ورق.
|
|
۲:۲۵, ۹/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۸۹ ۲۰:۴۲ توسط mohammad790.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام مطلبی که مینویسم هرچند کوتاه و ناقصه ولی حاصل دسترنج فکر خودمه که میخوام شما هم منو کمک کنین تا به نتیجه برسه انشاالله این بحثهمونطور که میدونین ورق بازی تو شرع اسلام حرامه حتی بازی بدون قمار و حتی با کامپیوتر ... اول این که یه نوع بازی با ورق هست که باید جمع اعداد برگهای رو زمین 11 بشه که بازیکن اونها رو برداره و امتیاز بگیره و توضیحش همینقدر کافی هست بنظرم. اما موضوع مهم تر اینکه توی ارزش گذاری ورق ها آس مهمترینه که نمادش Aهست معادل اولین حرف یونانی یعنی آلفا و اعداد یونانی مثل حروف ابجد ارزش گذاری میشن و هر حرف لاتین یه معادل تو حروف یونانی داره... آلفا معادل عدد 1و معادل حرف A تو حروف لاتین بعد از آس با ارزش ترین برگ شاهه با نماد حرف لاتین K معادل حرف دهم یونانی یعنی کاپا حالا تو بازی ها وقتی یه بازیکن شاه رو میزاره رو زمین و طرف مقابل برای بردن اون برگ( برگ K که نماد عدد 10 هست) باید آس رو کنه ( برگ Aکه نماد عدد 1 هست ) حالا به نظر شخص من این یعنی 10+1=11 انجام داده یعنی نعوذ بالله نعوذ بالله نعوذ بالله خدا رو به مبارزه میطلبه و.... میخواستم چندتا عکس هم بزارم ولی حتی نگاه کردن با این لوازم شیطانی کراهت داره. امیدوارم با کمک شما دوستان این موضوع روشن تر بشه. اینم فیلمی از جادوگری های دیوید بلین که یکی از عزیزان خواسته بود و اکثرا از ورق استفاده میکنه. دانلود و من الله توفیق.
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۰۶, ۱۱/دی/۸۹
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۱/دی/۸۹ ۱۲:۴۰)EMPERATOR نوشته است: دوستان من با این کارت ها خیلی بازی ها میشه انجام داد مه همشون هم حول عدد 11 و 7 و گاهاً 13 می چرخند که من اسماشونو نمی دونم !!!! دوست عزیز وقتی 52 تا کارت هست میشه 52/4=13 ارزش گذاری کارتهای توی اغلب بازیها اینه تک، شاه، بی بی، سرباز، 10و9و8و7و6و5و4و3و2 واینکه اگر بخواهید عدد 10 را به خدا نصبت بدید کار درستی به نظر من نیست چون سرباز، بی بی و شاه بالاتر هستند. این حرف شما زمانی درست میشد که 10 آخرین عدد بود. توی بعضی از بازی ها شاه، بی بی، سرباز از کم شروع میشند یعنی سرباز 2، بی بی 3 و شاه میشه 4 توی هر بازی یک سمبل وجود داره مثل تاس که جفت 6 سمبله. مثل بازی منچ، تخته نرد و... اینجا هم جفت آس توی بازی 21 سمبل شانسه. کلا ورق بازی، تخته نرد و امثال اینها نشانه ای بر قدرت تفکر، استراتژی و شانسه. حالا کی این بازی ها را درست کرده و هدفش چی بوده نامعلومه. ولی توجه داشته باشید هیچ ابزاری بد نیست مگر اینکه بدانید برای کاری بد انجام میدهید. یادم میاد بچه که بودیم. شوت یک ضرب بازی میکردیم و میگفتیم اگر هرکی برنده شد یک نوشابه جایزه ای اونه. بعد کمی که بزرگتر شدیم نوشابه ارضا نکرد و گفتیم پول (این همون قمار میشه) ولی بخاطر اینکه کلاه شرعی روش بزاریم میگفتیم جایزه اش!!!!! البته خدا را شکر آلان نه هیچ شرط بندی میکنیم نه چیزی مثل اون. |
|||
|
|
۲:۲۴, ۱۲/دی/۸۹
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول:کلا ورق بازی، تخته نرد و امثال اینها نشانه ای بر قدرت تفکر، استراتژی و شانسه. حالا کی این بازی ها را درست کرده و هدفش چی بوده نامعلومه. ولی توجه داشته باشید هیچ ابزاری بد نیست مگر اینکه بدانید برای کاری بد انجام میدهیددوست عزیز تا اونجا که من می دونم غالب مراجع بازی پاسور رو چه توش شرط بندی باشه و چه نباشه حرام اعلام کردن. |
|||
|
|
۱۰:۱۸, ۱۲/دی/۸۹
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۱/دی/۸۹ ۱۷:۰۶)omoridi نوشته است:بسم الله(۱۱/دی/۸۹ ۱۲:۴۰)EMPERATOR نوشته است: دوستان من با این کارت ها خیلی بازی ها میشه انجام داد مه همشون هم حول عدد 11 و 7 و گاهاً 13 می چرخند که من اسماشونو نمی دونم !!!! ببین بنظر من هم این حرفی که برادر علی110 زد باید درست باشه که این بازی توسط شخص شیطان ساخته شده مثل همون نظریه تکامل بعدشم من اول بحث ذکر کردم نقل قول:بعد از آس با ارزش ترین برگ شاهه با نماد حرف لاتین K معادل حرف دهم یونانی یعنی کاپاو این 10 مد نظرم هست نه 10 عددی معمولی که نهمین ارزش رو تو بازی داره وبعدش میان این کارو میکنن : K+A یعنی 10+1=11 و شخص بعد از این کار دست رو میبره شیطان هم نمادهاشو وسط راه ول نمیکنه همه بیبن ببینش برادر عزیز. نقل قول:جفت آس توی بازی 21 سمبل شانسهاگه دقت کنی ملت زیاد 21 بازی نمیکنن اونایی که بلدن حکم و اونایی که خیلی بلدن شلم بازی میکنن. واین دوتا برای اهل ورق بیشتر رایجه البته من حرف علی 110 رو بیشتر میپسندم که پشت این تحلیل های ماتریالیستی جنبه های معنوی سنگینی وجود داره. نقل قول: کلا ورق بازی، تخته نرد و امثال اینها نشانه ای بر قدرت تفکر، استراتژی و شانسه. حالا کی این بازی ها را درست کرده و هدفش چی بوده نامعلومه. ولی توجه داشته باشید هیچ ابزاری بد نیست مگر اینکه بدانید برای کاری بد انجام میدهید.برادر اگه هیچ ابزاری بد نیست پس مشروب هم خوبه؟ و ما بد استفاده میکنیم؟ نه اینا وسیله آزمایش انسانه. دقت کن برادر شاید تفکرباشه ولی شانس نیست بیشترش استراتژیه حتی توی تاس انداختن توی تخته نرد، همش روش داره. چرا؟ واسه اینکه شما توی ورق بازی باید استراتژی مناسب در برابر حریف داشته باشی و درسته آدم های باهوش موفق تر هستن ولی اگه کسی باهوش نباشه و از یه استراتژی مناسب وقوی استفاده کنه مطمعنا برنده است واستراتژی مناسب منظورم از حرکت های از پیش تعیین شده است که شما حریف رو وادار به عکس العمل کنی و نه حریف شمارو و شما اونجور که میخوای بازی رو پیش ببری واین فکر نیست ، اعمال پی در پی و تقریبا حفظیه. درسته توبه کردم ولی خدایی خودم استاد ورق بازی بودم خدا ببخشه خودش. آی ملت ورق بازی نکنین. چجوری بگم؟ و من الله توفیق |
|||
|
|
۱۵:۵۴, ۱۲/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۸۹ ۱۵:۵۶ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سوره مائده، آیات 90 و 91
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ إِنَّمَا الْخَمْرُ وَالْمَيْسِرُ وَالأَنصَابُ وَالأَزْلاَمُ رِجْسٌ مِّنْ عَمَلِ الشَّيْطَانِ فَاجْتَنِبُوهُ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ * إِنَّمَا يُرِيدُ الشَّيْطَانُ أَن يُوقِعَ بَيْنَكُمُ الْعَدَاوَةَ وَالْبَغْضَاء فِي الْخَمْرِ وَالْمَيْسِرِ وَيَصُدَّكُمْ عَن ذِكْرِ اللّهِ وَعَنِ الصَّلاَةِ فَهَلْ أَنتُم مُّنتَهُونَ. اى كسانى كه ايمان آوردهايد شراب و قمار و بتها و تيرهاى قرعه پليدند [و] از عمل شيطانند پس از آنها دورى گزينيد باشد كه رستگار شويد * همانا شيطان مىخواهد با شراب و قمار ميان شما دشمنى و كينه ايجاد كند و شما را از ياد خدا و از نماز باز دارد پس آيا شما دست برمىداريد. تفسیر آیات بالا، منبع المیزان: ((ميسر)) عبارتست از جميع انحاء قمار، و ((انصاب)) عبارتست از همان بت ها و يا سنگ هائى كه براى ذبح قربانيها در اطراف خانه كعبه نصب مى كرده اند، سنگهائى بوده كه مردم به آن تبرك مى جسته و درباره آن عقيده هائى داشتند، و ((ازلام)) عبارتست از چوبهائى كه با آن بطرز مخصوصى قمار مى كرده اند، و چه بسا اطلاق بر چوبه تيرهائى مى شده كه در ابتداى هر كار مثلا در موقع عزيمت به سفر و امثال آن با آنها تفال مى زده اند. فرض کنید چند نفر مشغول این بازی هستند که دوستان صمیمی نیز می باشند. بازی آنها نیز فقط جنبه تفریح دارد و هیچگونه شرط بندی نیز در کار نیست. هیچ دلخوری نیز پیش نمی آید. حال شما بگوئید که اشکال این کار کجاست؟ شاید بگویید چون ضرری برای کسی ندارد و همه راضی هستند پس اشکالی ندارد. با توجه به معنای آیات به خوبى روشن می گردد كه : رجس و شيطانى بودن شراب و ساير مذكورات در آيه از اين جهت است كه اينها كار آدمى را به ارتكاب اعمال زشتى كه مخصوص به شيطانست مى كشانند، و شيطان هم جز اين كارى ندارد كه وسوسه هاى خود را در دلها راه داده و دلها را گمراه كند. حال به هر وسیله ای که شده. حال بیاییم "ورق بازی" را از جنبه دیگری نگاه کنیم. اولا که این بازی در سراسر دنیا یکی از آلات اصلی قمار می باشد. در اکثر فیلم های هالیوودی نیز این ورق ها را می بینیم. همچنین برخی از این ورق ها با تصاویر مستهجن تولید و پخش می شود. در ضمن من یکی از برگه ها را با تصویر ابلیسک نیز دیده ام. در ضمن اکثر شعبده بازان و یا بهتر است بگوییم جادوگران معاصر از این برگه ها استفاده می کنند. تصاویر زیر از David Blaine می باشد. او فیلم مستندی از کارها خود به نمایش گذاشته که در اکثر ایالت های آمریکا این کارها را انجام داده است. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() کارهایی که او انجام می دهد به هیچ عنوان شعبه بازی یا تردستی نیست و فقط می توان نام آن را سحر گذاشت. (البته اینجا جای بحث در مورد سحر یا شعبده نیست). همانطور که می بینید این ورق ها، وسیله ای برای جادوگری این فرد می باشد. کارهای او فقط با کمک اجنه امکان پذیر است و این نیز خود تبلیغی برای رواج این برگها می باشد.و این مسئله بسیار مهم است. به قول دوستمون علی110 این ابزاری است که از طرف خود شیطان ساخته شده است. طبق آیات گفته شده در مورد "ازلام"، هر چند که نیت خیری هم داشته باشیم، باز هم ما را به سمت شیطان سوق می دهد. چون ذات این کار اشتباه است. در ضمن دقت کنید که با برگه ها فال هم گرفته می شود که "ازلام" نیز نوعی فال گرفتن بود. در ضمن تا بحال فکر کردید که چرا این برگه بصورت گسترده ای در دنیا پخش شده است و سالهاست هیچ تغییری نکرده اند. وقتی همه اینها را کنار هم قرار می دهیم می بینیم که این برگه ها نوع جدید از همان ابزارهای زمان جاهلیت است. خیلی سخت است که این مسائل را بپذیریم، و سخت تر از آن این است که در جمعی از دوستان بخواهیم آن را مطرح کنیم. وقتی گفته میشه که امام زمان با یک دین جدید قیام میکنه، به نظر شما منظور چیه؟ با همه این تفاسیر از دوستان خواهش می کنم و تمنا دارم که اگر جای شکی باقی مانده است، حتی به قدر سر سوزن مرا نیز مطلع کنید. لطفا همه حالت ها را نیز در نظر داشته باشید. متن اصلی آیات در سایت پارس قرآن متن اصلی تفسیر المیزان |
|||
|
|
۱۶:۴۳, ۱۲/دی/۸۹
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۲/دی/۸۹ ۱۵:۵۴)mohamad نوشته است: همانطور که می بینید این ورق ها، وسیله ای برای جادوگری این فرد می باشد.با این تفاسیر اولین چیزی که انسان به یاد آن می افتد کارت های منحوس تاروت است: کسي چيز دقيقي درباره تاريخچه کارت هاي تاروت نمي داند (مملو از نمادها و اسراری هستند که شامل عقاید کابالیستی و عقاید یهودیان کهن میباشد). ولي شکي نيست که از قرنهای قبل در اروپا موجود بوده اند و پيش از آن نيز در مصر (با خال هاي شمشيرعربي، چوب، جام و سکه) استفاده مي شده اند. نمونه هاي اولیه اروپايي کاملا حال و هواي عربي دارند و با گذشت زمان شکل اروپايي گرفته اند. کارت ها در آن دوره به احتمال زياد براي بازي به کار مي رفته اند و همینطور شواهد مربوط به الهام بخشي کارت ها به قرنها قبل بر مي گردد. اين کارت ها توسعه پيدا کرده اند بدون اينکه هيچ قانون خاصي آن ها را محدود کند. هر کس حق داشته به هر شکلي که دوست دارد کارت ها را تفسير کند يا کارت هاي جديدي طراحي کند يا کارت هاي قبلي را به شکل مورد نظر تغيير بدهد. از نظر آنها "بازی با این کارتها يک عمل اجتماعي صميمانه است.فرصتي است براي صحبت با غريبه هايي که حرفي براي گفتن با آن ها نداريد. هيجاني است براي کساني که ديده اند علم به آن ها آرامش نمي بخشد. خنده اي است در مهماني اي که همه دوست دارند در آن شاد باشند. مفري است براي همه کسانی که جرات ندارند از مشکلاتشان حرف بزنند. نگاهي است دوباره به جهاني که دور و بر ما است. کنترلي است که جادوگرها بر جهان مژده داده بودند. تاروت يک تلنگر در دنياي مدرن است" |
|||
|
|
۱۱:۱۲, ۱۳/دی/۸۹
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۲/دی/۸۹ ۱۵:۵۴)mohamad نوشته است: حال بیاییم "ورق بازی" را از جنبه دیگری نگاه کنیم.بسم الله محمد جان ممنون در ضمن اگر کسی خواست این سحر وجادوی دیوید بلین رو ببینه که جای شکی براش نمونه به خودم بگه براش آپلود میکنم (پیام خصوصی بزنه) لعنت بر این شیطان بخدا خیلی موجود مزخرفیه. من نمیدونم آخه این چرا اینقد احمقه؟ و من الله توفیق |
|||
|
|
۹:۳۹, ۱۸/دی/۸۹
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
نه داداش من حرف شما را درباره این دیوید قبول ندارم.
کارش تردستی. اون خیلی سریع ورق زیر را به شما میده و ورق رو را نگه میداره. اگر هم با ورق اینکار رو انجام میده. بخاطر اینه که همه جا توی مملکتشون پیدا میشه. تا چند وقت پیش تخته نرد حرام بود. یکی از علما شطرنج هم حرام کرده بود. اى كسانى كه ايمان آوردهايد شراب و قمار و بتها و تيرهاى قرعه پليدند [و] از عمل شيطانند پس از آنها دورى گزينيد باشد كه رستگار شويد * همانا شيطان مىخواهد با شراب و قمار ميان شما دشمنى و كينه ايجاد كند و شما را از ياد خدا و از نماز باز دارد پس آيا شما دست برمىداريد. در ضمن کسی نگفت که اینکار را انجام دهید. در ضمن هدف شیطان از این کار چیه؟ ایجاد دشمنی. پس اگر میگویید که ورق کار شیطانه پس این کارتهای ماشین، فوتبالیستها و... هم کار اونند! اگر علم ابجئ و جفر برای خیلی از کارهای شیطانی استفاده میشه دلیل بر بد بودنش نیست چون شیطان که خالق اون نیست. کسی که همه این قوانین را خلق کرده فقط یکیست و اون یک چشم نیست. ولی ممکنه این اهریمن چون از قوانین خدا خبر داره و چندین هزار سال شاگردش بوده بتوانه از این قوانین برای نفع خودش استفاده کنه. استفاده شر کردن دلیل بر بد بودن قانون نداره. |
|||
|
|
۱۵:۳۸, ۱۸/دی/۸۹
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
آقای omoridi برو مقاله جایگاه جن شیطان و جادوگر در عالم و مقاله رابطه یهود و سحر و جادو از منظر قرآن کریم رو با دقت مطالعه کن برایت مفید است کمی با نظر قرآن و روایات در این موارد آشنا میشی
دومن خالق شیطان هم خداست آیا شیطان چیز بدی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این استدلال شما مردود است که چون خالق همه چیز در عالم خداست پس بدی نداریم خدا خالق اختیار هم هست و تا جایی که مشیت خدا اجازه بده در این عالم موجودات مختار دست به افعالی میزنن که خیلی از اون ها مورد رضای خدانیست هر فعلی در عالم رخ میدهد همه به اذن خداست اما همه اش مطلوب خدا و مورد رضایت او نیست خاصیت عالم ملک اینه که چون دار ثواب و عقاب باید باشه موجودات مختار هم میتونن مطابق رضای الهی عمل کنند و هم تا جایی که مشیت خدا اجازه میده در راستای خشم و سخط الهی گام بردارند بعضی چیزها عین حرام و عین نجاست است و نمیشه ازش استفاده خوب کرد مثلاً شما به قصد قربت نمیتونی شراب بنوشی یا ز ن ا کنی یا قمار بازی کنی اول ما هدفی انتخاب میکنیم مثلاً تصمیم میگیریم قمار کنیم بعد ابزارش رو میسازیم و ابزار قمار و فعل حرام هم حرام است ملاک ابزار حرام بودن هم تشخیص عرف جامعه است و امروز و در طول تاریخ هر انسان منصفی که با خودش رو راست هست و خودش رو به خواب نزده و نمیخواد از زیر حکم خدا با توجیه در بره میدنه که مهمترین ابزار قمار ورق پاسور است |
|||
|
|
۷:۱۰, ۲۸/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۸۹ ۷:۱۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
از نظر بنده حقیر، علت تحریم این قضیه این هست که هنوز حالت ابزار قمار بودن خودش رو در جوامع از دست نداده مثل شطرنج.
اما مهمترین دلیلی که خود من بنا به تجربه شخصی درک کردم و الان هم به شدت اون رو برای خودم و دوستانم تحریم کردم دو چیزه: خواه ناخواه از اونجاییکه همیشه دوستانی هستن که بازی و نتیجه براشون مهمه همیشه کدورت پیش میاد. استثنا هم کمتر دیدم وجود داشته باشه. از افراد خانواده و فامیل و دوست و همکلاسی همه از دست هم ناراحت میشن. و خدا می دونه این حالت چقدر مورد علاقه شیطان لعین و منفور خداست. کدورت و ناراحتی به خاطر لغو و باطل!! دوم اینکه حتی اگر استثنائا کسانی با هم بازی کنن که بیخیال باشن و از دست هم ناراحت نشن، مصداق بارز کار لهو هست که متاسفانه بسیار وقت طلایی افراد رو تلف میکنه. به نیم ساعت و یکساعت نیست. اعتیاد آورره. و همونطور که در آیه شریفه ای که محمد گذاشتن، شیطان هم بعدش کار خودش رو میکنه. ما داشتیم دوستانی در خوابگاه که از سر شب مشغول به بازی می شدند تا نزدیکی های صبح و حتی موقع اذان، بعد بدون اینکه نماز صبح خودشون رو بخونن می خوابیدن!! غفلت از یاد خدا اولین و مهمترین نتیجه این کار بود و نتیجه هم قابل حدس زدنه که شیطان چه راحت چنین فردی به هر سویی دلش بخواد میکشه. البته به نظر من بازی های کامپیوتری امروز و فیلمهای هالیوودی هم در حکم همین بازی ورق هستن که عمر را در غفلت از یاد خدا تلف کرده و راه نفوذ شیطان به جان انسان رو هموار می کنن. حالا ما کاری رو داریم که بیشتر علما و مراجع هم به دلایل مختلف و ابزار قمار بودن، اون رو نهی کامل کردن و می کنن. حالا این دیگه به عقل انسان بر میگرده که می تونه از عمرش استفاده مفید ببره و علم و دانش خودش رو در جهت شناخت خدا و دین خدا و عبادت خدا و کمال یافتن افزایش بده، یا بیاد با چنین کارهای لغوی که عده ای عاقل و عالم هم اون رو حرام و گناه و مضر می دونن، در جهت عکس رشد و کمال حرکت کنه. |
|||
|
|
۷:۴۲, ۲۸/دی/۸۹
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
دوستان به نظره بنده تاروت و پاسور يه نوع طلسمه.بزودي در ادامه ي مقاله ي دروازه هاي ستاره اي يا دروازه هاي جهنم در اين مورد مطلب ميزارم.
ولي در مورد اعداد اين بازيها بايد تو مسائل اعداد و جادوگري كمي مطالعه و اطلاعات داشته باشيد. اگه بخوايم اعدادو نقد كنيم ،ميتونيم بگيم كه 10 نماد خدا در درخت كابالاست و وقتي خدا رو پشت سر گذاشتي(10)و به سرباز رسيدي يعني بايد از نظر نظامي دنيا رو بگيري و بعد ملكه(شما رو ياد ملكه انگليس ميندازه كه گفته ميشه در پشت صحنه و در غياب شيطان رياست امور دنيا بر عهده داره)و بعد شاه كه نماد ابليس است و بعد تك كه به معنيه سلطه ي نهائي جهان است. البته دوستان زياد اين نقد رو جدي نگيريد و مطمئنا نقد هاي بهتر ميشود پيدا كرد. ياعلي |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چند نکته ای راجع به Sonic and Super Mario | Mitsonary | 9 | 6,950 |
۵/اردیبهشت/۹۳ ۳:۱۷ آخرین ارسال: مهرداد1991 |
|
| یه نکته کوچیک اما خیلی بـــزرگ!!!{حتما بخون}رنگ سبز در بازی | حسن زاده | 34 | 19,295 |
۹/بهمن/۹۲ ۱۱:۱۸ آخرین ارسال: ضحی |
|

![[تصویر: David-Blaine-magican.jpg]](http://www.anewsalerts.com/wp-content/uploads/2010/08/David-Blaine-magican.jpg)
![[تصویر: 2666220.jpg]](http://www.glogster.com/media/1/2/66/62/2666220.jpg)
![[تصویر: David_Blaine_Biography.jpg]](http://www.myclassiclyrics.com/artist_biographies/images/David_Blaine_Biography.jpg)
![[تصویر: Blaine%27s_back_453.jpg]](http://www.michaeldeas.com/Mike%20Deas%20Website/site_images/Blaine%27s_back_453.jpg)
![[تصویر: david-blaine2.jpg]](http://www.jkand.com/pages/wp-content/uploads/2009/09/david-blaine2.jpg)