|
یک نکته راجع به بازی با ورق.
|
|
۲:۲۵, ۹/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۸۹ ۲۰:۴۲ توسط mohammad790.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام مطلبی که مینویسم هرچند کوتاه و ناقصه ولی حاصل دسترنج فکر خودمه که میخوام شما هم منو کمک کنین تا به نتیجه برسه انشاالله این بحثهمونطور که میدونین ورق بازی تو شرع اسلام حرامه حتی بازی بدون قمار و حتی با کامپیوتر ... اول این که یه نوع بازی با ورق هست که باید جمع اعداد برگهای رو زمین 11 بشه که بازیکن اونها رو برداره و امتیاز بگیره و توضیحش همینقدر کافی هست بنظرم. اما موضوع مهم تر اینکه توی ارزش گذاری ورق ها آس مهمترینه که نمادش Aهست معادل اولین حرف یونانی یعنی آلفا و اعداد یونانی مثل حروف ابجد ارزش گذاری میشن و هر حرف لاتین یه معادل تو حروف یونانی داره... آلفا معادل عدد 1و معادل حرف A تو حروف لاتین بعد از آس با ارزش ترین برگ شاهه با نماد حرف لاتین K معادل حرف دهم یونانی یعنی کاپا حالا تو بازی ها وقتی یه بازیکن شاه رو میزاره رو زمین و طرف مقابل برای بردن اون برگ( برگ K که نماد عدد 10 هست) باید آس رو کنه ( برگ Aکه نماد عدد 1 هست ) حالا به نظر شخص من این یعنی 10+1=11 انجام داده یعنی نعوذ بالله نعوذ بالله نعوذ بالله خدا رو به مبارزه میطلبه و.... میخواستم چندتا عکس هم بزارم ولی حتی نگاه کردن با این لوازم شیطانی کراهت داره. امیدوارم با کمک شما دوستان این موضوع روشن تر بشه. اینم فیلمی از جادوگری های دیوید بلین که یکی از عزیزان خواسته بود و اکثرا از ورق استفاده میکنه. دانلود و من الله توفیق.
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۲۵, ۲۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام
اینکه قدرت بلیند شیطانیه یکم اغراقه منم اول اینطوری فکر می کردم بعدش تویه فیلم دید که چند تا از این حقه ها رو یاد میداد بعد دیدم نه اینطوریا هم نیست اونا رو ازلگی گنده نکنید به قول یک بزرگی خیلی از این طلسمها با یک نگاه به ضریح امام ها از بین میره اینا کف آب هستند و آب چیز دیگه است. خدا همشون رو لعنت کنه |
|||
|
|
۱:۳۱, ۲۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲۹/دی/۸۹ ۱:۲۵)titan نوشته است: سلام اینکه این جادوگر ، بیاد و چند تا از حقه ها را رو کنه، یک جور فریبه و اینکه شما می گویید "این طلسمها را می توان از بین برد" پس قبول دارید که این ها طلسم و ماوراء طبیعی هستند. حال شما این نیروها را چگونه توضیح می دهید، غیر از اینکه با استفاده از نیروهای شیاطین و اجنه باشد؟ |
|||
|
|
۱۱:۳۹, ۲۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
محمد جان این درست است که بعضی از افراد با کمک نیروهای شیطانی و اجنه دست به بعضی کارهای خارق العاده می زنند اما چه اصراری هست که این مورد را هم جزء همان ها بدانیم. اگر این بابا هم جادوگر نباشد باز خدشه ای به آن که جادو و جادوگر وجود دارد، وارد نمی شود. در ضمن عرفان های غیر خدایی قائل به این معناست که انسان خود دارای قدرت هایی است که از بسیاری از آن بی خبر است. تاکید آموزه هایی مثل یوگا هم دعوت به آرام شدن ذهن، تمرکز و حذف هیجانات برای ایجاد سکوت درون است تا مثلا بشود این نیروها را شناخت. سخن در این باب زیاد است و مجال آن نیست.
تحقیق در رابطه با کارت های پاسور میدانی به مراتب وسیع تر می طلبد و آن را از نظر منشا و تاریخ پیدایش، نمادشناسی و غیره باید بررسی نمود و به نظرم اگر دایره آن را محدود به مواردی این چنین بدانیم، حق مطلب در مورد آن ادا نشده و چه بسا مطلب دچار خدشه گردد. |
|||
|
|
۱۵:۲۴, ۱۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
سلام از ابتدا تا اینجا را داشتم مرور میکردم اما چون اصلا آشنایی با این مبحث ندارم اصلا اظهار نظر نمیکنم اما یه نکته دیدم و گفتم بگم شاید تو بحثتون بهتون کمک بکنه اونم این که من روی اکثر این کارت های ورق یک شکلی میبینم که تقریبا هرجا بازی ورق بوده....
اون شکل و سمبل هم بوده دقیقا نمیدونم اسمش چیه و این که ربطی به این ماجراها داره یا نه اگر اشتباه نکنم اسمش " جوکر " باید باشه که همیشه برام تو ذهنم یا حالت سیطان مانند داشته اگر کسی اطلاعی در این باره داره حتما بگه... از دوستانی هم که در این بحث ها فعال حضور دارند سپاسگذاریم یاعلی |
|||
|
|
۲۳:۰۸, ۱۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
از اونجایی که دوستان اشاره کرده اند که ممکنه این بازی حتی توسط خود شیطان ساخته شده باشه،
کارت های جوکر هم شاید تصویر خود شیطان باشه البته کلمه Joker به معنای دلقک هست. یعنی کسی که هدفش فقط خنداندن افراد هست. به نظر من این انتخاب اسم می تونه پوششی برای چهره اصلی باشه. ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱:۳۸, ۲۰/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۸۹ ۱:۴۹ توسط مسافر.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
گفتید جوکر شیطان است، یاد این مطلب افتادم: در بازی devil may cry 3 یک شیطان به شکل یک کشیش منحوس وجود دارد که قصد باز کردن دروازه ستاره ای را دارد. او یک شخصیت دوم هم دارد. یک جوکر! که تا مدت ها نمی فهمید این جوکر همان کشیش است. در نهایت هم خودش ام الفسادی می شود و دست همه شیاطین را از پشت می بندد.
![]() جالب اینکه چشم چپش قرمز و چشم راستش آبی است. ![]() اما چشم ها دروغ نمی گویند! حتی اگر ظاهر عوض شود... ![]() |
|||
|
|
۲۰:۲۰, ۲۱/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۸۹ ۲۳:۳۳ توسط مسافر.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
دوست من شما مثل این که نمی دونید دارید چیکار میکنید
شما با قرار دادن این لینک در واقع یه جورایی به افراد آموزش بازی ورق رو میدید. دقت کنید که مطالبی رو که تو یه فروم عمومی میگذارید و همه کسی به اون دسترسی دارند باعث بر انگیختن کنجکاوی افراد و به خصوص افراد کم سن وسال در موضوعات مثل ورق نشه. ممکن این افراد بخوان این بازی رو تجربه کنند و از اونجایی که این بازی حرام هست پس ابلیس تمام سعی خودش رو میکنه که این بازی برای افراد شیرین به نظر بیاد و با این ترفند اسیر قمار بشن. هر چه سریع تر این لینک منحوس رو حذف کن.تردید نکن و سعی هم نکن که در جواب هم این کار تو توجیه کنی!!!!! (۱۱/دی/۸۹ ۱۳:۰۰)mohamad نوشته است: تاریخچه و توضیحات در مورد ورق بازی |
|||
|
|
۱۲:۰۵, ۲۵/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۲۱/بهمن/۸۹ ۲۰:۲۰)antimason999 نوشته است: دوست من شما مثل این که نمی دونید دارید چیکار میکنید بسم الله برادر بزرگوار یکمی آرومتر کافیه یه سرچ تو اینترنت بکنید ببینید چند تا از این لینک ها میاد؟ ما اینجا داریم آگاه سازی میکنیم. برای آگاه شدن از هر چیزی اول مطالعه لازمه باید مطالعه انجام بشه دوست بزرگوار. شما تشریف ببر تو google image search یه مطلب راجع به این کارتهای منحوس سرچ کن ببین چه عکسهایی مستهجن و ناجور و همراه علائم شیطانی براتون میاره. خب این تقصیر ماست؟ آیا فقط توی همین تاپیک و با همین یه لینک قراره بچه هامون گمراه بشن؟ خب اون کسی که میخواد گمراه بشه همون اول میره سر اصل مطلب ... چرا بیاد اینجا؟ کسی که پشت اینترنته یعنی چی؟ یعنی در مقابل یه کوه اطلاعات قرار داره.، چه بد و چه خوب. الان ما این لینک رو حذف کردیم. با پاسور فروشها تو خیابون چه کنیم؟ با اصل این سایتها که آموزش میدن و ترویج میکنن چه کنیم؟ با گوگل چه کنیم؟ با کول چه کنیم؟ با یاهو چه کنیم؟ به نظر من بعد از خوندن اینهمه مطلب توی این تاپیک اگر بازهم کسی بره ورق بازی کنه و نترسه از مکر و حیله شیطان، مسئول خودشه. من اگه حرفم درست نیست و مدیران اگر تصمیم گرفتند خودشون لینک رو حذف میکنن ولی مشکل ما این لینک و اون لینک و فلان سایت و شیطان و فلان و فلان ... نیست بزرگوار. [/color] ما اختیار داریم. دوست من ما میدونیم داریم چه میکنیم داریم به ذهن هایی که میخوان فکرکنن اطلاعات میدیم. حالا دیگه نتیجه گیری اون فکر بر عهده ما نیست. شما با یه چاقو هم میتونی قتل کنی هم پرتقال پوست کُنی(نوش جان)... یا الله |
|||
|
|
۲۲:۴۵, ۲۵/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۸۹ ۲۳:۳۴ توسط مسافر.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
بعله
با چاقو میشه هم میشه پرتقال پوست کند و هم ادم کشت مهم اینه که شما کدومشه به افراد یاد میدید. اگه رسالت این تالار گفتگو یاد دادن چیز های خلاف شرع و هم چیز های به درد بخور هست تا خوانندگان خودشون انتخاب کنند من می تونم مو ضوعات بسیاری رو بهتون معرفی کنم تا در این موارد آموزش های لازم رو تو این تالار بدید. این نکته رو به یاد داشته باشید وقتی من این سایت رو به دوستانم پیشنهاد میدم با این انگیزه این کارو میکنم که می خوام در باز شدن چشم افراد جامعه نقش کوچکی داشته باشم وقتی که میام میبینم که تو این تالار آموزش ورق میدن برای خودم متاسف میشم و عذاب وجدان میگیرم که شاید با معرفی این تالار به دوستانم باعث گمراهی آنها شدم ونه کمک به آنها و یه جورایی خودم رو شریک جرم شما میبینم. بهتره اطلاعات مفید تر از آموزش ورق به بازدید کنندگان بدید. خداوند همه ما را به راه راست هدایت فر ماید ان شاء الله |
|||
|
۲۳:۴۸, ۲۵/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۰:۰۲ توسط mohammad790.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۲۵/بهمن/۸۹ ۲۲:۴۵)antimason999 نوشته است: بعله بسم الله و بازهم سلام دوست گرامی ما اینجا بازی باورق یاد نمیدیم، بازی با ورق رو ما همه مون میتونیم خیلی راحتتر از اومدن به این فروم یاد بگیریم و خیلی سایت ها بدون اینهمه مقدمه و دردسر و بطور خیلی عالی و خلاصه یاد دادن دوست من اینو قبلا هم گفتم. مطمئناً وقتی برای افشا سازی یه چیزی بحث میکنیم باید راجع بهش اطلاعات داشته باشیم و نمیتونیم همینجوری اسم ورق اومد بگیم نه اون بده اصلا اسمش رو هم نیار شما توجه کن اگه یک نوجوان راجع به این بحث آگاهی نداشته باشه و فقط بهش گفته شده باشه پاسور بَده و اطلاعاتی راجع بهش نداشته باشه خب این فرد خیلی راحتتر از کسی گول میخوره که اطلاعات کامل و جامعی داره، من یه همچین فردی رو بطور مثال یه دست پاسور میدم دستش میگم این مثلا قورمه سبزیه خب اون بیچاره نمیدونه که این پاسوره و اینهمه میگن پاسور پاسور این پاسور چیه؟ اصلا چرا بَده؟ شما شاید ندونی که بچه های خوابگاهی تا پاسی ازنیمه شب به این عمل شنیع مبادرت میورزند(چی گفتم! عجب جمله ای! ).آقا مشکل ما نامتعادل بودنه. ماها مشکلمون اینجاست که یا دشمن شناسی نمیکنیم یا اینقد شورش رو درمیاریم که از اونطرفش بزنه بیرون. بنظر من شما یه دور توی مباحث مهدویت اسلام وسنت بزنید بیشتر با عقایدتون جور درمیاد. اونموقع روتون هم میشه آدرس این تالار رو به دوستانتون بدید. و آخرین نکته دوست گرامی مواظب باشید بحث رو به توهین نکِشید اینجا همه با احترام به عقاید و نظرات همدیگه گوش میدن و بحث منطقی میکنن اگر حرف منطقی دارید خریداریم باگوشِ جان من یه چیزی تو گوشم هست داداشم میگه همیشه، حرف درستی هم میزنه... این داداش من از 10 کلمه که میخواد نصیحت کنه 9 تاش اندر باب تعادله. شما یکم منطقی تر فکر کن دوست گرامی. یا الله |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چند نکته ای راجع به Sonic and Super Mario | Mitsonary | 9 | 6,952 |
۵/اردیبهشت/۹۳ ۳:۱۷ آخرین ارسال: مهرداد1991 |
|
| یه نکته کوچیک اما خیلی بـــزرگ!!!{حتما بخون}رنگ سبز در بازی | حسن زاده | 34 | 19,313 |
۹/بهمن/۹۲ ۱۱:۱۸ آخرین ارسال: ضحی |
|

![[تصویر: joker-card.jpg]](http://occultview.com/wp-content/uploads/2009/02/joker-card.jpg)
![[تصویر: satan.png]](http://www.islandcrisis.net/wp-content/uploads/2010/03/satan.png)
![[تصویر: 0006-0409-1011-1853_the_joker_card.jpg]](http://www.acclaimimages.com/_gallery/_images_n300/0006-0409-1011-1853_the_joker_card.jpg)
![[تصویر: dev-jok.jpg]](http://andisheyeziba.persiangig.com/image/dev-jok.jpg)
![[تصویر: 03--article_image.jpg]](http://static.gamesradar.com/images/mb/GamesRadar/us/Features/2011/01/Scariest%20Clowns/03--article_image.jpg)
![[تصویر: devil-may-cry-3-arkham-01.gif]](http://www.devilmaycry.org/images/devil-may-cry-3/bosses/arkham/devil-may-cry-3-arkham-01.gif)
).