| نظرسنجی: فکر میکنید خدا چقدر جواب دعاهاتون رو داده؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| همه | ![]() ![]() |
6 | 100.00% |
| متوسط | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| کم | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| تمام | 6 رأی | 100% | |
|
دلنوشته ها و اشعار
|
|
۲۰:۱۷, ۹/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/فروردین/۹۱ ۲۲:۰۵ توسط zarati313.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت کابران گرامی بیداری اندیشه
2 پیشنهاد دارم که نمی دونم با استقبال مواجه می شود یا خیر؟؟ اما به هر حال مطرح می کنم چون جاشون خالیه یک بخش، بخشیه که در آنجا موضوع فناوری اطلاعات و تبلیغ پیوند می خورد ببینین الان افزونه های فایر فاکس، تم ویندوز، اسکرین سیور، تصویر بک گراند، نرم افزارهای اسلامی مختلف به خصوص در موضوع مهدویت و آخر الزمان، ای بوک های مبایل اینا همشون جای کار دارن آقا اگه کسی بلده چند قالب وبلاگ با موضوع آخرالزمان و مهدویت درست کنه بگذاره تو این بخش معرفی نرم افزار های مختلف اسلامی در این بخش یه دستی بالا بزنیم در این بخش هایی که گفتم وارد بشیم که دشمنان ما خیلی وقته وارد شدن خودمون تم بسازیم خودمون اسکرین سیور مهدوی درست کنیم و .... قطعا چیزهای دیگری هم هست که به ذهن شما می رسه. اما بخش دوم از همون اول جای خالی این بخش رو احساس می کردم دنبال زمانی مناسب برای طرحش بودم من خوودم خیلی دوست دارم بخشی باشه که در اون اشعار و دلنوشته های خطاب به آقا رو داشته باشیم اشعار در مدح اهل بیت، اشعار عرفانی و معرفتی مداحی های منتخب هم هست که نمی دونم در کدوم بخش بگذاریم بهتره اما من از مداحی های پیشنهادی دوستان استقبال می کنم کلا شعر، پیامک های مهدوی و آخرالزمانی، دلنوشته ها، متن های ادبی زیبا، جملات قصار و نغز من خودم گاهی یه بیت شعر آنچان به دلم می شینه که چندین صفحه نثر نمی تونه اون احساس رو به من منتقل کنه. شعر انتخابی من تقدیم به ادب دوستان:
گفتم چرا قلبم دگر بر تار زلفت گير نيست
یا علی
سر بر زمين افكند و گفت خود كرده را تدبير نيست اشكي به زير مقدمش انداختم رحمي كند گفتا كه اشك بي ورع در رتبه تاثير نيست گفتم بيا در بند كش اين بنده فرار را گفتا اگر عاشق شوي كاريت با زنجير نيست گفتم كه ديگر گوييا افتاده ام از چشم تو با غم نگاهم كرد وگفت مهدي زنوكر سير نيست محمد علی صولی |
|||
|
| آغاز صفحه 20 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۵۸, ۷/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/خرداد/۹۱ ۲۲:۰۰ توسط نگار.)
شماره ارسال: #191
|
|||
|
|||
|
وَ بِكُمْ يُنَزِّلُ الْغَيْثَ ... و به خاطر شما باران فرو مىريزد. به شوق خالق جامعه کبیره حضرت هادی علیه السلام یادتان هست نوشتم که دعا می خواندم داشتم کنج حرم جامعه را می خواندم از کلامت چه بگویم که چه با جانم کرد محکمات کلمات تو مسلمانم کرد کلماتی که همه بال و پر پرواز است مثل آن پنجره که رو به تماشا باز است کلماتی که پر از رایحهً غار حراست خط به خط جامعه آیینهً قرآن خداست عقل از درک تو لبریز تحیر شده است لب به لب کاسهً ظرفیت من پر شده است همهً عمر دمادم نسرودیم از تو قدر درکِ خودمان هم نسرودیم از تو من که از طبع خودم شکوه مکرر دارم عرق شرم به پیشانی دفتر دارم شعرهایم همه پژمرد و نگفتم از تو فصلی از عمر ورق خورد و نگفتم از تو دل ما کی به تو ایمان فراوان دارد شیرِ در پرده به چشمان تو ایمان دارد بیم آن است که ما یک شبه مرداب شویم رفته رفته نکند جعفر کذاب شویم تا تو را گم نکنم بین کویر ای باران دست خالیِ مرا نیز بگیر ای باران من زمین گیرم و وصف تو مرا ممکن نیست کلماتم کلماتی ست حقیر ای باران یاد کرد از دل ما رحمت تو زود به زود یاد کردیم تو را دیر به دیر ای باران نام تو در دل ما بود و هدایت نشدیم مهربانی کن و نادیده بگیر ای باران ما نمردیم که توهین به تو و نام تو شد ما که از نسل غدیریم ، غدیر ای باران پسر حضرت دریا ! دل مارا دریاب ما یتیمیم و اسیریم و فقیر ای باران سامرا قسمت چشمان عطش خیزم کن تا تماشا کنمت یک دل سیر ای باران بگذارید کمی از غمتان بنویسم دو سه خط روضه از این درد نهان بنویسم گریه بر داغ شما عین ثواب است ثواب بار دیگر پسر فاطمه و بزم شراب.... یک: البته این شعر در فرصت دوباره ای با تغییراتی همراه خواهد شد سید حمیدرضا برقعی
|
|||
|
|
۲۰:۰۹, ۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #192
|
|||
|
|||
|
بسم الله
اسمش رویش است دلنوشته از دل می آید و اگر عصاره ای داشته باشد یا سرب داغیست که دل را میسوزاند و یا اشکی داغ که از چشمه ی عشق میریزد اما اینکه این از دل آمده برای کیست مهم است آقا جان دلم پر شد و باز هم سرازیر و باز هم چیزی جز قلمم که خدا به آن قسم خورد تاب تحمل این مسافر بی مقصد را نداشت آقا جان باز هم به جمعه شماری که نه به ثانیه شماری افتادم طاقتم باز هم تمام شد هر اذانی دلم را به جمکران بی کران میبرد و هر جمله ی قرآن میشود مرهمی برقلبم که آری روزی میاید... آقا جان روزی میاید را ما داریم دیر میکنیم؟ پس دعا کن آدم شویم تا بیایی الهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۱۹:۲۰, ۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #193
|
|||
|
|||
|
حال و هوای قلب من امشب کبوتریست وقتی که کار صحن و سرای تو دلبریست با تربت تو کام دلم را گشوده ام آری ارادتم به حسین ارث مادریست
|
|||
|
|
۱۲:۱۵, ۱۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #194
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
آن روز که ما را ز گل خام سرشتند در مدرسه عشق شما نام نوشتند چون روز ازل نام مرا شیعه نهادند جز عشق تو مـهدی دگرم هیچ ندادند آقا همه جا نام شما ورد زبان است بر منتظرت هجر شما بار گران است آن غایب حاضر که رهش راه نجات است او یوسف زهراست که در قید حیات است وصل تـو بهاریست که پاییز ندارد روی تو جمالیست که مه نیز ندارد آقا دل ما شعبه ای از عشق وصالت خارج ز شمار است همه لطف و کمالت اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۱۶:۴۸, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #195
|
|||
|
|||
|
کارنامهام پر از تقلب و گناه خط خطی سیاه هیچ وقت درسخوان نبودهام ولی در شب تولدت مثل کاج توی طاق نصرت محله کار کردهام شاخههای خشک داربست را بهار کردهام * راستی دو روز قبل سرزده به خانهی دل امید - همکلاسیام - سر زدی ولی چرا به خانهی حقیر قلب من نیامدی؟ رد شدم، قبول ولی به من بگو کی به من اجازهی عبور میدهی؟ راستی اگر ببینمت به من هر چه خواستم میدهی؟ کارنامهی مرا دست راستم میدهی؟ نا امید نیستم ولی به خاطر خدا از کنار نمرههای زیر ده عبور کن! ای عصاره گل محمدی! فصل امتحان سخت ما ظهور کن ! سراینده : آقای غلامرضا بکتاش (اللهم عجل لولیک الفرج)
|
|||
|
|
۲۱:۴۳, ۲۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #196
|
|||
|
|||
|
به مناسبت شهادت صادق آل محمد (علیه السلام):
(۲۱/شهریور/۹۱ ۲۰:۱۱)میلاد.م نوشته است: بسم الله |
|||
|
|
۲۳:۰۸, ۲۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #197
|
|||
|
|||
|
دستهای "خـــــــــدا" پر از معجزه است ...
شاید بزرگترین آرزوی تــــــــــو کوچکترین معجزه او باشد..! زندگیتون پر از معجزه های خدا... صفا |
|||
|
|
۱۷:۵۴, ۲۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #198
|
|||
|
|||
|
یافته هایت را با باخته هایت مقایسه کن؛
اگر خدا را یافتی، هر چه باختی مهم نیست..............! ♥ |
|||
|
|
۱۹:۲۸, ۳۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #199
|
|||
|
|||
|
باز هم، یک جمعه ی بدون تو ،
باز هم، همان تلخ کامی قدیمی ؛ و باز هم، قلبی مالامال دلتنگی ... در عصری که بدون تو، به غروب متصل میشود ... اَللّهُمَّ عجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج |
|||
|
|
۱۶:۳۱, ۲۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #200
|
|||
|
|||
|
«انا اعطیناک الکوثر»
کوثر وجود، عطای تو، نشانه ی امید بی بدیل یار به بنده های فاسقش ! |