|
ابلیسک بزرگ ابراج البیت و سایه شیطان بر کعبه
|
|
۱۹:۱۴, ۵/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۱ ۲۲:۰۴ توسط خاک.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ابلیسک بزرگ (برج ساعت) در کنار خانه ی خدا چه می کند؟
![]() این برج قرار است 21 دسامبر سال 2012 معروف ساعت 11:11 افتتاح خواهد شد ![]() احتمال دارد نقشه ی شومی در پس پرده باشد خدا کند که چنین نباشد...... |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۵۵, ۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
بله درسته اما زهی خیال خام
در روایات داریم چند روز قبل از ظهور امام زمان جوانی بزرگوار و پاک سرشت که گویا نماینده امام هستند و به نفس زکیه معروف هستند به کعبه پشت میکنند تا پیام امام زمان رو به گوش جهانیان برسونند که کشته میشند این در حالیه که بردن هرگونه سلاح گرم و سرد به داخل مسجد الحرام ممنوع است و افراد با دقت بازرسی میشن پس یه راه برای کشته شدن نفس زکیه میمونه که اون هم کشته شدن به وسیله تفنگی است که خارج از مسجد الحرام است و منظور همان تک تیر اندازایی هستند که بالای برج البیت دارن کشیک میدن و میخوان حضرت رو بکشند اما اشتباهی نفس زکیه رو میکشند |
|||
|
|
۱:۰۲, ۲۶/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۸۹ ۱:۰۷ توسط awake_ir.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
![]() ![]() آیا شباهتی نمی بینید ؟ |
|||
|
|
۲:۳۲, ۲۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
1- ورود صهیونیسم در دل امم،اماکن و مجامع مقدس اسلامی، امری بدیهی، طبیعی و در راستای اهداف شماره یک آنان به حساب می آید...
2- شیاطین سالهاست سرزمین مقدس(با قدس شریف)را اشغال کرده اند! این شیاطین اگر به داخل حلقه مسلمین رسوخ نکنند،به کجا رخنه نمایند!؟! 3- استفاده از "نماد" ، "اسطوره" و "زبان بدن" بیشترین،عمیق ترین و تاثیر گذارترین شکل ممکنه در بیان اهداف فرهنگی وایضاً ضد فرهنگی می باشد... 4- تنها و تنها یک رابطه کوچک بین اسلام ناب محمدی(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و خاندان معلون آل سعود پیدا کنید!!! 5- نماد باشد یا نباشد(که هست!)ذره ای در حضور شیاطین در کنار خانه خدا شک نکنید! حداقل داستانهای عبرت آموز آیات مختلف قرآن کریم در خصوص حوادث کعبه و احوالات مبارزه پیامبران صالح خدا،خود بهترین گواهست... 6- ضمن تایید این نماد ها و اهداف ماسونی آل معلون سعود،همانند سایر دوستان تاکید می کنم که "جنگ بین خیر و شر" تا دنیا دنیاست،جاری و ساری خواهد بود... . . . و البته آموزه های قرآن به ما می آموزد:[/color] و لا تهنوا و لا تحزنوا و أنتم الأعلون إن كنتم مؤمنين.. یدالله فوق ایدیهم.. حسبنا الله ونعم الوكيل..[color=#000080] |
|||
|
|
۱۲:۴۱, ۲۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
عزیزان چقدر ساده اید؟کدوم دوستمون گفته بود اون شاخ ماسونی نیست و مال مسلموناس؟هلال مسلمونا رو به بغله نه رو به بالا!هدف این برج اول کوچک کردن خانه خداست!دوم مشرف بودن به کعبه تا امام زمان مارو به حساب خودشون هد شات کنند!جاهلا نمیدونن که همه اینارو ما میدونیم و اخر عاقبتشونم به ما گفتن و انشاالله به وقتش همه به جنگشون میریم!دقت کنید که تمام 124000 پیامبر و 12 امام مارو همینا کشتند نه غربی بودند نه ژاپنی نه چینی!اینا از مصر رفتند اروپارو هم به گند کشیدند و ازونجا امریکارو....پس حواستون جمع باشه دشمن اصلی بیخ گوشه ماست!این ساختمان دقیقا هشداریه به من و شما که بدبختا ببینید کعبتونو کوچیک نشون میدم ولی نمیتونید حرفی بزنید!میدونید معاویه کی به امام علی حمله کرد؟افرادشو جمع کرد و گفت امروز سه شنبه هست و من میخام نماز جمعه بخونم!!!همه اطاعت کردند و خوندند.معاویه به عمروعاص گفت خوب اینا خرای خوبی اند و باهاش میشه به علی حمله کرد!حکایت همین وهابی هاست.مراقب باشید.
|
|||
|
|
۲۰:۳۴, ۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت تمامی دوستان هوشیار
من چند روز پیش یک صحنه ی تکراری رو دوباره دیدم اما اینبار چیزی توجه منو به خودش جلب کرد که می خواستم نظرتون رو در موردش بدونم لطفا من اسم خدا رو دقیقا با همین نحوه ی نوشتن که بالای این ابلیسک هستش ، بالای محراب مسجد محله ی خودمون دیدم .... می شه لطفا بگید که چه توجیهی برای این می تونه باشه ؟!! ( سر در گم شدم ) |
|||
|
|
۱۴:۰۳, ۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
توی بحث فراماسون رده آخری و بی ارزشترین رده مال یه عده گوسفنده که به کارگرای رایگان شبیه.بعضیا بخاطر جهالت و نادانی و از روی ندونم کاری و تقلید برمیدارن هرم میسازند و توی مساجد کلمه الله رو درست نمینویسند.دو جور آدم هست:توی سایتهای مختلف خبری مثل وعده صادق من دیدم نوشته آب معدنی دماوند مال یه فرانسویه یهودیست و قله دماوند رو جوری کشیده روش که انگار هرم و تک چشم بالاشه،شرکت نستل و کوکاکولا رو هم همه میدونیم که کوکاکولا نوشته لامحمدلامکه وجفتشون مال صهیونیستاست،اما من به هرکی میگم یا میگه اینا همش دروغه(نمونه یه آدم جاهل که نمیخاد حقیقت رو بشنوه)یا میگه دستت درد نکنه و میره تو فکر!حالا اون آدم جاهل میخاد مسجد بسازه یا ساختمون یا هرچیزی.....سعی میکنه مد جدید بسازه و به نظر خودش داره کار درستی میکنه غافل از اینکه این مد جدید ساخته دست کیه؟کی این مد رو آورده؟الله رو لاله یا للاه نوشتن معنی داره؟خیلی نمیدونند و فقط اجرا میکنند!
|
|||
|
|
۱۹:۳۵, ۱۳/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۰ ۱۹:۳۸ توسط omid55.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
با این کار میخوان تسلط خودشون رو بر مکان مقدس مسلمانها نشان بدن. ولی چرا خادمین حرمین همکاری میکنن نیاز به بررسی دارد.
[b]بهترین عبارت قرآنی که حقیر برای فراماسونری یافتم "شیاطین من الانس"و یا "حزب شیطان" بود که به بهترین وجه گویای ظاهر و باطن این جریان است وهمچنین همه میدانیم که: " ان کید الشیطان کان ضعیفا (براستی که مکر شیطان ضعیف است)" . اصولا ماهیت شیطان بزرگنمای خود است در حالی که تمامیتش پوچ و حربه هایش کم دوام و زود گذر است و اینگونه است که یاران و اصحاب او در بین انسانها یعنی شبکه فراماسونری نیز از همین الگو استفاده می کند . |
|||
|
|
۱:۱۲, ۱۴/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/فروردین/۹۰ ۱۳:۰۷ توسط MohsenSB.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
با سلام به دوستان
آن ساختمان چنان بزرگ است که از تمام نقاط مسجد الحرام دیده می شود (عکس ها مال 20 روز پیش که با گوشی خود گرفته ام) ![]() .من بسیاری از افراد درون مسجد الحرام را دیدم که به جای نگاه به کعبه که بسیار توصیه شده است به آن ساختمان نگاه می کردند و علت آن نیز بسیار بزرگ بودن آن است .آیا این یکی ازاهداف سازندگان ان ساختمان نیست؟در شهر مکه تابلو هایی بود که آن ساختمان را (holy heart of the universe ) قلب مقدس جهان می نامید این هم عکس یکی از تابلوها که خود گرفته ام. به مربعی که نور می دهد توجه کنید .آیا شما را یاد موردی نمی اندازد؟ ![]() اما از غار حرا که محل نزول قرآن است آن ساعت به صورت هرم پر نور دیده می شود و شما می دانید که هرم پر نور چه معنی هایی دارد.(عکس از روی کوه نور و کنار غار حرابا گوشی خودم) ![]() برای اطلاع دوستان عرض می کنم کنار در طرف دیگر مسجد الحرام منطقه وسیعی خریداری شده و در حال ساخت ساختمان های دیگری است که حدود 40 بالابر غول پیکر در یکی از این مناطق را من خود شمردم. در مورد الله اکبر روی ساعت به نظر حقیر گذاشتن هر چیز بالای لفظ جلاله الله اهداف این ساختمان را مشخص می کند.ما اعتقاد داریم که هیچ چیز یا کس بالاتر از لفظ جلاله نباید باشد اما آنان به راحتی این کار را انجام داده اند . گذاشتن چند طبقه بالای لفظ جلاله نیت شیطانی آنها را نمایان می کند. |
|||
|
|
۱:۳۴, ۲۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
به عقیده ی بنده اگر بخواهند کنار کعبه ابلیسک بسازند این کار رو اونقدر تابلو و فاحش انجام نمی دهند که هر کس با دیدنش شک نکنه که ابلیسکه. پس مسلما تغییراتی در آن بوجود می آوردن که گمراه کننده باشد. یک مثال می زنم برای عزیزانی که مستند ظهور را دیده اند. به یاد دارید که طراح های نقاشی مخصوصا برای کودکان چگونه طرح اصلی را لا به لای طرح دیگری پنهان می کردند؟ یا صحبتهای آن شخص که در فعالیتهای ماسونها شرکت کرده بود و می گفت مهم نیست که مردم گمان کنند چه کسی را می پرستند مهم این است که آنها در هر صورت در حال انجام تقدیس و عبادت خدای خورشید یا همان شیطان هستند!
|
|||
|
|
۲۳:۴۷, ۲۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
بنده حدود یک ماه پیش توفیق حضور در خانه خدا را داشتم.
چند نکته جالب توجه است (که ممکنه دوستان گفته باشند ولی من به عینه دیدم) 1- سرعت ساخته برج است. بسیار سریع دارن کار میکنند 2- هر کس یه عکس از کعبه میگرفت 3تا از برج 3- طبق فرمایشات دوستان یکی از کار های یهودی ها و ماسون ها این است که کنار هر مکان مذهبی از نماد های خود استفاده میکنند. که هم نشان از خود داشته باشند و هم اثرات متافیزیکی روی ان مکان بگذارند 4- کنار مهمترین نماد ضد یهود باید مهمترین و بهترین نمادشون رو بزارن که اونم بزرگترین ابلیسکه 5- بالا ساختمان های کناری چیزهایی شبیه گوش جغد وجود دارد که جغد هم... 6- ارم پلیس عربستان به صورت یک تک چشم است(!!) 7- در شهر ها چندین ابلیسک و هرم توسط دوستانمان دیده شد |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ابلیسک واقع در رمی جمرات راچه کسی ساخته است | bagheri4 | 4 | 4,311 |
۳/شهریور/۹۰ ۱۲:۰۳ آخرین ارسال: Abasaleh |
|

![[تصویر: 0.jpg]](http://s-eyvazi-sa.persiangig.com/0.jpg)
![[تصویر: 1.jpg]](http://s-eyvazi-sa.persiangig.com/1.jpg)

![[تصویر: qn8bddobfkwt5ft9mcm.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/qn8bddobfkwt5ft9mcm.jpg)
![[تصویر: h193tnq7wnmcdhoq80.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/h193tnq7wnmcdhoq80.jpg)

![[تصویر: 08077769611143369648.jpg]](http://pics9.com/images/08077769611143369648.jpg)
![[تصویر: l86m6o9gl62xxxe74ewx.jpg]](http://up.vatandownload.com/images/l86m6o9gl62xxxe74ewx.jpg)
![[تصویر: 01585917123367643238.jpg]](http://pics9.com/images/01585917123367643238.jpg)