|
ابلیسک بزرگ ابراج البیت و سایه شیطان بر کعبه
|
|
۱۹:۱۴, ۵/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۱ ۲۲:۰۴ توسط خاک.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ابلیسک بزرگ (برج ساعت) در کنار خانه ی خدا چه می کند؟
![]() این برج قرار است 21 دسامبر سال 2012 معروف ساعت 11:11 افتتاح خواهد شد ![]() احتمال دارد نقشه ی شومی در پس پرده باشد خدا کند که چنین نباشد...... |
|||
|
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۲۴, ۱۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
|
نه اقا ارتباطي بما نداره اين چيز مشخصيه .
بعيد ميدونم اسلام ازين دست علامتها داشته باشه. آرم وعلامت اسلام عدالت خواهي وحق طلبيشه. ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۳:۴۰, ۱۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
|
اخه هروقت از اسلام یاد میشه نماد ماه و ستاره میاد وسط!!!
|
|||
|
۱۹:۲۶, ۳۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
|
استاد رائفی پور که میگفتن آبلیسک بنایی است دارای چهار وجه که قسمت بالای آن هرمی شکل است...قسمت بالای این ساختمان هرمی شکل است؟؟
البته در باطل بودن این ساختمان ماسونی هیچ شکی نیست، با وقاحت تمام سایه ی این منحوس را روی کعبه انداخته اند.واقعا فکر میکنند میتوانند "هذه البلد الامن" را به خیال خود ناامن کنند؟؟ |
|||
|
|
۲۲:۵۷, ۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
(۱۰/آبان/۸۹ ۱۵:۵۲)KiTO نوشته است:(۹/آبان/۸۹ ۰:۴۴)zohur12.ir نوشته است: دوستان به نظر شباهت معماری این دو برج دلیل سوئ نیت نمیشود باید خیلی درباره اینگونه مسائل دقت کنید ==================== با این عکس شکی بر این قضیعه نبریdn آدرس عکس در زیر http://www.xx2xx.persiangig.com/kabe/1.jpg ==================== |
|||
|
۲۳:۰۳, ۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #115
|
|||
|
|||
(۸/تیر/۹۱ ۲۲:۵۷)هادی بهمنی نوشته است: ====================سلام این عکس سه بعدی هست و واقعی نیست ، شبیه سازی شده است؟مطمئن هست؟ |
|||
|
۱۸:۱۸, ۲۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #116
|
|||
|
|||
|
بهر هر حال این داستان همون قورباقه ای هست که آروم آروم می پذنشو نمی فهمه . شاید اینا با این کارشون می خان بعد از یه مدت شهر مکه رو از حالت زیارتی و جلوه اسلامی در بیارن بعد به بقیه اهدافشون برسن .
|
|||
|
|
۲۰:۴۰, ۲۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #117
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
به لطف الهی خرداد ماه به مکه مشرف شدم شبی که محرم بودیم و وارد مکه شدیم را فراموش نمیکنم . این ساختمان به حدی خود نمایی میکرد که همه با اون همه خستگی راه دوربین هاشون را درآورده بودن و مشغول عکسبرداری وفیلم برداری شده بودند. از نزدیک دیدنش یه حس دیگه ای داره. من که تمام وجودم پر از کینه شده بود وقتی قدم به حیاط صحن گذاشتم تنم از خشم میلرزید.بدتر از همه میدونید چی بود؟ من که برای اولین بار مشرف میشدم و از اینکه مسجد اینقدر گرم بود کلافه و متعجب بودم از اطرافیانم هم شنیدم که از گرم بودن فضای داخل مسجد متعجبند و میگفتند که هیچ وقت اونجا را اینطور گرم ندیده بودند. دوستان برای ورود به برج باید از باب ملک عبدالعزیز خارج شد. شاید باور نکنید ولی به محض خروج و کمی نزدیک شدن به برج آنچنان باد خنکی میوزد که ناخواسته همه به سمت برج حمله ور میشن مثل بعد از نماز ظهر. متاسفانه یا خوشبختانه به اصرار همراهانم مجبور به بازدید از داخل برج شدم. طبقات همکف تا دوم پاساژ هست و طبقه سوم مجموعه رستوران که باز هم صد افسوس خیلیها رو میدیدم که بعد از انجام اعمال (یعنی با همان لباس احرام) برای خوردن غذا و تفریح به اونجا میامدند.طبقه آخر هم که دسترسی عمومی داشت شهر بازی مسقف بود ما بقی طبقات هتل بود مخصوص خارجیهاست. |
|||
|
|
۱۴:۱۹, ۲۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز سلام
از همه ی دوستان تقاضا دارم تا در مورد اینکه چطور باید به ظهور آقاامام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) کمک کنیم ویارو یاور آقا(عجل الله تعالی فرجه الشریف)باشیم نظرات خود را در تایپیک * جنبش به سوی ظهور ارائه نمایید باتشکر برادر کوچک شما: مصطفی کارگر لاریمی |
|||
|
|
۱۳:۱۸, ۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #119
|
|||
|
|||
|
گردش ابلیس - دجال بر روی زمین!در روایت آمده که دجال پس ازظهورش،در مدت 40 روز تمام زمین راطی کرده و به تمامی شهرهای جهان سفرمی کند به استثناء مکه و مدینه. که گوئی ورود به این دو شهر بر او حرام است.اما در روایت داریم که تا حوالی آن شهرها و بلندی های آنها می رود.
کسانیکه بر روی پروژه های مربوط به آخرالزمان فعالیت می کنند،عنوان کرده اندکه در روز 21 دسامبر سال 2012(که طبق تقویم مایاها روز پایان دنیاست!) ابلیس-دجال از چنین جایگاهی بر کعبه نظاره می کند یا به قولی سایه می افکند!حالا چرا او از چنین مکانی به کعبه نظاره می کند،شاید دلیلش همین موضوع باشد که حضور او در این دو شهر حرام شده است و اگر پایش به زمین مکه و مدینه برسد نابود می شود.برای همین ناگزیر است مادام که از این دو شهر می گذرد در ارتفاع معینی از سطح زمین باشد تا به او آسیبی نرسد!!!(اللهم عجل لولیک الفرج)
|
|||
|
|
۲۳:۲۳, ۱۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #120
|
|||
|
|||
|
مگه شما نمیگید که یک برج شیطانی در مکه ساختن و یک شرکت ایرانی یکی از واحد های اون ها رو خریده؟
بابا چرا فقط بلدیت حرف بزنید و اخبار اعلام کنید؟ چرا شما برج نمی سازید؟ بابا دمشون گرم/اینقدر پیشرفت کردن که من و تو داریم ازشون غول درست میکنیم. اونا راهشون رو بلدن و دارن با این کارهاشون سر من و تو رو گرم میکنن تا دست به یه کار بزرگتر بزنن... شما چقدر ساده هستید که فقط منتظر این هستید که اونا یه کاری کنند بعدش بیایید به بقیه خبرش رو بدید!!! بجای این کارا به فکر راه حلی برای حل مشکلات باشید نه به فکر خبر پخش کردن. تلوزیون هر دو ساعت یه بار داره اخبار جهان رو به اطلاع مردم میرسونه!!! تورو خدا دیگه بسه...
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ابلیسک واقع در رمی جمرات راچه کسی ساخته است | bagheri4 | 4 | 4,318 |
۳/شهریور/۹۰ ۱۲:۰۳ آخرین ارسال: Abasaleh |
|

![[تصویر: 0.jpg]](http://s-eyvazi-sa.persiangig.com/0.jpg)
![[تصویر: 1.jpg]](http://s-eyvazi-sa.persiangig.com/1.jpg)

کسانیکه بر روی پروژه های مربوط به آخرالزمان فعالیت می کنند،عنوان کرده اندکه در روز 21 دسامبر سال 2012(که طبق تقویم مایاها روز پایان دنیاست!) ابلیس-دجال از چنین جایگاهی بر کعبه نظاره می کند یا به قولی سایه می افکند!حالا چرا او از چنین مکانی به کعبه نظاره می کند،شاید دلیلش همین موضوع باشد که حضور او در این دو شهر حرام شده است و اگر پایش به زمین مکه و مدینه برسد نابود می شود.برای همین ناگزیر است مادام که از این دو شهر می گذرد در ارتفاع معینی از سطح زمین باشد تا به او آسیبی نرسد!!!