کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا ساخت این بازی را کار درستی میدانید؟
بله
خیر
فرقی ندارد

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فراخوان برای ساخت بازی "منجی"
۰:۱۱, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام به همه دوستان
در اينجا ميخواهم از تمامي دوستاني كه با ساخت بازي و همچنين تهيه يك داستان براي ساخت يك بازي مهدوي به نام "منجي" را آشنايي دارند كمك بگيرم تا دست در دست يكديگر اولين بازي مهدوي كشور را بسازيم
البته از دوستان تقاضا دارم كه طرح كلي بازي مخفي بمونه چون احتمال سرقت رفتن طرح هست
از كليه دوستاني كه در اين زمينه كار كردند تفاضا دارم طرح خود را به صورت پيام خصوصي به من ارسال كنند براي اين كار قطعا به افراد زيادي نياز هست تا طرح به صورت كامل و كم نقص انجام گيرد
از دوستان ديگر هم مي خواهم نظر خودشون در باره اين طرح را در اين تاپيك مطرح كنند
با تشكر از همكاري همه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضد ماسون ، MiladYLH ، Amir ، mohammad74 ، MOH3N-P ، mahdi_haji ، Maryam.A ، m.hossein

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۵۵, ۱۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
ما هیچوقت نمیتونیم اونجور که در شان آقاست کار کنیم...مگه میتونیم اونطور که در شان خدایی خداست نعمت هاشو شکر کنیم؟مگه خدا نمیگه هر کس به اندازه وسع خودش؟....

میشه راجع به داستان بازی یکم توضیح بدید؟منظورم اینکه میخواد علیه صهیونیسم باشه یا نه صهیونیسم رو شکست بده و اتفاقات بعد از ظهور تا برقراری حکومت الهی نشون بده؟
۱۳:۱۲, ۱۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
عزیزان ببخشین ولی نمی خوام نا امیدتون کنم
اما باید بگم خیلی مسئله را ساده گرفتی بازی سازی پر خرج تر از این حرفاس که بی پشتوانه بتونین کاری کنین (روی وام یا پیدا کردن اسپانسر لاید وقت بزارین که البته تهش جفتش .........)اتفاقا بر عکس صحبت اون دوستمون آنلاین ساختن هم وقتگیرتر هم گرونتر در می یاد هم خرج سرور (هر سروری بازی آنلاین را قبول نمی کنه)و اینا هست هم باید پشتوانه ی بیست و چهار ساعت داشته باشین
اما اینم بگم که اگه شروع کردین یه کله برین جلو که اگه مکث کنین جامپ خواهین کرد 
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: montazer ، هدهد ، hsmoa
۱۶:۴۳, ۱۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #23
آواتار
نقل قول:به نظر من صرفا بازی راجع به ظهور آقا نسازید و وقایع بعد از ظهور رو به تصویر بکشید

خیلی زوده این حرف رو بزنم اما میتونیم ادامه بعد از ظهور رو تو نسخه دو عرضه کنیم انشالله اگر کار شروع شد
در ضمن وقایع بعد از ظهور نیاز به مطالعه بسیار فراوان داره که یه وقت مسئله ای مثب سی دی ظهور بسیار نزدیک است پیش نیاد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هدهد ، montazer ، hsmoa
۲۲:۱۵, ۱۸/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۰ ۲۲:۲۴ توسط persia.)
شماره ارسال: #24
آواتار
(۱۸/مرداد/۹۰ ۱۶:۴۳)zohur12.ir نوشته است:  
نقل قول:به نظر من صرفا بازی راجع به ظهور آقا نسازید و وقایع بعد از ظهور رو به تصویر بکشید

خیلی زوده این حرف رو بزنم اما میتونیم ادامه بعد از ظهور رو تو نسخه دو عرضه کنیم انشالله اگر کار شروع شد
در ضمن وقایع بعد از ظهور نیاز به مطالعه بسیار فراوان داره که یه وقت مسئله ای مثب سی دی ظهور بسیار نزدیک است پیش نیاد

بنده هم همین دلیل می گویم که از به تصویر کشیدن وقایع پس از ظهور نپردازید زیرا به وسیله روایات نمیتوان وقایع و جزئیات پس از ظهور را بازسازی نمود

(۱۸/مرداد/۹۰ ۵:۲۴)hsmoa نوشته است:  با توجه به نظر دوستان و به دلیل این که میخواهیم طرح مخاطب بیشتری داشته باشد بازی به سبک اینترنتی وآنلاین طراحی خواهد شد واز دوستانی که می توانند در زمینه ساخت داستان بازی کمک کنند درخواست دارم برای هماهنگی های بیشتر سریعا و در اولین فرصت به من پیام خصوصی دهند
با تشکر

منطور از بازی آنلاین بازی های 2بعدی آنلان هست یا بازی هایی مثل تراوین و جنگ خان ها
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hsmoa
۲۲:۴۲, ۱۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #25
آواتار
(۱۸/مرداد/۹۰ ۲۲:۱۵)persia نوشته است:  
(۱۸/مرداد/۹۰ ۱۶:۴۳)zohur12.ir نوشته است:  

بنده هم همین دلیل می گویم که از به تصویر کشیدن وقایع پس از ظهور نپردازید زیرا به وسیله روایات نمیتوان وقایع و جزئیات پس از ظهور را بازسازی نمود

(۱۸/مرداد/۹۰ ۵:۲۴)hsmoa نوشته است:  با توجه به نظر دوستان و به دلیل این که میخواهیم طرح مخاطب بیشتری داشته باشد بازی به سبک اینترنتی وآنلاین طراحی خواهد شد واز دوستانی که می توانند در زمینه ساخت داستان بازی کمک کنند درخواست دارم برای هماهنگی های بیشتر سریعا و در اولین فرصت به من پیام خصوصی دهند
با تشکر

منطور از بازی آنلاین بازی های 2بعدی آنلان هست یا بازی هایی مثل تراوین و جنگ خان ها
شبیه به تراوین و....
۲۳:۵۶, ۱۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #26
آواتار
چند درصد امکان داره که بازی رو بسازی؟
تصمیم قطعی دارید؟
۲۳:۵۹, ۱۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #27
آواتار
(۱۸/مرداد/۹۰ ۲۲:۴۲)hsmoa نوشته است:  
(۱۸/مرداد/۹۰ ۲۲:۱۵)persia نوشته است:  
(۱۸/مرداد/۹۰ ۱۶:۴۳)zohur12.ir نوشته است:  خیلی زوده این حرف رو بزنم اما میتونیم ادامه بعد از ظهور رو تو نسخه دو عرضه کنیم انشالله اگر کار شروع شد

با تشکر

شبیه به تراوین و....
پس نیاز به یک مدلساز و یک تا دو نفر مسلط به php , Css دارید
در ضمن بعید میدونم بشه بازی شبیه به تراوین رو توی یک داستان خاص پیشبرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hsmoa
۹:۰۵, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
(۱۸/مرداد/۹۰ ۲۳:۵۶)mohammad74 نوشته است:  چند درصد امکان داره که بازی رو بسازی؟
تصمیم قطعی دارید؟

خیلی دلم میخواد بسازم
اما یه مشکلی هست اون هم مبلغ اولیه برای خرید سایت و... فکر کنم حدود 2یا 3 میلیون برای شروع پول می خواد
اگه کسی راهی برای حل این مشکل داره پیشنهاد بده ( یا توی تاپیک یا پیام خصوصی )
۱۱:۰۷, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #29
آواتار
داداش برای این کار ما به یه اسپانسر مالی نیاز داریم که پول اولیه رو پرداخت کنه
البته می تونیم یه شماره حسابی رو هم در تالار در معرض عموم قرار بدیم تا در حد توانشون بتونن کمک کنن.
این دومیه بهتره چون این بازی مال همه ی کاربران این تالار میشه و هم یه کارگروهیه. Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hsmoa ، هدهد
۱۲:۳۱, ۱۹/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۰ ۱۲:۴۵ توسط hsmoa.)
شماره ارسال: #30
آواتار
مژده ای بزرگ برای همه دوستان :
از امروز یکی از افراد این تالار (که دوست داشت نامش فاش نشود!!!) دارن زحمت نوشتن داستان بازی رو می کشن و قراره تا 2 هفته دیگه کار آماده بشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Maryam.A
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]