|
هاشم فیلم چیست؟
|
|
۲۳:۰۲, ۱۱/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
سلام دوستان ایا کسی در مورد هاشم فیلم چیزی میدونه ؟ایامستند هاشم فیلم همان مستند ظهور است یا نه؟اگر نیست کسی میدونه از کجا باید دانلود کرد
|
|||
|
|
۱۸:۲۳, ۱۲/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۸۹ ۱۹:۳۹ توسط oO DaViD Oo.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
هاشم فیلم مستندی هست از عبدالله هاشم که در سریال ظهور هم اشاره ای به ایشون شد این سریال نسبت به ظهور قسمتهای بیشتری داره و خیلی روی مسایل جزیی تر مثل نظام جهانی سلطه و ماسونها و هالیوود و ائمه و غیره وارد میشه به طور مثال روی فیلمها و کارتونهای هالیوودی وارد میشه و منظور از ساخت هالیوود رو و ربطش به شیطان و دجال نشون میده ساخت قسمتهای جدیدش همچنان ادامه داره الان که اینو می نویسم 155_مین قسمتش هم اومده رو سایتش البته توی سایتش فقط این سریال 155 قسمتیش نیست و چند تا مستند دیگه هم داره اینم لینکش : http://www.hashemstudios.com/ البته شما باید زبان انگلیستون خوب باشه و یا باید وقت بزارین و با نرم افزارهای ترجمه ترجمه کنین من خودم حدودا 25 قسمت از سریالشو و 14 قسمت ( کل مستند ) از مستند 13 راز ماسونیش رو دانلود کردم و دیدم اینم اسم سریالهاش : فقط یک موردی که هست به نظر من باید یک گروه کارشناسی سریالش رو بررسی کنن و ببینن آیا مفاهیمش مفاهیم درستی هست و حرفهایی که میزنه چقدر معتبر و با سند هست نکته ی مهم دیگه چون یک مقدار توی کلیپهاش رعایت مسایل اخلاقی( از نظر به تصویر کشیدن صحنه های مبتذل ) نمیشه شاید برای هر کسی ( البته خود ما هم شاید شاملش بشیم ! ) مناسب نباشه |
|||
|
|
۱۹:۲۶, ۷/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/خرداد/۹۰ ۱۹:۲۹ توسط mehdi_wade.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام.
هشدار هشدار به اینکه اقا هاشم خوبه یا نه کاری ندارم... اما این مستند ایشون طبق پی گیری هایه بنده از کتابی به اسم "الهفت الشریف"هست که نوشته ی لعینی به اسم "أبو شعيب محمّد بن نصير العبدي البكريّ النميّري البصريّ" است که: 1.لواط کار بوده. 2.ادعای نبوت و نایبی امام زمان داشته. 3.و.... youngdin.parsiblog.com/Posts/137/%D3%ED%CF+%CD%D3%E4%ED+%DF%ED%D3%CA+%BF/ shamsevelayat.com/f/index.php?option=com_content&view=article&id=2499:-------4&catid=23:1387-11-26-19-02-09&Itemid=66 و اقا هاشم با این مطلب حسابی گند زده...(tads 2) hashemstudios-board.com/viewtopic.php?f=88&t=4167&p=33687&hilit=mufaddel#p33687 لطفا سریع و گسترده اطلاع رسانی شود... |
|||
|
|
۱۹:۰۰, ۱۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
حالا آدرسی ندارید که زیر نویس باشه؟ |
|||
|
۱:۲۶, ۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
میشه آدرس اونجایی رو که تحقیق کردین و آقای عبدالله هاشم رو متهم کردین برامون بفرستید.
در ضمن به نظر بنده ایشون انسانی فوق العاده هستند چرا که ما رو از خواب غفلت بیدار کردند. من چیزهای زیادی درباره ی کابالا میدونستم اما با دیدن مستندات ایشون حقیقت بیشتری عایدم شد. |
|||
|
۱۰:۲۵, ۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان من تعداد زیادی از قسمت های فیلم های ایشون رو دیدم. به خودشون کاری ندارم و قضاوتی در مورد ایشون نمی کنم ولی به صراحت بگم کارهاشون مورد داره.
من قسمتهای زیادی از کارهاشون دیدم تا رسیدند به جایی که داشتند رائیل رو توضیح می دادند. از اونجا دیگه فیلمهاشون جوری بود که دیگه ادامه دیدنشون رو صلاح ندیدم. کلا دیدن فیلم های ایشون رو توصیه نمی کتم. همون سخنرانی های افراد ایرانی بهتره. |
|||
|
|
۱۵:۲۲, ۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
از یک استادی شنیدم که فرمود : اگر مطلبی رو از کتابی یا کسی شنیدید به دنبال این نباشید که بگید این حرف یا کتاب خوبه یا بد مطالب درستشو بردارید و بقیه رو رها کنید مشکل ما دوستان و همه بشریت در این هست که آماده تایید یا تکذیب کسی هستیم ... از بدترین مباحث یا فیلم و یا هر چیزه دیگری میشه نکاتی رو در آورد که به درد بخوره و سازنده باشه ...
|
|||
|
۱۵:۱۹, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
یعنی شماها فیلم زیر نویس دار و بدون سانسور نمیبینید بابا بچه های پاستوریزه
|
|||
|
۱۸:۵۱, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
۱۹:۱۶, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
فکر نکنم به ایمان ربط داشته باشه دیگه
تو ایران برای دوبله یک فیلم خارجی لامصبا فیلم رو دقیقا به معنی واقعی میجون تیکه تیکه میکنند دوبله نمیکنند که. جدیدا نمیدونم ولی تا سال قبل من هرچی فیلم دوبله دیدم تقریبا نسخه دابود شده بود که دیدم.از همه جای فیلم میزنن تا بشه 90 دقیقه تا رو سی دی بزنن. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

سلام دوستان ایا کسی در مورد هاشم فیلم چیزی میدونه ؟ایامستند هاشم فیلم همان مستند ظهور است یا نه؟اگر نیست کسی میدونه از کجا باید دانلود کرد