کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 17 رای - 4.76 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فتواهای محیر العقول وهابیون
۱۹:۴۲, ۵/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۰ ۱:۵۰ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
اخبار رسیده از بحرین حاکی از آن است که شیخ "سعیدی" مفتی وهابیت بحرین در جدید ترین فتوای خود دست دادن و روبوسی با زنان نامحرم برای نخست وزیر را حلال دانست / آقای نخست وزیر ولی أمر مردم به شمار می رود لذا ممکن است برخی اعمالی که برای مردم حرام است، برای وی حلال باشد!

به گزارش شیعه آنلاین، بر اساس اطلاعات موجود دست دادن و روبوسی هر مردی با زن نامحرم در مذاهب مختلف اسلامی حرام به شمار می رود اما اخبار رسیده از بحرین حاکی از آن است که شیخ "سعیدی" مفتی وهابیت بحرین در جدید ترین فتوای خود دست دادن و روبوسی با زنان نامحرم برای نخست وزیر را حلال دانست.

مفتی وهابیون بحرین در مورد این فتوا گفت: آقای نخست وزیر ولی أمر مردم به شمار می رود لذا ممکن است برخی اعمالی که برای مردم حرام است، برای وی حلال باشد!
[تصویر: 230169_154812377919788_143818639019162_3...0274_n.jpg]
[تصویر: 184305_10150163152696223_747451222_8688723_251926_n.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، ANTI satan ، ضد ماسون ، aybaniz ، خادمة الزهرا ، Secret ، محمداحسان ، janali ، سدرة المنتهی ، saloomeh ، blue sky ، یاســین ، blue.blood ، alireza2030 ، فدک زهرا ، MohammadSadra ، taleb ، azade ، said_siraj ، سرباز ولایت ، somayeh ، soshiant ، R3Z4 ، حسن.س. ، seiied ، شهـاب ، ztb ، fiftynine ، مهدی2012 ، كارمند پيمانی ، arman mohseny ، kashkol-ir ، خادم الزهرا ، hamediran ، Bidel.s

آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۲۰, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #111
آواتار
اون ها دارن با این کارهاشون همه ی راه ها رو برای یافتن حقیقت می بنودن تا هیچ وهابی یا اهل سنتی شیعه نشود و راهی بزای مطالعه نداشته باشد
بعید نیست چند روز دیگر اعلام کنند تحقیق در مورد اسلام حرام است و بعده ها هم اعلام می کنند علم آموزی حرام است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، علمدار133
۱۳:۲۹, ۲۴/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۱۳:۳۰ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #112
آواتار
بنام ستار معاصی عاصیان
واقعا که جریانهاو بدعت گذاری های این از خدا بی خبر ها کفر آدم رو در میارهAngry

نمونش همین مطلب زیر:

موج تازه‎اي در سال جاري که از سوي جريان‎‎هاي وهابي هدايت مي‎شد، مسلمانان را به روزه گرفتن در روز عاشورا دعوت کرد.در شيعه آنلاين اینطور خونده بودم که، اين دعوت جريان وهابي که در راستاي مقابله با مکروه بودن روزه گرفتن در روز عاشورا طبق عقيده شيعيان انجام شد، با آوردن احاديث و روايات جعلي به نقل از ابو هريره، مسلمانان را به روزه گرفتن در روز عاشورا ترغيب کرد.

امان یا حسین (علیه السلام)

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133
۱۷:۱۳, ۳۰/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۹۰ ۱۷:۱۵ توسط خادم الامام.)
شماره ارسال: #113
آواتار
(۲۰/آذر/۹۰ ۲۳:۴۳)دیدگاه نوین نوشته است:  بچه ها شاید باورتون نشه ولی این خبر رو از جام نیوز گرفتم :
[تصویر: IMAGE634592227998087500.jpg]
[/font] [font=B Nazanin]به گزارش سرویس دینی جام نیوز،به نقل از Times of India، یک مفتی وهابی ساکن اروپا در یک فتوایی بسیار عجیب، در مصاحبه با یک سایت مصری اعلام کرد که زنان باید از خوردن میوه‌هائی همچون موز و خیار دوری کنند، چرا که این میوه‌ها باعث خطور کردن افکار جنسی به ذهن آنها می‌شود.
این مفتی اروپائی، در مصاحبه با سایت bikyamasr اعلام کرد که شکل میوه‌هائی چون موز و خیار مانند آلت تناسلی مردانه است و باعث ایجاد افکار جنسی در زنان می‌شود.
او اضافه کرده است که اگر زنان تمایل به خوردن این میوه‌ها دارند، باید ابتدا توسط مردانی همچون پدر یا شوهر، که با آنها در ارتباط هستند، این میوه‌ها به قطعات کوچک‌تر خرد شده و سپس خورده شود.

با اجازه نوین جان
کاملتر میگم
به گزارش شفاف به نقل از نشریه تایم گزارش داد؛ جدیدترین فتوای مفتی های وهابی این است که زنان حق دست زدن به دو میوه محبوب و خوش طعم دنیا یعنی خیار و موز را ندارند. این که خبر مربوط به اعلام این فتوا درست یا غلط، مهم نیست. مهم مضحک و احمقانه بودن این فتوا است. این در شرایطی است که این تنها فتوای مضحک اعلام شده از سوی وهابیون عربستان نیست.

بر اساس این گزارش، تایم در ادامه مقاله خود فتواهای مضحک و وهن آمیز مفتی های سلفی را مورد بررسی قرار داده و آورده است: هفته گذشته بود که یک ایمیل مانند توپ در دنیا صدا کرد. ایمیل که در آن ادعا شده بود یک مفتی وهابی که در اروپا زندگی می کند، فتوا داده است که زنان حق دست زدن به موز و خیار را ندارند. این مفتی وهابی در فتوای خود در این باره مدعی تحریک زنان توسط این دو میوه شده است.

این مفتی در ادامه این فتوای مضحک خود آورده بود که در صورتی که زنان تمایل به خوردن این دو نوع میوه دارند، باید از شخص دیگری، برای مثال یک مرد مانند همسر و یا پدر خود کمک بگیرند و از آنان بخواهند این میوه ها را بریده و در اختیار آنان قرار دهند.

این گزارش در ادامه می افزاید: تایید صحت این فتوا بسیار سخت است، حقیقت این است که در میان وهابیون عربستانی اعلام چنین فتواهای مضحک و پوچی به یک عادت تبدیل شده و این در حالی است که به تاثیرات این فتواها هرگز اهمیت داده نمی شود. این فتواهای مضحک معمولا از سوی مفتی های وهابی به عنوان نظریه های الهی در نظر گرفته می شوند. این در حالی است که این مسئله مدتی است منسوخ شده و اعتبار خود را از دست داده است. در واقع آن ترس و اعتقاد مردم نسبت به این فتواها از بین رفته و این روزها وضعیت فتواها به گونه ای شده است که نویسنده مقاله تایم از آن به عنوان خرید و فروش فتوا یاد کرده است.

شیلا موساجی که یک وبلاگ نویس مسلمان آمریکایی است، در این باره می گوید: گمان نمی کنم خبر مربوط به فتوای این مفتی وهابی درست باشد، اما نکته این جاست که بیان چنین فتواهای مضحک و خنده آوری به قدری زیاد شده است که چنین اخباری برای مردم باور پذیر و پذیرش آن آسان شده است.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است: اخبار و شایعات مربوط به این فتوا در شرایطی مطرح می شود که پیش از این فتواهای مضحک دیگری از سوی وهابیون مطرح شده است و این مسئله باعث شده این شائبه در ذهن ها ایجاد شود که مفتی های وهابی حق دارند برای اعتبار بخشیدن به نظریات شخصی خود به این نظریات نام فتوا نهند و آن نظریه ها را نهادینه کنند. این در شرایطی است که مسلمانان دنیا این مفتی وهابی را یک انسان احمق و سبک مغز توصیف می کنند.

عجب فتوا هایی
۱) مرد ها می توانند در محل کار خود با زنان نامحرم محرم شوند، در صورتی که از سینه آن زنان شیر بنوشند.

۲) مردها می توانند زنان خود را تنها با یک پیامک طلاق دهند.
۳) میکی ماوس یک عروسک فساد انگیز است و باید نابود شود.

۴) دختران مسلمان هرگز نمی توانند در نمایش ها نقش پسران را بازی کنند.

۵) پوشیدن پیراهن تولید شده باشگاه منچستر یونایتد انگلیس حرام است.

۶) ورزش یوگا حرام است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دیدگاه نوین ، علمدار133 ، وحید110 ، kashkol-ir
۱:۰۳, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #114
آواتار
سلام اقایون به خدوشون زحمت دادند لطف کنند دیگه این فتواهی جالب طنزامیز ندن بابا مسیحی امریکایی همینا رومیشنوه میگه مسلمون ها متحجرند حالا مابایدتواتیش اونابسوزیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادم الامام ، حسن عزتي
۱:۰۰, ۱۵/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۰ ۱:۰۱ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #115
آواتار
فتوای جدید وهابیت: خدا را می توانید در خواب ببینید!

جالب اینجاست که آنان با وجود چنین اعتقادات شرک آمیزی، شیعیان را که معتقدند خداوند به هیچ وجه نه در دنیا و نه در آخرت قابل دیدن نیست را مشرک دانسته و فتوی به قتل آنان می دهند.
به گزارش شیعه آنلاین ، شيخ عبد الرحمن بن ناصر البراک مفتی سرشناس وهابیت در فتوایی که جدیدا در سایتهای وهابیت از وی نقل شده, دیدن خداوند در خواب را صحیح دانسته و در پاسخ به سوال شخصی که این سوال را از وی کرده، آنرا مستند به احادیث جعلی از پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)!! و نقل قولی از اربابشان ابن تیمیه کرده است.

البته این فتوا امر جدیدی نیست و متاسفانه بسیاری از اهل سنت و تمام وهابیون معتقدند که خداوند به خصوص درقیامت با چشم دیده می شود و اعضا و جوارح دارد. (در پایان به برخی از این عقائد خرافی و شرک آمیز اشاره خواهیم کرد) جالب اینجاست که آنان با وجود چنین اعتقادات شرک آمیزی، شیعیان را که معتقدند خداوند به هیچ وجه نه در دنیا و نه در آخرت قابل دیدن نیست را مشرک دانسته و فتوی به قتل آنان می دهند. اصل فتوای وی که در یکی از سایت وهابیون با نام اسلام وی نقل شده بدین شکل است:

الشيخ عبد الرحمن بن ناصر البراک
• المصدر: موقع الشيخ عبد الرحمن بن ناصر البراک
• تاريخ النشر: 29 محرم 1433 (24‏/12‏/2011)
السؤال: ما رأيکم برؤية الله في المنام؟ حيث قرأنا أنها لا تنکر في بعض الکتب. ثم هل هي رؤية حقيقية أم ماذا؟ والبعض يرى شيخاً فيظن أنه رأى الله، وکيف نفهم کلام بعض العلماء حيث يقول في بعض المراجع اتفق أهل العلم على جواز رؤية الله في المنام لکنها ليست ذات الله؟

الإجابة: الحمد لله، نعم دلت السنة على أن الله يُرى في المنام، کما جاء في الحديث أن النبي صلى الله عليه وسلم قال: "رأيت ربي في المنام في أحسن صورة" (أخرجه أحمد 22126، والترمذي 3233) وغيرهما. وقد حُکي الاتفاق کما ورد في السؤال على إمکان ووقوع رؤية الله في المنام، وذکر ذلک شيخ الإسلام ابن تيمية وقال: إن رؤية العبد لربه في المنام هي بحسب إيمانه، وبين أن رؤيا المنام ليست کالرؤية في اليقظة؛ فللرؤيا أحکام، وللرؤية في اليقظة أحکام وقال صلى الله عليه وسلم في الحديث الصحيح: "إنکم لن تروا ربکم حتى تموتوا" (أخرجه أحمد 22816، وابن ماجه 4077). وهذه الرؤية العيانية.

وأما الرؤيا في المنام فهي حاصلة في الدنيا وواقعة کما ذکر أهل العلم، ولکن يبقى النظر في الضابط الذي يميز به بين الصحيح من غيره مما يُدَّعَى من ذلک. ولا أذکر أن أحداً تعرض لذکر ضابط يحصل به التمييز فيما يُدَّعَى من رؤية الله في المنام، کما ذکروا أن الضابط فيما يُدَّعَى من رؤية النبي صلى الله عليه وسلم مطابقة صفة المرئي في المنام للمعروف من صفته صلى الله عليه وسلم مثل کونه ربعة أي: ليس بالطويل وليس بالقصير، وأنه أبيض مشرب بحمرة، وکث اللحية فمن رأى في المنام من هو على هذه الصفة معتقداً أنه الرسول صلى الله عليه وسلم أو قيل له هذا الرسول صلى الله عليه وسلم فهو کما رأى، لقوله صلى الله عليه وسلم: "من رآني في المنام فقد رآني، فإن الشيطان لا يتمثل بي" (صحيح البخاري 6993، وصحيح مسلم 2266).

ومن رآه على خلافها کان ظنه أنه رأى النبي صلى الله عليه وسلم خطأ. ولا ريب أن من رأى في المنام ما يظنه الرب، فإننا لا نقبل دعواه ولا نردها لعدم ما يعول عليه في القبول أو الرد، بل نقول: الله أعلم بذلک.
تاريخ الفتوى: 17-10-1427 هـ.

سوال: نظر شما در %
فتوای جدید وهابیت: خدا را می توانید در خواب ببینید!

جالب اینجاست که آنان با وجود چنین اعتقادات شرک آمیزی، شیعیان را که معتقدند خداوند به هیچ وجه نه در دنیا و نه در آخرت قابل دیدن نیست را مشرک دانسته و فتوی به قتل آنان می دهند.
به گزارش شیعه آنلاین ، شيخ عبد الرحمن بن ناصر البراک مفتی سرشناس وهابیت در فتوایی که جدیدا در سایتهای وهابیت از وی نقل شده, دیدن خداوند در خواب را صحیح دانسته و در پاسخ به سوال شخصی که این سوال را از وی کرده، آنرا مستند به احادیث جعلی از پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)!! و نقل قولی از اربابشان ابن تیمیه کرده است.

البته این فتوا امر جدیدی نیست و متاسفانه بسیاری از اهل سنت و تمام وهابیون معتقدند که خداوند به خصوص درقیامت با چشم دیده می شود و اعضا و جوارح دارد. (در پایان به برخی از این عقائد خرافی و شرک آمیز اشاره خواهیم کرد) جالب اینجاست که آنان با وجود چنین اعتقادات شرک آمیزی، شیعیان را که معتقدند خداوند به هیچ وجه نه در دنیا و نه در آخرت قابل دیدن نیست را مشرک دانسته و فتوی به قتل آنان می دهند. اصل فتوای وی که در یکی از سایت وهابیون با نام اسلام وی نقل شده بدین شکل است:

الشيخ عبد الرحمن بن ناصر البراک
• المصدر: موقع الشيخ عبد الرحمن بن ناصر البراک
السؤال: ما رأيکم برؤية الله في المنام؟ حيث قرأنا أنها لا تنکر في بعض الکتب. ثم هل هي رؤية حقيقية أم ماذا؟ والبعض يرى شيخاً فيظن أنه رأى الله، وکيف نفهم کلام بعض العلماء حيث يقول في بعض المراجع اتفق أهل العلم على جواز رؤية الله في المنام لکنها ليست ذات الله؟

الإجابة: الحمد لله، نعم دلت السنة على أن الله يُرى في المنام، کما جاء في الحديث أن النبي صلى الله عليه وسلم قال: "رأيت ربي في المنام في أحسن صورة" (أخرجه أحمد 22126، والترمذي 3233) وغيرهما. وقد حُکي الاتفاق کما ورد في السؤال على إمکان ووقوع رؤية الله في المنام، وذکر ذلک شيخ الإسلام ابن تيمية وقال: إن رؤية العبد لربه في المنام هي بحسب إيمانه، وبين أن رؤيا المنام ليست کالرؤية في اليقظة؛ فللرؤيا أحکام، وللرؤية في اليقظة أحکام وقال صلى الله عليه وسلم في الحديث الصحيح: "إنکم لن تروا ربکم حتى تموتوا" (أخرجه أحمد 22816، وابن ماجه 4077). وهذه الرؤية العيانية.

وأما الرؤيا في المنام فهي حاصلة في الدنيا وواقعة کما ذکر أهل العلم، ولکن يبقى النظر في الضاب
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، وحید110 ، حسن عزتي ، خاک ، kashkol-ir
۱:۲۲, ۱۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #116
آواتار
خدا را مي توانيد در خواب ببينيد!!!

شيخ عبد الرحمن بن ناصر البراك مفتي سرشناس وهابيت در فتوايي که جديدا در سايتهاي وهابيت از وي نقل شده, ديدن خداوند در خواب را صحيح دانسته و در پاسخ به سوال شخصي که اين سوال را از وي کرده، آنرا مستند به احاديث جعلي از پيامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)!! و نقل قولي از اربابشان ابن تيميه کرده است.
البته اين فتوا امر جديدي نيست و متاسفانه بسياري از اهل سنت و تمام وهابيون معتقدند که خداوند به خصوص درقيامت با چشم ديده مي شود و اعضا و جوارح دارد . (در پايان به برخي از اين عقائد خرافي و شرک آميز اشاره خواهيم کرد) جالب اينجاست که آنان با وجود چنين اعتقادات شرک آميزي، شيعيان را که معتقدند خداوند به هيچ وجه نه در دنيا و نه در آخرت قابل ديدن نيست را مشرک دانسته و فتوي به قتل آنان مي دهند.
اصل فتواي وي که در يکي از سايت وهابيون با نام اسلام وي نقل شده بدين شکل است:
الشيخ عبد الرحمن بن ناصر البراك
• المصدر: موقع الشيخ عبد الرحمن بن ناصر البراك
السؤال:
ما رأيكم برؤية الله في المنام؟ حيث قرأنا أنها لا تنكر في بعض الكتب. ثم هل هي رؤية حقيقية أم ماذا؟ والبعض يرى شيخاً فيظن أنه رأى الله، وكيف نفهم كلام بعض العلماء حيث يقول في بعض المراجع اتفق أهل العلم على جواز رؤية الله في المنام لكنها ليست ذات الله؟
الإجابة:
الحمد لله،
نعم دلت السنة على أن الله يُرى في المنام، كما جاء في الحديث أن النبي صلى الله عليه وسلم قال: "رأيت ربي في المنام في أحسن صورة" (أخرجه أحمد 22126، والترمذي 3233) وغيرهما. وقد حُكي الاتفاق كما ورد في السؤال على إمكان ووقوع رؤية الله في المنام، وذكر ذلك شيخ الإسلام ابن تيمية وقال: إن رؤية العبد لربه في المنام هي بحسب إيمانه، وبين أن رؤيا المنام ليست كالرؤية في اليقظة؛ فللرؤيا أحكام، وللرؤية في اليقظة أحكام وقال صلى الله عليه وسلم في الحديث الصحيح: "إنكم لن تروا ربكم حتى تموتوا" (أخرجه أحمد 22816، وابن ماجه 4077). وهذه الرؤية العيانية.
وأما الرؤيا في المنام فهي حاصلة في الدنيا وواقعة كما ذكر أهل العلم، ولكن يبقى النظر في الضابط الذي يميز به بين الصحيح من غيره مما يُدَّعَى من ذلك. ولا أذكر أن أحداً تعرض لذكر ضابط يحصل به التمييز فيما يُدَّعَى من رؤية الله في المنام، كما ذكروا أن الضابط فيما يُدَّعَى من رؤية النبي صلى الله عليه وسلم مطابقة صفة المرئي في المنام للمعروف من صفته صلى الله عليه وسلم مثل كونه ربعة أي: ليس بالطويل وليس بالقصير، وأنه أبيض مشرب بحمرة، وكث اللحية فمن رأى في المنام من هو على هذه الصفة معتقداً أنه الرسول صلى الله عليه وسلم أو قيل له هذا الرسول صلى الله عليه وسلم فهو كما رأى، لقوله صلى الله عليه وسلم: "من رآني في المنام فقد رآني، فإن الشيطان لا يتمثل بي" (صحيح البخاري 6993، وصحيح مسلم 2266).
ومن رآه على خلافها كان ظنه أنه رأى النبي صلى الله عليه وسلم خطأ. ولا ريب أن من رأى في المنام ما يظنه الرب، فإننا لا نقبل دعواه ولا نردها لعدم ما يعول عليه في القبول أو الرد، بل نقول: الله أعلم بذلك.
تاريخ الفتوى: 17-10-1427 هـ.

سوال:
نظر شما در مورد ديدن خداوند در خواب چيست؟ در حاليکه ما در بعضي کتب خوانده ايم که اين مطلب انکار نشده است.حال آيا اين رؤيه يک رؤيه واقعي و حقيقي است يا چيز ديگري است؟ برخي شيخي را ديده اند که گمان مي کند خدا مي بيند. چگونه بفهميم کلام بعضي از علماء را که مي گويند اتفاق دارند اهل علم بر جواز رايت خداوند در خواب لکن آنچه ديده اند ذات خداوند نبوده است؟
پاسخ:
بله , سنت دلالت مي کند بر اين که خداوند در خواب ديده ميشود، کما اينکه در حديثي از پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نقل شده که گفت: ديدم خداوندم را در خواب به بهترين صورت و شکل(أخرجه أحمد 22126، والترمذي 3233 و غير اين دو) و همانطور که در سوال هم اشاره کرده ايد اتفاق علما هم بر اين است که امکان دارد خداوند در خواب ديده شود. اين مطلب را شيخ الاسلام ابن تيميه هم ذکر کرده و مي گويد: ديدن خداوند در خواب براي هر شخصي به حسب ايمان وي است. نيز رؤيه در خواب مانند رؤيه در بيداري نيست. و براي هر يک احکامي خاص وجود دارد.پيامبر در حديث صحيحي مي گويد: شما پروردگارتان را نمي بينيد مگر بعد از مردن(أخرجه أحمد 22816، وابن ماجه 4077) منظور از اين ديدن,ديدن با چشم است.
اما رؤيه در خواب, اين رؤيه در اين دنيا حاصل شده و واقعيت دارد کما اينکه اهل علم هم آن را ذکر کرده اند, اما يک مطلب باقي مي ماند و آن ضابطه و قانون در تشخيص صحيح و غير صحيح از مدعيان است. بايد گفت هيچ کس تاکنون در اين رابطه ضابطه و قانوني را نقل نکرده است کما اينکه ذکر شده که ضابط براي مدعي ديدن پيامبر مطابقت صفت مرئي در خواب با صفات معروفه آنحضرت از اين قبيل است: نه کوتاه قامت و نه بلند قامت بود سفيد مشرف به قرمز بود, محاسن او پرپشت, بود. پس هر کس که در خواب شخصي را با اين صفات ببيند و معتقد باشد او رسول خدا بوده يا به او بگويند او رسول خدا بوده او همان رسول خدا است که در خواب ديده است. به خاطر قول خود آنحضرت که : هر کس مرا در خواب ببيند به تحقيق که مرا ديده است به درستي که شيطان به شکل من در نمي آيد. (صحيح البخاري 6993، وصحيح مسلم 2266) و هر کس که برخلاف اين صفات او را ببيند و گمان کند که او رسول خداست به خطا رفته است. و شکي نيست کسي که در خواب کسي را ببيند که گمان کند وي خداست ما نه حرف وي را رد و نه قبول مي کنيم چون دليلي بر رد يا قبول آن نداريم بلکه مي گوييم خدا بدان آگاه تر است.
منبع: سايت پرسمان وهابيت به نقل از‌http://ar.islamway.com/fatwa/36087?ref=p-new

مطالبي ديگر در مورد خداي وهابيت:
وهابيون در حقيقت مشرکاني بي شرم هستند که خود را مروجان توحيد ناب اسلامي معرفي مي نمايند و از سويي ديگر رهروان حقيقي سنت رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) اعم از شيعه و سني را مشرک پنداشته و هيچ مخالفتي را برنمي تابند و آن را پاسخ نمي دهند جز با قتل و مهدور الدم دانستن مسلمانان!

ابو بکر ابن عربى مى گويد: فردى که مورد وثوق من بود نقل کرد که ابو يعلى، امام و پيشواى ابن تيميه(پدر فکري و معنوي وهابيت که محمد ابن عبدالوهاب متاثر از او بود) مى گويد: در باره خدا هر عضوى را جز ريش و عورت اثبات خواهم کرد: «إذا ذکر اللّه تعالى وما ورد من هذه الظواهر في صفاته، يقول: ألزموني ماشئتم فإنّي ألتزمه، إلاّ اللحية والعورة»
(( العواصم من القواصم: 210، الطبعة الحديثة: 2/283، دفع شبه التشبيه بأکف التنزيه لابن الجوزي: 95، 130 ـ الهامش. )).

ابو يعلى از ابن عباس نقل کرده که پيامبر گرامى(صلى الله عليه وآله وسلم) فرمود: «رأيت ربي عز وجل، شاب أمرد جعد قطط، عليه حلية حمراء». خداوند را به صورت نوجوانى ديدم که هنوز موى صورتش در نيامده، سرش پرمو، پيچ پيچ (فرفرى) و داراى زيور و آلات سرخ بود. ابو يعلى در کتاب ديگرش گفته: ابوزرعه دمشقى اين روايت را صحيح شمرده ... و أحمد بن حنبل گفته: «هذا حديث رواه الکبّر عن الکبّر، عن الصحابة عن النبي(صلى الله عليه وآله وسلم) ، فمن شک في ذلک أو في شيء منه فهو جهميّ لا تقبل شهادته ولا يسلّم عليه، ولا يُعاد في مرضه».
اين حديث را بزرگان از بزرگان از صحابه روايت کرده اند و هر کس در صحت اين روايت شک نمايد او جهمى و شهادت او پذيرفته نيست، سلام نبايد به او داد و به هنگام مريضى از وى نبايد عيادت کرد (( طبقات الحنابلة: ج3 ص81 ج 82، ط ج مکتبة العبيکان، مکة المکرمة ج جامعة أم القرى.إبطال التأويلات لأبي يعلى: ج1 ص141، ط1 ج مکتبة دار الإمام الذهبي الکويت، 1410 هـ.، إبطال التأويلات: ج1 ص145. )).

«ولو قد شاء لاستقرّ على ظهر بعوضة فاستقلّت به بقدرته ولطف ربوبيّته فکيف على عرش عظيم»
اگر خداوند بخواهد با قدرت خويش مى تواند بر پشت يک پشه اى هم قرار گيرد، پس چگونه نتواند بر روى عرش استقرار بيابد.(( التأسيس في ردّ أساس التقديس: ج 1 ص568)).

از هيأت عالى افتاى سعودى پرسيده شده: از نظر شرعى حکم کسى که معتقد است که خداوند همه جا وجود دارد چيست؟ و چگونه مى شود به او پاسخ داد؟
هيأت جواب داد: عقيده اهل سنّت اين است که خداوند بالاى عرش قرار گرفته، و در درون جهان نيست بلکه خارج از اين عالم مى باشد.
ودليل بر علوّ خداوند و بالا بودن او از مخلوقات، همان نزول قرآن از طرف اوست، ومسلّم است که نزول همواره از بالا به پايين صورت مى گيرد، همانطورى که در قرآن نيز آمده است: (وَأَنزَلْنَآ إِلَيْکَ الْکِتَـبَ بِالْحَقِّ ...): ما قرآن را به سوى تو به حق نازل نموديم. تا آنجا که مى نويسند: رسول گرامى(صلى الله عليه وآله وسلم) از کنيزى که مى خواستند آزاد نمايند پرسيد: خداوند کجاست؟ پاسخ داد: در آسمان ها است. حضرت پرسيد: من، چه کسى هستم؟ پاسخ داد: پيامبر خدا.
آنگاه حضرت به صاحب آن کنيز فرمود: او شخص با ايمانى است، و مى توانى وى را در راه خدا آزاد نمايى.( مسند أحمد (3/4، 68، 73) والبخاري (فتح الباري) برقم 3344، 4351، ومسلم برقم 1064.)
و همچنين رسول اکرم(صلى الله عليه وآله وسلم) فرمود: من امين کسى هستم که در آسمان هاست، و اخبار آسمان هر صبح و شب به اطلاع من مى رسد.
آن گاه هيأت عالى افتاى سعودى مى نويسد: «من اعتقد أنّ اللّه في کلّ مکان فهو من الحلوليّة، ويردّ عليه بماتقدّم من الأدلّة على أنّ اللّه في جهة العلوّ، وأنّه مستو على عرشه، بائن من خلقه، فإن انقاد لما دلّ عليه الکتاب والسنّة والإجماع، وإلاّ فهو کافر مرتدّ عن الإسلام».
هر کس معتقد باشد که خداوند همه جا هست، قائل به حلول و دخول خداوند در درون عالم شده، بايد به چنين فردى با دليل ثابت کرد که خداوند بر بالاى عرش قرار دارد، و خارج از جهان مى باشد، و اگر نپذيرفت او کافر و مرتدّ و خارج از اسلام است.( فتاوى اللجنة الدائمة للبحوث العلميّة والإفتاء: 3/216 ـ 218.)
واضح و مبرهن است که اين ويژگي ماده است که اگر در جايي باشد نمي تواند در آن واحد در جاي ديگر باشد واين در حالي است که خداوند متعال صريحا در قران مي فرمايد:
وَ هُوَ الَّذي فِي السَّماءِ إِلهٌ وَ فِي الْأَرْضِ إِلهٌ وَ هُوَ الْحَکيمُ الْعَليمُ (زخرف 84)
ترجمه:اوست که هم در آسمان خداست و هم در زمين خداست و حکيم و داناست.
براستي اگر خدا بر روي زمين نيست و فقط در آسمان است چگونه خدايي مي کند ؟!

در کتاب «منهاج السنّة» که در ردّ کتاب «منهاج الکرامة» علاّمه حلّى نوشته است مى گويد:
عموم منسوبين به اهل سنّت براى اثبات رؤيت خدا اتّفاق دارند واجماع سلف براين است که ذات احديّت را در آخرت با چشم مى توان ديد ولى در دنيا نمى توان ديد (( مختصر منهاج السنّة: 2/240. )).

ابن تيميه مى گويد: هر شب هر طور که بخواهد به آسمان دنيا فرود مى آيد، و مى گويد: آيا کسى هست که مرا بخواند و من اجابتش کنم، و طالب مغفرتى هست که او را ببخشم ... خدا اين کار را تا طلوع فجر انجام مى دهد.و پس از نقل مطلب فوق مى نويسد: «فمن أنکر النزول أو تأوّل فهو مبتدع ضالّ» (هر کس فرود آمدن خدا را به آسمان دنيا انکار يا توجيه کند بدعتگذار و گمراه است (( مجموعة الرسائل الکبرى، رساله يازدهم: 451. )).
«ابن بطوطه» در سفرنامه خود مى نويسد: «ابن تيميّه» درمسجد جامع دمشق که من حضور داشتم، بر بالاى منبر گفت: «إنّ اللّه ينزل إلى السماء الدنيا کنزولي هذا» (خداوند به آسمان دنيا فرود مى آيد، همچنان که من از پلّه اين منبر فرود مى آيم)، سپس يک پلّه پايين آمد، «ابن الزهراء» از فقهاء مالکى اعتراض کرد، و اظهارات وى را به اطلاع ملک ناصر رساند، وى دستور داد تا او را زندانى کردند، و در زندان از دنيا رفت. (( رحلة ابن بطوطة: 113. )).

ابن تيميه در رساله «عقيدة الحمويّة» مى نويسد: خداوند مى خندد، و روز قيامت در حال خنده بر بندگان خود تجلّى مى کند (( مجموعة الرسائل الکبرى، رساله يازدهم: 451. )).
بخارى از ابو هريرة از قول يکى از صحابه نقل مى کند که از مهمانى پذيرائى کرده بود، به محضر پيامبر گرامى(صلى الله عليه وآله وسلم)رسيد و حضرت فرمود: «ضحک اللّه الليلة». خداوند شب گذشته به خاطر پذيرائى تو از مهمان، خنديد (صحيح بخاري، ج 4، ص 226، کتاب المناقب، باب مناقب الأنصار)).
بخارى در صحيح خود از ابو هرير نقل کرده که پيامبر اکرم(صلى الله عليه وآله وسلم)فرمود: «يضحک اللّه إلى رجلين يقتل أحدهما الآخر فکلاهما يدخل الجنّة» خداوند مى خندد بر دو نفرى که همديگر را مى کشند و هر دو وارد بهشت مى شوند (( صحيح بخاري، ج 3، ص 210، کتاب الجهاد مناقب، باب وجوب النفير، صحيح مسلم، ج 6، ص 40، کتاب الإمارة، باب بيان الرجلين يقتل أحدهما الآخر. )).
1. خدا به جز ريش و عورت همه چيز دارد: 2. خدا صورتي بدون مو و موهايي فرفري دارد: 3. خدايي که بر پشت پشه سوار مي شود: 4. خدايي که نمي تواند هرجا باشد! 5. خدا را در آن دنيا مي توان با چشم ديد: 6. خدايي که از عرش به زير مي آيد: 7. خدايي که مي خندد:
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، fandogh ، حسن عزتي ، خاک
۱۴:۱۴, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #117
آواتار
بنام ستار معاصی عاصیان
به دلیل تنفر مسلمانان از وهابیت؛
وهابیت از نام خود فراری است

درحالی که بسیاری از بزرگان اهل سنت در کتاب های متعدد به رد وهابیت پرداخته اند وهابیون خود را سنی اصیل می خوانند.
به گزارش سرویس دینی جام نیوز، به دلیل کج روی های وهابیت و فاصله گرفتن از اسلام اصیل وتنفر فراگیری که در میان جوامع اسلامی علیه این فرقه به وجود آمده است، وهابیون از استفاده این واژه برای خود گریزان بوده و خود را"اهل سنت اصیل"معرفی می کنند. در همین راستا کارشناس شبکه وهابی فارسی زبان گفت: « برچسب وهابیت به ما می زنند و می

گویند حساب وهابیت را از حساب اهل سنت جدا کنیم.»
وی ضمن وهابی خواندن همه اهل سنت افزود: « به نظر من تمام اهل سنت که بیش از یک میلیارد و نیم هستند و ما وهابی اندHuhHuhHuh

وی در ادامه مدعی شد: «دلیل این که اهل سنت هم وهابی هستند این است که اهل سنت و وهابیت از اصحاب رسول خدا دفاع می کنند.»
سخنان این کارشناس وهابی در حالی مطرح می شود که بزرگان اهل سنت بارها برائت خود را از این فرقه اعلام کرده اند.
جالب آن که نخستین کسی که علیه بدعت‌های محمد بن عبدالوهاب کتاب نوشت ، شیخ سلیمان برادرش بود که در دو کتاب به رد افکار برادر خود پرداخت.

نمونه‌هایی از کتب اهل سنت که علیه وهابیت نوشته ‌اند به شرح زیر است:

1- الصواعق الالهیه فی الرد علی الوهابیه : شیخ سلیمان بن عبدالوهاب(برادر محمد بن عبدالوهاب(
2- فصل الخطاب فی الرد علی محمد بن عبدالوهاب : شیخ سلیمان بن عبدالوهاب.
3- الرد علی الوهابیه : شیخ ابراهیم بن عبدالقادر ریاحی تونسی مالکی .
4-رد علی محمد بن عبدالوهاب : شیخ اسماعیل تمیمی مالکی تونسی .
5- الاصول الاربعه فی تردید الوهابیه : خواجه سر هندی حنفی
6-تحریض الاغبیاء علی الاستغاثه بالانبیاء والاولیاء : شیخ عبدالله بن عبداللطیف شافعی.
7-تهکم المقلدین بمن ادعی تجدید الدین : شیخ محمد بن عبدالرحمن حنبلی .
8- اظهار العقوق ممن منع التوسل بالنبی والولی الصدوق : شیخ مشرفی مالکی جزائری.
9- البصائر لمنکری التوسل : شیخ حمد الله داجوی.
10-التوسل بالنبی و بالصالحین : ابوحامد بن مرزوق .
11-الرد علی الوهابیه : فقیه حنبلی عبدالمحسن الاشیقری.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، vahrakan ، یا ثارالله ، خادم الامام ، kashkol-ir
۱۸:۱۵, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #118
آواتار
نماز باران عبدالحمید با پیش‌بینی هواشناسی!

در حالیکه كارشناسان اداره كل هواشناسی سیستان و بلوچستان از چند روز قبل اعلام کرده اند که بارش باران از روز سه شنبه هفته جاری به صورت پراكنده شهرهای محتلف استان را فرا خواهد گرفت مولوی عبدالحمید امروز صبح نماز باران اقامه کرد!

به گزارش زاهدان پرس، کارشناسان هواشناسی از چندی قبل اعلام کرده بودند که نتایج بررسی آخرین نقشه های پیش یابی تصاویر ماهواره ای نشان می دهد سامانه بارشزا فعال در غرب و جنوب غرب كشور با گذر از روی خلیج فارس تقویت شده و در حركت به سمت شرق كشور، این استان را طی روزهای آینده تحت تاثیر قرار خواهد داد.

این در حالیست که همزمان با انتشار این پبش بینی در رسانه های سیستان و بلوچستان مولوی عبدالحمید امروز صبح با تبلیغات فراوان پیامکی که از طرف برخی اطرافیانش منتشر شده است برای درخواست باران اقامه نماز کرد.

در همین حال به صورت گسترده پیامک های از طرف اطرافیان عبدالحمید در سطح شهر زاهدان و استان منتشر شده است که در آن اقامه نماز باران عبدالحمید و استجابت به زودی آن را تبلیغ می کند.

استفاده از این روش غیر اخلاقی برای قداست بخشیدن برای عبدالحمید اولین باری نیست که انجام می شود و حتی چندی قبل مولوی عبدالحمید برای قداست بخشیدن به یکی از مراسم های سالانه مسجد مکی که در آن بارها به عقاید شیعه و نظام جمهوری اسلامی توهین شده است ، گفته بود: بارها خیر و برکت بودن این مراسم سالانه توسط خواب‏های صادقانه و نورانی تایید شده! و ثابت شده است که همواره رحمت‏های الهی در این جلسه نازل شده و این نشست باعث رضای الهی و خشنودی پیامبر خدا صلی الله علیه وسلم بوده است!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soldier ، یا ثارالله ، kashkol-ir
۱۹:۲۰, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #119
آواتار
واااااااای [تصویر: 9.gif] کل تاپیک رو خوندم ... دلم درد گرفت
چند وقت پیش هم مثل اینکه گفتن زنایی که چشماشون جذابه و قشنگه و این حرفا حتی باید چشماشونم بپوشونن!! حتی صحبت از قانون کردن اون هم بود !!
متاسفانه بیشتر فشار این جاهلیت نوین هم رو زنای عربستانیه. دردناکترین اتفاق هم شاید شنیده باشید برا سال 2003 بود که تو جریان یه آتیش سوزی تو مدرسه دخترونه تو عربستان پلیس دینی این کشور اجازه نمی ده 15 تا دختر که دستا و صورتشون رو نپوشونده بودن (قانون روبنده) از آتیش سوزی بیان بیرون و می رن اون دنیا.
به نظرم زنده به گور کردن دخترا به یه شکل دیگه داره اجرا میشه تو عربستان ...[تصویر: 18.gif]

خدا شفا بده همه مریضا رو.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، حسن عزتي ، vahrakan ، یا ثارالله
۰:۵۴, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #120

سلام
من تازه واردم تو این سایت،اطلاعاتی جامع و کلی میخواستم درمورد "وهابیت" و "بهائیت"
هرکسی میتونه کمکم کنه ممنونش میشم
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]