معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه
|
۱۴:۴۷, ۱۲/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۰ ۱۶:۱۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
با سلام
به لطف الهی پیش بینی ها در مورد موفقیت و استقبال از تالار محقق شد و تلاشهای گروه بیداری اندیشه و سایر دوستان در اشاعه حق و ایجاد بینش حقیقت طلب به ثمر نشست. تعداد کاربران و مطالب به شدت در حال افزایش است و مدیران ارشد تالار زمان کافی برای نظارت بر همه مطالب را ندارند.از این رو برای جلوگیری از بی نظمی و بروز مشکلات ، تیم نظارت تالار را گسترش دادیم.البته بعضی دوستان هنوز پاسخ قطعی نداند و شاید نمی خواهند در این امر مهم ما را یاری کنند ![]() اما 5 نفر از عزیزان که جدیدا ناظر بخش شده اند را خدمتتون معرفی می کنم: guided mohamad مسافر oO DaViD Oo Ramin_Ghn برای این 5 عزیز آرزوی موفقیت و تایید الهی را دارم. سایر ناظرین تالار هم که ELENOR و zohur12.ir و احیاء هستند که جا داره همینجا از این عزیزان هم تشکر کنم |
|||
آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
۱۲:۲۸, ۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
سلام
به دوستانی که جدیدا ناظر شدن تبریک میگم . و تبریک مخصوص به خانم parisan که مدیر کل شدن . ان شاء الله موفق باشن |
|||
۱۶:۱۷, ۱۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
سلام
در روز مبارک عید قربان 2 ناظر جدید به تالار اضافه شدن! منتقم زهرا فاطمه خانم برای این عزیزان از درگاه حق تعالی موفقیت طلب می کنم |
|||
۱۷:۲۳, ۱۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
با عرض سلام
ضمن تبریک به این دو دوست عزیز ، امیدوارم در وظیفه ای که به آنان محول شده موفق باشند. به امید خدا. و یک سوال از مدیریت محترم دارم. قضیه ی bold نبودن اسم ناظران و مدیران و ... چیه؟ اولا فکر می کردم مشکل از مرورگر منه ولی خیر فکر کنم کار تیم خودتون بوده! قضیه چیست؟ ![]() |
|||
۲۳:۳۸, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
سلام
تغییرات مهم و اساسی در تیم مدیریتی داریم و 3 مدیر کل جدید!!! که خدمتتون معرفی می کنم: guided zarati313 paradise ان شاء الله با اشراف خوب این عزیزان به بخشها، مشکلات کمتری پیش بیاد و کاربران عزیز سعی کنن با تعامل خوب با ایشان، فضای خوبی در تالار داشته باشیم به یاری خدا موفق باشید |
|||
۰:۳۷, ۶/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۰ ۱:۰۹ توسط محمود.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
با تشکر به شخصه خیلی وقت بود منتظر همچین کاری بودم و بسیار خوب و عالیه! امیدوارم موفق باشن و با ما راه بیان! خیلی سخت نگیرن! یه سوال دارم! باید خوشحال باشم یا ناراحت؟
|
|||
۱:۲۶, ۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۶/آذر/۹۰ ۰:۳۷)محمود نوشته است: یه سوال دارم! باید خوشحال باشم یا ناراحت؟ محمود جان. اگه خیر و صلاح تالار مد نظرته، پس همیشه باید خوشحال باشی و امیدوار. |
|||
۱۵:۰۷, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
سلام
دو فروند ![]() Admirer hesam110 برای این عزیزان از درگاه حق تعالی موفقیت طلب می کنم |
|||
۱۵:۲۶, ۱۷/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۰ ۱۸:۲۸ توسط hesam110.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
با تشکر از مدیران محترم سایت و همه دلسوزان
کاش یه عنوان هم بود خادم ... خادمان صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و به من می رسید. ان شاء الله که بتونیم به عزیزان نهایت خدمت ممکنه رو بکینم. التماس 2a یا علی |
|||
۱۵:۲۸, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
تبریک عرض میکنم.
راستی مهدی آقا اگر به ناظرها حقوق میدین بگین تا فعالیتم رو بیشتر کنم ![]() (انشاءالله که تمام کاربران با اخلاص تمام در تالار فعالیت کنند.) |
|||
۱۶:۰۱, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
نقل قول:,,, اگر به ناظرها حقوق میدین ... یار مفروش به دنیا که بسی سود نکرد آن که یوسف به زر ناصره بفروخته بود. ![]() |
|||
|
![]() |
1 میهمان |
![]() |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در پیام رسان سروش | Mahdy2021 | 5 | 20,942 |
۱۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۵ آخرین ارسال: mohamad |
|
معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 320 | 110,745 |
۲۰/بهمن/۹۶ ۱۹:۲۰ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در تلگرام | Mahdy2021 | 49 | 64,842 |
۱۵/آذر/۹۶ ۸:۱۶ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
اکانت های رسمی تالار بیداری اندیشه در شبکه های اجتماعی | سخنگو | 4 | 2,959 |
۳۰/تیر/۹۴ ۲۳:۵۲ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
قوانین اساسی تالار گفتگوی «بیداری اندیشه» | Mahdy2021 | 5 | 13,163 |
۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۳ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
سومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 2 | 2,633 |
۲/آبان/۹۲ ۴:۲۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
دومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 26 | 16,429 |
۷/آبان/۹۱ ۲۲:۱۴ آخرین ارسال: mohamad |