کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارتباط اعضا، خارج از فضای مجازی
۱۴:۲۸, ۱۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
چند تا از دوستان در یک پست مربوط به معرفی کتاب این پیشنهاد رو مطرح کردن که بهتر دیدم این موضوع اینجا مطرح بشه.
با اجازه دوستان نقل قول ها رو اینجا قرار میدم.

(۱۴/دی/۸۹ ۱۲:۴۸)parisan نوشته است:  ما اگر بخوایم کتاب رو بخریم و در دسترس همه اعضا بذاریم نیاز به یک مکان مششترک داریم که همه اونجا رو بشناسن و بتونن بیان اونجا وکتاب دست به دست بچرخه و در ضمن همه در خرید کتاب شریک بشن با هر بضاعت مالی که داشته باشن.
حالا اون مکان مشترک میتونه کتابخونه ،حسینه ،مسجد نمیدونم...هرجایی که عمومی باشه و برای همه قابل دسترس...
تشکیل یک گروه در بیرون از فضای مجازی امکان پذیر هست یا خیر به نظرتون؟؟Huh
مثل همه موسسات مهدوی که میشناسیم...
ممکنه غیرممکن باشه ولی دوست دارم بدونم نظراتتون چیه..باتشکر..Smile

(۱۴/دی/۸۹ ۱۳:۰۲)علی 110 نوشته است:  جناب پریسان دیر یا زود این اتفاق باید بیافته و ارتباط خارج از فضای مجازی امری است اجتناب ناپذیر اگه این تالار بخواد به اهدافش برسه
البته همین الان من با بعضی از رفقایی که در این تالار پیدا کردم ارتباط حقیقی پیدا کردیم
اما این کار کری هست که باید با برنامه و دقیق انجام بشه اگه میخواد که هدفمند باشه و موثر
مقدماتی لازم داره
برای گام اول بهتر است دوستان لیستی از کتاب هایی رو که دارند رو شروع کنند به آماده کردن
سعی کنند که موضوع بندی شده باشه
اگه خواستید میشه یه نمونه از موضوع بندی رو هم خدمت دوستان ارائه بدم
در گام دوم باید یه توضیح مختصر در حد چند خط در مقابل هر کتاب نوشته بشه
در گام سوم باید محل شهر سکونتش رو هم هر شخص معین کنه
در گام چهارم باید کل کتابهایی که در یک شهر اعضا دارند و هر کدوم فهرست بندی کردند رو در یک فهرست جامع گرداوری کنیم
و در گام پنجم باید با مشورت به یک سازو کار برای به اشتراک گذاشتن کتابها برسیم
البته این فقط در مورد کتاب هست
البته موارد زیاد دیگه ای برای همکاری اعضا وجود داره اما برای گام نخست این بد نیست باقی دوستان هم باید نظر بدن
یک نکته این، پست به نظر حقیر جای مناسبی برای مطرح کردن این پیشنهاد نیست
یا علی

(۱۴/دی/۸۹ ۱۳:۰۹)parisan نوشته است:  این لیست کتاب که گفتید برای چه کسی باید ارسال بشه؟
اون نمونه که گفتید رو در اختیار ما هم بگذارید تا بدونیم چطور عمل کنیم.
این پیشنهاد رو در پست پیشنهادات بگذارم؟

البته به نظر بنده ارتباط حقیقی خیلی کارهارو جلو میندازه و لی باید دید شرایط این کار وجود داره یا نه ؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، hosseinta ، محصل ، chista3 ، ONLY66 ، nooromahdi ، semnani ، nasimesaba ، ساقی ، taleb ، azade ، mhvvhm ، Farzaneh

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۱۷, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۵/دی/۸۹ ۱۳:۰۴)mohamad نوشته است:  من مخالف این طرح "ارتباط اعضا، خارج از فضای مجازی" هستم.
معرفی کتاب و ... خیلی خوبه ولی:
شاید کسی نخواد و یا عذری داشته باشه که نتونه "خارج از فضای مجازی" با سایرین ارتباط داشته باشه.
به نظر من این ایده نباید مطرح می شد. ماها که در این تالار فعالیت داریم، خودمون خواستیم که باشیم، بدون هیچ اجبار و اصراری.
خیلی از دوستان هم بودن که هنوز از گرد راه نرسیده، کلی سر و صدا کردند و یهو بی خبر گذاشتن و رفتن.
اگه قرار باشه رابطه ای برقرار بشه، میشه. و اگر هم نه، نمیشه.
مثلا دانش آموزانی که چند سال باهم همکلاس هستند و پس از فراغت از تحصیل فقط تعداد محدودی از آنها، در ادامه با هم رابطه دارند. که البته این رابطه بسیار صمیمانه تر و ناگسستنی خواهد بود.
اگه ما بخواهیم از این سیستم خارج بشیم، ممکنه نحوه کار و حتی افکارمون بهم بخوره.
ببینید دوستان، الان و به این شکل ما فقط و فقط همدیگر رو از روی افکار هم می شناسیم. و این بهترین روش شناخته.
پس به نظر من نباید این قالب رو شکست. اینطوری هر کس آزادی عمل بیشتری دارد. ما نباید به اجبار برای کسی تعهد ایجاد کنیم.
به نظر من برای طرح این ایده هنوز خیلی باید زمان بگذره.

نمیدونم چرا شما اینقدر طبل مخالف میزنی!
ارتباط دنیای حقیقی باعث ایجاد صمیمت و دوستی بین همه میشه، خصوصا اگر شامی یا ناهار هم دعوت مدیر سایت باشندSmile برای حضور هم هیچ اجباری نیست. شما یا هر کسی که نمیخواد بیاد میتونه نیاد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنده بهشتی ، hosseinta ، rajaby ، ONLY66
۱۳:۲۶, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #12
آواتار
دوستان به نظر من می تونیم برای ارتباط خارج از فضای مجازی چون دوستان از شهرهای مختلف هستند به صورت استانی باشه مثلاً اونایی که توی کرج هستند همه با هم ارتباط برقرار کنند و همه ی شهر ها به این صورت . یعنی ارتباط اول به صورت استانی باشه تا یه مدت خاص که بشه ارتباط ها را گسترش داد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: F.E.A.R ، sunrise59 ، سیماباروتیان ، ONLY66
۱۳:۳۰, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #13
آواتار
(۱۵/دی/۸۹ ۱۳:۲۶)EMPERATOR نوشته است:  دوستان به نظر من می تونیم برای ارتباط خارج از فضای مجازی چون دوستان از شهرهای مختلف هستند به صورت استانی باشه مثلاً اونایی که توی کرج هستند همه با هم ارتباط برقرار کنند و همه ی شهر ها به این صورت . یعنی ارتباط اول به صورت استانی باشه تا یه مدت خاص که بشه ارتباط ها را گسترش داد
من با نظر ایشون موافقم
من از آمل تو استان مازندرانم کسی از این استان یا شهر هست؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ابراهیم همت ، پرنده بهشتی ، ONLY66
۱۴:۱۰, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱۵/دی/۸۹ ۱۳:۱۷)sobhan1990 نوشته است:  نمیدونم چرا شما اینقدر طبل مخالف میزنی!
ارتباط دنیای حقیقی باعث ایجاد صمیمت و دوستی بین همه میشه، خصوصا اگر شامی یا ناهار هم دعوت مدیر سایت باشندSmile برای حضور هم هیچ اجباری نیست. شما یا هر کسی که نمیخواد بیاد میتونه نیاد.

دوست عزيزم
من فكر مي كنم توي اين تالار هركسي حق داره نظرش رو بگه و قرار نيست يه پيشنهاد مورد موافقت همه قرار بگيره
نظر محمد غير منطقي نيست و من فكر مي كنم اون چيزي كه مد نظر علي110 بوده ، نزديك به همين نظر هست(البته با توجه به توضيحاتي كه خودشون دادن)
قرار نيست اينجا به اجبار همه با هم آشنا بشن! و اصلا فكر مي كنم يكي از اهداف تالار گفتگوي مجازي همين از بين بردن محدوديت مكاني هست.
با اين حال من فكر مي كنم اگه دوستاني كه شرايطش رو دارن بتونن با هم ارتباط برقرار كنن نتيجه خيلي خوبي به دست مياد.

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، mosafer ، mohamad ، مسافر ، پرنده بهشتی ، سیماباروتیان ، mohammad790 ، bahar2006 ، محمود ، M03TAFA ، nasimesaba
۱۴:۲۹, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۵/دی/۸۹ ۱۴:۱۰)guided نوشته است:  
(۱۵/دی/۸۹ ۱۳:۱۷)sobhan1990 نوشته است:  نمیدونم چرا شما اینقدر طبل مخالف میزنی!
دوست عزيزم
من فكر مي كنم توي اين تالار هركسي حق داره نظرش رو بگه و قرار نيست يه پيشنهاد مورد موافقت همه قرار بگيره
نظر محمد غير منطقي نيست و من فكر مي كنم اون چيزي كه مد نظر علي110 بوده ، نزديك به همين نظر هست(البته با توجه به توضيحاتي كه خودشون دادن)
قرار نيست اينجا به اجبار همه با هم آشنا بشن! و اصلا فكر مي كنم يكي از اهداف تالار گفتگوي مجازي همين از بين بردن محدوديت مكاني هست.
با اين حال من فكر مي كنم اگه دوستاني كه شرايطش رو دارن بتونن با هم ارتباط برقرار كنن نتيجه خيلي خوبي به دست مياد.
من هم همینو میگم.
هرکس مایل هست میتونه بیاد. هرکس هم که مایل نیست اختیار با خودش است.
پیشنهاد میکنم از گام بیایم یا نیایم عبور کرده و به گام بعدی پرداخته بشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیماباروتیان ، bamzi64
۱۴:۳۷, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #16
آواتار
جهت ارتباط در فضای خارج از دنیای مجازی نیازمند به همشریان قزوینی هستیم
بین دوستان کسی هست که از برو بکس قزوین باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo
۱۴:۴۱, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #17
آواتار
گام بعدی دوست من اینه که به طور طبیعی اول هر کس دوستان خودش رو پیدا بکنه در تالار و رابطه های دوبه دو شروع بشه خیلی طبیعی و تعمیق پیدا کنه
به طور مثال با صحبت ها در پیام خصوصی و ردو بدل شماره تلفن
اما باید طبیعی باشه بر اساس علاقه و علاقه هم نیاز به شناخت داره و شناخت اینجا از اظهار نظر ها مشخص میشه اونم نه یکی دوتا و این شناخت هم نیاز به زمان داره
بعد کم کم گام های سیستماتیک رو خدمت دوستان عرض خواهیم کرد انشاالله

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، parisan ، mohamad ، MAHDI59 ، ارتش یک نفره ، oO DaViD Oo ، ELENOR ، F.E.A.R ، bahar2006
۱۷:۰۳, ۲۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #18
آواتار
جنبش مصاف در فضای مجازی فعالیت داره یا خارج از فضای مجازی یا هردو؟؟
اگر خارج از فضای مجازی باشه خیلی خوبه..جناب 13rajabشما اگر اطلاعات کافی دارید بفرمایید لطفا..Exclamation
۱۵:۱۷, ۲۶/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۸۹ ۱۵:۱۹ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #19
آواتار
به نظر من پیشنهاد خوبی هست(دیدن اعضا خارج از فضای سایبری).
من با جنبش مصافم موافقم،اگه امکان داره بگید که چه جوری میشه بهشون بپیوندیم.

البته من یه پیشنهاد دیگه هم دارم میشه وبلاگها و یا سایتهایی هم به صورت دو یا چند نفره ایجاد و مدیریت کرد.
خیلی ار این جنبشها و سایتها هم اینجوری به وجود اومدند،یعنی از به هم پیوسدن چند جوون که دوست دارند برای ظهور آقاشون کاری بکنند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: elhamA
۲۱:۱۹, ۲۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #20
آواتار
جناب سید محسن به پست شماره 22 توجه بفرمایید
برای عضویت به وبلاگ استاد برید:www.antisemitism.blogfa.com
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند: