|
ارتباط اعضا، خارج از فضای مجازی
|
|
۱۴:۲۸, ۱۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چند تا از دوستان در یک پست مربوط به معرفی کتاب این پیشنهاد رو مطرح کردن که بهتر دیدم این موضوع اینجا مطرح بشه.
با اجازه دوستان نقل قول ها رو اینجا قرار میدم. (۱۴/دی/۸۹ ۱۲:۴۸)parisan نوشته است: ما اگر بخوایم کتاب رو بخریم و در دسترس همه اعضا بذاریم نیاز به یک مکان مششترک داریم که همه اونجا رو بشناسن و بتونن بیان اونجا وکتاب دست به دست بچرخه و در ضمن همه در خرید کتاب شریک بشن با هر بضاعت مالی که داشته باشن. (۱۴/دی/۸۹ ۱۳:۰۲)علی 110 نوشته است: جناب پریسان دیر یا زود این اتفاق باید بیافته و ارتباط خارج از فضای مجازی امری است اجتناب ناپذیر اگه این تالار بخواد به اهدافش برسه (۱۴/دی/۸۹ ۱۳:۰۹)parisan نوشته است: این لیست کتاب که گفتید برای چه کسی باید ارسال بشه؟ البته به نظر بنده ارتباط حقیقی خیلی کارهارو جلو میندازه و لی باید دید شرایط این کار وجود داره یا نه ؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۱۷, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۵/دی/۸۹ ۱۳:۰۴)mohamad نوشته است: من مخالف این طرح "ارتباط اعضا، خارج از فضای مجازی" هستم. نمیدونم چرا شما اینقدر طبل مخالف میزنی! ارتباط دنیای حقیقی باعث ایجاد صمیمت و دوستی بین همه میشه، خصوصا اگر شامی یا ناهار هم دعوت مدیر سایت باشند برای حضور هم هیچ اجباری نیست. شما یا هر کسی که نمیخواد بیاد میتونه نیاد.
|
|||
|
|
۱۳:۲۶, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
دوستان به نظر من می تونیم برای ارتباط خارج از فضای مجازی چون دوستان از شهرهای مختلف هستند به صورت استانی باشه مثلاً اونایی که توی کرج هستند همه با هم ارتباط برقرار کنند و همه ی شهر ها به این صورت . یعنی ارتباط اول به صورت استانی باشه تا یه مدت خاص که بشه ارتباط ها را گسترش داد
|
|||
|
|
۱۳:۳۰, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۵/دی/۸۹ ۱۳:۲۶)EMPERATOR نوشته است: دوستان به نظر من می تونیم برای ارتباط خارج از فضای مجازی چون دوستان از شهرهای مختلف هستند به صورت استانی باشه مثلاً اونایی که توی کرج هستند همه با هم ارتباط برقرار کنند و همه ی شهر ها به این صورت . یعنی ارتباط اول به صورت استانی باشه تا یه مدت خاص که بشه ارتباط ها را گسترش دادمن با نظر ایشون موافقم من از آمل تو استان مازندرانم کسی از این استان یا شهر هست؟ |
|||
|
|
۱۴:۱۰, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۵/دی/۸۹ ۱۳:۱۷)sobhan1990 نوشته است: نمیدونم چرا شما اینقدر طبل مخالف میزنی! دوست عزيزم من فكر مي كنم توي اين تالار هركسي حق داره نظرش رو بگه و قرار نيست يه پيشنهاد مورد موافقت همه قرار بگيره نظر محمد غير منطقي نيست و من فكر مي كنم اون چيزي كه مد نظر علي110 بوده ، نزديك به همين نظر هست(البته با توجه به توضيحاتي كه خودشون دادن) قرار نيست اينجا به اجبار همه با هم آشنا بشن! و اصلا فكر مي كنم يكي از اهداف تالار گفتگوي مجازي همين از بين بردن محدوديت مكاني هست. با اين حال من فكر مي كنم اگه دوستاني كه شرايطش رو دارن بتونن با هم ارتباط برقرار كنن نتيجه خيلي خوبي به دست مياد. |
|||
|
|
۱۴:۲۹, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۵/دی/۸۹ ۱۴:۱۰)guided نوشته است:من هم همینو میگم.(۱۵/دی/۸۹ ۱۳:۱۷)sobhan1990 نوشته است: نمیدونم چرا شما اینقدر طبل مخالف میزنی!دوست عزيزم هرکس مایل هست میتونه بیاد. هرکس هم که مایل نیست اختیار با خودش است. پیشنهاد میکنم از گام بیایم یا نیایم عبور کرده و به گام بعدی پرداخته بشه. |
|||
|
|
۱۴:۳۷, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
جهت ارتباط در فضای خارج از دنیای مجازی نیازمند به همشریان قزوینی هستیم
بین دوستان کسی هست که از برو بکس قزوین باشه |
|||
|
|
۱۴:۴۱, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
گام بعدی دوست من اینه که به طور طبیعی اول هر کس دوستان خودش رو پیدا بکنه در تالار و رابطه های دوبه دو شروع بشه خیلی طبیعی و تعمیق پیدا کنه
به طور مثال با صحبت ها در پیام خصوصی و ردو بدل شماره تلفن اما باید طبیعی باشه بر اساس علاقه و علاقه هم نیاز به شناخت داره و شناخت اینجا از اظهار نظر ها مشخص میشه اونم نه یکی دوتا و این شناخت هم نیاز به زمان داره بعد کم کم گام های سیستماتیک رو خدمت دوستان عرض خواهیم کرد انشاالله |
|||
|
|
۱۷:۰۳, ۲۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
جنبش مصاف در فضای مجازی فعالیت داره یا خارج از فضای مجازی یا هردو؟؟
اگر خارج از فضای مجازی باشه خیلی خوبه..جناب 13rajabشما اگر اطلاعات کافی دارید بفرمایید لطفا..
|
|||
|
۱۵:۱۷, ۲۶/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۸۹ ۱۵:۱۹ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
به نظر من پیشنهاد خوبی هست(دیدن اعضا خارج از فضای سایبری).
من با جنبش مصافم موافقم،اگه امکان داره بگید که چه جوری میشه بهشون بپیوندیم. البته من یه پیشنهاد دیگه هم دارم میشه وبلاگها و یا سایتهایی هم به صورت دو یا چند نفره ایجاد و مدیریت کرد. خیلی ار این جنبشها و سایتها هم اینجوری به وجود اومدند،یعنی از به هم پیوسدن چند جوون که دوست دارند برای ظهور آقاشون کاری بکنند. |
|||
|
|
۲۱:۱۹, ۲۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
جناب سید محسن به پست شماره 22 توجه بفرمایید
برای عضویت به وبلاگ استاد برید:www.antisemitism.blogfa.com |