|
مسجدي به شكل هرم با چهار ابليسك - مسجد فیصل پاكستان-بزرگترین مسجد بدون گنبد جنوب آسیا
|
|
۲۱:۴۵, ۱۴/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۸۹ ۲۱:۴۷ توسط saleh_mgh.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مسجدي به شكل هرم با چهار ابليسك به جاي مناره
![]() مسجد فیصل پاكستان-بزرگترین مسجد بدون گنبد جنوب آسیا _______________________________________________________________________ چشم انداز هوایی مسجد فیصل خط افق اسلام آباد را تحت تسلط خود دارد. این مسجد در پایتخت و در منتهی علیه شمالی خیابان فیصل واقع و موجب شده این مسجد در شمالی ترین نقطه شهر و در دامنه تپه های مارگله و غربی ترین نقطه تپه های دامنه كوهستان هیمالیا واقع قرار گیرد. ________________________________________________________________________ مسجد فیصل در شهر اسلام آباد پاكستان بزرگترین مسجد این كشور و حتی منطقه جنوب آسیا بوده و حتی در میان بزرگترین مساجد جهان جای گرفته است. ![]() به گزارش مهر؛ این مسجد بین سالهای 1986 تا 1993 زمانی كه مسجد حسن دوم در كازابلانكا مراكش و مسجد الحرام مكه و مسجد النبی مدینه تكمیل نشده بود بزرگترین مسجد جهان به شمال می رفت و در سال 1990 چهارمین مسجد بزرگ جهان بود. ![]() ارتفاع هركدام از مناره های این مسجد به 80 متر می رسد كه بلندترین مناره ها در میان مساجد جنوب آسیا محسوب می شوند. ![]() ![]() به هلال رو به بالا (مشابه شاخ شيطان) در بالاترين نقطه مسجد دقت كنيد در ابتدا طرح ساخت این مسجد كه با معماریهای سنتی اسلامی متفاوت و فاقد ساختار گنبد سنتی است مورد انتقاد قرار گرفت اما بزرگی و وسعت این مسجد موجب شد بسیاری از این انتقادها در نهایت خاموش شوند. چشم انداز هوایی مسجد فیصل خط افق اسلام آباد را تحت تسلط خود دارد. این مسجد در پایتخت و در منتهی علیه شمالی خیابان فیصل واقع و موجب شده این مسجد در شمالی ترین نقطه شهر و در دامنه تپه های مارگله و غربی ترین نقطه تپه های دامنه كوهستان هیمالیا واقع قرار گیرد. ![]() طراحی به نسبت نامتعارف این مسجد به نوعی خطوط معاصر را با نگاه سنتی با خیمه های اعراب تركیب كرده و به آن چهار مناره افزوده است. برخلاف مساجد سنتی، مسجد فیصل فاقد گنبد است و مناره های آن به سبك مناره های مساجد تركیه باریك و شبیه قلم ساخته شده است. شبستان داخلی این مسجد دارای یك چلچلراغ بسیار بزرگ است و دیوارهای آن با موزاییكهای زینتی و خطاطیهای بسیار ظریف یك هنرمند پاكستانی تزئین شده است. معماری این مسجد فاصله بسیاری با مساجد جنوب آسیا داشته و نمونه یكی از برجسته ترین معماریهای مدرن اسلامی در دنیا است. منبع: آينده نيوز |
|||
|
|
۲۲:۲۰, ۱۴/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۸۹ ۲۲:۲۱ توسط saleh_mgh.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
![]() اين ابليسك واشينگتنه؛ نوك تيز، چهار وجهي اين هم تعريف ابليسك در ويكيپديا: اُبلیسک یا اوبِلیسک (Obelisk) (یونانی: ὀβελίσκος، برگرفته از ὀβελός، به معنای سوزن یا ستون نوکتیز) ستون سنگی با نوک هرمی است. این بنا نماد زایندگی و باروری در مصر باستان بوده که آنها را در ورودیهای مقابر مصر باستان برپا می کرده اند و در معماری مصر باستان، آشور، آکسومی اتیوپی، روم باستان و بیزانس (روم شرقی) به کار رفته است. در دوران نوین نیز این بنا در شماری از میدانهای اصلی اروپا و آمریکا وجود دارد. حالا يك بار ديگه به چهار وجهي بودن ابليسك و نوك هرمي اون توجه كنيد:
|
|||
|
|
۲۱:۰۵, ۲۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان ! من تازه به این تالار گفتگو اومدم !
رشته من گرافیک هست و نماد شناسی رو درک کردم ! شاید این نظریه که شما همش رد میکنید درست نباشه ! چون به نظر من این نوع معماری دلیل خاصی نداره جز اهداف شیطانی بعضی از افراد تسخیر شده ! چون من چیزهای که دیدم تو این مسجد کاملا مشخصه فراماسونی هست ! 4 ستون که به حالت ابلیسک میباشند ! ساختمان اصلی مسجد که کاملا به شکل هرمی تغییر شکل یافته ! نوری زرد رنگ که شبها روشن میشه که اونو مثله چشم جهان بین میکنه ! و... من تو توضیح دادن ضعیف هستم ! اما این جا واقعا و عمیقا حس کردم این مسجد این گونه طراحی شده !!! |
|||
|
|
۰:۲۳, ۲۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ممنون
اگه شما رشتتون گرافيكه، به نظرم بايد از همه فعال تر باشيد، چون زبان هنر ، زبان دين است و مثل يك شمشير دولبه، در خدمت ضد دين هم ميرود. اميدوارم با ادبيات رشتتون بتونيد به ما هم كمك كنيد
|
|||
|
۱:۴۷, ۲۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
واقعا از شما ممنونم!
اما من الان درگیر امتحانات پایان ترم هستم ! اما باید به شما بگم این مسجد نسبت به جاهای دیگه خیلی بیشتر از نماد های فراماسونری استفاده شده ! چون شما اگه دقت به معماری اسلامی داشته باشین معمولا با 4 ضلعی شروع میشن و با گنبد یا هشت ضلعی تموم مشین (یعنی ساختمان مسجد 4 ضلعی و سقف آن گنبد یا 8ضلعی ) که مفهوم فانی بودن ( مربع ) ساکن بودن و.... این جهان رو میشه و هر چه شما به سمته آسمون میرید جهان بی پایان و به حد مرز آخرت و در آخر به خدا میرسید ! اما در معماری که شاید به غیر عمد این کار اتفاق افتاده باشه مسجد به شکلی هرمی عجیب در اومده که از همه عجیب تر شبها قسمت بالایی هرم به شکل چشم جهان بین روشن میشه ! روی گنبد های اسلامی معمولا با میله ای وصل میشه ! ولی نمیدونم چرا تو معماری مدرن اسلامی از ماه استفاده میکنن که حالتی که در این مسجد به کار رفته کاملا مثله شاخ های .......! باز هم میخوام اگه من اشتباه متوجه شدم به من بگن ! من تو این زمینه تازه کارم ولی میخوام بیشتر بدونم! |
|||
|
|
۲۰:۱۱, ۲۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دوستان تو فیلم ظهور به این بحث اشاره میشه که یک سری از مکان ها و نماد ها انرژی زیادی رو میتونن منطقل کنن حالا به دلایل خاصی ( فیزیکی و ... ) در همه ادیان از این شکل ها استفاده میشه مثلا گنبد مسجد و کاخ سفید که در مسجد انرژی معنوی و مثبت زیاد میشه تو محیط و بر عکس و همینطور هرم که در کل میگه ابزار بد نیست مهم روش استفاده از آن ابزار است که تو همه چی هم صدق میکنه
|
|||
|
|
۱۵:۰۲, ۲۳/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
دقیقا, من هم با نظر پارسا موافقم. مگه در مستند ظهور نگفت مهم شکل بناها نیست بلکه مهم کاریه که داخل اونها انجام میشه. خوب داخل مسجد هم که اصولا خدا عبادت میشه و انرژی مثبت تولید میشه پس اگر شکل مسجد هرم هم باشه که مشکلی پیش نمیاد. ولی سوال اینجاست که پس چرا جدیدا تعداد زیادی مسجد به شکل هرمی ساختن؟ دوستان لطفا نظرتون رو بفرمایید
|
|||
|
۲۲:۰۳, ۲۴/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۳/بهمن/۸۹ ۱۵:۰۲)mahdi12 نوشته است: دقیقا, من هم با نظر پارسا موافقم. مگه در مستند ظهور نگفت مهم شکل بناها نیست بلکه مهم کاریه که داخل اونها انجام میشه. خوب داخل مسجد هم که اصولا خدا عبادت میشه و انرژی مثبت تولید میشه پس اگر شکل مسجد هرم هم باشه که مشکلی پیش نمیاد. ولی سوال اینجاست که پس چرا جدیدا تعداد زیادی مسجد به شکل هرمی ساختن؟ دوستان لطفا نظرتون رو بفرمایید درسته که نوع انرژی مهمه اما به هر حال یه جور نماد محسوب میشه. تازه هر جور که به قضیه نگاه کنی از اون چهار تا ابلیسک نمیشه تعبیر دیگه ای کرد. |
|||
|
|
۱۰:۴۳, ۲۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
خداوکیلی این چه مسجدیه؟ اون از نک هرمش که نور میده تازه جای گنبده اونم از آبلیسک واقعا جز تاسف کار دیگه ای نمیشه کرد. |
|||
|
۱۲:۳۵, ۲۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
oخب این مسجد تو انیمیشن 1500 هم بود که من اونقدر گفتم بهم گیر داده بودین نه درست نیست
حالا باز بهش گیر دادین؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نیرنگی دیگر:این بار لژ ماسونی به شکل مسجد | hadi_shj | 3 | 3,758 |
۱۳/اسفند/۸۹ ۴:۰۴ آخرین ارسال: K-1 |
|
| نمادهای فراماسونری در بازهای آسیای گوانجو و جام ملتهای آسیا در قطر 2011 | ANTI satan | 9 | 17,890 |
۶/بهمن/۸۹ ۲۲:۲۱ آخرین ارسال: ANTI satan |
|

![[تصویر: 606370_orig.jpg]](http://www.ayandenews.com/UserUpload/Image/606370_orig.jpg)
![[تصویر: 606371_orig.jpg]](http://www.ayandenews.com/UserUpload/Image/606371_orig.jpg)
![[تصویر: 606373_orig.jpg]](http://www.ayandenews.com/UserUpload/Image/606373_orig.jpg)
![[تصویر: 606374_orig.jpg]](http://www.ayandenews.com/UserUpload/Image/606374_orig.jpg)
![[تصویر: 606372_orig.jpg]](http://www.ayandenews.com/UserUpload/Image/606372_orig.jpg)

![[تصویر: Washington_Monument_Top.jpg]](http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/13/Washington_Monument_Top.jpg)