کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جامعه امروزی ما
۲۲:۴۰, ۱۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
خیلی دلم از جامعه گرفته
این روزها با شنیدن خبر تصادف دلخراشی ،دل همه مردم شیراز به درد امد و اذهان عمومی به شدت درگیر این موضوع شده. به گفته مسئولان وحشتناک ترین تصادف شیراز بوده .
در این تصادف 3 پسر مقطع اول راهنمایی و راننده سرویس جان باختند.
جزئیات تصادف رو نمیگم خودتان سرچ کنید.

اما مهم ترین عامل تصادف رو مسئولان ناامنی خیابان معروف "چمران" میدانند. خیابانی بسیار زیبا که متاسفانه بسیاری در این خیابان جان باختند .
آمار تصادفات در خیابان چمران وحشتناک هست . هر ماه چندین تصادف مرگبار در این خیابان اتفاق می افتد .
تازه مسئولان بعد از تصادف یادشان میافتند گاردیل ، دورین و .... نصب کنند .
تا حالا خیلی ها در این خیابان جان باختند اما این خیابان هنوز درست نشده.!!!
یک خبر تاسف بار دیگه هم راجب این خیابان بشنوید
در روزنامه واشنگتن پست آمریکا در صفحه اول با تیتر بزرگ وحشتناک ترین خیابان دنیا را معرفی کرده بود .
کدام حیابان ؟
خیابانی در ایران - شیراز - به نام بلوار چمران !
البته ناگفته نماند این تنها خیابان وحشتناک شیراز نیست . از این دست خیابان ها زیاد است .
از استاندارد نبودن خیابان های ایران که بگذریم . فرهنگ رانندگی ما در دنیا بینظیر است . از آخر اول هستیم .!!!
همه ما هم از وضع رانندگی در ایران ناراحتیم . اما خیلی ها با وجود نارضایتی از وضع رانندگی حداقل رانندگی خودشان را اصلاح نمیکنند .راننده خوب خیلی خیلی کم داریم.
رانندگی یک عمل مباح است . اما چرا این عمل مباح باید تبدیل به گناه بشه تا جایی که حق الناس مردم پایمال بشه . ؟؟
چرا اون زن باید انقدر تند میرفت که از سمت راست بلوار به سمت دیگر بلوار پرت بشه تا 4 تا ادم بمیرن ؟؟؟
نمیتونست مثل انسان رانندگی کنه ؟
اگر فرهنگ رانندگی رو داشت حتما میتونست آهسته رانندگی کنه .
شما که خودتان هر روز می بینید . همه برای هم بوق بیجا میزنند در حالیکه بوق زدن در هیچ جای دنیا جز موارد ضروری کاربرد نداره .
لایی میکشند. تند میروند . مزاحم رانند های زن میشوند به همدیگر فحش میدهند و داد میزنند .
واقعا این چه وضعیه .
فکر کنم خیلی هامون حداقل یکنفر از فامیل یا بستگانمان را به خاطر تصادفات رانندگی از دست داده باشیم.
با این همه تلفات هنوز رانندگی یکی از مهمترین مشکلات جامعه ماست .
ما با جامعه اسلامی خیلی فاصله داریم
وظیفه ماست که برای تغییر این مشکلات هرچند یک قدم هم که شده برداریم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، فرهاد ، جوینده حق

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۴:۱۸, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۳/اردیبهشت/۹۰ ۱۱:۲۹)کشاورز نوشته است:  سوال من: جامعه امروزی ایران با جامعه کشورهای کفر چه فرقی داره؟

چه چیزی اونجا هست که اینجا نیست و چه چیزی اینجا هست که اونجا نیست؟

اصولا باید اگه یه مسلمان رو تو وسط 100 کافر باید بشه تشخیص داد. آیا اینجوریه؟
وضع و ظاهر ما با کافرین و مشرکین چه فرقی داره؟

سلام
باید با تاسف عرض کنم خدمتتون که با اینکه ما اسممون مسلمون هست
ولی شاید در خیلی از موارد و رفتارهامون بدتر از غربی ها باشیم
رفتارهای بدی که در جامعه به ظهور میرسن مثل عدم رعایت حق دیگران ، رعایت نکردن انصاف در برخورد و تعامل با دیگران ، رعایت نکردن اخلاق اسلامی و انسانی و ...
شاید دلیلش از خود بیگانگی باشه
شاید دیگه آدما به خودشون ، ذاتشون ، روحشون اعتماد و یا اعتقاد ندارن

این بحث ، بحث گسترده ای هست از لحاظ جامعه شناسی
ولی من در حد سطح فکر خودم عرض می کنم

فکر میکنم که برمیگرده به دوری و عدم شناخت صحیح آموزه های اخلاقی دینی
چرا ما که زیباترین آموزه ها رو در دینمون داریم تا جایی که در مورد ریزترین موارد و رفتارها هم دستور داریم این وضع جامعمونه
جواب : مردم شناخت درستی از دین ندارن و خودشونو به تغافل زدن !

سئوال : چرا مردم خودشونو به تغافل زدند ؟
جواب : چون در کسایی که تبلیغ کننده های دین هستند عملهایی مشاهده کرده اند به عکس دستورات دین

مثال واضح :
امام عزیزمون این همه دستور به ساده زیستی مسئولین میدادن
اما
چرا الان باید مسئولین رده بالا ( که به دیده ی مردم گر چه به اشتباه به دلیل داشتن مسئولیت در جمهوری اسلامی حتما نمایانگر یک فرد مسلمان هستند !) اکثرا در بهترین خانه ها ( بخوانید قصر ها ) زندگی کنند و بیشترین امکانات را داشته باشند ، ولی خیلی از مردم در سختی باشند ؟

این حقیقتی هست که باید قبول کنیم

پس مردم دین زده خواهند شد
و وقتی دین زده شدند و از دین فراری اسم آن نسل دین زده مسلمان میشود و نسل بعد از آنها بی دین ! و نسل بعد شاید خدای ناکرده ضد دین
که در جامعه متاسفانه همه دیده ایم

پس این افراد دین زده که اسم مسلمان رو با خودشون یدک می کشند ، فقط پوسته ای از اسلام دارند

البته کسی که در این شرایط نقش مهمی را برای بی دین کردن مردم بازی میکند رسانه های دشمنان هست
که با توجه به زمینه های مستعد و استفاده کامل از این اشتباهات روی ذهن مردم مانور داده و ذهن آنها را شکل می دهند

کار دشمن دشمنی است
ولی ما نباید کاری کنیم که بتواند بر علیه ما استفاده بکند
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، در جستجوی سختی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا