کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جامعه امروزی ما
۲۲:۴۰, ۱۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
خیلی دلم از جامعه گرفته
این روزها با شنیدن خبر تصادف دلخراشی ،دل همه مردم شیراز به درد امد و اذهان عمومی به شدت درگیر این موضوع شده. به گفته مسئولان وحشتناک ترین تصادف شیراز بوده .
در این تصادف 3 پسر مقطع اول راهنمایی و راننده سرویس جان باختند.
جزئیات تصادف رو نمیگم خودتان سرچ کنید.

اما مهم ترین عامل تصادف رو مسئولان ناامنی خیابان معروف "چمران" میدانند. خیابانی بسیار زیبا که متاسفانه بسیاری در این خیابان جان باختند .
آمار تصادفات در خیابان چمران وحشتناک هست . هر ماه چندین تصادف مرگبار در این خیابان اتفاق می افتد .
تازه مسئولان بعد از تصادف یادشان میافتند گاردیل ، دورین و .... نصب کنند .
تا حالا خیلی ها در این خیابان جان باختند اما این خیابان هنوز درست نشده.!!!
یک خبر تاسف بار دیگه هم راجب این خیابان بشنوید
در روزنامه واشنگتن پست آمریکا در صفحه اول با تیتر بزرگ وحشتناک ترین خیابان دنیا را معرفی کرده بود .
کدام حیابان ؟
خیابانی در ایران - شیراز - به نام بلوار چمران !
البته ناگفته نماند این تنها خیابان وحشتناک شیراز نیست . از این دست خیابان ها زیاد است .
از استاندارد نبودن خیابان های ایران که بگذریم . فرهنگ رانندگی ما در دنیا بینظیر است . از آخر اول هستیم .!!!
همه ما هم از وضع رانندگی در ایران ناراحتیم . اما خیلی ها با وجود نارضایتی از وضع رانندگی حداقل رانندگی خودشان را اصلاح نمیکنند .راننده خوب خیلی خیلی کم داریم.
رانندگی یک عمل مباح است . اما چرا این عمل مباح باید تبدیل به گناه بشه تا جایی که حق الناس مردم پایمال بشه . ؟؟
چرا اون زن باید انقدر تند میرفت که از سمت راست بلوار به سمت دیگر بلوار پرت بشه تا 4 تا ادم بمیرن ؟؟؟
نمیتونست مثل انسان رانندگی کنه ؟
اگر فرهنگ رانندگی رو داشت حتما میتونست آهسته رانندگی کنه .
شما که خودتان هر روز می بینید . همه برای هم بوق بیجا میزنند در حالیکه بوق زدن در هیچ جای دنیا جز موارد ضروری کاربرد نداره .
لایی میکشند. تند میروند . مزاحم رانند های زن میشوند به همدیگر فحش میدهند و داد میزنند .
واقعا این چه وضعیه .
فکر کنم خیلی هامون حداقل یکنفر از فامیل یا بستگانمان را به خاطر تصادفات رانندگی از دست داده باشیم.
با این همه تلفات هنوز رانندگی یکی از مهمترین مشکلات جامعه ماست .
ما با جامعه اسلامی خیلی فاصله داریم
وظیفه ماست که برای تغییر این مشکلات هرچند یک قدم هم که شده برداریم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، فرهاد ، جوینده حق
۳:۳۹, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #2
آواتار
در مورد حوادث شهر شما که جزئی از کشور ماست، متاسفم. و با شما و همه حادثه دیدگان نیز همدردی میکنم.
ولی درج این مطلب در این قسمت و در این تالار به عنوان "بیداری اندیشه" که اهداف مشخصی را نیز دنبال می کند، صحیح نمی باشد.
فقط نتکه جالب توجه در مطلب شما این بود:
نقل قول:در روزنامه واشنگتن پست آمریکا در صفحه اول با تیتر بزرگ وحشتناک ترین خیابان دنیا را معرفی کرده بود .
کدام حیابان ؟
خیابانی در ایران - شیراز - به نام بلوار چمران !
که می توانست در بخش اخبار و حوادث قرار گیرد. البته نام شهید چمران نیز قابل توجه می باشد.
در ضمن از همه دوستان تقاضا می شود در ایجاد تاپیک دقت کنند.
هدف همه ما اعضای سایت بالابردن کیفیت مطالب سایت می باشد.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، MohammadMeraj
۳:۵۹, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام
به نظر من کاملا بحث خوبیه
ولی بهتر بود که توی وظایف منتظران میومد

از نظر من هم رانندگی توی کشور ما یک معضل بزرگ هست
وقتی من پشت ماشین میشینم همش مواظب بقیه ام که مشکلی واسم پیش نیاد ، انقدر راننده های ما به حق و حقوق خودشون و دیگران احترام میگذارن که شما همش باید حواست بهشون باشه که نکنه احترام بیش از حدشون باعث بشه خدای ناکرده اذیت بشن
من اولا خیلی حرص می خوردم که آی این یارو رو ببین چطوری بدون هیچ اخطاری می پیچه جلوم ، یا این یکی رو وسط خیابون پارک کرده رفته یا ....
اما الان دیگه این مسئله جزیی از وجودم شده !!!!!!!Huh و باهاش کنار اومدم Undecided
نکته ی جالب توی شهرمون ( تهران ) و البته شاید جاهای دیگه هم ، معضلی به اسم موتورسواران که واقعا تمام حرکاتی که از هیچ موجودی انتظار نداری از اونا انتظار میره Blush
مثل :
راه رفتن بر روی دو چرخ !
راه رفتن بر روی چرخ عقب !
راه رفتن بر روی چرخ جلو ( در موارد نادر ) !
راه رفتن روی هیچ چرخ ! ( در هنگام پرواز بر اثر تصادف )
کلهم اجمعین موضوع موتوریا خیلی زیباست . چند وقت پیش هم اگه یادتون باشه یه سری کلیپهای کارتونی رو توی تلوزیون بین آگهی های بازرگانی نشون میداد که خیلی جالب بودن ، که توی یکی از قسمتاش آن جوان نوباوه می خواست با داییش ( عموش ! ) بره خواستگاری ، سوار موتور شدن و با موتور از همه جا رد شدن حتی از توی خونه ی یکی از شهروندای محترم !Blush که نشون دهنده ی این واقعیت بود Sleepy

تازه من یه شهر رو میشناسم که رانندگی توش خیلی جالبه و توی اونجا باید هر لحظه امکان بدی که یارو وسط خیابون یه حرکت خارق العاده انجام بده .........Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.shirazi80 ، فرهاد ، مسافر ، parisan ، در جستجوی سختی
۱۲:۳۰, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #4
آواتار
من این تاپیک رو در بخش جامعه مهدوی ایجاد کردم
هدفم فقط گزارش حادثه و بحث رانندگی نیست .
این تاپیک رو ایجاد کردم برای معضلات جامعه ، که یکی از آنها رانندگی هست .
و از نظر من با موضوع بیداری اندیشه بسیار همخوانی دارد.
متاسفانه من مشاهده میکنم که خیلی ها فکر میکنند جامعه ی به ظاهر اسلامی ما در حال حاضر در دنیا بهترین است .
در حالی که اصلا اینطوری نیست .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo
۱۳:۰۷, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #5
آواتار
(۱۵/دی/۸۹ ۱۲:۳۰)m.shirazi80 نوشته است:  این تاپیک رو ایجاد کردم برای معضلات جامعه ، که یکی از آنها رانندگی هست .
و از نظر من با موضوع بیداری اندیشه بسیار همخوانی دارد.

دوست عزیز، میشه کمی بیشتر توضیح بدید.
۱۸:۰۲, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام
حتما دیدید که تو اتوبوسا میگن ارائه ی بلیط نشانه ی شخصیت شماست !
خوب نحوه ی رانندگی هم شاید از این قائده مستثنی نباشه Sleepy
۱۲:۳۶, ۳۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #7
آواتار
حدود دو ماه از طرح بسیار عالی هدفمند کردن یارانه ها می گذره
در این دو ماه فرهنگ مردم تغییر کرده . ( جای شکر دارد )
متاسفانه یکی از خصلت های بدی که اکثر ما ایرانیان داشتیم اسراف کردن بود . که خوشبختانه در این دو ماه مردم تغییر رویه دادن
بارها شده بود کسانی رو میدیدم که به طرز وحشتناکی آب و برق و .... مصرف میکردن .
وقتی این اسراف ها رو میدیدم دلم میخواست گریه کنم . کسانی بودن که خانوم در آشپزخانه ظرف میشسته و هر وقت تلفن زنگ میخورده بدون بستن شیر آب حتی تا نیم ساعت پای تلفن صحبت می کرده !!!!!
یا کسانی بودن که 20 تا لامپ در خانه روشن می گذاشتن . وقتی هم می پرسیدیم برای چی این همه لامپ اضافی روشن کردی در جواب می گفتن اگر نور خانه کم باشه حوصله امان سر میره باید شب ها چلچراغ باشه !!Dodgy
من به هر کسی که می توانستم راجب این موضوع تذکر میدادم . شاید هم بهشون بر میخورد ولی به سختی عوض می شدن .
هرچقدر هم روی فرهنگ مردم کار کنن که درست مصرف کنید اسراف نکنید اثر نداشت . بعضی وقتها باید بالای سر مردم چماق باشه تا عوض بشن .

وقتی کشورم رو با دیگر کشور ها مقایسه می کنم واقعا این رو درک میکنم که خداوند برکت خاص و عجیبی به این سرزمین داده . برکتی که به نظرم در هیچ جای دنیا پیدا نمیشه . انواع آب و هوا , انواع اقلیم ها , انواع خوراکی ها و میوه ها با قیمت مناسب , نفت و گاز و ........ حتی با وجود اینکه در کشوری نیمه خشک هستیم با این وجود آب بیشتر از اون مقداری که باید داشته باشیم داریم .
تنوع گیاهی در ایران از کل اروپا بیشتره . حتی آمریکا هم با اون همه تنوع به نظر من پای ایران نمیرسه . چون اونجا همه چیز گرونه . و در واقع همه مردم نمیتوانن از تمام نعمتهاش استفاده کنند .
این برکتی که خدا به ایران داده واقعا عجیبه و این از برکت 14 معصوم و توجه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به این سرزمین هست .
هر چقدر که بیشتر مسافرت برین و کشورهای مختلف رو ببینید این برکت رو بهتر درک میکنید و متوجه میشوید که این سرزمین خیلی خیلی خاص هست .
خدا رو به خاطر نعمتهایی که به ما داده شکر کنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، علی 110 ، parisan ، oO DaViD Oo ، در جستجوی سختی
۱۲:۵۵, ۳۰/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۸۹ ۱۲:۵۷ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #8
آواتار
مصرف انرژي در كشور اسلامي ما ما با 75 ميليون جمعيت به اندازه مصرف كشور كمونيستي چين با حدود يك ميليارد و خورده اي!!! Blush جمعيت هست!!!
اينو يكي دو سال پيش از راديو شنيدم.
چي ميشه گفت جز ...

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
۱۶:۴۹, ۳۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #9
آواتار
1)من فکر میکنم بعضیی چیزها مربوط به کل کشوره و بعضی چیزها مربوط به مناطق خاص..
هر استان و شهری،سنت خاص خودش رو داره..
یک مسائلی هم در کشور همه گیر هستش..
مثلا الان اگر در یک شهرستان بخواید عروسی برید،میبینید چقدر سطح تجملات و اسرافشون از تهران بیشتره..(حداقل اخباری که به من میرسه حاکی از این موضوع هستش..)
آدم ها یک سری تصورات خاص درشون ایجاد شده،فکر میکنن که اگر مثلا فلان کار رو نکنن خیلی زشته..عقب ماندگیه..
شما دختری رو در نظر بگیرید که دانشگاه تهران قبول میشه و میاد اینجا..
به ترم 2 نکشیده ،180 که چه عرض کنم،360درجه عوض میشه که خود ما بچه های تهران این طوری تغییر نکردیم..
مناسب سازی با فضای موجود و فراموش کردن هر آنچه در اعتقادات فرد بوده،برای حفظ اعتماد به نفس و جلوگیری از شکسته شدن غرور ،باعث این طور رفتارها میشه..آدمی که به اعتقاداتش ایمان داشته باشه،هرگز زود اونها رو فراموش نمیکنه..

2)خیلی از چیزها وارد کشور ما شده ،ولی متاسفانه فرهنگش وارد نشده..
مثلا موبایل،تلویزیون،رایانه،ماهواره،...
اینها اول وارد شدن و در سطح وسیعی پخش شدن،حالا کنترل کردن و انداختن فرهنگ مصرفش در جامعه خیلی سخت شده..
شما در هر چیز نوینی که وارد شده به کشور،میتونید این مساله رو ببیینید...
درمورد تلویزیون،یک مثالش میشه اینکه سریال ها رو در کشور ما همه رده های سنی میبینن..متاسفانه در خیلی از اونها ادب رعایت نمیشه..خب فردا از اون بچه چی درمیاد؟؟
اما در خارج از کشور کلیه فیلم ها و سریال ها،رده سنی داره..حتی بازی های رایانه ای رده سنی داره..
استفاده از خودرو هم مشمول این موضوع میشه..

من کلا 2 تا مورد رو خواستم بگم:
1)فرهنگ شکل گرفته ناشی از مصرف گرایی به شدت رو به افزایشه..به خصوص در شهرهای دیگر جز تهران..
2)عدم تناسب فرهنگ ما با امکاناتی که داریم..هرچه که باشه..
(از این پس باید قبل از ورود هر نوع فناوری،فرهنگ آن ابتدا وارد بشه....اگر جایی سوال بود،یا منظورم رو بد رسوندم،حتما بپرسید..جواب میدم....قصد بی احترامی به هیچ کس رو نداشتم..فقط واقعیات رو گفتم..)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: InsomniAc ، oO DaViD Oo
۱۱:۲۹, ۲۳/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۰ ۱۱:۳۷ توسط کشاورز.)
شماره ارسال: #10
آواتار
سوال من: جامعه امروزی ایران با جامعه کشورهای کفر چه فرقی داره؟

چه چیزی اونجا هست که اینجا نیست و چه چیزی اینجا هست که اونجا نیست؟

اصولا باید اگه یه مسلمان رو تو وسط 100 کافر باید بشه تشخیص داد. آیا اینجوریه؟
وضع و ظاهر ما با کافرین و مشرکین چه فرقی داره؟
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا