|
موجود زن در غرب به معنای شهوت
|
|
۰:۰۵, ۲۴/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۰ ۱۷:۱۹ توسط Abasaleh.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام.
این مطالبی رو که مینویسم حاصل تفکرات خودمه اگه ناقصه عذر میخوام و خواهش میکنم این تاپیک رو گسترش بدهید. بدون مقدمه شروع میکنم. چه قدر قشنگ گفت مقام معظم رهبری: ((این ها(غربی ها)از آینده خودشون هم میترسند.من در متون و تبلیغات و کلامشان احساس میکنم)) شاید با خودتون بگین چه ربطی به این تاپیک داره؟! خیلی ربط داره!عجیب ربطش خیلی زیاده. حالا حاصل فکر خودم.این ها دولتشون بر پایه شهوات زنده است. در واقع تمام چیزی که اروپا و فرهنگ غرب رو جذاب کرده،توجه ویژه به شهوات هستش. همون طور که مستند ظهور هم ثابت کرد،اون ها کارگرهایی میخوان که کار ماشین رو انجام بدن.و با حقوق خیلی کم و بعدش با وعده جایزه دادن بهترین و زیباترین دختر به این کارگرا دهنشون رو ببندن!عجب! چرا امروزه 37درصد فرزندان اروپایی حرام زاده اند؟!این که دیگه آمار خودشونه! امروزه تو اروپا دارن زنان رو در نیروهای رزمی به بهونه خدمت به آمریکا ثبت نام میکنند.میدونید نهایت خدمتشو چیه؟ ارضای غریزه جنسی مردها!(تا در موقع جنگ آماده باشند.) همه نوع آدمی را با شهوات گول میزنند. به نظر من بیش از 50درصد نمادهای ماسونی شهوانی است. چرا؟چون شهوت عصای دست اروپاست.چون اروپا بر پایه شهوات است. ان شاالله مدارک در ارسال های بعدی. التماس دعا. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۵۳, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول:هر پسري كه يه دختري رو مي بينه اولين چيزي يا دومين چيزي به به فكرش مي رسه مسائل جنسيه به دلیل تحت تاثیر قرار گرفتن از فرهنگ غربی است . شما هر چقدر هم که خود دار باشید باز هم با بمباران تبلیغی مواجه میشوید . خداوند زن را برای مرد جذاب افرید . در زیبایی جنس زن و دلبری ان شکی نیست و این نعمت خداوند است . اما خداوند زن را به چه منظوری افرید و چگونه حضور او در اجتماع را پذیرفت ؟ در واقع شما درست میفرمایید ما از فرهنگ غرب شدیدا متاثر شده ایم و تنها چیزی که از دستگاههای عریض و طویل فرهنگی میبینیم . چاپ تراکت و برگزاری همایش است ... که همین را هم البته به سختی میتوان دید. تمام سعی مدیران در پر کردن گزارش اخر فصل و سالیانه است . کسی هم به فکر محتوا نیست . اگر با همین وضع پیش بریم ... انقدری دلم از صرف بودجه های فرهنگی و برنامه ریزان این دستگاهها پر است . که فقط خدا میداند . امیدوارم جوابگوی محاسبات الهی هم باشند . یا حق |
|||
|
|
۱۲:۵۶, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول:به دلیل تحت تاثیر قرار گرفتن از فرهنگ غربی است یعنی در حال حاضر در غرب،هر پسری که دختری را میبیند،در وهله اول به س.ک.س با او فکر میکند،خودتان حرف خودتان را قبول دارید؟ |
|||
|
۱۳:۱۴, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام.
به نظر من همه این ها به خاطر اینه که اینطوری برای ما جا انداختن. با تصویرسازی هایی که شده الان ما فکر می کنیم اون ها در مرحله اول به مسائل جنسی فکر می کنند. موفق باشید. |
|||
|
۱۷:۴۲, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
اول از همه سلام .
واقعا بعضي از نظرات رو كه ميخونم تعجب مي كنم . دوستان عزيز من . بي ادبي نباشه چرا اينقدر توهم توطئه داريد ؟ كي گفته كه هر وقت دو تا دختر و پسر كه همديگر رو مي بينن " اول نباشه ، دومين چيزي كه به فكرش مي رسه مسائل جنسيه " ؟ برداشت خودت رو از روابط دختر و پسر ، به كل روابط ربط نده !!! البته اين درسته كه روابط دختر و پسر بايستي محدود باشه ، چون اگر اوايل اينطوري نباشه ، در دراز مدت باعث اين مسئله ميشه . اون افرادي كه شما ميگي ، افرادي هستن كه كلا دنبال اينجور چيزا هستن . بنده خودم 2 سال توي دانشگاه آزاد درس خوندم . جاش رو هم نمي گم كه خيلي تابلوئه . همين قدر بگم بهترين دانشگاه آزاد كل كشور در سال گذشته بوده . بيا و ببين دخترا چجوري ميگردن . اسم اين دانشگاه ما ، دانشگاه سرمايه داريه . پاركينگش نمايشگاه ماشينه . اينا ربطي به موضوع نداره . ولي ميخوام اينو بگم 60 درصد پسرا توي اين دانشگاه دنبال دخترا هستن . يه واقعيته . اما چجور رابطه ؟ همش كه رابطه جنسي نيست . رابطه عاطفي . ببينيد ، دوره ي نوجواني و جواني بسيار دوره ي خطرناكيه و بسيار دوره ي تاثيرگذاريه . به نظر شما كه ميگي غرب اينطوريه ، ما كه كشورمون اسلاميه ، چيكار برا جوونا كرديم ؟ به من و خودت نگاه نكن دنبال كسي نيستيم . بخدا خيلي ها نمي تونن جلوي خودشون رو بگيرن . شما هم قبول كن ميل جنسي بسيار ميل سركشيه كه اگه نتوني رامش كني ، مثل همون حيوون وحشي به اينور و اونور پرتت مي كنه . براي شما يه مثال عرض ميكنم . قضيه آب بازي دختر ـ پسرا توي پارك آب و آتش (اگه اسمش اشتباه نباشه ) . روابط دختر و پسر هرجا داره به حرام كشيده ميشه بايد جلوش رو گرفت ؛ شكي توش نيست . اما همين رفتارهايي كه مثل پارك مذكور مي افته ، دليل بر اين نيست كه جووناي ما تشنه ي شادي هستن ؟؟؟ يه چيز رو قبول كنين . كسائيكه به دنبال اينجور روابط مي رن ، بايستي ببيني والدين اون فرد چه طوري بودن . البته خيلي از والدين بسيار آدماي شريفي هستن . اما احتمالا چند مورد رو رعايت نكردن . اولين مورد رابطه زناشويي هستش كه اصلا واردش نمي شم چون جاش نيست . اما دومين مورد اينه كه توي تربيت فرزندشون بسيار اشتباه كردن . اين افراد فردا روزي در پيشگاه حضرت حق بايستي جوابگو باشن . پدر و مادر نقش بسيار مهمي رو در رفتار فرزندان دارند . نگفتم تربيت چون جمله اي كليشه اي هستش . به خاطر اين گفتم رفتار ، چون بچه از سنيني كه شروع به فهميدن ميكنه تمامي رفتار رو كپي برداري مي كنه . حتي اگه ازش منع بشه . پس فراموش نكنين پدر و مادر نقش بسيار مهمي در تربيت فرزندان دارن . ايني كه شما مي فرماييد در جوامع غربي زن مساوي شهوته ، بنده اصلا موافق نيستم . كافيه شما آمار رو كنار بذاري و اونچيزي رو كه مي بيني باور كني . خيلي از آمار فقط براي گمراه كردن ارائه ميشن ؛ نه براي آگاهي !!! اگه مي بيني همچين اتفاقاتي توي ارتش آمريكا ميفته ، فكر نمي كنين خود زنها مقصرن ؟ مگه داوطلب نمي رن ؟ مگه با استناد به همين آمار شما نمي دونن توي ارتش چه خبره ؟ توي خانواده شون هم همينطوره . يعني دختر يا پسر در جوامع غربي از همان سنين نوجواني شروع به داشتن رابطه جنسي مي كنن . به نظر شما همين باعث نميشه كه بعدها همين دختر و پسر بزرگ ميشن و ازدواج ميكنن و همين چرخه ادامه پيدا مي كنه ؟ باز هم برگشتيم به والدين !!! نظر شما درباره فاحشگي چيه ؟ فكر نمي كنين در جوامع غربي اگر جاي خاصي داره ، اينجا داره به حريم خصوصي و به داخل خونه ها كشيده ميشه ؟ خونه اي كه جاي مادر و خواهر و افراد محرمه ، چطور يه نامحرم به اين حريم وارد ميشه ؟ اصلا به اين چيزا فكر كردين ؟ بعضي ها ميگن مسيحيت عجب دين باحاليه !!! توش ميشه مشروب خورد ، رابطه جنسي داشت ، محرم و نامحرم نداره و ... . كي گفته اينطوريه ؟ توي مسيحيت هم افراد از خوردن شراب ، رابطه جنسي با نامحرم و ... منع شدن . اينها همه ميرسه به عدم آگاهي كه متاسفانه همين عدم آگاهي چه بلاهايي رو كه به سر ما نياورده !!! دوست عزيزم : ما داريم توي يه مملكت اسلامي زندگي مي كنيم . درسته ؟ اما اسلام رو بد داريم به جوونا نشون ميديم . چرا ، چون هرجا كه قراره تو سر جوون بزنيم ، ميگيم اسلام گفته !!! چرا جووناي امروزي دين گريز شدن ؟ چرا وقتي صحبت از نماز و روزه ميشه ، همه بهت ميخندن ؟ چرا وقتي صحبت از هيئت و عزاداري و . . . ميشه ، ميشي سوژه ي ديگران ؟ همش برميگرده به اون چيزي كه گفتم . به خاطر همين هم هست كه تا يه دين من درآوردي مياد همه جذبش ميشن . بسياري از مسائلي رو كه توي اسلام مي خونم واقعا از تعجب شاخ در ميارم . بسيار مسائل راحت و بسيار آسون بيان شده . اما تنها چيزي كه به جوونا گفته ميشه فقط جهنمه . چرا درباره ي لطف و كرم و بخشندگي ايزد يكتا چيزي بهشون گفته نميشه ؟ همش مسائل خشن گفته ميشه ؟ همين موضوع باعث ميشه طرف ميگه اون دنيا كه تو آتيشم ؛ لااقل بذار اينجا حالشو ببرم . شما مسئله حجاب رو مطرح كردين . بنده با شما بشدت موافقم . توي جوامع غربي اگه بي بندوباري هست ، حداقل به قانون احترام ميذارن . بابا كشور ما يه كشور دينيه ، اسلاميه . قانون توي كشور ميگه بايد حجاب داشته باشي ، چه بخواي و چه نخواي . بالاتر از قانون كه ديگه چيزي نيست ، هست ؟ متاسفانه افراد زيادي با اين تفكر كه "ميخوايم آزاد باشيم" قانون كشور رو دور مي زنن . آقا اسلام ما داره ميگه لا اكراه في الدين . هيچ اجباري در دين نيست . اسلام رو قبول نداري ؟ خود اسلام ميگه هيچ اجباري توش نيست . ولي شما موظفي قانون يه كشور اسلامي رو رعايت كني . طرح گشت ارشاد بشدت طرح مناسبيه . اما چجوري ؟ شرايط امر به معروف و نهي از منكر رو ديگه همه ميدونيم . يكي از شرايطش ميگه اگر ميداني توصيه ي شما ويا نهي كردن شما ثمري نداره ، نبايد وارد اون وادي بشي و با اون فرد جروبحث كني . حكايت دخترا و پسراي بدحجاب ما شده مثل راننده هاي ما . تا مامور ميبينن كمربند ايمني رو مي بندن ، جلوتر دوباره باز مي كنن . واقعا همينه . طرز برخورد دوستان گشت ارشاد بشدت زننده اس . از هر كسي خوششون بياد كارش ندارن . اما واي به حال كسي كه ازش بدشون بياد . وهميات نيست . خودم به عينه ديدم . به قول فرزاد حسني انگار با آدم پدركشتگي دارن . من اين چيزا رو مي بينم اصلا ناراحت نمي شم . چون واقعا لايق همچين برخوردي هست . شما ميدوني گشت هاي ارشاد بد برخورد مي كنه . چرا اينطوري ميگردي كه بهت حرف بزنن ؟ پس خودت مشكل داري . خيلي جالبه همين افرادي كه دم از آزادي مي زنن و توي كشور كوچكترين چيزها كه مثلا "آشغال ريختن توي خيابون" رو رعايت نمي كنن ، اونور ميشن ،"شهروند مطيع قانون". بعدشم كه ازش مي پرسي چرا اينجا رعايت نمي كني ، ميگه كسي رعايت نمي كنه ، من برا چي رعايت كنم . و همه چيز از همين يه جمله و همين طرز تفكر شروع ميشه . به نظر من به جاي اين حرفا كه " زن در اروپا يعني شهوت " و امثالهم ، بايستي به فكر كشور خودمون باشيم . اصلا اروپا فاحشه خونه . به من و شما چه ربطي داره ؟؟؟ ما بايد كلاه خودمون رو محكم داشته باشيم كه به عنوان يه كشور اسلامي ازمون سوءاستفاده نكنن . بخدا تمام حرفم همينه . دلم نميخواد كشورم و دين اسلامي كه توي كشورم وجود داره كه بزرگترين شيعه رو اگر اشتباه نكنم توي دنيا داره ، با يه ظاهري زننده به كشورهاي ديگه شناسونده بشه . ببخشيد اگه زياد شد و اگه طوري نوشتم كه باعث رنجش شخصي شد ، از همتون عذرخواهي ميكنم . اگر جايي اشتباه كردم و پرت وپلا نوشتم خوشحال ميشم دوستانم نقدي به نوشته هام داشته باشن . فقط انصاف رو رعايت كنين . و اما به عنوان آخرين حرفم . بگذاريم اسلام ، اسلام بماند ؛ نه اينكه هرجا كه به نفعمان هست بگوئيم اسلام گفته ؛ و هرجا هم كه به ضررمان هست ، باز هم بگوئيم اسلام گفته است . بگذاريم اسلام ، اسلام بماند .[/b] [b]يامهدي مدد
|
|||
|
|
۰:۱۶, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
زن پرستی و جنون شهوت در آخرالزمان مردان و زنان آخرالزّمانی، دچار نوعی «قحط غیرت» میشوند تا جایی که در دفاع از کیان عفّت و نجابت خانوادههای خود دچار نوعی بیحسّی و بیمیلی میگردند و گاه به عمد، ناموس خویش را در معرض دید نامحرمان قرار میدهند و حتّی به بیعفّتیها و خودفروشی ایشان رضایت میدهند. به گزارش مشرق، از مهمترین ناهنجاری های خانوادگی در آخرالزّمان ایجاد گسست شدید عاطفی بین اعضای خانواده و از هم گسیختگی خانوادههاست. از منظر احادیث اسلامی، در آخرالزّمان بنیاد خانودهها به شدّت سست و آسیب پذیر خواهد شد و فسادها، فتنهها و آفتهای فراگیر این دوران، در متن تمام خانههای شرق و غرب عالم نفوذ خواهد یافت و نه تنها فرزندان که پدران و مادران را نیز فراخواهد گرفت: از ویژگیهای خانواده مهدی باور، شناخت آسیبها و آفتهای خانوادگی در دوران آخرالزّمان، حفاظت و پاک نگه داشتن حریم خانه و خانواده از آسیبها و آفات آخرالزّمانی و جایگزینی «فرهنگ انتظار» در برابر «فرهنگ ابتذال» است. نابهسامانی عاطفی در روابط خانوادگی از مهمترین ناهنجاری های خانوادگی در آخرالزّمان ایجاد گسست شدید عاطفی بین اعضای خانواده و از هم گسیختگی خانوادههاست. از منظر احادیث اسلامی، در آخرالزّمان بنیاد خانودهها به شدّت سست و آسیب پذیر خواهد شد و فسادها، فتنهها و آفتهای فراگیر این دوران، در متن تمام خانههای شرق و غرب عالم نفوذ خواهد یافت و نه تنها فرزندان که پدران و مادران را نیز فراخواهد گرفت: «در آخرالزّمان، خواهی دید که پدران و مادران از فرزندان خود به شدّت ناراضی اند و عاقّ والدین شدن رواج یافته است.1 حرمت پدران و مادران سبک شمرده میشود.2 فرزند به پدرش تهمت میزند، پدر و مادرش را نفرین میکند و از مرگ آنها مسرور میشود.3 در آن هنگام، طلاق و جدایی در خانوادهها بسیار خواهد شد.4 در آن زمان، فتنه ها چونان پارههای شب تاریک، شما را فرا میگیرد و هیچ خانهای از مسلمانان در شرق و غرب عالم نمیماند؛ مگر اینکه فتنهها در آن داخل میشوند.»5 هنگامی که ببینی اگر مردی یک روز گناه بزرگی همچون فحشا، کم فروشی، کلاهبرداری و شرب خمر انجام نداده باشد، بسیار غمگین و اندوهگین میشود که گویی آن روز عمرش تباه شده است20 و میبینی که زندگی مردم از کمفروشی و تقلّب تأمین میشود. شهوتگرایی و لذّتجویی عفّت و نجابت زنان و مردان آخرالزّمانی در تاخت و تاز اسب وحشی شهوت تاراج میگردد و روح ایشان به لجنزاری بدبو از بیعفّتی و هواپرستی تبدیل میگردد: «همّ و غم مردم (در آخرالزّمان) به سیر کردن شکم و رسیدگی به شهوتشان خلاصه میشود، دیگر اهمیت نمیدهند که آنچه میخورند حلال است یا حرام؟ و اینکه آیا راه اطفای غرایزشان مشروع است یا نامشروع؟!6 زنان در آن زمان، بی حجاب و برهنه و خودنما خواهند شد.7 آنان در فتنهها داخل، به شهوتها علاقهمند و با سرعت به سوی لذّتها روی میآورند.8 خواهی دید که زنان با زنان ازدواج میکنند.9 درآمد زنان از راه خودفروشی و بزهکاری تأمین میگردد.10 آنان حرامهای الهی را حلال میشمارند و بدین سان در جهنّم وارد و در آن جاودان میگردند.11 بیغیرتی خانوادگی مردان و زنان آخرالزّمانی، دچار نوعی «قحط غیرت» میشوند تا جایی که در دفاع از کیان عفّت و نجابت خانوادههای خود دچار نوعی بیحسّی و بیمیلی میگردند و گاه به عمد، ناموس خویش را در معرض دید نامحرمان قرار میدهند و حتّی به بیعفّتیها و خودفروشی ایشان رضایت میدهند: «مرد از همسرش انحرافات جنسی را میبیند و اعتراضی نمیکند. از آنچه از طریق خودفروشی به دست میآورد، میگیرد و میخورد. اگر انحراف سراسر وجودش را فرا گیرد، اعتراض نمیکند، به آنچه انجام میشود و در حقّش گفته میشود، گوش نمیدهد. پس چنین فردی دیوث است (که بیگانگان را بر همسر خود وارد میکند).»12 زنپرستی یکی از آفات و ناهنجاریهای خانوادگی در آخرالزّمان، زنسالاری تا سر حدّ زنپرستی و قبله قرار دادن زنان است: «(در آخرالزّمان) تمام همّت مرد، شکم او و قبلهاش، همسر او و دینش، درهم و دینار او خواهد بود.13 مرد از همسرش اطاعت میکند، ولی پدر و مادرش را نافرمانی میکند.14 در آخرالزّمان زن را ببینی که با خشونت با همسرش رفتار میکند، آنچه را که او نمیخواهد، انجام میدهد، اموال شوهرش را به ضرر وی خرج میکند.»15 در آخرالزّمان، خواهی دید که پدران و مادران از فرزندان خود به شدّت ناراضی اند و عاقّ والدین شدن رواج یافته است. حرمت پدران و مادران سبک شمرده میشود.2 فرزند به پدرش تهمت میزند، پدر و مادرش را نفرین میکند و از مرگ آنها مسرور میشود. مانع تراشی در تربیت دینی فرزندان از دیگر ناهنجاریهای خانوادگی در آخرالزّمان، کم توجّهی والدین به تربیت دینی فرزندان و مانعتراشی برای علم آموزی دینی و گرایشهای الهی آنان است: «وای بر فرزندان آخرالزّمان از روش پدرانشان! نه از پدران مشرکشان، بلکه از پدران مسلمانشان که چیزی از فرایض دینی را به آنها یاد نمیدهند و اگر فرزندشان نیز از پی فراگیری معارف دینی بروند، منعشان میکنند و تنها از این خشنودند که آنها درآمد آسانی از مال دنیا داشته باشند، هر چند ناچیز باشد. من از این پدران بیزارم و آنان نیز از من بیزارند.»16 آشناگریزی و همسایه آزاری از آسیبهای خانوادگی دوره آخرالزّمان، قطع رحم، آشناگریزی و همسایهآزاری به شیوههای گوناگون است: «هنگامی که پیوند خویشاوندی قطع شود و برای اطعام و مهمانی دادن بر یکدیگر منّت گذارند... .17 همسایه به همسایهاش آزار و اذیت میکند و کسی جلوگیری نمیکند.18 و همسایه را میبینی که همسایهاش را از ترس زبانش اکرام و احترام میکند.»19 حرامخوری و آلودگیهای اقتصادی در آخرالزّمان بحران اقتصادی حرام به حدّ اعلای خود میرسد، خانوادهها تقوای اقتصادی را از دست داده و در منجلاب آلودگیهای اقتصادی همچون ربا، کم فروشی، رشوهخواری و گرانفروشی غوطهور میگردند: «هنگامی که ببینی اگر مردی یک روز گناه بزرگی همچون فحشا، کم فروشی، کلاهبرداری و شرب خمر انجام نداده باشد، بسیار غمگین و اندوهگین میشود که گویی آن روز عمرش تباه شده است20 و میبینی که زندگی مردم از کمفروشی و تقلّب تأمین میشود.21 در آن زمان ربا شایع میشود، کارها با رشوه انجام مییابد، مقام و ارزش دین تنزّل مینماید و دنیا در نظر آنها ارزش پیدا میکند.»22 پینوشتها: 1. اصول کافی، ج8، ص41. 2. همان. 3. بحار الانوار، ج52، ص259، باب 25. 4. إلزام الناصب، ص182؛ منتخب الأثر، ص 433.. 5. الملاحم و الفتن، ص 38. 6. اصول کافی، ج8، ص42. 7. من لایحضره الفقیه، ج3، ص390، ح4374. 8. همان. 9. وسائل الشّیعه، ج 16، ص 275، ح 21554. 10. همان. 11. همان. 12. إلزام الناصب، ص195. 13. بشارة الاسلام، ص 132. 14. إلزام الناصب، ص181، یزدی حائری. 15. اصول کافی، ج 8، ص 38. 16. جامع الأخبار، ص 106، فصل 62. 17. بحار الانوار، ج 52، ص 263. 18. وسائل الشّیعه، ج 16، ص 275. 19. اصول کافی، ج 8، ص 40. 20. وسائل الشّیعه، ج 16، ص 279. 21. اصول کافی، ج 8، ص 40. 22. وسائل الشّیعه، ج 15، ص 348. |
|||
|
|
۱۱:۳۱, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
جوياي حقيقت عزير
اول يه تشكر بابت مطالبت زدم كه بگم با اكثر اونا موافقم اما بذار كه با بعضي از مطالب نيز يه مخالفت كنم اول اينكه گفتم كه زن در جامعه ما يعني چي؟ ما حرمتشو حفظ مي كنيم؟ بيشتر اين بود اما وقتي كه اون جمله رو نوشتم : اول نباشه ، دومين چيزي كه به فكرش ... فكر كنم كه توهم توطئه ندارم و هميشه سعي كردم كه بازم مي گم سعي كردم كه درست نگاه كنم به همه چيز بايد باهات مخالفت كنم و بگم كه اينجوري هست البته بايد اينو هم اضافه مي كردم كه نه همه اون بحث ارتباط عاطفي هم كه مطرح كردي درست نيست اگه الان توي جامعه بگرديد و به گوشي هاي موبايلي كه توي دست مردم و به خصوص جوون ها و نو جوون ها است بندازين فكر مي كنيين كه چقدرشون فيلم هاي ... هست؟ اگه يادت باشه كه چند سال پيش فيلم يكي از بازيگران اومد (كاري به حواشي و اين بحثا ندارم و اينجا جاش نيست) يه جورايي عطش مردم براي ديدن اون فيلم نيز بايد يادت باشه؟ بازم نميگم كه همه اينجورين اما فضاي كلي جامعه ما داره به اين سمت مي ره و به زن يه نگاه غربي داره چه بخوايم و چه نخوايم اما آخرش بگم كه اين جملت نيز خيلي خوب بود: بگذاريم اسلام ، اسلام بماند |
|||
|
|
۱۵:۱۸, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۹/مرداد/۹۰ ۱۱:۳۱)mostasghi نوشته است: جوياي حقيقت عزير اول از همه سلام . از طرز بيان مخالفت شما خيلي خوشحال شدم . منطقي بود . اما باز هم با شما مخالفم ؛ البته نه با همه ي بحث . ايني كه ميگم منطقي بود بخاطر اينه كه توي قسمت فيلم سنگسار ثريا يه پست گذاشته بودم كه يكي از دوستان با تندي برخورد كرد كه شايد به نظر خواننده تند نبود ؛ اما ادبيات فرد نقاد خيلي مرا ناراحت كرد . لذا از بابت نقد منصفانه شما متشكرم . اما در رابطه با بحث هايي كه مطرح كردين . هدف من از بيان اون مطالب اين نبود كه اصلا همچين چيزي امكان نداره ؛ برعكس خيلي هم داره رشد پيدا ميكنه . اما معتقدم كه هر گردي گردو نيست و هر دختر و پسري رو كه ديدين حتما به خاطر رابطه جنسي با هم طرح دوستي نريختن . اتفاقا بر خلاف نظر شما من معتقدم دو طرف يا حداقل يك طرف قضيه به اين موضوع با جنبه ي عاطفي نگاه مي كنه . اما اگه يكي از دو طرف يه كم شيشه خرده داشته باشه ، اونوقت تمام معادلات به هم ميريزه كه من فقط تو اين شرايط با شما موافقم . اتفاقا باز هم برعكس شما من معتقدم جوون هاي هم سن من گوشي هاي معمولي دارن كه حتي عكس هم نميشه باهاش گرفت . توي پست قبلي ام گفتم كه ميل جنسي واقعا ميل سركشيه و بعضي اوقات نميشه جلوش رو گرفت . اين يه حقيقته و مجبوري قبولش كني ؛ چون غير از اين نيست . اما بايد خويشتن داري كرد . ايني كه شما ميگي توي گوشي ها فيلم هاي مبتذل دارن فقط مربوط به جوونها و بعضا مجردها نيست . خيلي از افراد سن دار و حتي متاهل از ديدن اين فيلم ها لذت مي برن . نظر شخصي من اينه كه واقعا تفريحي به غير از اين نيست كه جوون ها انجام بدن . منظورم اين نيست كه اين كارا خوبه و روي اين كارا سرپوش بذارم . بخدا اين نيست . طرف ميتونه با نماز خوندن ، قرآن خوندن ، دائم الوضو بودن و ... خيلي از مشكلات رو حل كنه . اما قبول كن خيل كثيري از جوون ها دين مدار نيستن و دين رو (برخلاف راحتيش) مانع انجام كارهاشون مي دونن . در رابطه با اينكه فرمودين ديدها نسبت به زن مثل نگاه غربي ها داره ميشه و يا شده ، بايد بگم كه اين خودش يه بحث جداگانه اس كه بر ميگرده به شيوه ي پوشش و نوع تفكر از پوشش كه البته بسيار مسمومه كه اينجا جاش نيست درباره اش بحث كنم . چون در همون جوامع غربي به ظاهر آزاد ، واقعا مثل دوستان داخل كشور لباس نمي پوشن !!! آرايش ها اينقدر غليظ نيست . بخدا من نه مخالف شيك پوشي هستم و نه مخالف آرايش بانوان عزيز . اما اين رفتارها بايستي متعادل باشه كه باعث جلب توجه نشه . انشاالله توي يه بحث جامع تر درباره اش يه مطلب مي نويسم . اگر جايي اشتباه كردم و پرت وپلا نوشتم خوشحال ميشم دوستانم نقدي به نوشته هام داشته باشن . فقط انصاف رو رعايت كنين . يا مهدي مدد |
|||
|
۱۵:۳۸, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام.
با تشکر از نقدهای منطقی و مفید همه دوستان. اما... یادتون نره داریم از موضوع اصلی تاپیک غافل میشیم. ما میخوایم تو این تاپیک جو حاکم در غرب رو بررسی کنیم.نه داخل کشور رو. التماس دعا. |
|||
|
۱۵:۴۲, ۲۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۰ ۱۵:۴۵ توسط sioosh.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
این غربی ها با فرهنگشون دارن فرهنگ جامعه ی مارو خرد میکنن
![]() من خودم به عنوان یه نوجوون وقتی رفتار هم سن و سالای خودمو میبینم حتی از خودم کوچیکتر رو می بینم شاخ در میارم!!!حرف زدنشون،کاراشون،از همه بدتر فحشاشون..... از بس وضع خرابه که کافیه یه جا بنویسی +18 آدمه که وارد میشه!!!!وقتی مردم تا این حد پر اشتها هستن اینا چرا نیان با زناشون همچین فرهنگی ایجاد کنن؟ محمد جان جو خرابه داخل کشور باعث میشه اینا همچین جوی رو حاکم کنن. |
|||
|
|
۱۶:۰۶, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام.
سیاوش جان منم کاملا موافقم. وسط دعوا نرخ تعیین نمیکنن.مگه نه؟خوب پس ما هم باید به جای نرخ تعین کردن ببینیم خرابی داخل کشور داره از کجا آب میخوره،اونوقت از تشنگی هلاکش کنیم. در ضمن این مردم به قول شما پر اشتها،اشتهاشون از کجا اومده؟! التماس دعا. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |