|
دلیل عدم پخش مستند توسط صدا و سیما چیست؟
|
|
۱:۳۷, ۸/آبان/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
من موندم چرا صدا و سیما مستند ظهور رو که واقعا تاثیرگذاره رو دوبله و پخشش نمیکنه
![]() یا اصلا خودش نمیسازه؟ ضمنا برای زیرنویس کردن و همچنین معرفی این سریال از شما (بیداری اندیشه) واقعا ممنونم |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۵۹, ۲۳/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
من این مستند به تازگی دیدم و مستند جالبی هست . من یه مثالی می زنم که فکر کنم این دلیل اصلی اون است که یکی از دوستان هم اون را نوشته من این 5 قسمت اولی فیلم را به پسر خاله ام نشون دادم اولش خوب بود ولی چون نمی تونست این موضوع را هضم کنه با خودش عین این دیوانه صحبت می کرد و پریشان شده بود به نظر من اصلی ترین دلیل این است که خیلی از مردم نمی توانند واقیعات این مستد را بپذیرند و موجب هرج و مرج یا حتی خودکشی شود.
|
|||
|
|
۱۱:۲۲, ۲۵/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲۳/بهمن/۸۹ ۱۸:۵۹)sam72 نوشته است: من این مستند به تازگی دیدم و مستند جالبی هست . من یه مثالی می زنم که فکر کنم این دلیل اصلی اون است که یکی از دوستان هم اون را نوشته من این 5 قسمت اولی فیلم را به پسر خاله ام نشون دادم اولش خوب بود ولی چون نمی تونست این موضوع را هضم کنه با خودش عین این دیوانه صحبت می کرد و پریشان شده بود به نظر من اصلی ترین دلیل این است که خیلی از مردم نمی توانند واقیعات این مستد را بپذیرند و موجب هرج و مرج یا حتی خودکشی شود. بله، هر کسي نميتونه اين مباحث رو دنبال کنه و بايد يه حداقل شناختي راجع به اين مسائل داشته باشه که به هم نريزه |
|||
|
۱۱:۳۴, ۲۵/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
اون مستند تا حدودی بسیار زیاد درسته ولی تصاویر مستهجل داره یه ذره اگه صدا و سیما بده بده ولی یه چیز چرا اگه صدا وسیما خوبه تصاویر خودمونو تو 22 بهمن نشون میدیم با اون وسایل بزرگ ستاره بزرگ وابلیسک چرا نشون نداد بعد به جا حرف زدن بهتر خودمون بریم تو کار مستند سازی یه ذره همت می خواد ولی خیلی بهتر از اینه که حتی اگه صداو سیما نشون نداد خودمون میدیم اینترنت مگه ما چیمون از اونا کمتره پس بیاید باهم باشیم حتی در مورد فراماسونری یا گروهک ها تو ایران یا کسیا که باور ندارید هستن خودشونو خوب جلوه میدن تحقیق کنیم .
ما جز هیچکس و هیچ فردی نیستم و رهبر من امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هست |
|||
|
|
۱۲:۲۴, ۲۵/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
1- خودشون تازه فهمیدن توی دنیا چه خبره
![]() 2- به طور کلی قابل پخش نیست. 3- بخش های کوتاهی رو چند بار پخش کرد , یعنی خودتون قاچاقی ببینن
|
|||
|
۱:۰۸, ۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
پخش این سریال باعث حرکت دهی فکری به افراد و جوانان حریص میشه.منظور از حریص فقط به حرص نیست.ما این فیلم رو به همه نشون نمیدیم این رو به دوستانمون میدیم.اگه به یک آدم نادان بدیم او بیشتر به این ها روی میاره تا اینکه بخواد ازشون دور شه.این فیلم مخصوص آدم هایی هستش که جنبه ی فکری و عقلی بالایی دارن.و تازه اینکه باید این فیلم رو تا آخر نگاه کنیم اگه بصورت قسمت قسمت پخش شه فیلم مستند از قسمت های 20 به بعد جوری باعث تبلیغ ذهنی میکنه که منو هم بهش علاقه مند کرده بود اما چند قسمت بعد با واقعیت روبروم کرد اما اگه کسی دیگه موضوع رو دنبال نکنه براش خظرناک میشه.اگر درست میگم تشکر کنید اگرم نه اعتراض!
|
|||
|
|
۳:۲۳, ۲۶/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۰ ۰:۵۷ توسط mustafa.65.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
پخش این مستند مثل اینه که جناب دکتر رائفی پور بیاد تو صدا سیما در مورد شیطان پرستی جن و جنگیری صحبت کنه!!!!
البته منظورم محتوا این دو تا نیست منظورم میزان تعجب مردم از دیدن این مسائل هست چه اتفاقی میفته؟ میتونن هضم کنن این قضیه رو مردم؟ تو اینجور زمینه ها هیچ فعالیتی ندارن فقط بلد هستن سریال های پر از غصه و گرفتاری برا ملت پخش کنن به نظر من هر چی فعالیت تو این زمینه بیشتر باشه به نفع این مردم و جوانان عزیز این مملکت هست من خودم چند ماهی هست با این مستند ها و صحبتهای اقای رائفی پور آشنا شدم من که یک فرد عادی با دانش متوسط بودم هیچ اطلاعی نداشتم تا زمان دیدن این مسائل چه عیبی داره مردم هم از این مسائل اطلاع داشته باشن البته الان کم کم زمینه سازی داره میشه که کار زیاد میبره تا فراگیر بشه |
|||
|
|
۱۶:۳۹, ۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
صدا و سیما تو مسایل سیاسی و همچنین مربوط به اخرالزمان خیلی وسواس داره و همه چیز رو پخش نمیکنه.
|
|||
|
۱۲:۰۵, ۴/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام من فكر ميكنم فيلمي به اسم اديان نو ظهور رو ساعت12 بعضي شبها كانال 2 پخش ميكنه كه تقريبا ارتباط داره با همين موضوع ها
|
|||
|
۱۲:۵۴, ۲۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
شما درست میگین هنوز 70% مردم ما حتی یکی ازگروه های بلک متال رو نمیشناسن چه برسه به فرقه های مخفی
که کنترل ذهن مارو دارن. جوونای ما هم که بیشترشون دنباله خوش گذورونی هستند،صدا و سیما هم که .... همون.....آدم تا تشنه نشه سراغ آب نمیره. مثل خوبیه. فعلا مردم آماده ی پذیرش این واقعیت ها نیستن. متاسفانه :s |
|||
|
۲۲:۰۳, ۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
خیلیا هستن که با بیشتر چیزهای که تو این سریال هست اشنای ندارن مثل فیلما یا خوانندها؟بذا همین وتسشون بی معنی و نامفهومه
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مستند اینک آخرالزمان در حال ساخت توسط خودم-قسمت اول-مقدمه | mason-enemy | 2 | 2,272 |
۱/تیر/۹۴ ۱:۵۷ آخرین ارسال: 59-11(یامهدی) |
|
| ابلاغ مستند عبدالله هاشم در صدا و سیما | سرباز منتظر | 3 | 3,880 |
۲۱/اسفند/۹۱ ۲۰:۵۰ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|