|
دلیل عدم پخش مستند توسط صدا و سیما چیست؟
|
|
۱:۳۷, ۸/آبان/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
من موندم چرا صدا و سیما مستند ظهور رو که واقعا تاثیرگذاره رو دوبله و پخشش نمیکنه
![]() یا اصلا خودش نمیسازه؟ ضمنا برای زیرنویس کردن و همچنین معرفی این سریال از شما (بیداری اندیشه) واقعا ممنونم |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۴۸, ۲۱/آبان/۸۹
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۷/آبان/۸۹ ۱۹:۲۶)zohur12.ir نوشته است: این که صدا و سیمای ما ظلمت آفرین است کمی قابل قبول است اما آنقدرها هم خراب نیست وضع ما...خوب دوست من فکر کنم همونطور که دوست دیگرمون گفتن شما دارید اشتباه میکنید اونچیزی که معلومه همیشه تو تاریخ یهودیان معروف بودم و فکر کنم میتونین برای درک بهتر اونا به قران مراجعه کنید اما به نظر منم هنوز خیلی زوده که بخوایم از پخش این سریال تو تلویزون خودمون حرف بزنیم چون چیزی که به نظر من تو این سریال مشهوده این سریالدر هر مورد فقط یک اشاره کوچک کرده که اگر بخواد واردش بشه حجم گسترده ای رو میگیره صداسیمایه خودمون هم فکر کنم در جاهایی به صورت متمرکز درباره این موضوع بحث کرده مثلا برنامه ای که خودم یادمه و بسیار برام جذاب بود برنامه ای بود که از شبکه 6 درباره فرماسون های ایرانی و عملکرداشون بود که برنامه جذابی بود اسمش دقیق یادم نیست اگه اشتباه نکنم معبدهای تاریک بود |
|||
|
|
۳:۱۱, ۲۳/آذر/۸۹
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظر من مستند ظهور هم یه ایرادهایی داره البته همه جا این اشتباها وتفاوت افکار هم هست . اما باید به این نکته توجه کنیم که همه ادما ظرفیت شنیدن ودونستن رو ندارن...مثلا یکی از هم دانشگاهیام بعد از دیدن مستند گفت جادو وجد نداره و اینها دروغه... در ضمن مردم اینقدر در گیر روز مرگی هستن که اهمیت نمیدن به این اتفاقات... از طرفی کسی که تشنست دنبال اب میگرده . این حکایت ما ادماست تا تشنه وگشنه نشیم سراقی از واقعیت نمیگیریم. شاید هنوز تشنه حقیقت نشدیم... در ثانی بعضی از ماها عادت کردیم به چیزایی که برامون راحت ودر دست رس باشه... |
|||
|
|
۱۷:۴۲, ۲۳/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آذر/۸۹ ۱۷:۴۳ توسط idea.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
دستان اشتباه میکنن اتفاق صدا و سیما استقبالم کرد من قبلا اعلام کردم لینک زیر ببینید ولی کلا با بعضی نظرات موافقم بعضی موضوعات مناسب پخش در تلویزیون نیست
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11...ml#pid2470 |
|||
|
|
۱۸:۲۸, ۲۳/آذر/۸۹
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
ب نظره من به زودی صدا و سیما این سریالو پخش می کنه
یه مستند راز آرماگدون هست که داره شبکه خبر پخشش می کنه که خیلی خوبه |
|||
|
|
۲۳:۵۱, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۳/آذر/۸۹ ۱۸:۲۸)F.E.A.R نوشته است: ب نظره من به زودی صدا و سیما این سریالو پخش می کنه F.E.A.R عزیز من حاضرم قسم بخورم که امکان نداره صدا و سیما این مستند رو پخش کنه چون واقعا مشکلاتی اساسی داره که در http://forum.bidari-andishe.ir/thread-600.html اونا رو گفتم اما ممکنه که بخوان خودشون یه کارایی بکنن در مورد راز آرماگدون هم که گفتی و الان تا مجموعه چهارش هم ساخته شده من چند تا قسمتشو که دیدم فهمیدم واقعا صدا و سیما یه مطلبو میکشه و بعد به بیننده ها نشون میده |
|||
|
۱۷:۳۲, ۱۸/دی/۸۹
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بس کدوم شبکه میخاد مزخرفات کُره ای رو به خورد مردم بده
فوتبال انگلیس و فرانسه و المان مهم تر از سرنوشت جوان های این مملکت هستش که ما نمیدونیم یعنی صدا و سیما آخرشه حالا چی بشه چه روزی باشه که بخواد یه چیزه جزئی و گذرا پخش کنه |
|||
|
|
۱۵:۵۸, ۲۲/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۸۹ ۱۵:۵۸ توسط 7parsa4.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۸۹ ۳:۵۱)adineh نوشته است: خب چرا مانبايد فكر كنيم كه دولت ما هم مي تونه تحت تأثير شبكهي به اين عظمت (فرماسيون) باشه؟ بابا چند بار باید گفته بشه که این ساختمون در زمان قبل از انقلاب شروع به ساختنش کردن بعد از انقلاب هم ملت بدون اینکه بدونن این ساختمون چیه ساختش رو ادامه دادن تا کامل شده درست مثل نیروگاه اتمی بوشهر که ساخت اون هم از قبل از انقلاب شروع شده بودهعزیز اول یه تحقیق کوچیک بکن بعد نظر بده |
|||
|
|
۱۹:۱۶, ۲۲/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۸۹ ۱۹:۱۹ توسط fs231.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
من با حاج امیر موافق هستم . ![]() مردم اول باید با مستند های سطح پایین آماده گرفتن اطلاعات سطح بالا بشن . الان خیلی از مردم از این جور مطالب بی خبر هستن . البته مستند ظهور هم با اینکه عالی درست شده ولی قابل پخش کامل در تلویزیون ایران نیست . به خاطر اینکه این فیلم برای فرهنگ و مردم غربی درست شده و فرهنگ اونا با فرهنگ ما خیلی فرق داره .( البته اشاره کنم : به همت شبکه های ملعونی مثل "من و تو" و "فارسی 1" , فرهنگ ما به فرهنگ غربی ها روز به روز داره نزدیکتر میشه . )
|
|||
|
|
۱۵:۴۳, ۲۳/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۸۹ ۱۵:۴۳ توسط idea.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
قبلا شبکه یک سیما مستدی به نام جلجتا درست کرده بوده ولی متسفانه ما قافل بودیم و ندیدیم این مستند به تاریخ یهود و رابطه اونها با فراماسون ها پرداخته میشه
من دقیقا نمیدون چه سالی پخش شده به نظر که خوب بوده اینجا دانلود کنید http://www.wakeupprojects.net |
|||
|
۲۳:۰۰, ۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
دوستان عزيز
اگر كه شما مي گوييد كه مستند به دليل فلان مشكلاتش نمي تواند از صدا و سيما پخش شود ؛ چرا نمي گوييد كه خودمان دست به كار شويم و يك مستند با استناد هاي بسيار موثق و معتبر شيعي بسازيم. برادراني كه مستند ظهور را ساختند شايد از منابع و مستندات ناب شيعه خبر نداشته باشند ... مثالش همين جمله اي از اميرالمومنين در مورد نشانه ي دجال ( چشم چپ ) كه آقاي رائفي پور به آنها ايميل زده بود... كه در سريال هم از ايشان تشكر كردند ... چيزي كه آنها را به شگفتي وا داشت براي ما در منابع شيعي آنقدر زياد است كه شايد ما آنها را به چشم يك سند نبينيم.... پس به فكر اين باشيم تا خودمون كمر همت ببنيدم و از ظرفيت نهفته شده در همه ي مذهب تشيع بهره بگيريم. به اميد ظهور..... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مستند اینک آخرالزمان در حال ساخت توسط خودم-قسمت اول-مقدمه | mason-enemy | 2 | 2,276 |
۱/تیر/۹۴ ۱:۵۷ آخرین ارسال: 59-11(یامهدی) |
|
| ابلاغ مستند عبدالله هاشم در صدا و سیما | سرباز منتظر | 3 | 3,883 |
۲۱/اسفند/۹۱ ۲۰:۵۰ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|

بابا چند بار باید گفته بشه که این ساختمون در زمان قبل از انقلاب شروع به ساختنش کردن بعد از انقلاب هم ملت بدون اینکه بدونن این ساختمون چیه ساختش رو ادامه دادن تا کامل شده درست مثل نیروگاه اتمی بوشهر که ساخت اون هم از قبل از انقلاب شروع شده بوده
من با حاج امیر موافق هستم .
البته اشاره کنم : به همت شبکه های ملعونی مثل "من و تو" و "فارسی 1" , فرهنگ ما به فرهنگ غربی ها روز به روز داره نزدیکتر میشه .
)