|
بر زن واجب است که وسایل کتک زدن را برای همسرش مهیا کند!!!
|
|
۱۶:۳۳, ۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
حرفی ندارم
![]() ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۵:۴۶, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۱۲)یاقوت نوشته است: سلام علیکمسلام خودتون در آخر فرمودید کل حرف بنده رو: (۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۱۲)یاقوت نوشته است: البته مقصودم این نیست که ادب را رعایت نکنیم!در نقلقولی که از بنده داشتید، درست بعد از استفتاء همین مطلب توضیح داده شده. حتی اگر این کفار حربی رو بکشیم هم اخلاق حسنه هست، اما اینکه مسخرهشون بکنیم اخلاق حسنه نیست. کل حرف بنده همین بود. اینکه بنده عرض میکنم جدال احسن تمسخر و توهین درونش نیست، البته وقتی با کفار حربی انجام بشه سکوت و احترام و رأفت هم درونش نیست. |
|||
|
|
۱۸:۰۶, ۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۱۰ توسط آیات.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۷/اردیبهشت/۹۳ ۵:۴۶)درست پسند نوشته است: سلام خیلی این مبحث رو مهم نمی دانم که زیاد بحث کنم... ولیکن توجه بفرمایید اینکه مثلا آنها بیاییند وعکسی را به تشیع نسبت بدهند وما هم مثل آن ها همان عکس را به آن ها نسبت بدهیم دور از اخلاق حسنه نیست... ۩ فمن اعتدی علیکم فاعتدوا علیه بمثل ما اعتدی علیکم.. فحش ندادن و پرهیز از ناسزاگویی و یــا شیوه جدال احسن و...بحثی جداگانه هست |
|||
|
|
۳:۲۴, ۱۰/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اردیبهشت/۹۳ ۳:۳۰ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۰۶)یاقوت نوشته است: توجه بفرمایید اینکه مثلا آنها بیاییند وعکسی را به تشیع نسبت بدهند وما هم مثل آن ها همان عکس را به آن ها نسبت بدهیم دور از اخلاق حسنه نیست...خواهر گرامی، تعجب میکنم از حرف شما. این مطلبی که از آیه آوردید که «هرکس بر شما تعدی کند به مانند آن بر او تعدی کنید» به عنوان یک قاعدهی کلی قابل قبول هست(گرچه آیهی 194 سوره بقره در مورد ماههای حرام هست) و حتماً مستحضرید که «مثل» و «مانند» در مورد بسیاری از جرمها(مثلاً ناسزا) مساوی نیست با «عین همون عمل». کاری که وهابیها میکنن، طعن به دین و فتنه هست، و مجازاتش اعدام هست. اینکه میفرمایید «مثل آن ها همان را به آن ها نسبت بدهیم» اگر این نسبت در مورد اونها روا هست، که دیگه مجازات نیست. بیان حق هست. اگر این نسبت در مورد اونها روا نیست، که دادن نسبت ناروا به هر صورت نادرست و ناحق هست. البته مستحضرید بحث ما در مورد این تصویر اصلاً نسبت ندادنش نبود(نمیدونم مال اونها هست یا نه) بلکه از اونجا که تصویر برای این آورده شده بود که بهش بخندیم، بحث کردیم و استفتاء آوردیم که نمیشه هیچکس رو تمسخر کرد، حتی با فرض اینکه کافر باشه. |
|||
|
|
۷:۵۶, ۱۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
میشه این بحث ها رو جداگانه و در یه تاپیک دیگه و با یه عنوان جدید بیارید ؟؟؟؟ خواهش میکنم .
![]() حالم بهم میخوره که از زن اینجوری تاپیک داریم . این تاپیک رو نیارید تو لیست تاپیک ها . یا لااقل اسمش رو عوض کنید. هر مردی تو دنیا همچین غلطی بکنه، از سگ پست تره . ![]() هر دین و مذهب و آیینی که خواست باشه. اسم تاپیک رو عوض کنید و یا با بحث جدید و کلی تاپیک جدید بزنید. و این زدن زن رو هم به عنوان مثال بیارید. غلط میکنه مرد ، وسیله ی زدن رو هم از زن میخواد. *************************************************************************** این ابوعکرمه هم غلط کرده . با اون قیافه ی زشت و چندشش . کدوم زنی ، حاضره نگاهش کنه چه برسه به اینکه ![]() ![]() ![]() . برای رهایی دنیا از این ادم ها ، اول یه چوب بهش میدادم که من رو بزنه، بعد میگفتن سرورم، آقا، بیا و حالا این آب میوه رو بخور که خسته شدی من رو زدی . بعد آبمیوه رو میخورد و میمرد. مرگ موش و 100 تا سم مهلک آخه توش ریخته بودم. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: sisgCjtp_419.jpg]](http://media3.afsaran.ir/sisgCjtp_419.jpg)