کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 3.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده بازار یا مرکز آموزش مسخره کردن
۱۶:۴۳, ۲۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمان الرحیم
سلام دوستان چند وقتی هست که طنز به عنوان خنده بازار داره از صدا وسیما پخش می شه و متاسفانه شروع به تمسخر و سخره گرفتن دیگران کرده حالا عنوان طنز رو روی برنامه قرار داندن ولی واقعا طنز یعنی مسخره کردن دیگران این بحث ها در برنامه ای به اوج خود رسید که در برنامه 90% شون خودش نوعی تمسخر برنامه نود هست شخصی رو به جای آقای دائی و کاشانی اوردن و اسمشون رو به داهی و شاکانی تغیر دادن و گریم رو جوری انجام دادن که در نگاه اول انسان فکر می خود شخص هستش و شروع به تمسخر شخصیت های چون آقای دائی می کنه که برای ایران کم افتخار نیورده از سوی دیگر مرتبا در این قسمت یعنی قسمتی که این دو شخصیت رو ، رو به رو هم قرار دادن به ظاهر آقای کاشانی که به شاکانی تغییر دادن
مورد کرفته می شه مثلا مرتبا تکرار می کنه ( قیافه دربو داغون ) خوب نگاه کنید آقای کاشانی دارای چهره ای
هستن که به قول معروف حزب اللهی میگن حالا این امر رو ایجاد می کنی که این نوع ظاهر مورد داره من قصد داشتم کلیپ اون قسمت رو در این تایپ قرار بدم ولی با خودم فکر کردم در این صورت من هم اونها رو به سخره گرفتم در نتیجه این کلیپ رو قرار نمی دم ولی با مراجعه به این سایت مقاله ای در مورد مسخره کردن رو می تونید بخونید
http://beshtarna.blogfa.com/post-76.aspx
http://www.lailatolgadr.net/tafsir-almiz...h-hod.html تفسیر سوره هود ؛ آيات 49 – 36
امام سجاد عليه‏السلام :
وَ الذُّنُوبُ الّتى تُنزِلُ النِّقَمَ عِصيانُ العارِفِ بِالبَغىِ وَ التَطاوُلُ عَلَى النّاسِ وَ الاِستِهزاءُ بِهِم وَ السُّخريَّةُ مِنهُم ؛
گناهانى كه باعث نزول عذاب مى‏شوند، عبارت‏اند از: ستم كردن شخص از روى آگاهى، تجاوز به حقوق مردم، و دست انداختن و مسخره كردن آنان.

جنگ با خدا
در حدیث قدسى آمده است: خداوند به كسانى كه مؤمنان را بیازارند اعلان جنگ مى‏دهد:
عن أبی عبد اللّه ـ علیه السلام ـ قال: قال اللّه عزّ و جلّ: لِیَأذَنْ بِحَرْبٍ مِنّى، مَنْ اذَلَّ عَبْدِىَ الْمُؤمِنَ وَ لِیَأمَنْ مِنْ غَضَبى مَنْ اكْرَمَ عَبْدِىَ الْمُؤمِنَ. از امام صادق -علیه السلام- آمده است كه خداوند عزّ و جلّ فرمود: كسى كه بنده مؤمن مرا خوار شمارد باید بداند كه خداوند با او در جنگ است و كسى كه بنده مؤمن مرا تعظیم و تكریم كند بى شك از غضب من در امان است.

ذلیل می شوید
رسول خدا -صلّى اللّه علیه و آله- فرمود:
و من اذلّ مؤمنا اذلّه اللّه.... كسى كه مؤمنى را خوار شمارد خدا او را ذلیل خواهد كرد.
إِذْ قالَ مُوسى لِقَوْمِهِ إِنَّ اللّه‏َ يَأْمُرُكُمْ أَن تَذْبَحوا بَقَرَةً قالوا أَ تَتَّخِذُنا هُزُوا قالَ أَعوذُ بِاللّه‏ِ أَنْ أَكونَ مِنَ الْجاهِلينَ؛
(به ياد آور) هنگامى را كه موسى به قوم خود گفت: به امر خدا، گاوى را سر ببُريد. گفتند: آيا ما را مسخره مى‏كنى؟ موسى گفت: به خدا پناه مى‏برم كه از نادانان باشم [، زيرا مسخره كردن ديگران، از نادانى است].

پيامبر صلى‏الله‏عليه‏و‏آله: اِنَّهُمْ لَيَعيبونَ عَلى مَن يَقْتَدى بِسُنَّتى فَرائضَ اللّه‏ِ، قالَ اللّه‏ُ تَعالى: «فَاتَّخَذْتُموهُم سِخْريّا حَتّى اَ نْسَوْكُمْ ذِكْرى وَ كُنْتُمْ مِنْهُم تَضْحَـكُونَ اِنّى جَزَيْتُهُم اليَوْمَ بِما صَبَروا اَنَّهُمْ هُمُ الفائزونَ»؛
آنان [كه ايمان نياورده‏اند]، بر كسانى كه با پيروى از سنّت من فرمان‏هاى خدا را به‏جا مى‏آورند، ايراد مى‏گيرند. خداوند متعال [در روز قيامت] به آنان مى‏فرمايد: «شما آنها را به مسخره گرفتيد و اين كار [چنان ذهن شما را مشغول داشت كه] ياد خدا را از خاطرتان برد و به آنها مى‏خنديديد. امروز، به آنها در عوضِ شكيبايى‏شان پاداش دادم و آنها همان رستگاران‏اند».

امام صادق عليه‏السلام: لا يَطْمَعَنَّ المُستَهزِئُ بِالنّاسِ فى صِدْقِ المَوَدَّةِ؛
كسى كه مردم را مسخره مى‏كند، نبايد به دوستىِ خالصانه آنان، اميد داشته باشد.
تو حدیث بالا امام صادق فرومده کسی که مردم رو مسخره میکند نباید به دوستی خالصانه از طرف اونها امید داشت پس واقا این های که باعث پخش این چنین برنامه های می شن البته تو یک سری تایپهای دیگر هم که توسط دوستان نوشته شده به برنامه های صدا وسیما ایراد گرفته شده ولی توجه داشته باشید
واقا این کارها از سر دوستی مگه چند بار می شه یک اشتباه صورت بگیره
راستی تا یادم نرفته این نکته رو بگم که تو این برنامه از جملات دو پلو هم که بعضا یک از معانی انها بسیار رکیک و زشت هست استفاده می کنن که خودش جای تاسف داره
یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Abasaleh ، محمود ، أین المنتظر ، mohammad008 ، محیصا ، rajaby ، janali ، ANTI satan ، خیبر110 ، aliakbar ، رمز شب ، Secret ، M03TAFA ، Kamy ، نسیم ، دل خسته ، fardinho ، saloomeh ، تفکر ، محمدهادی ، m.hossein ، سدرة المنتهی ، zahra.shakiba ، محمد رضا. ، bahareh ، mhvvhm ، یاســین ، s.majid hashemi ، Bran ، شهیدطیبه واعظی ، ضحی ، ali0077 ، paramida.ir ، عبدالرحمن ، help me

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۴۱, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
دوستان راست ميگن.
اين همه عدد وجود داره چرا گير دادن به 33.
حالا من يه مثال ديگه ميزنم.
اگه دقت كنيد يه بخش به نام بلبل سفر پيدا كرده.
در اين بخش مردي كه شماره ي پروازو ميگه صداشو شبيه به زن ها ميكنه و ميگه :مسافرين محترم پرواز شماره ي 666.آيا به غير از اين عدد وجود ندارههههههههههههههههه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
۱۰:۰۷, ۳۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
دوستان این برنامه مشکلات رو کاریکاتور وار نشون میده نه طبقه 33 رو .
مثلا در مورد رضا صادقی کسی نیزس بگه اخه این آلبوم بود تو دادی بیرون.

در کل کار خوبی و مشکلات اجتماعی وسیاسی رو نشون میده.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۹:۳۲, ۱/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۰ ۹:۳۴ توسط mostafa1367.)
شماره ارسال: #23

سلام خدمت دوستان فکر کنم موضوع بحث عوض شده ما مثل اینکه دوست نداریم توجه ای به تمسخر کردن دیگران کنیم و دوست داریم بحث رو تغیر بدیم راستی من خودم به شخصه ادعام می شه که جنبم بالاست و بعضی دوستام بامن شوخی های می کنن که اگه شما بهش هم فکر کنید عصبانی می شید مثلا بیدار کردن از خواب با یک پارچ آب ولی وقتی فکر می کنم که کسی این طور که این بنده خدا ها رو مسخره کرده و شوخی و طنز معرفی می کنه و خودم رو جای اینها می زارم واقا عصبانی می شم
در مورد آقای صادقی ، مگه خواننده های دیگه ما برا دل مردم می خونن حالا چرا دقیقا این آقا رو میارن ویا کس دیگه ای رو بیارن می تونن طوری این امر رو بگن که هم طنز باشه هم انتقاد باشه و اسم شخص خاصی هم برده نشه... و در کل من حق می دم به تمام کسی که از این برنامه شکایت کردن
نقل قول:مشکلات اجتماعی وسیاسی رو نشون میده.
به چه شرطی تمسخر دیگران؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فائقع
۲:۰۰, ۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #24

خنده بازار به نظر من یه کار اشتباهه
خیلی ها دارن طرفداریشو می کنن به اسم انتقاد
ولی انتقاد نباید با مسخره کردن همراه باشه
این خلاف آموزه های اسلامهBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mostafa1367 ، fardinho
۱۹:۳۲, ۵/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۰ ۱۹:۴۴ توسط mahdi_haji.)
شماره ارسال: #25
آواتار
به يه چيزي دقت نكرده بودم.
در بعداز تمام شدن يك بخش بعضي وقت ها علامت يك چشم كه بادوربين ميبينه رو نشون ميده.
حتي براي نشان دادن بخش نقاشي يك قلم اول يك پروانه ميكشه بعد هم يك چيز ديگه و و و تا آخر ميرسه به كشيدن يك چشمExclamation
اين هم اتفاقيههههههههههههههه؟

حالا من يه سوال دارم از آخرين پست آقايReza_Jackman

اگه اينطوريه كه شما ميگين پس سنپطرزبورگ و اصلا كل ماسونيت اتفاقيه و بر اساس حرف هاي ما
اون ها هي نماد ميذارن.
اگه اينطوريه پس اصلا ماسون وجود نداره و مستند ظهور ساخته ي نوريگا اشتباهه
۱۹:۵۷, ۵/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۰ ۲۰:۰۰ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #26

نقل قول:اگه اينطوريه كه شما ميگين پس سنپطرزبورگ و اصلا كل ماسونيت اتفاقيه و بر اساس حرف هاي ما
اون ها هي نماد ميذارن.
اگه اينطوريه پس اصلا ماسون وجود نداره و مستند ظهور ساخته ي نوريگا اشتباهه

گمان میکنم منظور منو اشتباه گرفتید. حقیر نماد ها را در فیلم تائید کردم اما گفتم نماد سر کاریه چون هیچ مفهومی نداره ...در همین مستند ظهور که اشاره کردید قسمتی هست که میگه فراماسونر ها چون میترسیدن علمی که پیششون هست لو بره اون رو به صورت نماد در اوردن ...یعنی نمادها یک نوع زبان هستن !!!وقتی زبانی مفهوم نداره چه هدف خاصی میتونه داشته باشه .
اما در مورد سنپطرزبورگ که حقیر هم مقاله ای کوتاه و مختصر براش نوشتم اونجا نمادها معنی داشت چون عقاب دوسر نمادی از گنجی عظیم بود و علامت تک چشم که رفیق کریم چند بار نشون میده اونو توی فیلم که نماد فراماسونر بودنه یعنی فراماسونر ها به دنبال گنجی عظیم هستن .
حالا مثلا اشپز میخواد بره طبقه ی 33 غذای بزباش درست کنه یعنی فراماسونر ها به بزباش علاقه دارند ؟ SmileSmileSmile
من اون پاسخ رو به دوستانی دادم که میگفتن عوامل فراماسونر هستن ... ولی اینکه این نمادها به خودیه خود بد هستن و نباید استفاده بشن رو قبول دارم
یا علی Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdi_haji ، حلما
۸:۱۹, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #27
آواتار
چرا پست من در این تاپیک حذف شد ؟
۱۳:۱۵, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
ببخشيد يك مقدار تند روي كردم.
ممنونم از اطلاعتون.
يا علي
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035
۱۳:۲۴, ۷/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۰ ۱۳:۲۵ توسط mohammad1369.)
شماره ارسال: #29
آواتار
سلام من فکر کنم طنز خنده بازار بیشتر ماهیت نقدگونه داره و این که ادای شخصیت های معروف رو در میارن به نظرم چیزه بدی نیست چون فقط لودگی نیست واقعا توی هر آیتمش یه حرفی برای گفتن دارن... بعضی دوستان هم که میگن اینا فراماسونرن فکر کنم خیلی تند میرن دیگه نباید هر چیزی میبینیم با این معیار بسنجیم که نباید تک بعدی بود....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، mostafa1367 ، حلما
۲:۴۱, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #30
آواتار
سلام

ما که کلا از صدا و سیما نا امید شدیم SmileSmileSmile

چدا داره به کجا میره ؟ این مجموعه هم حالا جدای از نماد گرایی هاش شکستن ارزش هاست . ببیند اگر یادتون باشه در اوایل (عید نوروز)این مجموعه پلیس نامحسوس هرجوری که بود طرف رو جریمه میکرید . اما در قسمت های اخیر طرف یکم با پلسی بحث میکنه و پلیس از جریمه کردنش منصرف میشه یا این که حتی یکبار فرد متخلف جن بود IdeaIdea

یا بدترین القاهای فکری رو در قسمت "انشاء" داره . اولا نشون میده که معلم های ایرانی بسیار خشن اند که البته واقعا به این شکل نیستند (سال ها پیش معلم ها حدالقل درتهران خشن بودند اما امروزه دانش آموزان از سر و کول معلم بالا میرنSmile) و نکته دیگه این که فردی که انشا میخونه ببنید چطور داره عقاید و روش های مصرف گرایی غربی رو به مردم آموزش میده . مثلا یه جا میگفت ما 3 تا ماشین دارم و فلانی ماشین نداره و خسیسه و مسائلی از این دست.

به هر شکل من با دیدن برخی نماد ها فرض مغرض بودن نویسنده های این مجموعه در فوادم (ذهن) قوی تر شد .

و معلوم نیست که این صدا و سیما تا کی میخواد اینقدر غفلت کنه .

نقد جدی بر صدا و سیما - پرستاری که پرستاری بلد نیست
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا