کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 3.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده بازار یا مرکز آموزش مسخره کردن
۱۶:۴۳, ۲۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمان الرحیم
سلام دوستان چند وقتی هست که طنز به عنوان خنده بازار داره از صدا وسیما پخش می شه و متاسفانه شروع به تمسخر و سخره گرفتن دیگران کرده حالا عنوان طنز رو روی برنامه قرار داندن ولی واقعا طنز یعنی مسخره کردن دیگران این بحث ها در برنامه ای به اوج خود رسید که در برنامه 90% شون خودش نوعی تمسخر برنامه نود هست شخصی رو به جای آقای دائی و کاشانی اوردن و اسمشون رو به داهی و شاکانی تغیر دادن و گریم رو جوری انجام دادن که در نگاه اول انسان فکر می خود شخص هستش و شروع به تمسخر شخصیت های چون آقای دائی می کنه که برای ایران کم افتخار نیورده از سوی دیگر مرتبا در این قسمت یعنی قسمتی که این دو شخصیت رو ، رو به رو هم قرار دادن به ظاهر آقای کاشانی که به شاکانی تغییر دادن
مورد کرفته می شه مثلا مرتبا تکرار می کنه ( قیافه دربو داغون ) خوب نگاه کنید آقای کاشانی دارای چهره ای
هستن که به قول معروف حزب اللهی میگن حالا این امر رو ایجاد می کنی که این نوع ظاهر مورد داره من قصد داشتم کلیپ اون قسمت رو در این تایپ قرار بدم ولی با خودم فکر کردم در این صورت من هم اونها رو به سخره گرفتم در نتیجه این کلیپ رو قرار نمی دم ولی با مراجعه به این سایت مقاله ای در مورد مسخره کردن رو می تونید بخونید
http://beshtarna.blogfa.com/post-76.aspx
http://www.lailatolgadr.net/tafsir-almiz...h-hod.html تفسیر سوره هود ؛ آيات 49 – 36
امام سجاد عليه‏السلام :
وَ الذُّنُوبُ الّتى تُنزِلُ النِّقَمَ عِصيانُ العارِفِ بِالبَغىِ وَ التَطاوُلُ عَلَى النّاسِ وَ الاِستِهزاءُ بِهِم وَ السُّخريَّةُ مِنهُم ؛
گناهانى كه باعث نزول عذاب مى‏شوند، عبارت‏اند از: ستم كردن شخص از روى آگاهى، تجاوز به حقوق مردم، و دست انداختن و مسخره كردن آنان.

جنگ با خدا
در حدیث قدسى آمده است: خداوند به كسانى كه مؤمنان را بیازارند اعلان جنگ مى‏دهد:
عن أبی عبد اللّه ـ علیه السلام ـ قال: قال اللّه عزّ و جلّ: لِیَأذَنْ بِحَرْبٍ مِنّى، مَنْ اذَلَّ عَبْدِىَ الْمُؤمِنَ وَ لِیَأمَنْ مِنْ غَضَبى مَنْ اكْرَمَ عَبْدِىَ الْمُؤمِنَ. از امام صادق -علیه السلام- آمده است كه خداوند عزّ و جلّ فرمود: كسى كه بنده مؤمن مرا خوار شمارد باید بداند كه خداوند با او در جنگ است و كسى كه بنده مؤمن مرا تعظیم و تكریم كند بى شك از غضب من در امان است.

ذلیل می شوید
رسول خدا -صلّى اللّه علیه و آله- فرمود:
و من اذلّ مؤمنا اذلّه اللّه.... كسى كه مؤمنى را خوار شمارد خدا او را ذلیل خواهد كرد.
إِذْ قالَ مُوسى لِقَوْمِهِ إِنَّ اللّه‏َ يَأْمُرُكُمْ أَن تَذْبَحوا بَقَرَةً قالوا أَ تَتَّخِذُنا هُزُوا قالَ أَعوذُ بِاللّه‏ِ أَنْ أَكونَ مِنَ الْجاهِلينَ؛
(به ياد آور) هنگامى را كه موسى به قوم خود گفت: به امر خدا، گاوى را سر ببُريد. گفتند: آيا ما را مسخره مى‏كنى؟ موسى گفت: به خدا پناه مى‏برم كه از نادانان باشم [، زيرا مسخره كردن ديگران، از نادانى است].

پيامبر صلى‏الله‏عليه‏و‏آله: اِنَّهُمْ لَيَعيبونَ عَلى مَن يَقْتَدى بِسُنَّتى فَرائضَ اللّه‏ِ، قالَ اللّه‏ُ تَعالى: «فَاتَّخَذْتُموهُم سِخْريّا حَتّى اَ نْسَوْكُمْ ذِكْرى وَ كُنْتُمْ مِنْهُم تَضْحَـكُونَ اِنّى جَزَيْتُهُم اليَوْمَ بِما صَبَروا اَنَّهُمْ هُمُ الفائزونَ»؛
آنان [كه ايمان نياورده‏اند]، بر كسانى كه با پيروى از سنّت من فرمان‏هاى خدا را به‏جا مى‏آورند، ايراد مى‏گيرند. خداوند متعال [در روز قيامت] به آنان مى‏فرمايد: «شما آنها را به مسخره گرفتيد و اين كار [چنان ذهن شما را مشغول داشت كه] ياد خدا را از خاطرتان برد و به آنها مى‏خنديديد. امروز، به آنها در عوضِ شكيبايى‏شان پاداش دادم و آنها همان رستگاران‏اند».

امام صادق عليه‏السلام: لا يَطْمَعَنَّ المُستَهزِئُ بِالنّاسِ فى صِدْقِ المَوَدَّةِ؛
كسى كه مردم را مسخره مى‏كند، نبايد به دوستىِ خالصانه آنان، اميد داشته باشد.
تو حدیث بالا امام صادق فرومده کسی که مردم رو مسخره میکند نباید به دوستی خالصانه از طرف اونها امید داشت پس واقا این های که باعث پخش این چنین برنامه های می شن البته تو یک سری تایپهای دیگر هم که توسط دوستان نوشته شده به برنامه های صدا وسیما ایراد گرفته شده ولی توجه داشته باشید
واقا این کارها از سر دوستی مگه چند بار می شه یک اشتباه صورت بگیره
راستی تا یادم نرفته این نکته رو بگم که تو این برنامه از جملات دو پلو هم که بعضا یک از معانی انها بسیار رکیک و زشت هست استفاده می کنن که خودش جای تاسف داره
یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Abasaleh ، محمود ، أین المنتظر ، mohammad008 ، محیصا ، rajaby ، janali ، ANTI satan ، خیبر110 ، aliakbar ، رمز شب ، Secret ، M03TAFA ، Kamy ، نسیم ، دل خسته ، fardinho ، saloomeh ، تفکر ، محمدهادی ، m.hossein ، سدرة المنتهی ، zahra.shakiba ، محمد رضا. ، bahareh ، mhvvhm ، یاســین ، s.majid hashemi ، Bran ، شهیدطیبه واعظی ، ضحی ، ali0077 ، paramida.ir ، عبدالرحمن ، help me
۱۶:۵۳, ۲۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
حالا ایکاش فقط راست و حسینی مسخره میکردن .تازگیها دارن کد میدن ما هم با فراماسونهاییم.مثلا" دیشب آشپزه میخواست با آسانسور بره نگهبان اجازه نمیداد.آشپز چندین بار محکم گفت طبقی ی 33 میخوام برم.33.بعد هم طرز تهیه ی آبگوشت بزباش رو داد و هی میگفت بز بز بز نشمردیم چند بار بز رو بکار برد احتمالا" 9 یا 11بار
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Abasaleh ، محیصا ، Secret ، mhvvhm ، ضحی
۲۰:۲۰, ۲۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #3

دوستان، ما که نمیگیم اینا فراماسون اند اصلا این ها در حدی نیستند که فراماسون باشند ولی نماد گرایی داره میشه. آخه چرا تو برنامه ی یک شنبه شب شماره ی پرواز 666 هست؟این همه عدد چرا 666؟یا چرا تو برنامه ی دوشنبه شب برنامه ی کمونه طبقه ی 33 هست؟این همه عدد چرا 33؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی باز هم میگم این ها فراماسون نیستند نه اینها نه مهران مدیری......Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، Abasaleh ، Secret ، Reza2035 ، دل خسته ، mhklord ، کوروش ، یوسف خان ، مرغ باغ ملکوت ، Bran ، ضحی
۲۱:۴۱, ۲۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #4

به نظر من خند بازار هزار بار شرف داره به بقیه سریال ها که دارند اموزش دوست دختری /پسر رو میدند
یا اون ساختمان پزشکان که ابروی جامعه شیعی رو بازیچه کرده
صد رحمت به هالیوود لااقل اون ها شمشیر رو از رو بستند
اما صدا و سیمای خودمون...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 7parsa4 ، mohammad008 ، Abasaleh ، محیصا ، امیرحسین ، Secret ، mohammad1369 ، دل خسته ، حلما ، ترنم ، Mohammad Trust ، shakiba ، fardinho ، mohamad316910 ، یوسف خان ، محمدهادی ، bahareh ، سرباز ولایت ، ضحی
۲۲:۳۸, ۲۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #5

دوستان این قسمت خنده بازار رو دیدید.بخش 90درصد.جمله ی بازیگر نقش فیروز کریمی رو شنیدید:زمین 33سانت در 33سانت بزرگتر بود.
دوستان ممکنه عین عبارت بازیگر نباشه ولی مهم عدد33هست.Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Secret ، کوروش ، یوسف خان ، سرباز ولایت ، ضحی
۲۳:۲۹, ۲۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
راست میگه گفت طول و عرض زمین 33 وجب بیشتر بود جالبه که اسرائیل توی طول و عرض 33 زمین قرار داره بعدش استفاده زیاد از تک چشم تو میان برنامه هاشون .البته اونا در حد و اندازه ماسون های نیستن فقط میخوان خوش خدمتی کنن. کلا صدا و سیما مورد دار هستش نمونه اش سریال های امسال ماه رمضون. برنامه پندار هم ادعای ضد ماسونی داره از تو لوگو خودش نماد ماسونی استفاده میکنه اونم چشم هروس حروف (ندا) ی اون شبیه چشم هروس هستش

[تصویر: prndar_logo.png]

چشم هروس در لوگو ی برنامه پندار ExclamationHuhHuh
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhklord ، سرباز ولایت ، pari74bala
۱۵:۰۳, ۲۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام
اتفاقا این طنز خیلی عالیه و واقعا ماهیت کارهای این مسئولان به ویژه مدیران را که فقط بلدن افتتاح کنند را نشون میده
در ضمن مسخره کردن نیست چون از اون هایی که انتقاد شده ناراحت نشدن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Irani ، Yaser_h2011 ، امیرحسین ، ehsan_mt ، حلما ، ترنم ، Mohammad Trust ، mohamad316910 ، InsomniAc ، forexwork ، سرباز ولایت
۱۵:۲۷, ۲۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۶/مرداد/۹۰ ۱۵:۰۳)7zahra7 نوشته است:  سلام

در ضمن مسخره کردن نیست چون از اون هایی که انتقاد شده ناراحت نشدن

سلام
فکر کردم خوبه که بگم از تمام افرادی که در این طنز! انتقاد میشه اجازه گرفته شده
و با رضایت آن ها است و گرنه از روز اول اصلاً نشان نمی دادند!

در ضمن بابای من همیشه میگه؛ هر چیزی یه حدی داره!!!Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Abasaleh ، Yaser_h2011 ، mhklord ، حلما ، ترنم بهاری ، mohamad316910 ، Bran
۱۵:۲۷, ۲۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #9

(۲۶/مرداد/۹۰ ۱۵:۰۳)7zahra7 نوشته است:  در ضمن مسخره کردن نیست چون از اون هایی که انتقاد شده ناراحت نشدن

مسخره کردن هست . البته بر اساس استدلال شما ... چون وکیل آقای دایی از این برنامه شکایت کردند. حتما ناراحت شدن که اقدام به شکایت کردند ..Undecided
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Yaser_h2011 ، ترنم
۱۷:۱۰, ۲۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۶/مرداد/۹۰ ۱۵:۲۷)محیصا نوشته است:  
(۲۶/مرداد/۹۰ ۱۵:۰۳)7zahra7 نوشته است:  در ضمن مسخره کردن نیست چون از اون هایی که انتقاد شده ناراحت نشدن

مسخره کردن هست . البته بر اساس استدلال شما ... چون وکیل آقای دایی از این برنامه شکایت کردند. حتما ناراحت شدن که اقدام به شکایت کردند ..Undecided
البته این موصوع را من نمی دونستم چون دیروز توی اخبار گفت کسی ناراحت نشدهExclamation
ولی به نظر شما خوب نیست از این افراد انتقاد بشه و مضحک بودن کارهاشون را به خودشون نشون داد
همین علی دایی که با افتخار میگه من به خاطر تیم پرسپولیس سفید امضا کردم و چه قدر هم پرپولیسی ها به این افتخار می کردن ولیExclamationسفید امضا کرد و توی قراردادش مبلغ کمی بود تا بقیه ی مبلغ چند صد میلیونی خودش را هدیه بگیره تا بهش مالیات نخوره با خنده اومد با گریه رفت
این ها را در خنده بازار واضح نشون داد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Irani ، Yaser_h2011 ، امیرحسین ، محیصا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا