کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
******فتنه های عظیم******
۱۱:۳۴, ۴/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۰ ۲۳:۳۰ توسط mhvvhm.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام خدمت تمامی عزیزان
قصد دارم باب جدیدی رو از لحاظ فتنه های آخرآلزمان باز کنم.
بیشتر عزیزان مستند های بسیاری راجبه ظهور حضرت بقیة الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دشمن شناسی وقایع شناسی و...مشاهده کردید
تو این مستند ها معمولا صحبت ها و مدارک احادیث و روایات و پیشگویی های موثق و در بعضی جاها احادیث و روایات ....ضعیف السند و غلطی...استفاده شده که بنا بر شناخت انسان های مختلف و میزان اطلاعاتشون برای هر فرد قابل لمس می باشد!
یکی از مسائلی خیلی اساسی رو پایه تمامی مستند های اینچنینی تاکید داره قضیه مصداق شناسی رو افراد در زمان ظهور حضرت دشمنان همیشگی حضرت و وقایع متشابه اتفاق افتاده یا در حال اتفاق با سال های مصادف باظهور حضرت می باشد!
یکی از مهمترین و خطرناک ترین نقاطی که دجال و شیطان روش دست گذاشتن و فتنه های سنگینی آماده کردن از زمان خلقت تا الان مسئله عدم درک خلیفه خدا(حضرت بقیة الله(عجل الله تعالی فرجه الشریف)) و امامان معصوم و یاران ایشون می باشد تا جایی که ابوبکر و عمر با غصب کردن خلافت حضرت علی(علیه السلام) پایه ریز اصلی جنایات و فجایع بعد از آن امام همام و امامان بعدی و حال حضرت بقیة الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شده اند موضوعی که من قصد باز کردنشو دارم شاید در حد و اندازه های من نباشه خیلی از مسائل از من مخفی باشه یا به دلایلی نباید فاش شه تا سوال من و بعضی عزیزان رفع شه اما اگه ما به این بعد قضیه فکر نکنیم که بررسی نکردن چنین مسائلی به طور جدی باعث میشه بصیرتمون افزایش نیابه و در دام های اون ملعون(دجال)بیفتیم!!!!

من مسئله زیر را به طور اختصاصی برای بعضی دوستان ارسال کردم وحید 110 علی 110 بیداری اندیشه guided فاطمه خانوم و از این عزیزان نظر اختصاصی و کارشناسی شده خواستم چون قضیه گستردست و ممکنه جنبه هایی وجود داشته باشه که عزیزان ارائه خواهند کرد ترجیح دادم این تاپیک رو باز کنم و اینکه بحث رو این مسئله جاهای دیگه به صورت سطحی و پراکنده بررسی شده!

من و یکی از دوستان محقق جدیدا به اکتشافات منطقی واقعا جالبی دست یافیتم اینکه سازنده مستند ظهور که الان طرفدار احمد حسن الیمانی شده و با دیدن مستند های age of apearence , TADS 2 فهمیدم یه جای کار می لنگه یعنی این آدم که حرف های 100 درستی زده ولی آدم درستی نیست زیادی همچی درست و مصنوعی هست!وقتی یه سری اطلاعات تو مجموع اطلاعات دریافتی همه درست هستن و هیچ کدوم نقطه ضعفی ندارند نشون میده سعی شده با دادن اطلاعات درست اطلاعات غلط را مخفی یا کم رنگ کنند!!!!!!! مثلا این آدم تو age of apearence مدعی شده شیخ حسن نصراالله سید یمانی هست بعد میگه احمد حسن یمانی پسر امام زمان و یمانی هست یه جا میگه ابوهریره لعنت الله علم مخفی داشت یه جا خودشو به امام علی(علیه السلام) و حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می چسبونه!
و......
خلاصه برای تکمیل حرفام بگم حدیث امام باقر(علیه السلام) که می فرمایند مردی از قم قیام می کند و قیامشون برحق هست و شهیدانشون شهیدن اما اگه من بودم خودم رو برا ظهور قائم نگه می داشتم(یعنی شهادت با در کنار قائم قیام کردن از زمین تا آسمون تفاوت ارزشی دارد!)حال الان فرض کنید

اول خدمت همه عزیزان بگم من قلبن اراده خاصی به رهبر انقلاب آیت الله خامنه ای دارم از صمیم قلب دوسشون دارم و از خدا می خوام ایشون سید خراسانی باشن!

اما!
فرض کنید سید خراسانی کسی دیگه باشه (در بحبوحه ظهور به مدد خداوند از مشهد خروج کنه) جوری که تو همه روایات بر حق بودنش(عدم معلوم بودنش برا مردم) و رسوندن خودمون به این سید تاکید شده(اینکه آمادگی آنی برا رسیدن به این فرد وجود ندارد) و تاکید شده در مقابل برچمش قرار نگیرند و......

اما الان اگه شما دقت کنید حضرت آقا(رهبر معظم) نه تنها اینکه تنها نیستند و این همه مخلص دارند بلکه به یه اشاره همه ما از جمله خودم خیلی راحت خودمو به آقا می رسونم که یاریشون کنم و همه ما برحق بودن ایشون برامون معلوم هست و کسی نیست یا بگیم کمتر کسی قبولشون نداره!!!!

حالا فرض کنید جنگ پیش بیاد و طبق اصرار بعضی مستند های ایرانی و این عبدالله هاشم دقل همه مردم به فرض اینکه حضرت آقا سید خراسانی هست و....بروند بجنگد:
1-افرادی که قبل از خروج قائم شهید شدن در ضمن اینکه شهیدن و اجرشون با خداست اما عمرشون یه جورایی هدر رفته(بنابر گفته امام باقر(علیه السلام)
2-اگه حضرت اقا سید خراسانی نباشند و بر اثر اصرار و جو عمومی و انتظاراتی که به اشتباه از ایشون توقع وجود دارد وارد جنگ بشن خدا می داند ما پیروز میشیم یا نه و اینکه حتی در صورت پیروزی چه فتنه هایی دیگه واسمون چیده شده شکست کلی رو در پی داشته باشه مثلا شهید شدن بیشتر نیروهای مخلص و مومن و خالی موندن دست سید خراسانی واقعی واسه جنگیدن و........

خلاصه اینکه همچی بو داره!همین که خود حضرت آقا گفتند مصداق شناسی انجام نشه و به ایشون و خیلی مهم به احمدی نژاد شعیب صالح گفته نشه نشون میده خود آقا هم شاید می دونند باید منتظر سید خراسانی بود!!!!!!!!!

به چند نکته توجه کنید:
1-دوست عزیزم بیداری اندیشه حرف قشنگی زدن و گفتن ما با افزایش ایمان و تقوی نباید به این مسائل فکر کنیم بلکه فقط باید به امام زمانمون فکر کنیم و ایشون رو درک کنیم من با نظر ایشون 100 درصد موافق هستم اما باید به این مسئله فکرشه که کله جامعه منو ایشون و ما چند هزار نفر عضو بیداری اندیشه نیستیم و دشمن و بعضی ها در داخل شدیدن رو قضیه بالا مانور میدن و ذهن خیلی ها درگیره!
اگر این حرف درسته باید با مقاله و استراتژی بلند مدت جلوی این فتنه گرفته شه و این طرز تفکر اصلاح شه و پیام رسانی شه!
2-روی چند سازنده معروف مستند و چند سخنران دلیل نیارید مدارک و حرف ها سند و مدرک داشته باشه!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy_mir ، gabriel40 ، sarallah ، mosazadeh ، AllahoAkbar ، Woodi2020 ، هدهد ، طالب نور ، مجید املشی

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۵۰, ۱۴/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۰ ۱:۰۹ توسط mhvvhm.)
شماره ارسال: #21
آواتار
سلام
نمی خواستم جوابتون رو بدم جناب guided دوست داشتم خدا بین منو شما قضاوت کنه!دیگه کنترل از دستم در رفت چون حرفاتون آتشین بود!!!!!!Confused

(۱۳/اسفند/۹۰ ۲۳:۲۲)guided نوشته است:  قبل از هر کاری باید یه مطلب روشن بشه
شما بر پایه ی این حدیث
نقل قول:امام باقر ـ علیه السلام ـ : می‌بینم گروهی از مشرق زمین قیام می‌كنند و طالب حق می‌باشند امّا آنان را اجابت نمی‌كنند، مجدداً بر خواسته‌هایشان پافشاری می‌كنند امّا مخالفان نمی‌پذیرند وقتی چنین وضعی را مشاهده می‌كنند، شمشیرها را به دوش كشیده و در مقابل دشمن می‌ایستند. این جاست كه پاسخ مثبت می‌گیرند امّا این بار هم نمی‌پذیرند تا این كه همگی با هم قیام می‌كنند و آن چه به دست می‌آورند (انقلاب) جز به دست توانای صاحب شما (حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)) به كس دیگری نمی‌سپرند. كشته‌های آنان شهید محسوب می‌گردد، اگر من آن زمان را درك می‌كردم خویشتن را برای صاحب این امر نگه می‌داشتم.
بحار الانوار، محمد باقر مجلسی، ج 52، ص 243، چ اسلامیه.

ادعا می کنی خون شهدای انقلا ب و دفاع مقدس یعنی چند صد هزار نفر به هدر رفته!!

یعنی در واقع بدون این که متوجه باشی داری به تمام این شهدا توهین می کنی. حالا هر چقدر هم که هدف و نیتت درست باشه.
اگر خون این افراد طبق ادعای شما هدر رفته پس چطور توی همین حدیث از اونها به اسم ((شهید )) نام برده شده؟
شما یا معنای شهید رو نمی دونی و یا حدیث رو خوب متوجه نشدی که احتمال دومی قوی تره

نخوندی نوشتم هدر ارزشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟وگرنه امام رو شهید بودن عزیزان دل منHeartHeart (اینشاء الله عازم اردو راهیان نورم!!)رو تو حدیث نمی اورد!امام کاره باطلی انجام نمیده هدفی داشته که با جملان بعدی معلوم میشه!!!آیا شهادت برای انقلاب (البته انقلاب هم توی حدیث تو پرانتز قرار گرفته که معلومه نفسیر می باشد که اونم معلوم نیست از کی به متن حدیث وارد شده)با شهادت در رکاب پسر رسول خدا و پیامبر یکی هست؟؟!!!!!!سبحان الله خدا می دونه منه که عمرن عصبانی نمیشم از شما که توقع بیشتری دارم چقدر عصبانی شدم !!
(۱۳/اسفند/۹۰ ۲۳:۲۲)guided نوشته است:  در ضمن مگه شما چیزی از رجعت نشنیدی؟
در زمان ظهور آقا هر کس که حقش باشه در رکاب ایشون قرار بگیره اگر حتی از دنیا رفته باشه به امر خدا به دنیا بر می گرده و کنار آقا خواهد بود.

برادر گلم رجعت برای همه نیست شرایطی داره هر شهیدی هم لیاقت پیدا نمیکنه رجعت کنه به چرایی و علت شهادت بر می گرده(البته اگه شهید واقعی در برابر پروردگار باشه)الان کسی هم که برای زن و بچش روزی حلال میاره اگه زمان کار و تلاش بمیره شهید حساب میشه!! بلکه آنهایی که هل من ناصره حسین(علیه السلام) و دل به مولایمان حضرت بقیة الله(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو لبیک گفته باشن و آرزوی پیوستن به آقا برای جهاد رو داشته باشن وشرایط رو داشته باشن فرصت می کنند آقا سر قبرشون فراخوانشون کنه!تازه با این همه بازم مختارن که رجعت نکنند و در حرم امن الهی باقی بمونند!!!!!!!فکر میکنی تمامی شهدای جنگ تحمیلی و عزیزان دل من و خدای من لیاقت پیدا می کنند برگردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟<<<<<این سوال در حد من نیست!! اما یکم عاقبت اندیشی شاید فردا شما به هر دلیل واهی یا جنگ و یا هر فتنه شهید شدی فکر میکنی لیاقت پیدا می کنی برگردی؟؟؟؟؟؟؟؟وقتی میشه جوانب رو درنظر گرفت و خود رو از فتنه ها و بلایا دورکرد و ائمه اینقدر رو دوری و درگیر نشدن درفتنه ها تاکید کردن و خواستن با تذهیب نفس و تقوا شما خودت رو آماده مولا کنی الکی بوده؟؟!!!!سبحان الله!

(۱۳/اسفند/۹۰ ۲۳:۲۲)guided نوشته است:  شما می خوای بدونی زمان قیام سید خراسانی چه کار باید کرد که از فتنه ها در امان موند
برای جواب این سوال لازم به این آسمون ریسمون بافتنها نیست.
علی 110 هم قبلا پاسخ این سوال رو در تاپیکی که براتون نقل قول کردن گذاشتن،
لطفا وقتی می خواید در مورد شهدا صحبت کنید کمی بیشتر مراقب باشید!
یا علی

من دست علی110 آقارو می بوسم حرفشون حقه!تقوا باید بالا بره!
اما
اولا همه اینها در سطح فرده و به جامعه تسری پیدا نمیکنه!شما نمی تونی ادعا کنی قصد نجات یه گروه یا جامعه رو داری وقتی هنوز راه و از چاه نمی شناسی و ممکن باعث بروز فتنه شی!مگر اینکه راهکار داشته باشی و بتونی ادعا کنی هرکاری که می کنی یا شده در راستای رضایت خدا و امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هست!مظورم یارای مخصوص و عام همچو شیر حضرت هستن که کمک امت خواهند کرد!
دوما من راجبه فتنه زمان سید خراسانی حرف نزدم راجبه فتنه های این پرسه چند ساله ما(ایران) و حضرت بقیة الله(عجل الله تعالی فرجه الشریف)و سید خراسانی, قراره مقاله ارائه کنم!اینشاءالله!این که شما قائل به تقوا هستی اما حروم خوری آگاهانه و ناآگاهانه تو جامعه داره زیاد میشه!چقدر تقوا اینجا تو مقوله حرام حلال تاثیر داره؟؟اصلا تقوایی تو بعضی ها چطوری به وجود می آید؟؟؟
سومن جنگ هم سخت داره و هم نرم مطمئنا نرم و سخت(ژله)Big Grin هم داره!مثل جامد گاز و مایع!که این قسمت دست نهاد های تصمیم گیر و پشت صحن(دولت در سایه) هست که میتونه زیرنظر رهبر یه جامعه باشه یا نباشه مسئله اینه که ما چطوری یه ایده و راهکار رو از حرف به عمل برسونیم و خودمون نیز مدیریتش کنیم!
ما سرباز جنگ نرمیم اگه آسمون رسمون نبافیم خطاها زوایا فتنه ها و مشکلات رو نبینیم و نخواهیم چاره بین اندیشیم جنگ سختمون با شکست و مشکلات(فتنه های) مختلفی درگیر میشه!
من از همه شهیدانی که با حرفام جسد مطهرو سالمشون رو تو قبر و روح ملکوتیشون رو لرزوندم معذرت می خوام!Angel
استغفرو الله ربی و اتوب اله
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110
۱:۰۱, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
ببین برادر من
اکثر بچه ها و همچنین بنده روی اسم شهدا حساس هستیم.
من به هیچ وجه قصد توهین و یا تخریب شما رو ندارم و نداشتم. ولی خوب این طور که مشخصه با هم اختلاف نظر داریم که اون هم میشه در موردش بحث کرد.
اگه یه مقدار سرم خلوت شه البته!
در هر حال این موضوعی که شما گفتی جای بحث بیشتری داره.
ان شاالله به نتیجه میرسیم.
به هر حال امیدوارم که سفر خوبی داشته باشی. ما که امسال لیاقت نداشتیم.
از ما هم دلخور نباش.
یا علی

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، علی 110 ، nasimesaba ، یا ثارالله
۱:۰۲, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #23
آواتار
دوستان

راه نجات از فتنه ها

استغاثه ی حقیقی به درگاه خدا
و توسل حقیقی به آقا امام زمان
و عمل به وظایفی است که خدا در قرآن و 14 معصوم در احادیث مبارکشان برایمان تعیین کرده اند
شک نداریم که جناب mhvvhm از سر دلسوزی و دغدغه و حسن نیت اقدام به ایجاد این تاپیک نموده اند
حرفهایی که باید گفته میشده فکر میکنم گفته شده
اگه دوستان اجازه بدهند و کلام خاصی باقی نمونده باشه
به نظر حقیر شاید بد نباشه که تاپیک بسته بشه
به شخصه این آخرین پست حقیر است
چون هر آنچه به نظرم مفید فایده بوده است و وظیفه داشته ام که بگم
خدمت دوستان گفته ام
حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند
والله لا یهدی القوم الظالمین
و خداوند قوم مردمان ظالم را هدایت نمیکند
ظلم نکنیم در حق خودمان و خلق خدا و احکام خدا
إن شاء الله خداوندی که دریغ در ساحتش راه ندارد ما را از هدایت خویش محروم نخواهد ساخت

با تشکر از تمام دوستان دلسوز و با حسن نیتم
یا علی
خدا هادی و نگهدار همه ی ما

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، SARV ، nasimesaba ، یا ثارالله
۱:۳۲, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #24
آواتار
(۱۴/اسفند/۹۰ ۱:۰۲)علی 110 نوشته است:  دوستان

راه نجات از فتنه ها

استغاثه ی حقیقی به درگاه خدا
و توسل حقیقی به آقا امام زمان
و عمل به وظایفی است که خدا در قرآن و 14 معصوم در احادیث مبارکشان برایمان تعیین کرده اند

علی 110 فکر می کنی آگاه سازی به زبان وعمل در مقابل فتنه ها از وظائف منتظران(من خودم رو فعلا دوست دار می دونم چون هنوز مطمئن نیستم شیعگیم به آقام ثابت شده یا نه و اینکه منتظر واقعی باشم) نیست؟؟؟؟شاید حق با شما باشه من در سطحی نیستم حرف درست و بدرد بخوری بزنم!یا اینکه این تالار از نظر عمومی در سطحی نیست که بحث های چالش انگیز توش انجام شه!شایدم اینجور بحث ها با رسالت تالار بیداری اندیشه و اهداف موسسان تداخل و تضاد داشته باشه!الله اعلم!

(۱۴/اسفند/۹۰ ۱:۰۲)علی 110 نوشته است:  شک نداریم که جناب mhvvhm از سر دلسوزی و دغدغه و حسن نیت اقدام به ایجاد این تاپیک نموده اند
حرفهایی که باید گفته میشده فکر میکنم گفته شده
اگه دوستان اجازه بدهند و کلام خاصی باقی نمونده باشه

خیلی ممنون حسن نیت بنده رو تایید کردیدDodgy

من مقاله با کمک دوستم در دست تهیه و تنظیم دارم که دوست داشتم خدمت تمامی دوستان مهدوی منتظر عاشق به مولامون تواین تالار ارائه کنم که با برخورد بد و نسنجیده شایدم به حق دوستان برخورد کردم منم میدونم برخورد های دوستان از روی حسن نیت بودهHeartAngel!
اما دلسر شدم هدف چی بود چی شد زدیم پدر صاحب ماشین رو دراوردیمBig GrinBig Grin!
ایرادی نداره ماهم ایده ها و نظراتمون رو میریم بیلیونی به CIA ,می فروشیم البته کپیشو نه اصلشو! Big Grin
موفق باشید خواهشن تاپیک بسته شه!
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا