|
ره یافتگان (اظهارات و فیلم های کسانی که پی به حقیقت وهابیت برده اند)
|
|
۱۳:۲۷, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در این تاپیک کلیه فیلم ها و سخنرانی های افرادی که پی به حقیقت وهابیت برده اند و به افشاگری درباره این فرقه ضاله پرداخته اند را قرار خواهیم داد.
این سخنرانی ها اکثرا دارای نکات بسیار نابی در مورد واقعیت این جریان ضاله است. چرا که این افراد خود زمانی وهابی بوده و یا ارتباط نزدیکی با آنها داشته اند. امید است تلاش های ما مورد رضای امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشد. از مدیر بخش هم تقاضا می شود این تاپیک را مهم کنند. |
|||
|
|
۲۱:۴۷, ۲۷/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۰ ۲۱:۴۹ توسط Anti Vahabi.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
دکتر عصام علی عماد (گفت گوی تلویزیونی در برنامه ماه عسل)
![]() در این فیلم به خوبی خیلی از حقایق عقاید وهابیت رو بر ملا می کنند. مثالا الان وهابی ها مدام می گن ما امام علی رو خیلی قبول داریم .... ما احترام میزاریم ![]() ولی ایشون خبر از پایان نامه های کثیری که بر ضد امام نوشته شده و می شوند می دهد. دکتر عصام علی عماد : ... وهابیا بارها آرزو می کنند که ای کاش امام علی (علیه السلام) در جنگ بدر کشته می شده اند(لعن اللله قوم الظالمین) .. هر فضیلتی که پیامبر برای امام علی (علیه السلام) فرموده اند همون فضائل رو جعل کرده و برای دشمنام امام عنوان می کرده اند. .... در کل این ها یک سنت جدید خلق کرده اند و تمام شخصیت های تاریخی را عوض کرده اند .. _______________ ایشون حتی در زمان وهابی بودنشان بر علیه شیعه کتابی به نام "همبستگی تشیع و غلات" نوشته بوده اند!!! پی بردن به حقیقت و نجات : عصام علی عماد: زمانیکه در دانشگاه امام م محمد صعود تحصیل می کردم دیدم کتاب های زیادی در رد یک کتاب نوشته شده است. ( کتابی نوشته شده توسط یکی از امامان شافعی که در دفاع از امام (علیه السلام) نگارش شده.) بعد رفتم کتابخانه دانشگاه تا اصل کتاب را ببینم .کتابی که این قدر کتاب بر رد آن نوشته شده بود. دیدم یک تابلویی زده اند خواندن و استفاده از این کتاب ها ممنوع است. گفتم من محققم باید این کتاب را بخوانم . .به من گفتند این کتاب خطرناک است و ممکن است شما گمراه شوید .... گفتم کتابی را که در عربستان 10 نفر بر ضدش کتاب نوشته اند را می خواهم بخوانم.
![]() گفتند به صلاح شما نیست ![]() بعد این کتاب را به هر نحوی که بود خواندم.... در این کتاب وجدان آدم بازخواست می شد. اینکه چرا ما با این همه ادعایی که در دفاع از صحابه داریم تا به حال یک مرتبه یک کتاب هم در دفاع از امام علی (علیه السلام) ننوشته ایم!!! چرا همیشه در اختالافات بین امام علی و دیگران طرف مقابل امام علی (علیه السلام) را گرفته ایم. چرا ...... چرا همیشه بر ضد یک صحابی حرف می زنیم .... مگرامام علی (علیه السلام) پسر عموی پیامبر نیستند ؟ ................... عصام علی عماد: کم کم شک کردم امام علی(علیه السلام) که این همه فضیلت دارند چرا چهارم شدند؟؟؟!!! ................... این فیلم مربوط به مصاحبه چند سال پیش ایشون در شب قدر در برنامه ماه عسل است. حتما این فیلم را ببینید. فیلم های دیگری هم آپلود کرده ام که کم کم به امید خدا در اختیارتون قرار می دهم. دانلود: دکتر عصام علی عماد در برنامه ماه عسل مدت زمان 45 دقیقه حجم 67 مگابایت ادامه دارد (ان شالله) |
|||
|
|
۲۲:۲۳, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ممنونم دوست من من این مصاحبه رو چند دقیقه ای اش رو دیده بودم
خیلی ممنون می شوم که این مصاحبه رو در اینجا هم قرار بدید تا دوستان مستند ساز استفاده کنند |
|||
|
|
۱۲:۱۳, ۲۸/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۰ ۱۲:۲۱ توسط Anti Vahabi.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
کنفرانس جهانی شدن و فرهنگ مهدویت
دکتر عصام علی عماد موضوع بحث : ((ریشه انحراف از مهدویت در مسلمانان غیر شیعه)) در آیه کریمه ( يَأَيهَُّا الَّذِينَ ءَامَنُواْ أَطِيعُواْ اللَّهَ وَ أَطِيعُواْ الرَّسُولَ وَ أُوْلىِ الْأَمْرِ مِنكمُْ) 3 رکن هست ... رکن اول اطاعت از خدا رکن دوم اطاعت از رسول خدا رکن سوم اطاعت از اولی الامر بعد از رحلت پیامبر اطاعت از خدا متبلور شده از اطاعت از قزآن .... اطاعت از رسول هم متبلور شده به اطاعت از سنت و رفتار پیامبر ..... رکن سوم اطاعت از اولی الامر... مشکل اساسی در همین جاست... قرآن بود ... سنت بود این جا در مساله اولی الامر یک تغییر ایجاد شده
یک مثال: ناپلئون وقتی داشت میمرد همه ی بزرگان کشور را جمع کرد و گفت من دارم میمیرم می ترسم این امپراطوریه من دچار نابودی شود به خاطر همین قانونی نوشت و هم اولی الامر تعیین کرد تا فرانسه دچار انحراف نشود ناپلئون برای حفظ مملکت خودشون این کار را کرد پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) کاملترین موجود بعد از خدا و سرنوشت نهضت تمام پیامبران گذشته در دست ایشون بود امت های پیشین همه دچار انحراف شده. پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم بر اساس تعلیمات دینی و هم بر اساس آینده نگری و تجربه گرفتن از امت های پیشین یک ولی الامر هم تعیین کردند... بعد از رحلت پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) انحراف در مهدویت هم شروع شد... این ها آمدند تحریف کردند و گفتند رسول و خدا حق ندارند اولی الامر را انتخاب کنند !!!!! ((در سقیفه بنی ساعده)) کسی که به حق خدا و پیامبر خیانت کرده است آیا به امت خیانت نخواهد کرد؟؟ اینها می گفتند اولی الامر حق ملت است.... حالا آیا ولقعا ملت تعیین کرد ؟ در سقیفه چند نفر بودند؟ در سقیف ملت بودند؟ شورای 6 نفره ملت بود؟ خلیفه ی اول اجازه تعیین جانشین داشت پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نداشت؟ . . . اول می گفتند اولی الامر باید نماز خوان باشد .. صحابه باشد .... ولی چند سال بعد عوض کردند دیدند معاویه آمد یزید آمد با زور گرفت.... کلا عوض کردند گفتند هر کس آمد و بر ما پیروز شد اولی الامر می شود رکن سوم را سپردند به زور !!!! اول می گفتند باید قریشی باشد... چند سال بعد دیدند سلیم ترک عثمانی خلیفه شد!!! دیدند نشد!!! نشستند کنار هم عوض کردند قانونشان را!!! دین و امت را ملعبه کرده اند رکن سوم و اصل دین را ملعبه کردند!! . . . حالا سنت هم که رکن دوم بود را دچار تحریف کردند خلیفه دوم منع از نوشتن حدیث و سنت کرد!!!! همین فرد سنت را هم زیر سلطه خودش گرفت... بعدها عبدالملک مروان شراب خور هم شد اولی الامر ... این چه وضعی است!!!!!! . . . . ادامه را در فیلم ببینید خیلی موشکافانه به تحلیل نیاز به اولی الامر پرداخته و چرایی و چگونگی تحریف در این مساله را تبیین می کنند دانلود: زمان : 45 دقیقه حجم 62 مگابایت انحراف شناسی در مهدویت غیر شیعه ادامه دارد ... ان شالله |
|||
|
|
۴:۰۴, ۳۰/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۰ ۸:۲۹ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سخنان محكم و با استدلال حجت الاسلام دانشمند خطاب به وهابي ها
البته با نقل قول هم میتونید لینک رو پیدا کنید
|
|||
|
|
۶:۳۲, ۳۰/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۰ ۶:۳۲ توسط A L I.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
مرسی برادر ولی این رو باید در قالب
کد قالب بندی شده: کد |
|||
|
|
۱۶:۴۷, ۳۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
حتما این سخنرانی را ببینید نکات بسیار مهمی را مطرح می کنند من کمی ار حرفاشون رو پیاده کردم .... دکتر عصام العماد در جمع طلاب سیستان و بلوچستان موضوع بحث : نقش حضرت زهرا (سلام الله علیها) در هدایت غیر شیعه به سوی اهل بیت همه ی خلافا چه سه خلیفه صدر اسلام چه عباسیان چه امویان و حتی عثمانی ها همه و همه سعی داشتند موضوع اختلاف حضرت فاطمه (سلام الله علیها) با دو خلیفه اول پنهان بمونه. ولی اینها نمیدونن که یک زمانی خواهد آمد و یک انقلاب رسانه ای به وجود خواه آمد . عصر کنونی عصر رسانه و فراگیری اینترنت ،ماهواره و تحول در صنعت چاپ است. به تعبیر یکی از رهبران وهابیت به نام دکتر اکرم عمری (من چون سخنرانی را گوش میدم و بعد خلاصه برداری می کنم ممکن است اسم این رهبر وهابی را اشتباه نوشته باشم تو فیلم نگاه کنید ) : در دوران قبل از این شیخ های بزرگ اهل سنت مثل زمخشری ، فخرالدین رازی، امام حاکم نیشابوری و... درباره اختلاف حضرت زهرا(سلام الله علیها) با خلیفه اول و دوم یک چیزی گفته اند ولی اینها در آن موقع حرفی که گفته اند بدون هماهنگی گفته اند امام زمخشری یک چیزی گفته و امامی که در فلسطین بوده یک چیز دیگری .... ولی در قرن بیست و یک همه ی احادیث امامن اهل تسنن و شارعین و .... در یک cd جمع شده است!!!! قبلا این طور نبود .... در این cd ها با یک سرچ همه چیز معلوم می شود در یکی از همین کنفرانس ها که علل گرایش به شیعه بررسی می شد یکی از علل بزرگ اختلاف حضرت زهرا (سلام الله علیها) با خلیفه اول بوده است. مخصوصا حرفهایی که بزرگان اهل تسنن زده اند. امام بزرگ شافعیت امام فخرالدین رازی چیزی گفته که مثل بمب بوده در جهان اهل تسنن ایشان گفته است که : (( من سال ها طولانی در فکر بوده ام در مورد اختلاف میان بانوی بزرگ اسلام و خلیفه اول بزرگ اسلام .... من نتوانستم بپذیرم که پیامبر به یکی از دوستانش یکی از صحابه (خلیفه اول) که جزء خانواده پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نیست و از ایشان ارث نمیبرد بگوید دخترم از دارایی ها من ارث نمیبرد ولی به دختر خود و پسر عموهای خود چیزی نگوید .... من هرچه بررسی کردم این کار غیر عقلانی است و محال است که رسول اکرم کار غیر عقلانی انجام بدهد .آدم ناقص العقل این کار را نمی کند.... یا خلیفه اول نسبت نادرست به رسول اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) داده است و یا اینکه کار غیر عقلانی انجام داده است!!!!!! )) . . . . . در کتاب های عقائد وهابیت ((اسم میبرند تو فیلم)) ذکر شده چیزی که از مسلمات عقیدتی است این است که بهترین فرد عالم بعداز رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خلیفه اول است.... ولی بعد از این انقلاب رسانه ای با جست و جویی که کردم فهمیدم خیلی از علمای اهل تسنن قائل بوده اند به افضلیت حضرت زهرا(سلام الله علیها) وقتی پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند فاطمه بضعه منی ((فاطمه پاره تن من است )) و اگر بیاییم بگوییم خلیفه اول از حضرت فاطمه (سلام الله علیها) بهتر بوده است آن وقت باید بپذیریم نعوذ بالله خلیفه اول از پیامبر بهتر است چون فاطمه (سلام الله علیها) پاره تن رسول الله است. . . . کم کم دیدند مهم ترین علت گرایش به تشیع حضرت زهرا (سلام الله علیها) است و شخصیت ایشان... پس تصمیم گرفته اند برای حفظ نظام وهابیت و آبروی خلیفه اول و دوم شخصیت بانوی بزرگ اسلام را دچار خدشه کنند. جالب این جاست همه و همه علمای بزرگ عامه ؛ زمخشری احمد بن حنبل و.... میگن حضرت زهرا (سلام الله علیها) سیده نساءالعالمین و برترین زن عالم اسلام است ولی وقتی در کنفرانس ها از یک فرد شافعی مذهب می پرسی الگوی زن مسلمان چه کسی است می گویند ام المومنین عایشه ..... . . . . . شاعر بزرگ عرب "حافظ ابراهیم" جریان حمله عمر به خانه حضرت زهرا (سلام الله علیها) را به صورت شعر در آورده و یکی از افتخارات عمر به حساب اورده ( ) و ما در مدارس وهابی این شعر رو حفظ می کردیم ،حماسه عمر در حمله به خانه حضرت زهرا (سلام الله علیها) و یکی از ایام الله بود این روز حمله ....کم کم دیدند نمی شود پنهان کرد شروع به توهین به حضرت زهرا (سلام الله علیها) کردند و گفتند اگر پیامبر زنده بود خود پیامبر حمله می کرد به خانه حضرت زهرا(سلام الله علیها) !!!!!!!!!!!!!! بعد از اینکه این بحث ها را کردند دیدند بدتر شد هزاران نفر شیعه شدند ... بعد از اینکه شیخ عثمان در مستقله در انگلستان مقابل شیخ تیجانی گفت من باید قوی و رک حرف بزنم (با عرض پوزش از محضر امام زمان(علیه السلام) و شما خوانندگان) و گفت (نعوذبالله) این زن ناقصه این زن ....نباید به عمر جسارت می کرد و حقش بود(خدا این شیخ عثمان را لعنت کند )نتیجه چی شد در سودان سنی ها تظاهرات کردند و مرگ بر خلیفه اول و دوم گفتند.!!!! دفع بعد همین شیخ عثمان فهمید وضع خراب شده (غلط زیادی کرده ....) اومد پشت تلویزیون گفت اسم دخترم فاطمه است بعد ازش پرسیدن شیخ عثمان چرا حضرت فاطمه (سلام الله علیها) قبر نداره؟ با عصبانیت می گه خدا خواسته قبرش گم بشه!!! دیدند باز بدتر شد .... اگر حرف نزنیم شیعه می شوند .اگر مقابله کنیم شیعه می شوند الان در عصر حاضر حضرت زهرا (سلام الله علیها) مهمترین عامل هدایت به سوی تشیع هستند. ................................................................ وقتی می گویند اهل بیت ، اهل بیت یعنی عایشه... اهل بیت نه حضرت زهراست و نه امام علی (علیه السلام) و نه حسنین!! حدیث ثقلین یعنی عایشه !!! بعد از قرآن عایشه همه چیز است.... ............................................................... نقش انگلستان در ایجاد آل سعود و استخدام آل سعود در حمله به دولت عثمانی رو همه ی مورخیت تایید کرده اند چون دولت عثمانی یک خطر بزرگ برای انگلستان بوده و با تقویت نژاد پرستی عربی بر علیه ترک ها شکل گرفت .....
اصل تفکر وهابیت تکفیر مسلمانان است و بعد از تکفیر مسلمانان شافعی و یا حنبلی اجرای حکم الهی اعدام است !!!!!!!!! دو پیاه اساسی : اول تکفیر دوم اجرای حکم ..... 38 تن از عمای بزرگ وهابیت حکم تکفیر و اعدام شیعیان سراسر دنیا را داده اند. شیخ محمد عبدالوهاب بنیان گذار تکفیر است. همین شیخ عبدالوهاب (ملعون) با دست خودش هزاران سنی کشته است. خود شیخ محمد عبدالوهاب 300 جنگ داشته و به اکثر حملاتش به سرزمین سنی ها بوده و هر جا می رفته اول امام جماعت شهر را می کشته و می گفته اینها ابولهب هستند!!!! خیلی از بزرگان و مردم عربستان پدرانشان توسط همین عبدالوهاب کشته شده ( ) بعد از اینکه اثبات کرده مشرک بوده اند.ما در مدارس عربستان وقتی درس می خواندیم به ما می گفتند جزیره العرب همگی مشرک بوده اند و توسط رسول الله مسلمان شده اند و بعد دوباره همگی مشرک شده اند تا اینکه شیخ محمد عبد ااوهاب آمد و همه را مسلمان کرد !!!! ![]() اکثر بزرگان عربستان را در ابتدا اعدام کرد و بچه های همین اعدامی ها الان استاد دانشگاه هستند و میبینند پدرانشان به جرم ارتداد اعدام شده اند : d : d : d کم کم دارند می فهمند چه کلاهی سرشان رفته ......... . . . . دانلود: دکتر عصام العماد در جمع طلاب سیستان و بلوچستان زمان 1 ساعت و 8 دقیقه حجم : 104 مگابایت ادامه دارد ان شالله |
|||
|
|
۱۳:۰۸, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بنام ستار معاصی عاصیان
یه مورد جالب..... عصام گفت: بنده قبل از شیعه شدنم نزد فردی به نام «المدخلی» درس میخواندم كه نزد این شیخ قریب 100 كتاب در لعن و رد بزرگان اسلام اعم از «سید محمد قطب»، «شیخ محمد غزالی»، «آیتالله خویی»، «شیخ محمد عبده» و ... وجود داشت. این در حالی است كه ما در میان كتب وهابیون كتابی در رد ماركسیست، بودائیسم، بهائیت و تفكرات اسراییلی و آمریكایی نمیبینیم. تمام نوشتههای آنان فقط و فقط علیه مسلمانان است. یا علی (علیه السلام) مدد است. |
|||
|
|
۲۳:۲۶, ۲۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
وهابی ها کسانی بودند که قبرستان بقیع رو با خاک یکسان کردند.8 شوال سالروز تخریب قبرستان بقیع هست.خدا از رو زمین محوشان کند الهی امین
|
|||
|
|
۱۳:۲۶, ۲۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بنام ستار معاصی عاصیان
دولت سعودی علاوه بر پلمپ کردن مساجد و حسینیه های شیعیان عربستان در مناطق شرقی و جنوب شرقی این کشور، تعداد زیادی از شیعیان را بی دلیل بازداشت کرده و روانه زندان می کنند. آزادی دینی در این کشور بسیار محدود است و با شهروندان به طور عادلانه برخورد نمی شود. یک نمونه بسیار کوچک از این نوع رفتارها، بازداشت "منیر الجصاص" وبلاگ نویس جوان عربستانی است که از ماه نوامبر سال 2009 میلادی تاکنون بدون هیچ محاکمه ای و تنها به اتهام مطلب نویسی علیه نظام سعودی در فضای مجازی در زندان محبوس است. "ملک عبدالله بن عبدالعزیز آل سعود" پادشاه سعودی در سال 2007 میلادی طی اظهاراتی اعلام کرده بود که در آینده نزدیک اصلاحات گسترده ای را آغاز کرده و تغییرات اساسی در این سیاست های ضد شیعی این کشور اعمال خواهد کرد اما با گذشت این مدت هنوز تغییری در این باره مشاهده نکردیم. ولی یقین بدانید دشمن در انتظار فرصتی مناسب است که بر ما ضربه ای وارد کند. به هوش باشیم... یا علی(علیه السلام) مدد است. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درباره وهابیت چی میدونی؟ اهل سنت جدای از وهابیت میباشد | mahdy30na | 29 | 14,293 |
۱۴/آبان/۹۴ ۲۳:۰۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| فیلم های علیه وهابیت پایگاه جامع فرق و ادیان و مذاهب | عالم مقدس لاهوت | 1 | 1,460 |
۲۳/مرداد/۹۳ ۱۰:۴۳ آخرین ارسال: عالم مقدس لاهوت |
|
| فیلم؛مناسک عجیب وهابیون!+افتراء نو وهابیت+قیافه هاحرف می زنند!!! | علمدار133 | 1 | 1,814 |
۳۱/فروردین/۹۱ ۴:۴۰ آخرین ارسال: علمدار133 |
|
| اظهارات خواندنی یک وهابی شیعه شده/افول تفکر وهابیت | انتصـار | 0 | 1,737 |
۲/فروردین/۹۱ ۲:۰۲ آخرین ارسال: انتصـار |
|

![[تصویر: 053-emad.gif]](http://shiastudies.com/farsi/other/053-emad.gif)