کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 4.44 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی کتاب در رابطه با دفاع مقدس
۱۰:۵۹, ۲۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
یک کم در قسمت معرفی کتاب گشتم چندتا هم جست و جو کردم ولی موضوعی در رابطه با معرفی کتاب هایی که در این رابطه نوشته شده ندیدم دوست دارم در این موضوع دوستان اگه کتابی رو که با موضوع دفاع مقدس خوندن رو بنویسند و کمی هم درباره اون توضیح بدن تا بقیه دوستان هم ترغیب بشن و این کتاب رو تو لیست کتاب های در دست خریدشون در نظر بگیرند خودم اول کار یکی از آخرین کتاب هایی رو که خوندم رو معرفی می کنم
همپای صاعقه
نویسنده : آقایان حسین بهزاد و گل علی بابایی
انتشارات سوره مهر
این کتاب نفیس حدود 900 صفحه دارد به بررسی و تشکیل تیپ 27 محمد رسول الله می پردازد و کتاب را تقریبا به سه قسمت می شود تقسیم کرد قسمت اول عملیات محمد رسول الله قسمت دوم عملیات فتح المبین و قسمت سوم عملیات الی بیت المقدس که منجر به آزادی خرمشهر شد
من که کتاب رو می خوندم تا به حال با شخصیت اصلی این کتاب یعنی حاج احمد متوسلیان خیلی آشنایی نداشتم ولی این کتاب به خوبی حاج احمد رو معرفی می کنه واقعا آقای بهزاد در این کتاب غوغا کردند و به خوبی این سه عملیات رو توضیح دادند و نقش تیپ 27 رو به خوبی بیان کردند مطمئن باشید اگه این کتاب رو بخونید پشیمان نمی شوید چون اطلاعات ارزشمندی در رابطه با دفاع مقدس داره که تو کمتر کتابی نوشته شده است در بعضی قسمت ها آدم اصلا نمی تونه بخونه به خاطر این که اشک آدم رو در میاره و من شاید در هیچ کتابی مثل این کتاب گریه نکردم نمونه نحوه شهید شدن حسین قوجه ای , محسن وزوایی و چند تا از برادران دیگه از جمله آخر کتاب و رفتن حاج احمد در ضمن مقام معظم رهبری هم این کتاب رو خودندن و نوشتن در روزشب های آبان و آذر86 صفحه به صفحه و سطر به سطر مطالعه و نیوشیده شد که این تعبیر رو آقا رو کمتر کتابی می کنند
دو کتاب دیگه هم ایشون نوشتن که من هنوز نخریدمشون کتاب ضربت متقابل و زمین های مسلح که مطمئن هستم این ها هم کتاب های خوبی هستند
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، MAHDI59 ، hajiali.m ، Abasaleh ، javad222 ، shafagh_mah ، rastin ، mosafer ، Agha sayyed ، m.hossein ، مجید املشی ، ilidin ، آفتاب ، fiftynine
۱۷:۳۱, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
زیباترین کتب دفاع مقدس از نظر خودم (خیلی خودم رو تحویل گرفتم)
سفر به گرای 270رجه
حکایت زمستان
بیوتن
سلام بر ابرهیم / کاری از گروه فرهنگی شهید ابرهیم هادی
داستان سیستان (ده روز با رهبری) / نویسنده:رضا امیر خانی
غواص ها بو ی نعنا می دهند
اینک شوکران یک(شهید منوچهر مدق)
ارمیا / نویسنده:رضا امیر خانی
از به/ نویسنده:رضا امیر خانی
ناصر ارمنی / نویسنده:رضا امیر خانی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Abasaleh ، shafagh_mah ، MAHDI59 ، shia12 ، mosafer ، Agha sayyed ، MESSENGER ، rastin ، yamin ، zryy ، ilidin ، آفتاب
۱۷:۳۶, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام.تاپیک بسیار به جایی ایجاد کردید.با تشکر از شما.
کتاب فرزندان ایرانیم نوشته داوود امیریان؟(فامیلشون دقیق یادم نیست)
خیلی کتاب خوبیه.خاطرات دفاع مقدس رو به سبک طنز نوشته،ولی وقتی اونا رو میخونی گریه ات میگیره.تو اینترنت سرچ کردم ولی موجود نبود.اگه دیدم یا دیدید حتما لینک دانلودش رو قرار بدین.با تشکر.
التماس دعا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hajiali.m ، shafagh_mah ، MAHDI59 ، shia12 ، MESSENGER ، rastin ، yamin ، آفتاب ، yasinakbari
۱۷:۴۲, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام
کتاب بابا نظر کتابی دربارهی یک بسیجی ساده است خیلی هم صادقانه نوشته شده حتما مطالعه کنید . همچنین رفاقت به سبک تانک موضوعش شوخی های رزمندگان با هم هست
بد نیست سایت های دفاع مقدس رو هم معرفی کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، shia12 ، MAHDI59 ، Abasaleh ، mosafer ، Agha sayyed ، MESSENGER ، rastin ، yamin ، آفتاب ، yasinakbari
۱۸:۰۶, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
این نوشته از نوع کپی پیست از کتاب امتداد همراه3
برترین کتاب های پایداری از نظر سردار سعید قاسمی :
1)ضربت متقابل
در مورد کتاب گفتند:در عین حال که انسان را به فضا می برند آدم را ول نمی کنند
2)بمو:
آدم می بیند چقدر مصیبت کشیده می شود تا یک عملیات انجام شود...
3)همپای صاعقه

برترین کتاب های پایداری از نظر رضا امیر خانی:
قدیم تر ها
1) سفر به گرای 270درجه
2)هفت روز آخر
3)جنگ دوست داشتنی

جدید تر ها
1)بابا نظر
2)قصه های شهر جنگی
3)خبرنگار جنگی
دلیل انتخاب :بیان واقعیات/جذابیت برای مخاطبین

عباس های تشنه لب رفتند،لب تشنه مشکی بر زمین ماندست
...بار گرانی بر زمین ماندست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، MAHDI59 ، shia12 ، Abasaleh ، mosafer ، Agha sayyed ، MESSENGER ، m.hossein ، yamin ، ilidin ، آفتاب
۱۴:۲۳, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
مجموعه کتاب های
کاش ما هم....
گزیده ی خاطرات شهیدانی است که شاید تا به حال اسمشان را نشنیده باشید.
کاش ما هم ...(28)
بر اساس زندگی شهید محمد حسین محمدیانی/نوشته ی : طیبه قندی
...
بچه ها شروع کردند به خندیدن.دور و بر مرد را گرفته بودند و هر کدام چیزی می گفت) دیونه ی محل چه طوره؟)
او هم مثل همیشه حرکات مسخره ای را تکرار می کرد. خودش هم می خندید در حالی که آب از کنار دهانش کش برداشته بود.
میان این همه بچه ،فقط یک نفر ساکت گوشه ایستاده بود و نمی خندید.
حسین نه تنها نمی خندید بلکه گاه قطره ی اشکی را از گوشه ی چشمش پاک می کرد...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shia12 ، MAHDI59 ، Abasaleh ، mosafer ، MESSENGER ، yamin
۱۴:۵۱, ۲۲/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۰ ۱۴:۵۳ توسط hajiali.m.)
شماره ارسال: #7
آواتار
کتاب زیبای ققنوس فاتح
کتاب ققنوس فاتح
شهید محسن وِزوايي
متولد 1339؛ تهران
رتبه اول رشته شيمي دانشگاه شريف؛
سخنگوي دانشجويان پيرو خط امام (به دليل تسلط کامل به زبان انگليسي و نقش فعالش در تسخير لاله جاسوسي)؛
فراگيري کامل فنون چريکي و پيوستن به سپاه پاسداران انقلاب اسلامي؛
اثبات فرماندهي قهرمانانه و ولايت مدارنه او به همراه تأييدات غيبي؛
مجروحيت در عمليات هاي مختلف؛
انتصاب به فرماندهي تيپ 10 سيدالشهداء؛
شهادت در اولين مرحله عمليات بيت المقدس(آزادي خرمشهر) 10/2/1361؛
و قطعه 26 بهشت زهراي تهران اين گونه ميزبان يکي ديگر از افلاکيان خاک نشين خود شد.
خداوند در آسمان‌ها ملائک را دارد و در زمين بسيجيان را (شهيدهمت)
پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله و سلم: «از کساني که وارد بهشت مي شوند، هيچ کس آرزوي بازگشت به دنيا را ندارد گرچه تمام آنچه در زمين است از آنِ وي شود، مگر شهيد که او به سبب کرامتي که در شهادت مي‌بيند، آرزو مي‌کند به دنيا برگردد و ده بار (در راه خدا) کشته شود».
خدا هميشه با ماست... هميشه...
عمليات بازي دراز، قربانگاه بچه‌هاي گردان 9 بود.
هلي‌كوپترهاي عراقي در آسمان مي‌چرخيدند و به صورت مستقيم به سمت سنگرهاي بچه‌ها شليك مي‌كردند. هر لحظه قامت جواني بر خاك مي‌افتاد. ناگهان يكي از نيروها به طرف محسن رفت و با ناراحتي گفت:
پس آنهايي كه قرار بود ما را پشتيباني كنند، كجا هستند؟ ‌کجاست نيروهايي كه قرار بود بيايند؟ چرا بچه‌ها را به كشتن مي‌دهي؟
وِزوايي سرش را برگرداند. نگاهي به آسمان انداخت و همه را صدا زد، صدايش در فضا پيچيد: «أَلَمْ تَرَ كَيْفَ فَعَلَ رَبُّكَ بِأَصْحابِ الْفيلِ» بچه‌ها شروع به خواندن كردند...
در همين لحظه يكي از هلي‌كوپترها به اشتباه، تانك عراقي را به آتش كشيد و دو هلي‌كوپتر ديگر به يكديگر برخورد نمودند...
آن مرد عصباني، شرم زده شروع کرد از محسن عذر خواهي کردن...
آن لحظه، لحظة ايمان دوباره بود به خدايي که هميشه ياريگر مجاهدين خود بوده و خواهد بود.
إن تنصر الله ينصرکم...
خدا خودش درست مي‌کند
در همين عمليات (محور بازي دراز) محسن از ناحيه فك و دست راست به سختي مجروح شده بود، طوري که در يك شب ده عدد واليوم به او تزريق كردند.
پرستار به او گفت: براي چه كسي اين كارها را مي‌كني؟ به خميني بگو تا بيايد معالجه‌ات كند!!!
محسن خنديد...
نبايد سخن منافق در او تأثيري مي‌گذاشت.
آرام پاسخ داد:
خدا خودش درست مي‌کند... سپس با خود گفت: هنگاميکه زجر مي‌کشم، از لحاظ معنوي و روحي لذت مي‌برم... .
پزشكان تصميم گرفتند از استخوان لگن براي پر كردن جاي خالي استخوان‌هاي فك و دست استفاده نمايند. اما قبل از عمل شگفت‌زده متوجه شدند استخوان فك و دست محسن ترميم شده و مقداري گوشت هم اطرافش را احاطه نموده!
محسن درست گفته بود...
خدا خودش درست کرد!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shia12 ، MAHDI59 ، Abasaleh ، mosafer ، Agha sayyed ، MESSENGER ، rastin ، m.hossein ، yamin ، آدینه ، آفتاب
۰:۱۶, ۵/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۰ ۰:۲۲ توسط Abasaleh.)
شماره ارسال: #8
آواتار
سلام.
یک کتاب هم هست،قطعش تا حدودی جیبیه.حدود120یا130صفحه هم هست.به نام:پرواز تا اوج
نویسنده اش هم جمعی از نویسندگان هستند.
خاطرات شهید دوران،عباس بابایی رو نوشته.برخی از داستان هاش هم در این تاپیک موجود هست.
خاطرات دوستان و اطرافیان شهید هست.خیلی کتاب خوبی هست.سعی می کنم چند داستان رو جمع آوری کنم لینک دانلودش رو براتون بذارم.
موفق باشید،
التماس دعا.
بفرمائید این هم لینک دانلود با حجم180کیلوبایت.
http://dargahi20.persiangig.com/%d8%ae%d...%d9%86.rar
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mosafer ، shia12 ، MESSENGER ، MAHDI59 ، m.hossein ، yamin ، آفتاب
۱۱:۲۶, ۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
بنده کتاب های آقای سعید عاکف رو پیشنهاد میکنم. از جمله
خاک های نرم کوشک
حکایت زمستان که دوستان پیش تر هم گفتند
هاجر
مسافران ملک اعظم درباره ی شهید کاوه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mosafer ، shia12 ، MESSENGER ، MAHDI59 ، rastin ، Abasaleh ، yamin ، ilidin ، آفتاب
۱۲:۳۳, ۲۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
با سلام
منم کتاب اینک شوکران3 درباره شهید ایوب بلندی رو پیشنهاد میدم اگر بخونین مطمئنا ضرر نمیکنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، rastin ، MESSENGER ، Abasaleh ، m.hossein ، yamin ، آفتاب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]