کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: ایا با فعالیت در شبکه های اجتماعی موافقید ؟
این نظرسنجی بسته شده است.
بله 83.33% 10 83.33%
خیر 16.67% 2 16.67%
تمام 12 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیوستن اعضای گروه به googleplus
۳:۵۴, ۲۹/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۰ ۰:۲۵ توسط dafer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نظرم الان که google plus راه اندازی شده و فی*ل*تر نیس بهتره همه اونجا هم فعالیت بکنیم من عضو شدم فوق العادس فیسبوکو می خوره
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حلما ، MOH3N-P

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۲۱, ۳۰/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۰ ۲:۳۲ توسط s.white.)
شماره ارسال: #11
آواتار
خوب همین حرفا را زدین که الان اینقد تو فیض بوک خاریما

این حرف چیه که شما میگین نمخواین تو زمین دشمن بازی کنید!!! ㅎ
این محیطی که ایجاد شده و هم میتونه برکات خیر داشته باشه هم شر در ضمن شما همین الان هم تو زمبن دشمن هستین چون اینترنت مال اونوره و خواهد ماند (می تونین به سخنان دکتر عباسی در باب نت هم رجوع کنید)
حتی خود عبدالله هاشم هم از یوتیوب استفاده کرد

اون عزیزی هم که میگه ما خودمون هنوز آدم نشدیم که بخوایم از این کارا بکنین اولا کی گفته که شما باید دکتر عباسی یا ایت ا... مکارم باشی که بتونی از این کارا بکونی شما اونجا فقط باید به اندازه خودتون و اطلاعاتتون حرف بزنین ، خوب اگه چیزی نمدونین بگین نمدونم اما فعالیتتون را قطع نکنین

در ضمن به جای اینکه برین گوگل پلاس بیاین فیس که گوگل پلاس خزه (لطفا نگین اسباب جاسوسی دشمنستو از این شر و ورا آخه هرکی ندونه فک می کنه همتون نخبه ها و دکتر مهندسین که اگه اطلاعاتتوت لو بره کشور از هم می پاشه)

یا حق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maryam.A ، M03TAFA ، semnani ، در جستجوی سختی
۴:۱۸, ۳۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
دوستان عزیز طبق قانون این کشور،فعالیت در سایتهای فی*ل*تر شده غیر قانونی است،فیس بوک که فی*ل*تر است،گوپس هم به زودی فی*ل*تر میشود،خواهشا قانون را نقض نکنید،اگر آن را قبول دارید...
۸:۴۶, ۳۰/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۰ ۸:۴۸ توسط 7parsa4.)
شماره ارسال: #13
آواتار
اولا دوست گرامی ادب رو رعایت کنید
دوما خداییش شما که میری فیس بوک چند درصد وقتت رو میذاری برا تبلیغ دین؟
چند درصدش میره پی عکس ها و آواتار ها و .... بقیه ؟
سوما جناب شما داری اینترنت و سایت یوتیوب رو با فیس بوک مقایسه میکنی؟
شما هدف هارو ببین
اینترنت واسه چی ساخته شد؟ برای انتقال اطلاعات سریع تر و امن تر در نیروی نظامی آمریکا
یوتیوب واسه چی ساخته شد ؟ ( البته این سایت هم به نظرم جالب نیست ولی زیادم بد نیست) برای به اشتراک گذاری ویدئو ها
اما فیس بوک چی؟
عزیزم فیس بوک وسیله جاسوسیه داشتم اخبار میدیدم مصاحبه رایس با یکی از شبکه های آمریکایی رو داشت نشون میداد و بحث سر فیس بوک بود مصاحبه گر گفت : آیا فرزندان شما از فیس بوک استفاده میکنند؟ پاسخ رایس جالب بود : نه من نمیذارم از این سایت استفاده بکنند این وسیله برای ما ساخته نشده ( این یعنی چی ؟ یعنی ما از این وقتای بیخودی و چرت نداریم که بذاریم پای این سوسول بازیا و در واقع این ابزار جنگ نرم ماست )
یادم نمیره برای بار اول و آخری که رفتم تو فیس بوک مو بر تنم سیخ شد دختر مسلمونی که تو خیابون با حجاب میره و میاد و من می شناسمش اومده تو فیس بوک (ببخشید منو ) لختی ترین عکس هاش رو گذاشته نه تنهاعکس های خودش رو بلکه شوهر و خواهر و مادر و ... رو هم گذاشته

من که دیگه پشت دستم رو داغ کردم که برم تو فیس بوک و امثالهم چون ایمان دارم واسه چی اومدن شما مختارید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، حلما ، zaeim
۱۰:۰۳, ۳۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
گرچه فیسبوک و کلا سایت های اجتماعی تخریب شده ولی هنوز گوگل پلاس موقعیت اینو داره که بتونه یه شروع امیدوار کننده رو داشته باشه گرچه اونم بعد یه مدت خراب میشه ولی اگه توی این شروع حتی یه نفر هم عقیده منفیش نسبت به اسلام مثبت یا حتی خنثی بشه کار کم یا کوچیکی نکردیم . و همینطور میتونیم از پتانسیل سرعت سایت های اجتماعی استفاده کنیم برای هماهنگی کشوری برای طرحهای مختلف از جمله همین روز قدس و ....

از دوستان تمنا دارم هرگز از استفاده بهینه از آخرین تکنولژی روز و یاد گیری اون غافل نباشند حتی اگه مال خود ابلیسه.

با توجه به تحقیقاتی که گروه ما روی بحث مهدویت انجام دادیم به این نتیجه رسیدیم که امام زمان با آخرین تکنولوژی روز با افرادش ارتباط برقرار میکنن و در برخی مثال ها جنگ رو با صلاح های پیشرفه انجام میدن نه با شمشیر و اسبو ...

بزودی (بعد از تکمیل تحقیقات) مقالشو واستون میذارم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: semnani ، janali
۱۴:۰۱, ۳۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
نقل قول:اولا دوست گرامی ادب رو رعایت کنید

بله؟؟؟؟!!!!مگر چه گفتم که شما به خود گرفتید؟کلا بفرمایید تکلم را بگذاریم کنار...

دوست عزیز آن همه توضیحی که به من دادید ربطی به سخن من نداشت،من میگویم فعالیت در سایت فی*ل*تر شده غیر قانونیست،پس اگر در آن فعالیت کنید قانون را نقض کرده اید،این مطلب اشتباه است؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah
۱۵:۲۷, ۳۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
مسئول فی*ل*ترینگ: گوگل‌پلاس خطرناک‌ترین است!

هشدار به فعالان مجازی برای ورود به شبکه های اجتماعی

مؤمن نسب با بررسی اهداف استکبار در راه اندازی شبکه های اجتماعی و روش کسب اطلاعات از کاربران، شبکه‏های اجتماعی نوظهوری مثل گوگل پلاس را از خطرناکترین شبکه‏های اجتماعی برای کاربران ایرانی دانست.

وی با نمایش تصویری مقاله حلقه‏های شیطانی و اشاره به اینکه اینگونه شبکه‏ها زمین بازی دشمن محسوب میشود، به کاربران فعال مجازی ایرانی هشدار داد از ورود به این شبکه‏ها خودداری کنند.

"علی فلاح"، مدیر نت ایران هم از آشنا نبودن کاربران با امکانات نرم افزاری شبکه های اجتماعی انتقاد کردند و آن را تهدیدی بجای فرصت دانست.

وی افزود: آشنایی کامل با ساختار این شبکه‏ها و امکانات آن میتواند فرصتی باشد تا در زمین خود دشمن او را محجور کنیم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zaeim ، semnani ، خیبر110 ، janali
۲۰:۰۰, ۳۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
من میگویم فعالیت در سایت فی*ل*تر شده غیر قانونیست،پس اگر در آن فعالیت کنید قانون را نقض کرده اید،این مطلب اشتباه است؟
[/quote]

من هم میگم گاهی باید تو زمین دشمن جنگید و بهشون ضربه زد با امکانات خودشون تا طعم تلخ این ضربه از یادشون نره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: semnani ، shafagh_mah ، janali ، فاطمه خانم ، navid-313
۲۲:۰۱, ۳۰/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۰ ۲۲:۰۳ توسط zaeim.)
شماره ارسال: #18
آواتار
گوگل پلاس برای جایگزینی فیس بوک طراحی شده است.

این روزها حوزه جنگ و دفاع از انقلاب اسلامی و کشور به عرصه های مجازی کشیده شده و از همین رو بارها مشاهده شده است که سردمداران دول استعمار خبر از وجود بسته یا چمدان های اینترنت در فضای سایبر برای مبارزه با جمهوری اسلامی ایران می دهند.

اگر شما یکی از کاربران پای کار اینترنت باشید شاهد آن هستید که گوگل سرویس جدیدی را به عنوان گوگل پلاس وارد شبکه مجازی کرده است، با این بهانه مصاحبه کوتاهی را با روح اله مومن نسب، مدیر واحد اینترنت مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ترتیب داده ایم تا بیشتر از تحولات اخیر در فضای مجازی خصوصا با حضور گوگل پلاس در این عرصه مطلع شویم.

سخن یک کارشناس:

گوگل پلاس با چه هدفی پا به عرصه اینترنت گذاشته است؟

به نظر می رسد آمریکا و انگلیس یا به عبارتی گرگ و روباه پیر در میان خود به جمع بندی رسیده اند که آمریکا با ابزار نرم (مثل اینترنت) و انگلیس با روشهای دیپلماتیک و ابزارهایی چون تارنمای سفارتخانه خود تهاجمی نرم را علیه جمهوری اسلامی ایران شکل داده اند.

گوگل پلاس در واقع سرویسی است که آمریکا برای جبران افت شدید بازدید کاربران فیس بوک تهیه و تدارک دیده و جایگزین پروژه شکست خورده بیدرنگ (Real Time) در گوگل شده است.

همانگونه که خاطرتان هست گوگل سرویس ریل تایم خود را بصورت شتابزده در 25 بهمن سال گذشته با هدف برهم زدن امنیت اجتماعی ایران راه اندازی کرد که با هوشمندی قابل تقدیر مسئولین امر سریعا خنثی و از دسترس خارج شد.

سیاستگذاران گوگل با مشاهده شکست های پی در پی و سنگین پروژه های خود نهایتا گوگل‌پلاس را که تلفیقی است از تمام سرویس‌های شِیرینگ (sharing) اینترنتی و هدف اصلی آن پر کردن خلأ به‌وجود آمده ناشی از کاهش مراجعه کاربران به فیسبوک و توئیتر و جذب ریزش‌های آنها و دیگر سایت های ارائه دهنده خدمات شبکه‌های اجتماعی است به اینترنت معرفی کرد.

آیا این سامانه به نوعی مرکز جاسوسی نیست و افراد مورد نظر در این فضا شناسایی نمی شوند؟

در واقع همانگونه که با اعلام رسمی اریک اشمیت، مدیرعامل سابق و رئیس هیئت مدیره فعلی گوگل، پروژه جمع آوری اطلاعات کاربران (که بزرگترین منبع درآمد گوگل محسوب می شود) وارد فاز گسترده تری شد و این مساله از مدتی پیش در تغییرات بخش پروفایل گوگل بیشتر از سرویس های دیگر این تارنما قابل مشاهده است.

در ادامه همین پروژه، سازمان جاسوسی ایالات متحده آمریکا (سیا) در صدد تشکیل پرونده هویتی با محوریت جذب اطلاعات فردی و اجتماعی و استفاده از اعضای بدنه اجتماعی هر جامعه برای «جاسوسی باز» برآمد و در حقیقت ضمن جمع‌آوری اطلاعات شخصی افراد به صورت فرد به فرد از آنها به عنوان یک جاسوس استفاده کرده و با کمک اطلاعات فردی در مواقع خاص اقدام به ایجاد جو اجتماعی مورد نظر خود به قصد تحقق اهداف شیطانی از پیش تعیین شده کرد.

این شبکه نمونه ای بزرگ از نقض حقوق اجتماعی و فردی افراد است که با سیستم پیشرفته بکار رفته در آن، سرقت تصاویر و اطلاعات فردی اعضای شبکه از رایانه شخصی و تلفن همراه آنان صورت می گیرد که متاسفانه این پدیده در شبکه‌های اجتماعی آمریکایی به امری طبیعی تبدیل شده است.

یک نمونه از خطرات عضویت در شبکه اجتماعی گوگل پلاس بگویید؟

یکی دیگر از مهمترین کارکردهای این سیستم برای شیطان بزرگ، بسط وگسترش تهاجم فرهنگی و از میان بردن مرزهای حریم خصوصی و حیا در جامعه است که از سالها پیش با ایجاد شبه شبکه های اجتماعی و تشویق افراد به شکستن حریم ها پیگیری می شد ولی در این سرویس با قدرت بیشتری دنبال می شود.

در مقابله با این تهاجم، به کاربران ایرانی اینترنت توصیه می‌شود تا ضمن استفاده از رسانه‌های کاربرمحور داخلی که در صفحه رسانه‌های کاربرمحور «پیوندها» معرفی شده‌اند، خطرات اینگونه اقدامات دشمن را به دوستان و همکاران خود در قالب امر به معروف و نهی از منکر گوشزد کنند تا در آینده شاهد افشای ناگهانی و تخریب وسیع هویت فردی و حریم شخصی افراد جامعه به بهانه هک از سوی رژیم دروغگویی چون آمریکا نباشیم.

به نظر شما مسوولان و کاربران ایرانی در مقابل وجود چنین شبکه هایی باید چه راهکاری را ارائه دهند؟

فعالیت مجرمانه در تارنماهای فی*ل*تر شده از نظر قانون و عقل منع شده است و ایرانیان نیک می‌دانند که نظام و مسئولان دلسوز کشورشان با دیدگان باز مراقب و حافظ حریم شخصی آنها بوده و به‌ هیچ عنوان اجازه نخواهد داد دزدان اینترنتی با لباس دوست و ظاهری بزک کرده به اطلاعات شخصی آنها دستبرد بزنند.

از طرفی به جاست ایرانیان نیز به عنوان بزرگترین پشتیبان کشورشان در صورت مشاهده هرگونه اقدام مشکوک، آن را به مسوولان امر گزارش دهند و از طرفی برای حفظ حریم شخصی خود به توصیه ها نیز توجه داشته باشند و افرادی که توانایی اقدام متقابل را دارند با طرح ها و ایده های نو و بدیع خود به یاری خادمانشان در مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بشتابند.

منبع: ندای انقلاب

جاسوسی اسرائیل در گوگل پلاس و فيس‌بوک

طراحي يك برنامه كاربردي كه به كاربران مرورگرهاي فايرفاكس و كروم اجازه مي دهد اطلاعات حساب كاربري خود در فيس‌بوك را در زمان استفاده از گوگل پلاس مشاهده كنند، باعث نگراني هاي امنيتي گسترده شده است.

اين برنامه كوچك به گونه اي كد نويسي شده كه به روزرساني حساب هر كاربر در فيس بوك را هم از طريق پلاتفورم گوگل پلاس ممكن مي كند.

كارشناسان امنيتي هشدار داده اند كه در صورت استفاده از اين برنامه نقض حريم شخصي كاربران به راحتي ممكن خواهد بود و اطلاعات محرمانه آنها در معرض ديد قرار مي گيرد.

آنچه كه گمانه زني ها در مورد مشكلات امنيتي اين برنامه را بيشتر كرده طراحي آن از سوی يك موسسه صهونيستي به نام Crossrider است كه در فلسطين اشغالي واقع است. اسرائيل سابقه طولاني در زمينه جاسوسي از فيس بوك و تلاش براي يافتن اطلاعات از مخالفان و نيروهاي حامي انتفاضه دارد و بيم آن مي رود كه اين برنامه هم به همين منظور طراحي شده باشد.

متخصصان امنيتي با بررسي كدنويسي اين برنامه تصريح كرده اند كه اين برنامه كامل نيست و حفره هاي امنيتي و آسيب پذيري هاي متعددي دارد. "كوبي مناخيم"، رئيس اين شركت هم اذعان كرده كه اين برنامه در عرض يك روز طراحي شده و بنابراين مي توان حدس زد چنين برنامه اي تا چه حد داراي اشكالات عمدي و غيرعمدي است.

يك كارشناس امنيتي كه نامش فاش نشده هم اظهار داشت كه اين برنامه مانند يك بدافزار عمل مي كند تا يك برنامه معمولي. اين برنامه بعد از بارگذاري براي هر بار اجرا يك فايل خارجي JavaScript را هم راه اندازي مي كند و همين مسئله ترديد در مورد علت اصلي طراحي آن را بيشتر كرده است.

منبع: آي‌دي‌جي
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، semnani ، محب الزهرا
۰:۰۹, ۳۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
نقل قول:من هم میگم گاهی باید تو زمین دشمن جنگید و بهشون ضربه زد با امکانات خودشون تا طعم تلخ این ضربه از یادشون نره

پس قانون پنبه است دیگر؟!!!
۱۴:۵۰, ۳۱/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۰ ۱۴:۵۴ توسط semnani.)
شماره ارسال: #20
آواتار
سلام بر دوستان عزیز
ببخشید که وسط حرف های شما می پرم اما به ضم خودم گمان کردم دخول در بحث کنم خالی از لطف نیست!!!!!!!!!!!!!!

(۳۰/مرداد/۹۰ ۱:۰۷)7parsa4 نوشته است:  دوستان فکر نمیکنم زیاد درست باشه که در زمین دشمن بازی کنیم
اتفاقا بازی در زمین دشمن بهتر از استراتژی دفاع در خانه هست .
تازه نوع دفاع کردن ما باز دارنده نیست ، شما فکر کنید با اون حجم حملات به ما ما بجای اینکه عکس العمل مناسبی نشان دهیم بی برو برگرد می گیریم اون رو به بدترین نوع ممکن دفع می کنیم
به نظر شما فلترینگ کار لغوی نیست وقتی که اگر کسی بخواهد اونو پشت سر بگذارد به راحتی آب خوردن اونو رد می کنه .
حال دو مرتبه می پرسم آیا جنگ در زمین دشمن بهتره نیست جنگی که از ما تلفات نمی گیرد!!!!!!!!!!

(۳۰/مرداد/۹۰ ۸:۴۶)7parsa4 نوشته است:  دوما خداییش شما که میری فیس بوک چند درصد وقتت رو میذاری برا تبلیغ دین؟
چند درصدش میره پی عکس ها و آواتار ها و .... بقیه ؟
سوما جناب شما داری اینترنت و سایت یوتیوب رو با فیس بوک مقایسه میکنی؟
برادر من مگه هر کسی تو فیس بوک دنبال این جور مزخرفاته که شما اون رو چماقش کردید میکوبید تو سر بقیه ؛ درسته شاید هراز چند گاهی یه خبطی بشه اما هدف هدفه .
تو فیس بوک اوتارای بنده تصویر مقام معظم رهبری بود و اتفاقا نیز بسیار عکس خوش سیمای افتاده بودن(البته منظور بنده اینکه یکی از بهترین عکسای رهبریه نه اینکه باقی عکس ها ......نعوذبالله) ؛ داشتم تو صفحات صهیونیست ها خراب کاری می کردم که یکی از نیجریه (مرد بود خیالات بد برتون نداره) باهام شروع به چت کردن کرد ... متاسفانه طرف خیلی سعی کرد باهام ارتباط برقرار کنه اما من با انگلیسی دستو پا شکسته ی که یادم مونده بود باهاش چت کرد بنده خدا بد جوری شیفته ی عکس شده بود .
اگه زبانم خوب بود...........آه......
در اینکه اینترنت بکل ما ایناست حرفی نیست اما باید استراتژی مونو عوض کنیم و با امکانات خودشون زمین گیرشون کنیم .

(۳۰/مرداد/۹۰ ۱۰:۰۳)Mosi34 نوشته است:  با توجه به تحقیقاتی که گروه ما روی بحث مهدویت انجام دادیم به این نتیجه رسیدیم که امام زمان با آخرین تکنولوژی روز با افرادش ارتباط برقرار میکنن و در برخی مثال ها جنگ رو با صلاح های پیشرفه انجام میدن نه با شمشیر و اسبو ...

بزودی (بعد از تکمیل تحقیقات) مقالشو واستون میذارم
ببخشید برادر(پیشاپیش از شما بابت شوخی هام معذرت می خواهم)
شما تو کدوم انسیتو به این تحقیقات بسیار مهم دست یافتید ؟ ماساچست یا آکسورد؟!!!!!!!
اینکه می خواهید چنین اطلاعاتی رو در اینترنت (سلاح اساسی دشمن) قرار بدهید هراسان نیستید ؟ بالاخره اینترنت وسیله ی جاسوسی دشمنه و.......
یا خودتو ترور می کنند یا .....
دو مرتبه از مزاحی که کردم عذر می خواهم.
مجدانه منتظر مقالتون هستم و خوشحالم که امام زمان رو دارید درست معرفی (درشت نه) می کنید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOH3N-P ، janali
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا