| نظرسنجی: ایا با فعالیت در شبکه های اجتماعی موافقید ؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| بله | ![]() ![]() |
10 | 83.33% |
| خیر | ![]() ![]() |
2 | 16.67% |
| تمام | 12 رأی | 100% | |
|
پیوستن اعضای گروه به googleplus
|
|
۳:۵۴, ۲۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۰ ۰:۲۵ توسط dafer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نظرم الان که google plus راه اندازی شده و فی*ل*تر نیس بهتره همه اونجا هم فعالیت بکنیم من عضو شدم فوق العادس فیسبوکو می خوره
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۷:۴۳, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
با عرض ارادت نسبت به تمام بیداردلان،به نظر اینجانب در این دوره لازمه حتی به طوره محدود هم که شده بعضی اوقات به این محیط ها هم پاتکی بزنیم.
|
|||
|
۷:۱۴, ۲۰/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۰ ۷:۱۷ توسط MOH3N-P.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز سایت بیداری اندیشه جای خیلی خوبی برای رشد فکری و بالا بردن اطلاعاته. حالا وقتی شما اطلاعاتی رو به دست میارید وقتشه که اون رو با دوستانی که توی اون سایت نیستند و عموما توی شبکه های اجتماعی هستند به اشتراک بگذارید. گوگل پلاس مزیتی که به فیس بوک داره، اینه که فی*ل*تر نیست و استفاده ازش برای همه ممکنه.من صفحه ای در گوگل پلاس به نام بیداری اندیشه درست کردم. از همه دوستاتون برای پیوستن به این صفحه و انجام فعالیت های تبلیغاتی دعوت کنید. یا علی |
|||
|
|
۱۱:۴۲, ۲۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
گوگل پلاس ، تقریبا همون فیس بوکه ، ولی از نظر امکانات برای ایرانی ها ، خیلی کم داره.
گوگل پلاس هم فق خاصی با فیس بوک نداره. اینم باز اطلاعاتت رو save میکنه. فیس بوک هم دقیقا همینطوریه و در اخر همشون به سروریس اصلی اینترنت جهان که توی امریکا وصل میشه ، وصل هستن. اگه بخوان ازمون اطلاعات داشته باشن ، همه جوره میشه ، باید ادم طوری باشه که اطلاعاتش رو الکی در اختیار کسی نذاره. من خودم توی فیس بوک هستم. فقط واسه تفریح ، حالا اگه 4 تا جک بدرد جاسوسی میخوره ، بذار جاسوسی کنن ![]()
|
|||
|
|
۲۰:۰۱, ۲۰/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۰ ۲۰:۰۲ توسط zaeim.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سلام
اگر از دوستان کسی هست که در گوگل پلاس فعالیت میکنه در پیغامی خصوصی اطلاع بده تا به حلقه اضافه کنم. هر حرفی که نمیشه هرجایی زد توی گوگل پلاس میشه زد! البته تا چی باشه چون خود گوگل لطف میکنه و میزنه پروفایل شما رو پرپر میکنه!به این میگن دموکراسی آمریکایی |
|||
|
۲۰:۰۸, ۲۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
پیشنهاد می کنم حتما" این تاپیک را به طور کامل مطالعه بفرمائید:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-8997.html |
|||
|
|
۲۳:۵۸, ۲۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز من در همین تاپیک جواب این صحبت شما رو داده بودم.
ولی بازم تکرار میکنم. ![]() این واضحه که فیس بوک و گوگل کلا جاسوس هستند. ولی ما قرار نیست در گوگل پلاس یا فیس بوک نقشه ها یا استراتژی های نظام رو که باید مخفی بمونه لو بدیم. ![]() تنها کاری که ما قرار انجام بدیم اینه که مباحثی که توی تالار مطرح میشه و بررسی میشه رو به اطلاع عموم(اکثر افراد از شبکه های اجتماعی استفاده میکنند و از بیداری اندیشه هیچ خبری ندارند) برسونیم. و هر شبه ای که مطرح میشه(که ماشاء الله هر روز هزارتا شبه مطرح میشه) به درستی جواب داده بشه تا تبلیغات پوچ دشمن کارساز نشه.(که تا حالا زیادی کارساز شده و در این مورد ما مقصریم) در واقع میشه اینطوری بگیم که تالار حکم اتاق فکر رو داره و شبکه های اجتماعی حکم اجتماع رو داره(البته در دنیای مجازی). اگر این اطلاعاتی که ما اینجا بدست میاریم به جامعه منتقل نکنیم خیلی کم کاری کردیم و در واقع نصف بیشتر کار رو انجام ندادیم. اگر قانع کننده نبود بگید تا بازم بحث کنیم. واقعا فضای شبکه های اجتماعی ناراحت کنندست، چون شبهات خیلی ساده ای مطرح میشه که همه ما میتونیم به سادگی بشون جواب بدیم ولی متاسفانه دست روی دست گذاشتیم. |
|||
|
|
۷:۳۶, ۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
استفاده از گوگل پلاس مزايايي داره ولي نمي شه همه فعاليتها رو با اتكا به اون جلو برد
چون هيچ حسابي روش نيست هم از اين بابت كه تو ايران ممكنه بههر علت معلو يا نامعلومي فی*ل*تر بشه (مثل اتفاقي كه براي ما درمورد يك گروه مهندسي صنايع در گوگل پلاس افتاده) و هم اينگه گردانندگان اصلي گوگل صهيونيستها هستند و اگه فعاليت از يه حدي بيشتر بشه و مخاطب تعدادش بالا بره براجتي مي تونن مديران گوگل حذف يا دخل و تصرف كنند درش. |
|||
|
۸:۰۶, ۱/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۰ ۶:۱۱ توسط bi neshani.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
سلام به دوستان عزیز
به نظر من اگه بخواهیم کاری از پیش ببریم در شبکه های اجتماعی باید یک فعالیت منسجم و گروهی داشته باشیم و از موازی کاری دست برداریم. باید توانایی هامون رو بریزیم وسط و هرکدوم یه گوشه کارو بگیریم و هر جا کسی کمی و کاستی داشت کس دیگری پوشش بده به طوری که کسی با نظر مخالف منطقی برای ارائه نداشته باشه. کسایی که موافق با نظر منه لطف کنه و ترجیحا میل بده چون پیام خصوصی زیاد جا نداره |
|||
|
۱۳:۳۷, ۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
گوگل پلاس من:
https://plus.google.com/u/0/stream?tab=G...6572/posts |
|||