|
تاپیک جامع مباحث سبک های راک و متال
|
|
۰:۰۸, ۲/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۰ ۱:۲۳ توسط anti.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
درود بر تمامی عزیزان...
این تاپیک ایجاد شد که درباره مباحث و موضوعاتی که در باب این سبکها میگنجد بحث شود... شبهات از شما،جواب از من... |
|||
|
|
۰:۵۹, ۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
نظر سنجی شما کاملا اشتباهه.راک و متال شیطان پرستی نیست.یعنی نبود.از وقتی سر و کله Death metal و Black metal پیدا شد گند زدن به متال.بند های این دو سبک 98% شون شیطان پرستن.ولی دیگر سبک های راک و متال به همون خدایی که انقدر دوستش دارم شیطان پرست نیستن
|
|||
|
|
۱:۲۰, ۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز نظر سنجیست دیگر،یعنی چه اشتباه است...
نقل قول: Death metal و Black metal پیدا شد گند زدن به متال Death Metal؟ از چه لحاظ میگویید که کل دث متال شیطان پرستیست؟گروه های شیطان پرست در این ژانر وجود دارند که فقط برای درآمد بیشتر اینگونه نمایش میدهند... |
|||
|
|
۱:۲۳, ۲/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۰ ۱:۲۶ توسط MiladYLH.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲/شهریور/۹۰ ۰:۰۸)anti نوشته است: درود بر تمامی عزیزان... خب انگار شما در این زمینه مرجع هستید می تونیم که از شما سوال بپرسیم: چرا موسیقی های راک (با این حال که بعضی از اشعار خوبی هم دارند) ولی هیچ گروهی نیست که اشعار نا امید کننده نداشته باشه!!!! به نظرم اصلی ترین فرق راک و موسیقی های دیگه همینه "اشعار نا امید کننده از زندگی" که به قول آقای حسن عباسی باعث فرار از زندگی می شه و خودش نوعی خودکشی به حساب می یاد. سوال دوم: چرا بیشتر اون هایی که شیطان پرست هستند موسیقی راک گوش می دهند! درسته همــــه ی اشعار راک جنبه ی شیــــــطانی نداره ولی خیلی از شیطان پرست ها رو دیدم نیروانا ، متالیکا گوش می دهند!
|
|||
|
|
۱:۵۵, ۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:به نظرم اصلی ترین فرق راک و موسیقی های دیگه همینه "اشعار نا امید کننده از زندگی" که به قول آقای حسن عباسی باعث فرار از زندگی می شه و خودش نوعی خودکشی به حساب می یاد. بنده البته در زمینه راک زیاد وارد نیستم،اما تا جایی که میدانم در راک اشعار عاشقانه و امید دهنده به زندگی هم هستند،اینگونه نیست که همه اش نا امیدی باشد... نقل قول:چرا بیشتر اون هایی که شیطان پرست هستند موسیقی راک گوش می دهند این مانند این است که بگوییم چرا طالبان با خواندن قرآن سر می برند(مثال بود ها البته) |
|||
|
۴:۳۶, ۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:بنده البته در زمینه راک زیاد وارد نیستم،اما تا جایی که میدانم در راک اشعار عاشقانه و امید دهنده به زندگی هم هستند،اینگونه نیست که همه اش نا امیدی باشد... بله حتی در شیطان پرست ها هم اینطور هست ولی تقریبا 80 درصد موسیقی راک از پاپ راک تا بلک متال اشعار نا امید کننده داره... هر کدوم را خواستید بگید بزارم ...مثل متالیکا! |
|||
|
۱۰:۲۰, ۲/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۰ ۱۰:۲۴ توسط S.P.H.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲/شهریور/۹۰ ۱:۲۳)GrievingAngel نوشته است:این شعر متعلق به یه گروه متال به اسم Anathema هست:(۲/شهریور/۹۰ ۰:۰۸)anti نوشته است: درود بر تمامی عزیزان... It's killing you, you're killing me, I'm clinging on to my sanity, All I need is a short term remedy, Come and hide me from this terrible reality... Dreaded memories flood back to me, But there's still a wilful mind behind these cold, psychotic eyes, Now I tread this path so differently, I've opened my mind and darkened my entire life. I'll dance with the angels to celebrate the holocaust, And far beyond my far gone pride, Is knowing that we'll soon be gone, Knowing that I'll soon be gone... نمیدونم تا چه حد زبان انگلیسی شما قویه.اگه کمکی در مورد ترجمه و تفسیر خواستید در خدمتم. فقط در مورد اون قسمت holocaust بعد از این که شما و دوستان شعر رو خوندید و تفسیر خودتون رو برای من گفتید براتون توضیح میدم. (۲/شهریور/۹۰ ۰:۵۹)slipknot نوشته است: نظر سنجی شما کاملا اشتباهه.راک و متال شیطان پرستی نیست.یعنی نبود.از وقتی سر و کله Death metal و Black metal پیدا شد گند زدن به متال.بند های این دو سبک 98% شون شیطان پرستن.ولی دیگر سبک های راک و متال به همون خدایی که انقدر دوستش دارم شیطان پرست نیستنعزیزم مشخصه که اطلاعات دقیقی در مورد متال نداری. گرایشات شیطانی در همه سبک های متال یافت میشه و مختص زیرشاخه خاصی نیست اما این دلیل نمیشه که چون اعضای فلان گروه شیطان پرست هستن،پس یعنی کل متال موسیقی شیطان پرستانه ست.(در جمله آخر خطابم به شما نبود به بقیه دوستان که متال را موسیقی شیطان می پندارند عرض کردم) |
|||
|
|
۱۴:۱۲, ۲/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۰ ۱۵:۰۹ توسط anti.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول:بله حتی در شیطان پرست ها هم اینطور هست در شیطان پرستها چطور است؟؟؟؟؟ نقل قول:ولی تقریبا 80 درصد موسیقی راک از پاپ راک تا بلک متال اشعار نا امید کننده داره... بلک متال چه ربطی به راک دارد؟چرا این 2 را با هم برابر میدانید؟ نقل قول:هر کدوم را خواستید بگید بزارم ...مثل متالیکا! دوست عزیز همچین میگویید متالیکا،انگاری با یک گروه DSBM طرف هستیم... همه اینها بستگی به این دارد که افراد مختلف چه برداشتی از اشعار دارند،اینگونه میشود که یکی بر فرض با آهنگهای متالیکا خودکشی میکند!و یکی هم سنگین ترین کارهای بلک متال را گوش میکند و از آنها لذت میبرد... |
|||
|
۱۴:۳۸, ۲/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۰ ۱۴:۴۶ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
با سلام و درود!
ببینید دوستان . . . من به شخصه با یک جریان و سبک موسیقی مخالف نیستم. توی هر سبکی میشه چندین گروه شیطان پرستی پیدا کرد. میشه اشعار ناامید کننده پیدا کرد. میشه گرایشات سیاسی خاص پیدا کرد. میشه ایدئولوژی های خطرناک پیدا کرد. میشه هم جنس باز پیدا کرد. و میشه خیلی چیزهای دیگه هم پیدا کرد. که این دلیل نمیشه از یک جزء به کل رسید و نتیجه گرفت که یه سبک خاص اصلا نباید وجود داشته باشه و روش خط کشید. تنها چیزی که توی یه سبک خاص میشه پیدا کرد استفاده از یه ساز خاص و یا یه سبک ترانه خونی خاص هست و به نظرم از این جهت باید مورد بررسی قرار بگیرن. و الا باید دنبال مصداق پیدا کردن باشیم و وقت خودمون رو تلف کنیم. این از این! در رابطه با خودم شاید به اندازه ی شما متال باز نباشم ولی یه مدتی شدیدا به متال علاقه مند بودم شاید حدود یک سال و نیم! توی این مدت هم Evanescence و Linkin Park رو بیشتر بهشون علاقه مند شدم و کاراشون رو گوش میدادم. الان هم کم و بیش بعضی از آهنگاشون رو گوش میدم. در رابطه با اشعار هم باید بگم حداقل من یکی که اشعار با مفهوم خیلی بیشتری توی این سبک دیدم که دغدغه های عمیق تری داشتن! حداقل نسبت به پاپ و رپ که اونا رو هم کم و بیش یه مدتی گوش می دادم مفاهیم مهم تری توی این سبک پیدا کردم! اما نکته ی مهمی که می خواستم بگم این بود : هیچ وقت نتونستم قانع بشم که تو مایه های trash metal و heavy metal آهنگ گوش بدم و هیچ وقت هم فلسفه ی گوش کردن بعضی افراد به این موسیقی رو نفهمیدم. چون خیلی از دوستام علاقه ی شدیدی به این دو سبک داشتن. از شما که متال باز هستید این سوال رو دارم : واقعا چطور این آهنگ های سنگین رو گوش میدید؟ با چه هدف و چه فلسفه ای؟ با تشکر |
|||
|
|
۱۵:۰۴, ۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
نقل قول:متال باز دوست عزیز به جای این واژه،از MetalHead یا Metaller استفاده کنید،متال که بازی نیست... نقل قول:هیچ وقت نتونستم قانع بشم که تو مایه های خب آن دیگر بستگی به سلیقه افراد دارد،بستگی دارد به دید شما نسبت به این موسیقی،اینکه آن را فقط برای هدبنگ زدن انتخاب کرده اید،یا به نکات هنری آن توجه میکنید و همچنین نکات خوب را از اشعار بیرون میکشید... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تاپیک جامع دانلود مداحی سنتی و روضه | only_y2d | 50 | 28,676 |
۲۷/آبان/۹۶ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: as2017 |
|
| تاپیک جامع دانلود موسیقی | Amir | 70 | 24,619 |
۷/تیر/۹۶ ۱۸:۲۱ آخرین ارسال: 313s.w.o |
|
| متال و ضد فراماسونری و ایلومیناتی؟! | Lord_Contemno | 6 | 7,877 |
۱/تیر/۹۵ ۱۹:۱۹ آخرین ارسال: عدالت |
|
| نظرتون درباره آپوکالیپتیکا چیه-متال | aliokhravi | 1 | 1,639 |
۲۳/شهریور/۹۳ ۱۶:۳۴ آخرین ارسال: pelaq |
|
| آشنایی با بلک متال Black Metal | عطر نرگس | 30 | 27,515 |
۲۳/خرداد/۹۲ ۲۱:۵۰ آخرین ارسال: neeazir |
|
| تواشی یا متال؟ | dilutor | 27 | 18,638 |
۲۵/بهمن/۹۰ ۲:۱۳ آخرین ارسال: Amir |
|
| بررسی گروه متالیکا و موسیقی متال | ho3in mk | 57 | 45,764 |
۸/دی/۹۰ ۱۴:۳۷ آخرین ارسال: anti |
|

درسته همــــه ی اشعار راک جنبه ی شیــــــطانی نداره ولی خیلی از شیطان پرست ها رو دیدم نیروانا ، متالیکا گوش می دهند!