|
ارباب حلقه ها فیلم ماسونی است یا ضد ماسونی؟
|
|
۱۲:۵۹, ۹/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۰ ۱۸:۲۱ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
یکی تکلیف ما رو روشن کنه ارباب حلقه ها فیلم ماسونی است یا زد ماسونی ؟ اگر ماسونی است چرا دشمن چشم بزرگ جهان بین است؟ اگر زد ماسون ها و نظم نوین دنیوی است پس چطوری این همه پول برای ساختنش در هالیوود صرف شده؟ ![]() این فیلم بزرگ دستور العمل حرکت دوم و سوم به سوی مبارزه با اسلام است(حرکت اول یاران حلقه -پیمان ناتو - انجمن فراماسونری و...) ![]() حلقه ی قدرت اسلام است که نه با تبر نه با هیچ سلاحی نابود نمی شود این حلقه آدم را مجذوب خود می کند نباید دل به آن سپرد و آن را در انگشت کرد آن را باید به مشرق (موردور)برد و در منبع و محل ساخته شدنش ذوب و نابود کرد بدون آن سایرون نمی تواند ظهور کند و نابود می شود باید سر مردمان موردر را با اختلافات نژادی و مذهبی و..... گرم کرد و بعد از عبور از شهر آرام آرام ایمان و اسلام را ... اگر این حلقه نابود شود مسلمانان دیگر قدرتی برای مقابله با نظم نوین دنیوی و پادشاهی دجال نخواهند داشت حرکت دوم : سالومان در این فیلم نماد یک فرد زاهد و سپید است که عده ی زیادی از مردم را برای تشکیل یک حکومت و قدرت برای زمینه سازی برای ظهور سایرون که در موردور یا مکه است گرد هم می آورد و از آنها می خواهد که با سایرون پیمان ببندند باید ابتدا او را در بند کشید و سرزمین اسب افسانه ای را از شر او و سربازانش نجات داد برای در بند کشیدن سالامون باید از یک زاهد نمایی خاکستری که رخت سفید برتن کرده و ارتقای قدرت یافته استفاده کرد حرکت سوم: با نجات یافتن سرزمین اسب سفید لشکری برای حراست از شهر مقدس میناستریس خواهند آمد پادشاه واقعی آنها نیز همراهشان خواهد بود... وقتی حلقه به کلی نابود شد او می تواند تاج شاهی بر سر بگذارد....در تاجش چه می بینید؟!!! با دقت نگاه کنید یک نکته کوچک جاماند و آن اینکه چرا برج ساعتی که ماسون ها در کنار کعبه ساخته اند شبیه برج موردور است ؟ به حلال بالای آن دقت کنید به این نقاشی دقت کنید به سه ستون معبد و به حروف جغرافیایی به علامات جغرافیای(W-E-N-S ) که در کنار کادر نوشته اند دقت کنید چرا به جای شمال دز بالا شرق را نوشتند چرا اینگونه ؟!!! از این تصویر من این را فهمیدم که ستون سومی باید در مشرق باشد همانگونه که دو ستون اولی (برج های دو قلو ی تجارت جهانی )در مغرب بود. بالای ستون سومی که در نقاشی است چه می بینید ؟ بله چشم درخشان جهان بین خوب در بالای برج موردور چه می بینید ؟ چشم جهان ببین خوب چرا شکل برج ساعت یا هتل رویال مکه اینگونه است به حلالش دقت کنید این برج ساعت مکه هم شبیه ابلیسک است و هم شبیه برج موردور در فیلم ارباب حلقه ها که خراب شد!!!! اینها همه برداشت شخصی من است ..... اگر خدا بخواهد ادامه دارد.... اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
| آغاز صفحه 25 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۴۷, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۴۹ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #241
|
|||
|
|||
|
نه نگفت شیطانم ، همون طور که گندالف هم نمی گه شیطانم ، اما اون فرد زیرک بود فهمید خدا مجسم نمیشه، پساون شخص شیطانه
اما لوسیفریست ها این طور نیستند ، اون ها می دونند شیطان هست اون شخص ، اما خرند ، طبعیتش می کنند ،چرا؟ چون شیطان بهشون گفته که من شما رو از دست خدا نجات دادم ، و به شما آموختم از درخت ممنوعه میوه دانش بخورید و شما رو به این دنیا اوردم تا از زندان الهی نجات پیدا کنید. لذا دو نوع شیطان پرست دارم شیطان پرست مستقیم که می دونه معبودش شیطان شیطان پرست غیر مستقیم که نمی دونه معبودش شیطانه ، اما در اصل شیطان رو تبعیت می کنه ، که گروه دوم هم رفته رفته در درجات بالا به گروه اول می پیوندند ، همون طور که بزرگان ادیان انجرافی به سمت فراماسونری می رند. |
|||
|
|
۲۱:۲۵, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۲۸ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #242
|
|||
|
|||
|
خوب حالا رسیدید به حرف من ...
من چی گفتم ؟؟؟ گفتم باید یک به یک هر مکتب رو بررسی کنیم .. شما قبل تر گفته بودید نقل قول:اما انتقاد شما به نور بودن شیطان ، گفتم ، باز هم می گم ، شیطان پرست ها که شامل صهیونیست ها ، وهابی ها ، فراماسون ها ، بهایی ها ، مسیحی های مسخ شده و ...میشند ، شیطان رو که بد نمی دونند ، دیوانه که نیستند پیرو بدی باشند از بین برند ، lucfier رو نور می دونند حالا دارید خودتون می گویید همشون این طور نیستند نقل قول:ساون شخص شیطانهحالا دارید می گویید لوسیفریست ها یک جورند و بقیه یک جور ... ولی قبلش گفتید همشون یکی هستند ![]() ![]() ![]() همه مکتب ها رو باید یک به یک بررسی کنیم ... نه که همشون رو یکی کنیم همان طور که شما کردید دوست من ================= ببینید اگر بگوییم نور نماد شیطان است خیلی خیلی بدتر از آن است که بگوییم لباس روحانیت لباس دزد هاست ... بحث سر این است ... شما اول دزد رو بگیرد ... با عمل دزدی ... بد بگو این لباس روحانیت برای فریب است ... درست است بگوییم لباس روحانیت لباس دزد هاست؟؟؟؟ شیطان رو بگیر با عمل شیطانی ...بد بگو دارد فریب می دهد .. از اول قابل قبول نیست که می گویید نور نماد شیطان است |
|||
|
|
۰:۱۰, ۲۳/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۰:۱۲ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #243
|
|||
|
|||
|
سلام
ببینید من حرف اخرم با حرف اولم یکی شد گفتم کسانی که در کل مکاتب انحرافی پیش می رند ، آخر کار به این می رسند که شیطان خدای اون هاست ، مسیر متفاوته ، یکی از اول می پذیره ، یکی از آخر. (مثال :پاپ رهبر مسیحیت که فراماسونره ، مثال :رهبران یهود که فراماسونر اند ، مثال رهبران بهائیت که فراماسونر اند)در نتیجه انتهای مسیر یکی هست ، پیروی از خدایی به نام شیطان. اما در مورد دزد و لباس روحانیت ، مثالی می زنم ، بعد از واقعه کربلا ، اهل بیت پیامبر صلی الله علیه و آله لباس سیاه می پوشیدند ، برای این که غمشون رو از حادثه کربلا نشون بدند ، اما زمان شکل گیری حکومت عباسی ، عباسی ها برای سوء استفاده از این پیام ، اومدند و گفتند ما عزاداریم و لباس میشکی بر تن کردند و پرچم مشکی رو به عنوان نماد انتخاب کردند ، بعد از اون مشکی شد نماد عباسی ها مشابه این واقعه رو هم در فتنه 88 داشتیم ببینید نور ذاتا یک عنصر مثبت هست ، و همه انسان ها دوستش دارند ، حتی خیلی از انسان های بد به فطره دوستش دارند ،حالا شیطان هم از این نمادسوء استفاده کرده و نور رو کرده نماد شیطان پرستی. حالا هالیوود فیلم ساخته ،هالیوود چیه؟ بنگاه فیلم سازی صهیونیسم،فراماسونری،شیطان پرستی و ... ، نور نماد چیه در این فرقه های انحرافی؟ نماد شیطان مثلا من اگر سال 88 به دستم روبان سبز می بستم ، شک نمی کردید که من طرفدار موسوی هستم ،چون شرایط شرایط متناسب بود لذا در فیلم های هالیوودی ،خصوصا فیلم های نمادگرا ، خصوصا همچین فیلم پر هزینه با جوایز فراوان اسکار و .... ، نباید این نماد ها رو نادیده بگیرید. |
|||
|
۱۰:۳۷, ۲۳/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۱۰ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #244
|
|||
|
|||
نقل قول:ببینید من حرف اخرم با حرف اولم یکی شداین که در آخر به چی می رسند یک بحثیه و این که دید کلیه مردم دنیا و پیروانشون نسبت به آن دین و مکتب چیست یک حرف دیگر ... هر کدوم هم سر جای خودشون است .... هر کدوم رو هم باید اثبات کنید در آخر شیطان خودش رو براشون نورانی نشان می دهد ... مثلا کریشنای هندو ها آبی است ... نورانی نیست ... با دو تا عکس و دو تا خاطره نسخه همه مکاتب رو که نمیشود پیچید نقل قول:فراماسونر اند)در نتیجه انتهای مسیر یکی هست ، پیروی از خدایی به نام شیطان.ببینید این ها فی نفسه خیر نیستند ...فی نقسه هم خوب نیستند .... خود ائمه هم گفتند که این ها صفت شر می شوند در زمانی ... مثلا همین رنگ سبز نقل قول: مثال من هم یک مثال خیلی خیلی پایین تر بود تا شما با ذهنتون کمی آشنا شود ... ولی شما یک جایی بیاورید که ائمه و حتی مراجع و بزرگان بیایند و بگویند یکی از صفات خدا نماد یک چیز بد است ... نماد شیطان است!!!!!!!!!! این حرف ها ....اینکه بگوییم نماد خوبی ... نماد شیطان است ..آرزوی خودشان است نقل قول: ببینید نور ذاتا یک عنصر مثبت هست ، و همه انسان ها دوستش دارند ، حتی خیلی از انسان های بد به فطره دوستش دارند ،حالا شیطان هم از این نمادسوء استفاده کرده و نور رو کرده نماد شیطان پرستی.تمام مثال هایی که شما زدید برای مرتبه های خیلی خیلی خیلی پایین تر بود و حتی لباس روحانیت هم همین طور ... نور از اسما خداست ... همین که بگوییم نماد شر است میدانید چقدر کمک کردیم به آن چبهه؟؟؟ حالا در هر موقعیتی که می خواهد باشد ... آنها می خواهند همین بشود ... شما هم مدام بیایید بگید نور نماد شیطان شده در هالییوود ... صفت فی ذات خوب هیچ وقت نماد شر نمی شود ... قبل تر گفتم ... در آن تاپیک دیگر هم گفتم .... شما دزد رو بگیر ....اجناس دزدی را بگیر....بعد تازه نمی شود بگویی لباس روحانیت لباس دزد هاست همین طور برای شیطان .... کارهای شیطانیش رو اثبات کن ...بعد بیا بگو دارد بدل می زند ... فریب میدهند ..... دارد از نور استفاده می کند ...تا نور رو بد نام کند .. نه اینکه برویم در میدان آنها توپ بزنیم و خودمون هم مدام تکرار کنیم نور نماد شیطان است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نقل قول:حالا هالیوود فیلم ساخته ،هالیوود چیه؟ بنگاه فیلم سازی صهیونیسم،فراماسونری،شیطان پرستی و ... ، نور نماد چیه در این فرقه های انحرافی؟ نماد شیطانخوب اگر این طوریه چرا انقدر به خودتون زحمت می دهید که تحلیل کنید ... بگید همه هالیوود بد است و ملت اصلا نگاه نکنید و همه بد ها خوبند و خوب ها بدند ... چه کاریه؟ انقدر به خودتون زحمت می دهید ... ببین برادر من و شما که این تحلیل ها رو می کنیم برای چی می کنیم؟؟؟ آقای رائفی پور و عباسی برای چه تحلیل می کنند؟؟؟ برای که می کنند؟؟؟ هدفشون چیه؟؟؟ این که آدم های که هالیوود را بد می دانند دوباره بدانند هالیوود بد است؟؟؟؟؟ رفتید همایش های آقای رائفی پور؟؟ تمام هنرشون این است که انسان هایی که اصلا اعتقادی به این ها را ندارند رو توجیح کنند ... منطقی دلیل بیاورند براشون ... نه که بدتر گیجشون کنید ... بیایید بگید نور که اسم خداست نماد شیطان است!!!!!!!!!!!!!!! مخاطب دیگر هر جا نور ببیند یاد حرف ها و نماد های شما می افتد ... نور بودن خدا و خوب بودنش یک اصل است ... مثل اصل ریاضی هندسی که دو خط موازی هیچ گاه به هم نمی رسند ... ولی اگر یک جادوگری آمد و شما رو جادو کرد و موجب انحراف چشم شما شد و شما فکر کردید دو خط موازی به هم می رسند اصل اثبات شده نقض شده؟؟؟ باید بگوییم از این به بعد خطوط موازی در دیار کفر و شیطان پرستان به هم میرسند و در دیار ما مسلمانان نه؟؟؟ [b] باید بگوییم در دیار شیطان پرستان خطوط موازی نماد خطوط متقاطع است؟؟؟؟ با این حرف ها شیطان را به خواستش نرسانده ایم؟؟؟ این هم دقیقا از نظر اصل بودن و یکتا بودن و غیر قابل نقض بودن شبیه همان است ...صفت نور و خرد همیشه نماد و اسم خداست ... هیچ وقت هم نماد شیطان نمی شود ... حالا شیطان بیایید با جادوی رسانه بخواهد این کار را بکند که غیر قابل قبول است ما هم بگوییم خوب در دیار کفر و هالیوود از این به بعد نور اسم و نماد شیطان است .... شما دزد را بگیر با عملش ...نه با لباس روحانیت شیطان را بگیر با عملش ... با اعمال شیطانی و بدش که فطرتا همیشه بد است
بعد خود مخاطب می فهمد که شیطان دروع گو است ... خود مخاطب می فهمد که فریب کار است .... چون فطرتا از بدی بدش می آید ... متوجه دروغ می شود ... |
|||
|
|
۲۱:۲۰, ۲۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #245
|
|||
|
|||
|
سلام
اول این که گفتید نور اسم خدا است براش حدیث دارید؟ دوم این که اسم خدا متوکل هم هست ، اما خلیفه عباسی هم متوکل هست رحمان هم اسم خدا است ، خیلی ها به اسم رحمت مردم رو سمت خودشون می کشند ، مثل بهائی ها شما نمی تونید بگید چون فلان چیز صفت یا اسم خدا است نمیشه ازش استفاده کرد. دو نوع نور هم داریم نور مادی ، نور معنوی نور معنوی یعنی هدایت گری و روشن گری نور مادی یعنی زیبایی روشنایی و ... که بعضی صفات نور معنوی رو در جنبه مادی داره من خودم نورپرداز هستم ![]() اما خوب نقطه تضاد بین من و شما که سعی دارم حلش کنم این هست که ، شیطان خودش رو به شکلی در می آره که مخاطبش می پسنده! یکجا برای یک هندو که به یک رنگ علاقه داره می شه اون رنگی ، یک جا برای عربی که به شیخیت اهمیت می ده میشه پیر با تجربه ، یک جا هم برای خیلی ها نورانی می کنه خودش رو هر نوری که نور خدا نیست سامری نمونه بارز بروز شیطان در صفت خدا است ، چطور شیطان در گوساله طلائی نفوذ کرد و مردم طلا دوست رو طلا پرست کرد؟ مردمی که اون همه معجزه دیده بودند هالیوود هم داره همین کار رو می کنه ، داره خدا های جعلی می سازه، با صفات جعلی اما در مورد تحلیل فیلم بر اساس صهیونیسم هالیوود ، بله برای خارجی ها این مثال رو نمی یارم من به راحتی ، اما برای شما و امثال شما و دوستانی که این جا هستم می آرم.چرا؟ چون حرفم رو به شما اثبات کنم در درجه اول ، بعد از شما کمک بگیرم در پیشبرد و بهبود نقدم. |
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۲۳/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۰۳ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #246
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام اخوی قرآن نخوندی؟؟؟؟ الله نور السماوات و الارض دعای جوشن کبیر نخوندی اصلا؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() يَا نُورَ النُّورِ يَا مُنَوِّرَ النُّورِ يَا خَالِقَ النُّورِ يَا مُدَبِّرَ النُّورِ يَا مُقَدِّرَ النُّورِ يَا نُورَ كُلِّ نُورٍ يَا نُورا قَبْلَ كُلِّ نُورٍ يَا نُورا بَعْدَ كُلِّ نُورٍ يَا نُورا فَوْقَ كُلِّ نُورٍ يَا نُورا لَيْسَ كَمِثْلِهِ نُورٌ نقل قول:دو نوع نور هم داریممتن دعای جوشن کبیر رو بخون برادر ... اى روشنى نور اين روشنى ده نور اى خالق نور و روشنى ...اى تدبير كننده نور اى اندازه گير نور اى روشنى هر نور اى روشنى پيش از هر نور و اى روشنى پس از هر نور اى روشنى بالاى هر نور اى نورى كه مانندش نورى نيست
.................... حدود نور و اسم خدا در ملاحظه می کنید؟؟؟!! نقل قول:دوم این که اسم خدا متوکل هم هست ، اما خلیفه عباسی هم متوکل هستبرادر گرامی اسم یک چیز است و نماد یک چیز است ... متوکل اسم خلیفه عباسی است و نه نمادش ... شما نمیگویید اسم شیطان میگویید نور نماد شیطان است میگویید شیطان را با نورانیت بشناسیم ... مثالتون اصلا ربطی ندارد به بحث ما ..... این اسم یک فرد است .... اسم ... تازه یک فرد ... شما دارید اسم خدا را می گویید می شود نماد شر ترین موجود عالم از ابتدای خلقت تا الان ..... نور اسم خداست .... صفت خداست ... هیچ وقت هم نماد شر نمی شود ... آن طور که شما می گویید نقل قول:یکجا برای یک هندو که به یک رنگ علاقه داره می شه اون رنگی ، یک جا برای عربی که به شیخیت اهمیت می ده میشه پیر با تجربه ، یک جا هم برای خیلی ها نورانی می کنه خودش رودوباره حرفتون عوض شد !!!!!!!!!!!! ![]() ![]() قبلتر یک چیز دیگری می گفتید![]() ![]() ........................ نقل قول:اما خوب نقطه تضاد بین من و شما که سعی دارم حلش کنم این هست که ، شیطان خودش رو به شکلی در می آره که مخاطبش می پسنده!نه من در این جا حرفی ندارم ... بعضی جا ها این کار را می کند .. ولی این باعث می شود بگوییم نور نماد شیطان شده؟؟؟ از این به بعد شیطان را با نور شناسایی کنیم؟؟؟ نه .. این طور نیست نقطه تضاد ما در این نقطه است
نقل قول:اما در مورد تحلیل فیلم بر اساس صهیونیسم هالیوود ، بله برای خارجی ها این مثال رو نمی یارم من به راحتی ، اما برای شما و امثال شما و دوستانی که این جا هستم می آرم.چرا؟ چون حرفم رو به شما اثبات کنم در درجه اول ، بعد از شما کمک بگیرم در پیشبرد و بهبود نقدم.چرا جای دور می رید برادر ...حالا کو تا هدایت خارجی ها .. شما همین نقد رو ببر تو جامعه خود ایران ببین چند نفر قبول می کنند ... چند نفر قبول می کنند هالیوود کلا زیر نظر شیطان است ... چند نفر قبول می کنند همه چیز هالیوود برنامه ریزی شده است؟؟؟ نقدتون جامع و کامل باشد همه جا قابلیت مطرح شدن خواهد داشت دوست من بعد ببینید چند نفر نقد های آقای رائفی پور رو قبول می کنند ... نقد آقای عباسی رو قبول می کنند ... همه قبول نمی کنند ولی باز بیشتر از نقد های آدم های دیگر پذیرش دارد ... چون جامعیت بیشتری دارد و منطقی است و ... نقد ارباب حلقه های آقای رائفی پور رو برید بخونید .. ببنید بحث نور را مطرح می کند؟؟ از شما و من کمتر در مورد لوسیفر می دانند؟؟؟ در آخر باز متن جوشن کبیر را می آورم ... تا ببینید حدود و تقدس اسم نور خداوند را ....
يَا نُورَ النُّورِ يَا مُنَوِّرَ النُّورِ يَا خَالِقَ النُّورِ يَا مُدَبِّرَ النُّورِ يَا مُقَدِّرَ النُّورِ يَا نُورَ كُلِّ نُورٍ يَا نُورا قَبْلَ كُلِّ نُورٍ يَا نُورا بَعْدَ كُلِّ نُورٍ يَا نُورا فَوْقَ كُلِّ نُورٍ يَا نُورا لَيْسَ كَمِثْلِهِ نُورٌ |
|||
|
|
۱۳:۱۶, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #247
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۱۰, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #248
|
|||
|
|||
(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۱۶)asier نوشته است: سلامانالیز فیلم ارباب حلقه ها و تفسیر و بررسی آن |
|||
|
|
۱۷:۱۴, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۲۴ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #249
|
|||
|
|||
|
سلاممن حرفم عوض نشد ، کامل شد ،شما تناقضی دیدی بگوخدا جنسش نور نیست ، خدا نور نیست ، خدا مثل نور روشن گر ، و الا خدا جنس نداره ، من اینا رو همه با یک استادی سر و کله زدم ، بهم اثبات کرد خدا نور نیست ، بلکه نور مخلوق خدا است! چطور می تونه خالق از حنس مخلوقش باشه؟نور فقط برای تقریب به ذهن ما اومده که متوجه بشیم خدا هم مثل نور روشنگره
(۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۵۹)ELENOR نوشته است:من این رو نگفتم!گفتم هالیوود داره سعی می کنه شیطان رو به صورت نور به ما بقبولونه ، چون نماد luciferist ها همینه نقل قول:لوسیفر(به انگلیسی: Lucifer) نام قبل از سقوط شیطانی است که بنابر متون ادیان ابراهیمی موجب سقوط آدم شد. ریشه نام لوسیفر از زبان لاتین به معنی آورنده نور است. به همین دلیل است زهره گاهی نیز لوسیفر خوانده میشود.http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%84%D9%8...9%81%D8%B1 انگلیسی شم می تونی ببینی. یک نکته ای هیچ وقت خودتون رو به یک تفکر و یک شخص محدود نکنید ، همیشه کسانی که سعی می کنند فراتر از دیگران فکر کنند و به فکر یک نفر بسنده نمی کنند می تونند بیشتر پیشرفت کنند. شاید آقای رائفی پور نقدشون خوب باشه ، اما نمیشه گفت بهترین هست ، نمیشه گفت همه زوایا رو دیدن ، همه چیز را همه کس دانند. |
|||
|
۱۷:۲۹, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۴۷ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #250
|
|||
|
|||
نقل قول:خدا نور نیست ، خدا مثل نور روشن گر ، و الا خدا جنس نداره ، من اینا رو همه با یک استادی سر و کله زدم ، بهم اثبات کرد خدا نور نیست ، بلکه نور مخلوق خدا است! چطور می تونه خالق از حنس مخلوقش باشه؟نور فقط برای تقریب به ذهن ما اومده که متوجه بشیم خدا هم مثل نور روشنگرهکسی گفت مخلوق از جنس خالق است؟؟؟ چه ربطی دارد ... اخوی من متن دعای جوشن کبیر که زره پیامبر در جنگ ها بوده را آوردم و از چندین معصوم نقل شده ... همه چیز گویا است ... يَا نُورَ النُّورِ يَا مُنَوِّرَ النُّورِ يَا خَالِقَ النُّورِ يَا مُدَبِّرَ النُّورِ يَا مُقَدِّرَ النُّورِ يَا نُورَ كُلِّ نُورٍ يَا نُورا قَبْلَ كُلِّ نُورٍ يَا نُورا بَعْدَ كُلِّ نُورٍ يَا نُورا فَوْقَ كُلِّ نُورٍ يَا نُورا لَيْسَ كَمِثْلِهِ نُورٌ
نقل قول:سلاممن حرفم عوض نشد ، کامل شد ،شما تناقضی دیدی بگو ![]() ![]() ![]() ![]() شما یک جایی گفتید ... نقل قول:یکجا برای یک هندو که به یک رنگ علاقه داره می شه اون رنگی ، یک جا برای عربی که به شیخیت اهمیت می ده میشه پیر با تجربه ، یک جا هم برای خیلی ها نورانی می کنه خودش رویک جایی هم همه مکاتب وهابی و بهایی و مسیحی مسخ شده را کردید شیطان پرست و گفتید لوسیفر را نور می دانند ![]() ![]() نقل قول:شیطان پرست ها که شامل صهیونیست ها ، وهابی ها ، فراماسون ها ، بهایی ها ، مسیحی های مسخ شده و ...میشند ، شیطان رو که بد نمی دونند ، دیوانه که نیستند پیرو بدی باشند از بین برند ، lucfier رو نور می دونند ![]() ![]() ![]() هنوز هم منتظریم که شما ادلتون مبنی بر اینکه وهابی ها و بهایی چطور شیطان را لوسیفر و نور میدانند را بیاورید ![]() ![]() ![]() ======================== نقل قول:من این رو نگفتم!گفتم هالیوود داره سعی می کنه شیطان رو به صورت نور به ما بقبولونه ، چون نماد luciferist ها همینهخوب هالیوود سعی می کند شما هم کمکش می کنید با این حرف که بگویید نور در فیلم ها نماد شیطان شده است شما دارید برای مسیحیان نقد می کنید ؟؟؟ یک جا هایی از دید اسلامی می آوریم و یک جا هایی از دید مسیحیت یک جا هایی از یهودیت ... از دید فطرت بدی همیشه نماد بدی است ... قتل و جادو در دید همه ی ادیان ابراهیمی بد است و شیطانی ... ولی نور نه ... این شیوه صحیح نیست ...ما بدی رو باید نشان بدیم با عمل بد که فطرتا همه می دانند بد است .... با قتل و دروغ و جادو ...بعد آخرش بگوییم این ها دارند حالا بدل می زنند و از نور استفاده می کنند ... نه که از اول بیاییم بگوییم نور شده نماد شیطان!!!!!!! چرا ؟؟ چون کل هالیوود شیطانی است!!!!!!!!! این شد استدلال؟؟ چرا؟؟ چون کل هالیوود شیطانی است ![]() قبلتر گفتم ... چه کاری است دیگر ... کلا بگوییم هر چی دیدید در فیلم های هالیوود خوب بود شیطانی است ... من قبول می کنم ... 4 تای دیگری هم مثل من قبول می کنند .... ولی چه سود؟؟ با چه هدفی؟؟؟ منی که میدانم دوباره بدانم؟؟؟ برادر گرامی ... قشنگ ...منطقی ... با استدلال های عقلی و فطری و دینی صحیح ((اسلام)) باید برای مسلمون ها حرف زد ... نقل قول:لوسیفر(به انگلیسی: Lucifer) نام قبل از سقوط شیطانی است که بنابر متون ادیان ابراهیمی موجب سقوط آدم شد.بنا بر متون ابراهیمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در اسلام چیزی به اسم لوسیفر نداریم .... منبعتون شده ویکی پدیا؟؟؟ نقل قول:هیچ وقت خودتون رو به یک تفکر و یک شخص محدود نکنید ، همیشه کسانی که سعی می کنند فراتر از دیگران فکر کنند و به فکر یک نفر بسنده نمی کنند می تونند بیشتر پیشرفت کنند.یعنی شما فکر می کنید توجه به المان نور انقدر کار خفنی بوده است و تعبیرش می کنید به فکر کردن فراتر از دیگران؟؟؟؟؟؟ آقای رائفی پور برای مثال نمیدانسته این مطلب را که لوسیفر چنان معنایی میدهد در برخی مکاتب؟؟؟ چرا گاندالف را نمادش نداسته ؟؟؟ چرا اشاره ای به اینکه نور نماد شیطان است نکرده؟؟؟ این جای تامل دارد .... ![]() من باب مثال و تذکر بود .... بله ... همیشه می شود پیشرفت کرد در نقد ها ... ولی پله پله .. گام به گام .. از تجربه ی اساتید باید استفاده کرد ... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شواهدی بر ماسونی بودن کارتون اقای بادی و شرمن | یا حسین | 2 | 2,901 |
۲۹/شهریور/۹۳ ۱۸:۲۹ آخرین ارسال: میثم.ح |
|
| نقد و بررسی علامت های ماسونی کارتون BEN10 | Hadith | 30 | 38,588 |
۲۹/شهریور/۹۳ ۱۴:۴۳ آخرین ارسال: A.E |
|
| تحلیل نمادها در کاور فیلم های ماسونی | Amir | 22 | 30,839 |
۵/آبان/۹۲ ۱:۰۹ آخرین ارسال: jef.tolstoy |
|
| نقد صحبت های آقای رائفی پور در باب هری پاتر و ارباب حلقه ها | ehsanagiyan | 75 | 57,434 |
۲۰/تیر/۹۲ ۰:۳۴ آخرین ارسال: مسافر |
|
| نماد های ماسونی در فیلم جدید فانوس سبز (Green Lanthern) | mobarez 1 | 4 | 7,015 |
۲۹/مرداد/۹۱ ۱۸:۴۴ آخرین ارسال: محمود |
|
| .::حلقه ی نقد دسته جمعی : فیلم به موقع - In Time ::. | Admirer | 48 | 29,593 |
۲۵/تیر/۹۱ ۱۹:۱۳ آخرین ارسال: DOROOD |
|
| شواهد ماسونی بودن انیمشن ” The Ant Bully “ | Amir | 6 | 7,292 |
۴/خرداد/۹۱ ۱:۲۹ آخرین ارسال: seiied |
|

![[تصویر: detail_1249208085_arbaab_halgheha_-_B.jpg]](http://parsashop.com/image/original_product/detail_1249208085_arbaab_halgheha_-_B.jpg)
![[تصویر: arbab%201.jpg]](http://parsashop.com/image/text/image/pics/arbab%201.jpg)