کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: نظر شما چیست؟
ماسونی
ضد ماسونی

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 23 رای - 4.48 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارباب حلقه ها فیلم ماسونی است یا ضد ماسونی؟
۱۲:۵۹, ۹/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۰ ۱۸:۲۱ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان
یکی تکلیف ما رو روشن کنه ارباب حلقه ها فیلم ماسونی است یا زد ماسونی ؟
اگر ماسونی است چرا دشمن چشم بزرگ جهان بین است؟
اگر زد ماسون ها و نظم نوین دنیوی است پس چطوری این همه پول برای ساختنش در هالیوود صرف شده؟
[تصویر: detail_1249208085_arbaab_halgheha_-_B.jpg]
این نظر و برداشت شخصی منه.....
این فیلم بزرگ دستور العمل حرکت دوم و سوم به سوی مبارزه با اسلام است(حرکت اول یاران حلقه -پیمان ناتو - انجمن فراماسونری و...)
[تصویر: arbab%201.jpg]
حلقه ی قدرت
حلقه ی قدرت اسلام است که نه با تبر نه با هیچ سلاحی نابود نمی شود این حلقه آدم را مجذوب خود می کند نباید دل به آن سپرد و آن را در انگشت کرد آن را باید به مشرق (موردور)برد و در منبع و محل ساخته شدنش ذوب و نابود کرد بدون آن سایرون نمی تواند ظهور کند و نابود می شود باید سر مردمان موردر را با اختلافات نژادی و مذهبی و..... گرم کرد و بعد از عبور از شهر آرام آرام ایمان و اسلام را ...
اگر این حلقه نابود شود مسلمانان دیگر قدرتی برای مقابله با نظم نوین دنیوی و پادشاهی دجال نخواهند داشت

حرکت دوم :
سالومان در این فیلم نماد یک فرد زاهد و سپید است که عده ی زیادی از مردم را برای تشکیل یک حکومت و قدرت برای زمینه سازی برای ظهور سایرون که در موردور یا مکه است گرد هم می آورد و از آنها می خواهد که با سایرون پیمان ببندند
باید ابتدا او را در بند کشید و سرزمین اسب افسانه ای را از شر او و سربازانش نجات داد برای در بند کشیدن سالامون باید از یک زاهد نمایی خاکستری که رخت سفید برتن کرده و ارتقای قدرت یافته استفاده کرد
حرکت سوم:
[تصویر: Aragorn.jpg]
با نجات یافتن سرزمین اسب سفید لشکری برای حراست از شهر مقدس میناستریس خواهند آمد پادشاه واقعی آنها نیز همراهشان خواهد بود...
وقتی حلقه به کلی نابود شد او می تواند تاج شاهی بر سر بگذارد....در تاجش چه می بینید؟!!!
با دقت نگاه کنید
[تصویر: aragorn.jpg]

یک نکته کوچک جاماند و آن اینکه

چرا برج ساعتی که ماسون ها در کنار کعبه ساخته اند شبیه برج موردور است ؟
به حلال بالای آن دقت کنید
[تصویر: mordor-and-mecca-royal-clock-hotel-tower.jpg]
به این نقاشی دقت کنید به سه ستون معبد و به حروف جغرافیایی
[تصویر: masonictracingboard.jpg]
به علامات جغرافیای(W-E-N-S ) که در کنار کادر نوشته اند دقت کنید چرا به جای شمال دز بالا شرق را نوشتند چرا اینگونه ؟!!!
از این تصویر من این را فهمیدم که ستون سومی باید در مشرق باشد همانگونه که دو ستون اولی (برج های دو قلو ی تجارت جهانی )در مغرب بود.
بالای ستون سومی که در نقاشی است چه می بینید ؟ بله چشم درخشان جهان بین
خوب در بالای برج موردور چه می بینید ؟ چشم جهان ببین
خوب چرا شکل برج ساعت یا هتل رویال مکه اینگونه است به حلالش دقت کنید
این برج ساعت مکه هم شبیه ابلیسک است و هم شبیه برج موردور در فیلم ارباب حلقه ها که خراب شد!!!!
اینها همه برداشت شخصی من است .....
اگر خدا بخواهد ادامه دارد....
اللهم عجل لولیک الفرج
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، Amir ، جوینده حق ، oO DaViD Oo ، ELENOR ، SAViOR ، arnh ، K-1 ، یکدوست ، EMPERATOR ، Ali302 ، meysam_tammar ، shakiba ، behruzhsd ، bahar2006 ، bamzi64 ، sunrise59 ، فرهاد ، ایران ، سرود پیروزی ، وحید110 ، aybaniz ، آرین (الهه.ع) ، fereshteh ، mhklord ، hamed313 ، star ، zarati313 ، Humanoid ، arman mohseny ، islamnab ، Elia ، peimane ، shafagh_mah ، nooromahdi ، ztb ، mohammad reza ، V-E ، 59-11(یامهدی) ، gabriel40 ، alireza2030 ، طالب نور ، black ، mohamad ، Mahdy2021 ، Havbb 110 ، MOH3N-P ، fafa* ، منصور ، Justice Bringer ، ali0077 ، عبدالرحمن ، khorshidkhanom ، قلب ، melanie2222 ، CiViLBAX ، bi-ehsaas ، soora ، nader008 ، Memory-X ، سرباز ولایت ، armanj ، N2376DIR ، vahrakan ، sabrina

آغاز صفحه 26 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۴۲, ۲۴/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۲۴ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #251
آواتار
سلام
لطفا در مباحثه برای شخص مقابل ارزش قائل باشید.
می دونید آنژیوگرافی رو یک چتر ساز بدون کوچکترین اطلاعاتی از قلب ابداع کرده؟یک اشکال جامعه ما این هست که صرفا همه چیز رو در تجربه و مدرک می بینه ، این طوری باشه خیلی از مردم آقای رائفی پور رو هم قبول ندارند ، چون جوونه.
برای شما گفتم ، نور در آیات و روایات یعنی روشن گر ، نه این که خدا از جنس نور باشه.

(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۲۹)ELENOR نوشته است:  خوب هالیوود سعی می کند شما هم کمکش می کنید با این حرف که بگویید نور در فیلم ها نماد شیطانشده است

واقعا که!
مثلا من اگر فردا به شما بگم دستبند سبز نبند دستت شکل پیروان فتنه نشی ، شما می گی داری به تفکر شیطانی بودن رنگ سبز کمک می کنی؟واقعا این جمله بی ربط هست.

(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۲۹)ELENOR نوشته است:  شما یک جایی گفتید ...
یک جایی هم همه مکاتب وهابی و بهایی و مسیحی مسخ شده را کردید شیطان پرست و گفتید لوسیفر را نور می دانند

من نکردم شیطان پرست ، خداوند متعال همه کسانی که راه باطل رو می رند پیرو شیطان می دونه.
کلا یا یک شخص پیرو خدا است ، یا پیرو شیطان ، غیر از این نداریم.البته قبل از ظهور رو می گم

(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۲۹)ELENOR نوشته است:  شما یک جایی گفتید ...
یک جایی هم همه مکاتب وهابی و بهایی و مسیحی مسخ شده را کردید شیطان پرست و گفتید لوسیفر را نور می دانند

من اون ها رو شیطان پرست نمی دونم ، اونها شیطان پرست هستند و پیرو شیطان اند.من گفتم به شما پیور مستقیم داریم و غیر مستقیم ، بزرگان ادیان انحرافی جمیعا پیرو شیطان هستند ، نور هم که گفتم به شما ، نماد روشنگری هست ، اون ها شیطان رو روشنگر راهشون می دونند ، ما خدا رو.

(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۲۹)ELENOR نوشته است:  یعنی شما فکر می کنید توجه به المان نور انقدر کار خفنی بوده است و تعبیرش می کنید به فکر کردن فراتر از دیگران؟؟؟؟؟؟
آقای رائفی پور برای مثال نمیدانسته این مطلب را که لوسیفر چنان معنایی میدهد در برخی مکاتب؟؟؟ چرا گاندالف را نمادش نداسته ؟؟؟ چرا اشاره ای به اینکه نور نماد شیطان است نکرده؟؟؟

اول این که این تفکر یکی از دوستان بود در همین تالار و من هم حرف زیبای ایشون رو پسندیدم
دوم این که آقای رائفی پور که دانای مطلف نیست به همه چیز تسلط داشته باشه ، ممکنه به ذکرش خطور نکرده باشه.
الآن برای شما غیر ویکیپدیا هم می آرم تا بهانه ای نباشه.

نقل قول:

Lucifer (ˈluːsɪfə)

— n
1. the leader of the rebellion of the angels: usually identified with Satan
2. the planet Venus when it rises as the morning star

[Old English, from Latin Lūcifer, light-bearer, from lūx light + ferre to bear]
http://dictionary.reference.com/browse/lucifer?s=t
فقط خواهشا می خواید ادامه بدید یک بحث مودبانه و به دور از تمسخر نفر مقابل باشه ، به شخصه نمی تونم بیام این همه تایپ کنم بعد ببینم طرف مقابلم به جای تفکر در متنم با تمسخر جوابم رو بده.

(۱۱/اسفند/۹۰ ۱۳:۵۰)Imam12 نوشته است:  100 بار این مطلب رو گفتم حتی اقای رائفی پور تو یکی از نشست هاش گفت که واژه لوسیفر به معنای نور هست. حالا شما برو و ارتباط بین گاندالف و نور رو بررسی کن بعد بیا هر ایرادی که میخوای به ما بگیر

صحنه ی معروف آمدن گاندالف به همراه نور

[تصویر: 14299620204241295379.jpg]

این که آقای رائفی پور اسمی نبرده ، شاید به دلیل برخی مسائل سیاسی بوده که خیلی ها بیان همین طوری محکومش کنند بگن تو چرا نور به شیطان نسبت دادی.
اگر به صفحات قبل برگردید ، می بینید که نظر من در مورد گاندالف این بوده :
نقل قول:اما گاندالف ، می تونه همون مسیح دروغین یا مسیح راستین از دیدگاه بنی اسرائیل باشه ، که میمیره اما باز زنده می شه تا با قدرت بیشتری جهان رو تسخیر کنه
این هم نظر من نسبت به آراگورن :
نقل قول:اما نژاد برتر ، که همون بنی اسرائیل هستند ، پادشاهی دارند غالب بر نیروهای اجنه که همون سلیمان پسر داووده که از دید یهود فقط پادشاه بوده و نه پیامبر.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer
۱۹:۳۷, ۲۴/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۴۷ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #252
آواتار
نقل قول:این که آقای رائفی پور که دانای مطلف نیست به همه چیز تسلط داشته باشه ، ممکنه به ذکرش خطور نکرده باشه.

نقل قول:می دونید آنژیوگرافی رو یک چتر ساز بدون کوچکترین اطلاعاتی از قلب ابداع کرده؟یک اشکال جامعه ما این هست که صرفا همه چیز رو در تجربه و مدرک می بینه ،
1.من در مورد حرف آقای رائفی پور چی گفتم؟؟؟
گفتم کامل است؟؟ مگر گفتم وحی الهی است؟؟؟
گفتم جای تامل دارد که ایشون هم چین حرفی نزده
مگر من گفتم شمایی که تجربتون کم است حرف نزنید؟؟؟
عرض کردم در نقد اساتید تامل کنید ...
2. خوب آیا این به معنی است که از این به بعد ایده هر فردی رو تو حوزه های علوم انسانی و زیستی می توانیم در دنیای واقعی آزمایش کنیم؟؟ چون ایده چند نفر بعدا اجرایی شده ایده هر کسی دیگر نیز صحیح است؟
هر ایده ای در بوته ازمایش طبی یا منطقی و کلامی و ... ارزشش معلوم میشود
3. اشکال جامعه ی ما؟؟؟ خیلی ها می گویند اتفاق اشکال جامعه ما این است که هر کسی تو هر حوزه نظر می دهد و هر کسی یک حقوق دان و سیاست مدار و تاجر و شهر ساز است و درباره ی همه چیز نظر میدهند ...
صرفا همه چیز مدرک و تجربه نیست ...
ولی تاثیر به سزایی دارد

نقل قول:واقعا که!
مثلا من اگر فردا به شما بگم دستبند سبز نبند دستت شکل پیروان فتنه نشی ، شما می گی داری به تفکر شیطانی بودن رنگ سبز کمک می کنی؟واقعا این جمله بی ربط هست.
آیا دست بند سبز فی نفسه خوب است؟؟؟

آیا دست بند سبز فی نفسه بد است؟؟؟
همیشه خوب است؟؟؟؟ همیشه بد است؟؟؟
همیشه و فطرتا نماد خیر بوده است؟؟
در احادیث گفتند همیشه رنگ سبز رنگ سبز خوبی بوده است؟؟؟

ما برای همان رنگ سبز حدیث داریم که نماد دجال می تواند باشد ...
شما دارید مضامین این چنینی رو با نماد قرار دادن اسم خدا به شرور ترین موجود عالم قیاس می کنید؟؟؟
الان حرف شما با ربط است؟؟؟؟
DodgyDodgyDodgy
اسم خدا و صفت خدا را نماد شیطان که خودش شرور ترین و بدترین موجود عالم است قلمداد کنیم کمک به تفکر شیطانی نیست؟؟؟؟

نقل قول:من نکردم شیطان پرست ، خداوند متعال همه کسانی که راه باطل رو می رند پیرو شیطان می دونه.
کلا یا یک شخص پیرو خدا است ، یا پیرو شیطان ، غیر از این نداریم.البته قبل از ظهور رو می گم
با آن قسمتش کاری نداریم ...
بحث ما سر آن قسمت از حرف شماست که گفتید همه آنها لوسیفر را نور میدانند ...

نقل قول:شیطان پرست ها که شامل صهیونیست ها ، وهابی ها ، فراماسون ها ، بهایی ها ، مسیحی های مسخ شده و ...میشند ، شیطان رو که بد نمی دونند ، دیوانه که نیستند پیرو بدی باشند از بین برند ، lucfier رو نور می دونند

نقل قول:نور هم که گفتم به شما ، نماد روشنگری هست ، اون ها شیطان رو روشنگر راهشون می دونند ، ما خدا رو.
ببین برادر خلط مبحث نکن ..
اولا کی گفته نور نماد روشنگری است؟؟؟ کدام عالم دینی این حرف را زده است؟؟؟
شما یک جایی دیگر هم گفتید نور یعنی "هدایت گری" ...
بحث اسما و صفات خداوند بحث دقیق و ظریفی است ... هر کسی همین طوری نمی تواند اظهار نظر کند ... اگر نور هدایت گر است اسم "هادی" چیست؟؟؟
ثانیا: ما از رفتار و کردار بهایی ها قضاوت می کنیم به درستی که پیرو شیطان هستند ...
ولی اینکه آنها ((حتی در علماشون)) واقعا می دانند و اعتقاد دارند که دارند شیطان را پرستش می کنند و روشنگر راهشون است ((از نظر شما)) باید اثبات شود ... اثباتی دارید؟؟؟

نقل قول: اول این که این تفکر یکی از دوستان بود در همین تالار و من هم حرف زیبای ایشون رو پسندیدم
کدام دوست؟؟؟
اگر دوست ما MaTeY بود که بحثش رو باهاشون انجام دادیم و نتیجه خودش را داشت
حالا شما دارید از این حرف دفاع می کنید ...می شود نظر و ایده ی شما .... اگر قبول ندارید ...دفاع نکنید
اگر شما می گویید و قبول دارید که در فیلم های هالیوودی می شود نور را بالکل نماد شیطان دانست .. بفرمایید ... بحثمون رو پی میگیرم

نقل قول:الآن برای شما غیر ویکیپدیا هم می آرم تا بهانه ای نباشه.
ببین برادر ...اصلا توجه نمی کنید من چی نوشتم ...
من اشکال کردم به معنای لغوی لوسیفر در ویکی پدیا؟؟؟
خوندید من چی نوشتم؟؟
من به کدام بخش ویکیپدیا اشکال کردم؟؟؟
در ویکی پدیا نوشته بود
نقل قول:لوسیفر(به انگلیسی: Lucifer) نام قبل از سقوط شیطانی است که بنابر متون ادیان ابراهیمی موجب سقوط آدم شد.
من چی نوشتم؟؟؟
عرض کردم :
متون ادیان ابراهیمی؟؟؟
در اسلام هم چین چیزی نداریم
با دقت بخونید
نقل قول:فقط خواهشا می خواید ادامه بدید یک بحث مودبانه و به دور از تمسخر نفر مقابل باشه ، به شخصه نمی تونم بیام این همه تایپ کنم بعد ببینم طرف مقابلم به جای تفکر در متنم با تمسخر جوابم رو بده.
دوست گرامی در عرصه مجازی لحن مشخص نیست ...
من هیچ جای سخنم قصد تمسخر نداشتم ...
نقل قول:این که آقای رائفی پور اسمی نبرده ، شاید به دلیل برخی مسائل سیاسی بوده که خیلی ها بیان همین طوری محکومش کنند بگن تو چرا نور به شیطان نسبت دادی.
با شاید و احتمالا و این ها دوست گرامی هر کسی می تواند هر اتفاقی یا عدم اتفاقی رو از ظن خودش و به نفع ادعاهای خودش تعبیر کند ...
۲۰:۱۹, ۲۴/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۳۹ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #253
آواتار
(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۳۷)ELENOR نوشته است:  
آیا دست بند سبز فی نفسه خوب است؟؟؟

آیا دست بند سبز فی نفسه بد است؟؟؟
همیشه خوب است؟؟؟؟ همیشه بد است؟؟؟
همیشه و فطرتا نماد خیر بوده است؟؟
در احادیث گفتند همیشه رنگ سبز رنگ سبز خوبی بوده است؟؟؟

ما برای همان رنگ سبز حدیث داریم که نماد دجال می تواند باشد ...
شما دارید مضامین این چنینی رو با نماد قرار دادن اسم خدا به شرور ترین موجود عالم قیاس می کنید؟؟؟
الان حرف شما با ربط است؟؟؟؟
DodgyDodgyDodgy
اسم خدا و صفت خدا را نماد شیطان که خودش شرور ترین و بدترین موجود عالم است قلمداد کنیم کمک به تفکر شیطانی نیست؟؟؟؟

بله رنگ سبز فی نفسه بهترین رنگ هست
رنگ اصلی بهشت رنگ سبز هست ، اما عده ای قصد دارند ازش سوء استفاده کنند
شما اصلا متون من رو نمی خونی
من کی گفتم نور نماد شیطان هست؟ گفتم دارند به عنوان نماد شیطان جا می ندازنش.من اگر از فردا هر جا می رم بگن بهم آقای نور ، بعد کار بد انجام بدم ، کارهای شیطانی ، شما نمی گی فلانی از نور داره سوء استفاده می کنه؟ بعد شما این رو بگی میشی نسبت دهنده نور به من؟ نه خیر میشی منتقد نسبت دادن نور به من
بعد هم نور داریم تا نور ، درجه داره نور ،مفهوم داره نور .

هنوز ادامه داره ، سر فرصت بقیه جواب ها رو می دم

(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۳۷)ELENOR نوشته است:  اولا کی گفته نور نماد روشنگری است؟؟؟ کدام عالم دینی این حرف را زده است؟؟؟
شما یک جایی دیگر هم گفتید نور یعنی "هدایت گری" ...
بحث اسما و صفات خداوند بحث دقیق و ظریفی است ... هر کسی همین طوری نمی تواند اظهار نظر کند ... اگر نور هدایت گر است اسم "هادی" چیست؟؟؟
امام رضا)ع) در تفسیر آیه "الله نور السموات و الارض‌" می‌فرماید: او هدایت كننده اهل آسمان و هدایت كننده اهل زمین است‌."(ر.ك‌: الكافی‌، شیخ محمّد بن‌یعقوب كلینی (ره‌)، ج‌، ص‌، دارالكتب الاسلامیة‌، تهران‌.)

(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۳۷)ELENOR نوشته است:  کدام دوست؟؟؟
اگر دوست ما MaTeY بود که بحثش رو باهاشون انجام دادیم و نتیجه خودش را داشت
حالا شما دارید از این حرف دفاع می کنید ...می شود نظر و ایده ی شما .... اگر قبول ندارید ...دفاع نکنید
متن ایشون رو توی پست قبلیم آوریدم ، آقای imam....

(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۳۷)ELENOR نوشته است:  عرض کردم :
متون ادیان ابراهیمی؟؟؟
در اسلام هم چین چیزی نداریم
با دقت بخونید
دوست گرامی در عرصه مجازی لحن مشخص نیست ...
من هیچ جای سخنم قصد تمسخر نداشتم ...
چرا داریم ، در اسلام هم داریم شیطان باعث سقو انسان به زمین شد.

سیستم ویرایش بیشتر شکلک های شما رو Big Grin نشون می ده، بعدم لحن شما تند هست.

(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۳۷)ELENOR نوشته است:  با شاید و احتمالا و این ها دوست گرامی هر کسی می تواند هر اتفاقی یا عدم اتفاقی رو از ظن خودش و به نفع ادعاهای خودش تعبیر کند ...
شما انتهای پست قبلی من رو نخوندی

(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۳۷)ELENOR نوشته است:  2. خوب آیا این به معنی است که از این به بعد ایده هر فردی رو تو حوزه های علوم انسانی و زیستی می توانیم در دنیای واقعی آزمایش کنیم؟؟ چون ایده چند نفر بعدا اجرایی شده ایده هر کسی دیگر نیز صحیح است؟
هر ایده ای در بوته ازمایش طبی یا منطقی و کلامی و ... ارزشش معلوم میشود
3. اشکال جامعه ی ما؟؟؟ خیلی ها می گویند اتفاق اشکال جامعه ما این است که هر کسی تو هر حوزه نظر می دهد و هر کسی یک حقوق دان و سیاست مدار و تاجر و شهر ساز است و درباره ی همه چیز نظر میدهند ...
صرفا همه چیز مدرک و تجربه نیست ...
ولی تاثیر به سزایی دارد
هر کسی حق نظر دادن در مباحث عقلی رو داره.
شما نقد یکی فیلم رو با حوزه های انسانی و زیستی یکی می دونی؟با آزمایش طبی یکی می دونی؟ اگر حرف من اشتباه باشه حقی از کسی ضایع میشه؟ اتفاق بدی می اوفته؟خوب من هم به عنوان کسی که بارها و بارها ارباب حلقه ها رو با علاقه نگاه کردم ، حق دارم نظر بدم ندارم؟اگر استاد رائفی پور از دید نقد دیده ، من از دید علاقه دیدم ، شاید 5-10 بار.
۲۰:۴۷, ۲۴/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۱۳ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #254
آواتار
نقل قول:بله رنگ سبز فی نفسه بهترین رنگ هست
رنگ اصلی بهشت رنگ سبز هست ، اما عده ای قصد دارند ازش سوء استفاده کنند
کی هم چین حرف زده ؟؟؟
سندش کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نقل قول:چرا داریم ، در اسلام هم داریم شیطان باعث سقو انسان به زمین شد.
باز درست نخوندید ... من اشاره ای به سقوط کردم؟؟؟؟؟
گفتم در کجای اسلام از شیطان به نام لوسیفر (که معنی شامل نور) می دهد یاد شده است؟؟؟؟

نقل قول:شما نقد یکی فیلم رو با حوزه های انسانی و زیستی یکی می دونی؟با آزمایش طبی یکی می دونی؟
مثال پزشکی رو اول من آوردم یا شما در بحثمون برای ارائه نظر جدید از یک غیر متخصص؟؟؟؟

نقل قول:اگر حرف من اشتباه باشه حقی از کسی ضایع میشه؟ اتفاق بدی می اوفته؟
اگر شما در خصوص عقائد و اصول عقائد اظهار نظر کنید ..
اگر در خصوص صفات خدا و شیطان و این ها ..
اگر اشتباه بگویید عقیده یک فرد را دچار انحراف کتید خدای نکرده اتفاق بدی نیافتاده؟؟؟
حق رو شما فقط در حوزه مادی میدانید؟؟؟

نقل قول:من کی گفتم نور نماد شیطان هست؟
عرض کردم ....
اگر شما می گویید و قبول دارید که در فیلم های هالیوودی می شود نور را بالکل نماد شیطان دانست .. بفرمایید ... بحثمون رو پی میگیرم
اگر نه که ...

نقل قول:گفتم دارند به عنوان نماد شیطان جا می ندازنش.من اگر از فردا هر جا می رم بگن بهم آقای نور ، بعد کار بد انجام بدم ، کارهای شیطانی ، شما نمی گی فلانی از نور داره سوء استفاده می کنه؟ بعد شما این رو بگی میشی نسبت دهنده نور به من؟ نه خیر میشی منتقد نسبت دادن نور به من
تاپیکی که من و matey با هم بحث کردیم رو بخونید ...
نتیجه گیری کردیم ...
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32550.html
نقل قول:بعد هم نور داریم تا نور ، درجه داره نور ،مفهوم داره نور .
يَا نُورَ النُّورِ يَا مُنَوِّرَ النُّورِ يَا خَالِقَ النُّورِ يَا مُدَبِّرَ النُّورِ يَا مُقَدِّرَ النُّورِ يَا نُورَ كُلِّ نُورٍ يَا نُورا قَبْلَ كُلِّ نُورٍ يَا نُورا بَعْدَ كُلِّ نُورٍ يَا نُورا فَوْقَ كُلِّ نُورٍ يَا نُورا لَيْسَ كَمِثْلِهِ نُورٌ
۲۱:۰۸, ۲۴/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۲:۵۴ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #255
آواتار
(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۴۷)ELENOR نوشته است:  تاپیکی که من و matey با هم بحث کردیم رو بخونید ...
نتیجه گیری کردیم ...

فک کنم از همون ابتدا باید به اون تاپیک ارجاعشون میدادین.

برادر دل خسته این تاپیک رو لطفا بخونید:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32550.html

مخصوصا صفحه های پایانیش.

خلاصه:

جناب اِلنور میگن: نگین نور نماد شیطان هست. نور نماد الله است. ولی ابلیس و ابلیسیان این را در هالیوود دزدیدن. ایشون در اصل ماجرا بحثی ندارن. بحثشون شیوۀ بیان هست. که حرفشون هم درست هست (به نظرم).

موفق باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، دل خسته
۰:۳۹, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #256
آواتار
(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۴۷)ELENOR نوشته است:  کی هم چین حرف زده ؟؟؟
سندش کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

رنگ سبز در فرهنگ قرآن كريم، رنگ بهشتي است. سبزي لباس‌ها و فرش‌هاي بهشتي از ديگر مواردي است كه قرآن كريم ذكر مي‌كند.

…ويلبسون ثيابا خضرا من سندس و استبرق…؛(كهف،18‌/ 31) ولباس‌هاي فاخر به رنگ سبز از حرير نازك و ضخيم در بر مي‌كنند. متكين علي رفرف خضر و عبقري حسان؛(رحمن،55/76) اين در حالي است كه بهشتيان بر تخت‌هايي تكيه زده‌اند كه با بهترين و زيباترين پارچه‌هاي سبز پوشيده شده است.

رنگ سبز نماد حيات و جاودانگي ايمان و كمال است و اين مسئله در بهشت به اوج خود مي‌رسد.در سوره مباركه رحمن كوچكترين آيه قرآن(آيه 64) «مدهامتان» به معناي دو برگ سبز است كه از ويژگي‌هاي بهشت عنوان شده است.علامه طباطبايي(ره‌) درباره اين آيه مي‌فرمايد: الادهيام من الدهمه به معناي شدت رنگ سبز است به صورتي كه به سياهي مي‌زند و آن اوج طراوت و شادماني است. شايد بتوان رنگ يشمي را مطابق آن دانست.
این لینک هم مفیده :
http://taherin.parsiblog.com/Posts/4/%D8...%A8%D8%B2/
(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۴۷)ELENOR نوشته است:  باز درست نخوندید ... من اشاره ای به سقوط کردم؟؟؟؟؟
گفتم در کجای اسلام از شیطان به نام لوسیفر (که معنی شامل نور) می دهد یاد شده است؟؟؟؟
فکر می کتن شما درست نخوندیدتوی ویکیپدیا گفته ادیان ابراهیمی اعتتقاد دارند به این که شیطان باعث رانده شدن آدم شده :
نقل قول:لوسیفر(به انگلیسی: Lucifer) نام قبل از سقوط شیطانی است که بنابر متون ادیان ابراهیمی موجب سقوط آدم شد
(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۴۷)ELENOR نوشته است:  ثال پزشکی رو اول من آوردم یا شما در بحثمون برای ارائه نظر جدید از یک غیر متخصص؟؟؟؟

اگر شما در خصوص عقائد و اصول عقائد اظهار نظر کنید ..
اگر در خصوص صفات خدا و شیطان و این ها ..
اگر اشتباه بگویید عقیده یک فرد را دچار انحراف کتید خدای نکرده اتفاق بدی نیافتاده؟؟؟
حق رو شما فقط در حوزه مادی میدانید؟؟؟
مثال پزشکی که من اوردم با یک سری مسائل کنارش بود که بعد طرخ اون چتر ساز به وسیله جند دکتر پخته می شد.صفات هدا و شیطان مسائل عقلانی محص نیستند.من اگر بالفرض یک فیلم رو نقد کنم به اعتقدات کسی انحراف وارد کردم؟ تا به حال هر مسئله که به من تذکر دادید براش دلیل آوردم ، نمونه اش هم این بود که شما می گفتید نور نمیشه هادی ، در صورتی که لفظ معصوم همینه.
(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۴۷)ELENOR نوشته است:  عرض کردم ....
اگر نه که ...
من گفتم هالیوود سعی داره با استفاده از فیلم ها شیطان رو عنوان عنصری نورانی و هدایتگر معرفی کنه.حالا ممکنه توی 2-3 تا فیلم نوع بیانش رو عوض کنه.هالیوود زرنگ تر از این ها است که یک فن رو چند بار به یک شکل استفاده کنه.مهم اثری که روی مخاطب می گذاره.من به عنوان یک مخاطب که چندین بار به عشق گاندالف این فیلم رو دیدم ، شاید ماه ها بازی های این سری رو چند بار بازی کردم ، الآن به خوبی شیطانی بود گاندالف رو درک می کنم ،با این که یک روز عشقم این بود که جای گاندالف باشم.
(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۴۷)ELENOR نوشته است:  تاپیکی که من و matey با هم بحث کردیم رو بخونید ...
نتیجه گیری کردیم ...
سعی می کنم بخونم ، اما به گفته دوستمون که نقل قول کردم ، خود استاد رائفی پور مورد اعتماد شما هم تصریح داره لوسیفر یعنی نور دهنده.
۹:۱۰, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #257
آواتار
نقل قول:رنگ سبز در فرهنگ قرآن كريم، رنگ بهشتي است. سبزي لباس‌ها و فرش‌هاي بهشتي از ديگر مواردي است كه قرآن كريم ذكر مي‌كند.
اینکه دلیل نمی شود ...
چون رنگی است که در بهشت استفاده شده پس فی نفسه خوب است؟؟
دوست گرامی سیب هم در بهشت استفاده شده و میوه بهشتی است ...
ولی سیب الان در بین همان لوسفریست ها چه معنی میدهد؟؟ ...
حالا مثل منی اصلا می آیم اعتراض کنم که آی ملت سیب فی نفسه خوب است چرا نمادی از نافرمانی (مثلا) شده؟؟؟
نه نمی آیم ...
چون سیب صفت و اسم خدا که نیست ...
هر کسی هر جوری ممکنه ازش استفاده کند ..
ولی نور اسم خداست
نقل قول:فکر می کتن شما درست نخوندیدتوی ویکیپدیا گفته ادیان ابراهیمی اعتتقاد دارند به این که شیطان باعث رانده شدن آدم شده :
برداشت من از آن حمله آن بود و برداشت شما این

نقل قول:من اگر بالفرض یک فیلم رو نقد کنم به اعتقدات کسی انحراف وارد کردم؟
اگر بگویید نور در فیلم های هالیوودی می شود نماد شیطان و مخاطبین شیطان را با نور بشناسند بله ...

نقل قول:، در صورتی که لفظ معصوم همینه.
لفظ معصوم در یک جدیث .. پیرامون فقط یک آیه ...
تفسیر و نتیجه گیری پیرامون بالاتری مساله توحیدی که اسما خداست انقدر آسون بود که همه مفسر شده بودند

نقل قول:سعی می کنم بخونم ، اما به گفته دوستمون که نقل قول کردم ، خود استاد رائفی پور مورد اعتماد شما هم تصریح داره لوسیفر یعنی نور دهنده.
لوسیفر یعنی نور دهنده ... خوب کی گفتم قبول ندارم ...
دیدید دوستمون چی گفتن
نقل قول: جناب اِلنور میگن: نگین نور نماد شیطان هست. نور نماد الله است. ولی ابلیس و ابلیسیان این را در هالیوود دزدیدن. ایشون در اصل ماجرا بحثی ندارن. بحثشون شیوۀ بیان هست. که حرفشون هم درست هست (به نظرم).
همان تاپیک رو مطالعه بکنید ....
همین الانش هم در این تاپیک خیلی دوباره کاری کردیم ...
تاپیک مذکور رو خواندید و دوباره مساله ای بود ادامه میدهیم در همان جا ...
۱۳:۱۹, ۲۶/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۰۷ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #258
آواتار
سلام
تاپیک صفحات بسیار داره و من جمع بندی ندیدم در صفحات آخر ، لینک جمع بندی رو قرار بدید.
(۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۹:۱۰)ELENOR نوشته است:  اینکه دلیل نمی شود ...
چون رنگی است که در بهشت استفاده شده پس فی نفسه خوب است؟؟
دوست گرامی سیب هم در بهشت استفاده شده و میوه بهشتی است ...
ولی سیب الان در بین همان لوسفریست ها چه معنی میدهد؟؟ ...
حالا مثل منی اصلا می آیم اعتراض کنم که آی ملت سیب فی نفسه خوب است چرا نمادی از نافرمانی (مثلا) شده؟؟؟
نه نمی آیم ...
سیب و سبز و ... فی نفسه خوب هستند ، همه مخلوقات خدا خود هستند ، نور هم مخلوق خدا است و فی نفسه خوب هست ، منتها بعضی ها رو خداوند بهتر قرار داده ، مثل میوه سیب ، مثل رنگ سبز ، که متاسفانه شیطان پرست ها هم از همین بهترین ها برای بهتر نشان دادن خودشون استفاده می کنند.
(۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۹:۱۰)ELENOR نوشته است:  چون سیب صفت و اسم خدا که نیست ...
هر کسی هر جوری ممکنه ازش استفاده کند ..
ولی نور اسم خداست
شما جایی بیارید که صراحتا نام خدا رو نور خوانده باشه ، اون مثالی رو هم که آوردید از قرآن از قول معصوم آوردم که مراد از نور هدایت گر هست.
بالفرض هم که نور اسم خدا باشه، من هم یک مجموعه سینمایی به نام عالیوود می زنم ، بعد توش شخصیت های خوبم مهربان و رحمان هستند ، اتفاقا توی یک فیلم اسم شخصیت مفسد فی الارض رو می گذارم "رحمان" ، حالا آقای رحمان میاد فساد می کنه ، شما می گی آقا این آقا رحمان فیلم شما شیطانی است ، من می گم ، نه نمیشه ، اصلا رحمانیت صفت خدا است ، اسم خدا است ، توی قرآن اومده ، پس رحمان فیلم من آدم خوبیه و نمی تونی بگی شیطانیه.
(۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۹:۱۰)ELENOR نوشته است:  برداشت من از آن حمله آن بود و برداشت شما این
برداشت شما از نظر ادبی اشتباه هست ، ادیان ابراهیمی مربوط به جمله دوم میشه نه مربوط به نور بودن لوسیفر.
(۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۹:۱۰)ELENOR نوشته است:  اگر بگویید نور در فیلم های هالیوودی می شود نماد شیطان و مخاطبین شیطان را با نور بشناسند بله ...
من تمام فیلم های هالیوود رو ندیدم ، اصلا غیر از بعضی فیلم های شاخص مابقی رو نمی بینم و علاقه ای هم به دیدنشون ندارد ، اما در فیلم ارباب حلقه ها نور نماد شیطان بوده به نظر من ، و استبعادی هم نداره در فیلم های دیگه هم نور نماد شیطان باشه ، باید دقت کرد دید هست یا نیست.
(۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۹:۱۰)ELENOR نوشته است:  لفظ معصوم در یک جدیث .. پیرامون فقط یک آیه ...
تفسیر و نتیجه گیری پیرامون بالاتری مساله توحیدی که اسما خداست انقدر آسون بود که همه مفسر شده بودند
من مفسر نیستم، به تفسیر آیه مورد بحث و استدلال خودتون مراجعه کنید ، نور هدایت گر معنی میشه.
من هم از امام معصوم حدیث آوردم که نور در این آیه یعنی هدایت گر ، چون شما گفته بودید هدایت گر میشه هادی ، پس نور نمی تونه معنی هدایت گر بده ، اتفاقا این تعبیر شما تفسیر نادرست آیه بوده.

ببین در تکمیل حرفم می گم ، خداوند متعال صفاتی داره ، که هر کدوم از این صفات جلوه هایی دنیوی داره و غیر از دریجه خاصش که صرفا برای خدا است ، درجه های پایین ترش در مخلوقات خدا یافت میشه
مثلا رحمان بودن خدا ، جلوه اش رو حتی میشه در یک درخت انگور دید که تمام قسمت هاش قابل استفاده است ، میشه در یک انساس بخشنده تجلیش رو دید
یا متکبر بودن خدا ، هیچ کس غیر خدا حق نداره متکبر باشه ، اما شیطان متکبر هست ، قبول داری؟حالا هر کی بگه تکبر ، همه به یاد اول متکبر غیر مشروع دنیا که همون شیطان باشه می افتند ، حالا شما می تونی ادعا کنی تکبر نماد شیطان نیست؟ خوب تکبر نامشروع ، نمادش شیطان هست.
همین طور بعضی ها از این ها سوء استفاده می کنند ، بهائی ها مشهورند به رحمت و رحمانیت ، چرا؟ چون می خوان ازش سوء استفاده کنند ، چهار تا نفهم رو بکشند سمت خودشون.این صفت رو برای خودشون "جعل" کردند.
۱۵:۰۴, ۲۶/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۱۶ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #259
آواتار
(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۰۸)MaTeY نوشته است:  فک کنم از همون ابتدا باید به اون تاپیک ارجاعشون میدادین.

از همان اول ارجاع دادیم ما ...
ارسال 238 ... صفحه 24 همین تاپیک
اما ایشون ....DodgyDodgy

نقل قول:تاپیک صفحات بسیار داره و من جمع بندی ندیدم در صفحات آخر ، لینک جمع بندی رو قرار بدید.
همین حرف ها همان جا به نحوی زده شده ...پایین تر خلاصش رو می آورم ...
من چهار روز پیش 22 اردیبهشت به شما لیک همان تاپیک را دادم ..
ارسال 238 همین تاپیک در صفحه 24 ام را ببینید ...
الان 4 روز است داریم همان بحث تکراری را می کنیم
24 اردیبهشت باز به شما عرض کردم تاپیک رو بخونید.... ارسال 254
دوستمون matey هم گفتن ... ارسال 255
ولی شما ...
وقتی وقت نمی گذارید و نمی خونید ...همان بحث را دوباره باید انجام بدهیم ...DodgyDodgy
این می شود چی؟؟؟؟
نقل قول:شما جایی بیارید که صراحتا نام خدا رو نور خوانده باشه ، اون مثالی رو هم که آوردید از قرآن از قول معصوم آوردم که مراد از نور هدایت گر هست.
اخوی ارسال شماره 246 و 250 رو نخواندی؟؟؟؟
چگونه دارید بحث می کنید؟؟؟
می خونید اصلا؟؟؟
من متن دعای جوشن کبیر را نیاوردم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
يَا نُورَ النُّورِ يَا مُنَوِّرَ النُّورِ يَا خَالِقَ النُّورِ يَا مُدَبِّرَ النُّورِ يَا مُقَدِّرَ النُّورِ يَا نُورَ كُلِّ نُورٍ يَا نُورا قَبْلَ كُلِّ نُورٍ يَا نُورا بَعْدَ كُلِّ نُورٍ يَا نُورا فَوْقَ كُلِّ نُورٍ يَا نُورا لَيْسَ كَمِثْلِهِ نُورٌ

سندش در مفاتیح آمده است
نقل قول:در بلد الامين و مصباح كفعمى است و آن مروى است از حضرت سيّد السّاجدين از پدرش از جدّ بزرگوارش ‍حضرت رسول صَلَّى اللّهُ عَلَيْهِ وَ عَلَيْهِمْ اَجْمَعين و اين دعا را جبرئيل عليه السلام آورد براى پيغمبر صَلَّى اللَّهِ عَلِيهِ وَ آله در يكى از غزوات در حالى كه بر تن آن حضرت جوشن گرانى بود كه سنگينى آن بدن مباركش را به درد آورده بود پس جبرئيل عرض كرد كه يا محمّد پروردگارت تو را سلام مى رساند و مى فرمايد كه بكَنْ اين جوشن را و بخوان اين دعا را كه او امان است از براى تو و امّت تو . پس شرحى در فضيلت اين دعا ذكر فرموده كه مقام نقل تمامش نيست از جمله آنكه هر كه آن را بر كفن خويش نويسد حقّ تعالى حيا فرمايد كه او را به آتش عذاب كند و هر كه آن را به نيّت در اوّل ماه رمضان بخواند حقّ تعالى او را روزى فرمايد ليلة القدر و خلق فرمايد براى او هفتاد هزار فرشته كه تسبيح و تقديس كنند خدا را و ثوابش را براى او قرار دهند. پس فضيلت بسيار نقل كرده تا آنكه فرموده و هر كه بخواند او را در ماه رمضان سه مرتبه حرام فرمايد حقّ تعالى جسد او را بر آتش جهنّم و واجب فرمايد براى او بهشت را و دو مَلَك بر او موكّل فرمايد كه حفظ كنند او را از معاصى و در امان خدا باشد مدّت حيوة خود و در آخر خبر است كه جناب امام حسين عليه السلام فرمود وصيّت كرد پدرم علىّ بن ابى طالب صَلَواتُ اللّهِ عَلَيْهِ به حفظ اين دعا و آنكه بنويسم آن را بر كفن او و تعليم كنم آن را به اهل خود و ترغيب كنم ايشان را به خواندن آن و آن هزار اسم است و در آن است اسم اعظم فقير گويد كه از اين خبر دو چيز مُستفاد مى شود يكى استحباب نوشتن اين دعا به كفن چنانچه علامه بحرالعلوم عَطَّرَ اللّهُ مَرْقَدَهُ در دُرّه به آن اشاره فرموده

می خوانید اصلا؟؟؟؟

نقل قول:بالفرض هم که نور اسم خدا باشه
بالفرض؟؟؟؟
شما یا متن حدیث را نمی خواهید قبول کنید یا اصلا متن طرف مقابلتون رو نمی خوانید... حالت دیگری دارد؟؟؟؟؟
این دیگر اسمش بالفرض نیست دوست من ...DodgyDodgy

نقل قول:، اتفاقا توی یک فیلم اسم شخصیت مفسد فی الارض رو می گذارم "رحمان" ، حالا آقای رحمان میاد فساد می کنه
اسم یکسان است با اینکه بگوییم چیزی نماد است؟؟؟
اینکه بگوییم نور نماد شیطان است ... با اسم یکی رحمن باشد یکی است؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
اسم با نماد متفاوت است ....
هر رحمانی کار خوب نمی کند ...
ولی نماد یعی چیزی که آن کاراکتر باهاش شناخته می شود ... صفتی است که بر اثر اعمال و رفتار و اتفاقات پیرامونی آن شخص به اون نسبت می دهیم ...

نقل قول:برداشت شما از نظر ادبی اشتباه هست ، ادیان ابراهیمی مربوط به جمله دوم میشه نه مربوط به نور بودن لوسیفر.

متن جمله چی بود؟؟؟
این بود :
نقل قول:لوسیفر(به انگلیسی: Lucifer) نام قبل از سقوط شیطانی است که بنابر متون ادیان ابراهیمی موجب سقوط آدم شد.

از نظر ادبی؟؟
وقتی نوشته است " که بنابر متون ادیان ابراهیمی موجب سقوط آدم شد" نهادش کجا رفته است؟؟؟ چه کسی موجوب سقوط آدم شده ؟؟؟؟ شیطانی که قبلا اسمش لوسیفر بوده ...
نهادش در جمله قبل است که همان لوسیفر است
در ضمن ما نقطه نداشتیم بین این دو ...
من هم عرض کردم در دین اسلام لوسیفری وجود ندارد
نقل قول:
، اما در فیلم ارباب حلقه ها نور نماد شیطان بوده به نظر من ، و استبعادی هم نداره در فیلم های دیگه هم نور نماد شیطان باشه ،.
شیطان رو با عمل بدش می شناسند ...نور صفت خداست ...اسم خداست ...هیچ وقت هم نماد شر نمی شود
شر رو باید با عمل شرش شناخت .... نه با اینکه چهار تا مکتب با چی میشناسند ...

نقل قول:من هم از امام معصوم حدیث آوردم که نور در این آیه یعنی هدایت گر ، چون شما گفته بودید هدایت گر میشه هادی ، پس نور نمی تونه معنی هدایت گر بده ، اتفاقا این تعبیر شما تفسیر نادرست آیه بوده.
من گفته بودم نور نمیتواند معنی هدایت گر بدهد؟؟؟
چرا حرف در دهان من می گذارید ...
باز دقت نکردید در مطلبی که نوشتم ...
من سوال کردم
اگر نور هدایت گر است اسم "هادی" چیست؟؟؟
اولا اثبات شی نفی ما عدم نمی کند
ثانیا یک اسم خدا معانی مختلفی دارد و در احادیث مختلف باید بررسی شود ..
که من هم حدیث جوشن کبیر را آوردم که معانیش خیلی خیلی گسترده تر بود

نقل قول:این صفت رو برای خودشون "جعل" کردند.
آفرین ...ولی وقتی نمی روید آن تاپیک رو بخوانید مدام می آیید همان بحث را همین جا ادامه می دهید برادر ...
همین حرف ها رو زدیم آن جا ...
بحث در نحوه بیان است
همان جا هم به این نتیجه رسیدیم که شیطان رو با عمل بدش مطرح می کنیم و می شناسونیمش ...
ولی آخرش می آییم می گوییم مخاطب گرامی ... توجه نمودید که این ملعون و این کاراکتر شیطان است ...حالا توجه داشته باشید که این شیطان دارد بدل می زند .... به قول شما جعل می کند ...
اسم نماد نمی آوریم که این شده نماد شیطان ... روی کلمات حساب است ...اسم خدا نماد شر نمی شود ...
دو دو تا نمی تواند 5 تا بشود ... دو خط موازی هم هیچ وقت به هم نمی رسند .... در زمین دشمن هم نباید توپ زد
می گوییم فریب است ...دارد جعل می کند .... دروغ می گوید ... بدل می زند ...
نه از اول بیاییم بگوییم نور شده نماد شیطان
خودتون هم اشاره کردید

نقل قول:در فیلم های دیگه هم نور نماد شیطان باشه باید دقت کرد دید هست یا نیست
بحث دقیقا سر همین نقطه است ....
چگونه می فهمیم؟؟؟
با اعمالش ... با جادو کردنش که در تمام ادیان الهی نماد شیطان است ... با قربانی کردن انسان ...
می فهمیم شیطان است ...
بعد اگر نورانی بود ...می گوییم نور را جعل کرده ... اسم خدا را جعل کرده ... بدل زده است ... فریب داده
نه که بیاییم اسم خدا را نماد شیطان کنیمDodgyDodgy
بحث سر همین نقطه است ...

در همان تاپیک هم نتیجه گیریمون همین شد
نقل قول:جناب اِلنور میگن: نگین نور نماد شیطان هست. نور نماد الله است. ولی ابلیس و ابلیسیان این را در هالیوود دزدیدن. ایشون در اصل ماجرا بحثی ندارن. بحثشون شیوۀ بیان هست. که حرفشون هم درست هست (به نظرم).
شیوه بیان مهم است ....شیوه استدلال مهم است
برای بار هزارم ...
شیطان را با بدی ... با جادو .. با چیز هایی که همه ادیان توحیدی می گویند بد است بشناسیم و بشناسونید ..
نه با نماد خیر و خوبی و نور ... بعد آخرش شما حتی اگر نگید این ها جعل کردند، خود مخاطب می فهمد جعل کرده است ...
نه که بیاییم ما هم حرف غلط آنها را تکرار کنیم و خواسته غلط آنها را انجام بدهیم و خودمون هم بگوییم نور و اسما خدا شده است نماد شیطان!!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، Justice Bringer
۱۴:۴۹, ۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #260
آواتار
سلام دوستان.
ببخشید که بحث شیرین و داغ شما رو بهم زدم اما آخرش مشخص کنید این الیجا وود از روی عمد همش فیلم های مرموز مثل آخرین فیلمش "پیانوی بزرگ" بازی میکنه یا نه ...
منظورم اینه که جبهه گیری این بازیگر رو مشخص کنید.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]