کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: نظر شما چیست؟
ماسونی
ضد ماسونی

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 23 رای - 4.48 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارباب حلقه ها فیلم ماسونی است یا ضد ماسونی؟
۱۲:۵۹, ۹/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۰ ۱۸:۲۱ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان
یکی تکلیف ما رو روشن کنه ارباب حلقه ها فیلم ماسونی است یا زد ماسونی ؟
اگر ماسونی است چرا دشمن چشم بزرگ جهان بین است؟
اگر زد ماسون ها و نظم نوین دنیوی است پس چطوری این همه پول برای ساختنش در هالیوود صرف شده؟
[تصویر: detail_1249208085_arbaab_halgheha_-_B.jpg]
این نظر و برداشت شخصی منه.....
این فیلم بزرگ دستور العمل حرکت دوم و سوم به سوی مبارزه با اسلام است(حرکت اول یاران حلقه -پیمان ناتو - انجمن فراماسونری و...)
[تصویر: arbab%201.jpg]
حلقه ی قدرت
حلقه ی قدرت اسلام است که نه با تبر نه با هیچ سلاحی نابود نمی شود این حلقه آدم را مجذوب خود می کند نباید دل به آن سپرد و آن را در انگشت کرد آن را باید به مشرق (موردور)برد و در منبع و محل ساخته شدنش ذوب و نابود کرد بدون آن سایرون نمی تواند ظهور کند و نابود می شود باید سر مردمان موردر را با اختلافات نژادی و مذهبی و..... گرم کرد و بعد از عبور از شهر آرام آرام ایمان و اسلام را ...
اگر این حلقه نابود شود مسلمانان دیگر قدرتی برای مقابله با نظم نوین دنیوی و پادشاهی دجال نخواهند داشت

حرکت دوم :
سالومان در این فیلم نماد یک فرد زاهد و سپید است که عده ی زیادی از مردم را برای تشکیل یک حکومت و قدرت برای زمینه سازی برای ظهور سایرون که در موردور یا مکه است گرد هم می آورد و از آنها می خواهد که با سایرون پیمان ببندند
باید ابتدا او را در بند کشید و سرزمین اسب افسانه ای را از شر او و سربازانش نجات داد برای در بند کشیدن سالامون باید از یک زاهد نمایی خاکستری که رخت سفید برتن کرده و ارتقای قدرت یافته استفاده کرد
حرکت سوم:
[تصویر: Aragorn.jpg]
با نجات یافتن سرزمین اسب سفید لشکری برای حراست از شهر مقدس میناستریس خواهند آمد پادشاه واقعی آنها نیز همراهشان خواهد بود...
وقتی حلقه به کلی نابود شد او می تواند تاج شاهی بر سر بگذارد....در تاجش چه می بینید؟!!!
با دقت نگاه کنید
[تصویر: aragorn.jpg]

یک نکته کوچک جاماند و آن اینکه

چرا برج ساعتی که ماسون ها در کنار کعبه ساخته اند شبیه برج موردور است ؟
به حلال بالای آن دقت کنید
[تصویر: mordor-and-mecca-royal-clock-hotel-tower.jpg]
به این نقاشی دقت کنید به سه ستون معبد و به حروف جغرافیایی
[تصویر: masonictracingboard.jpg]
به علامات جغرافیای(W-E-N-S ) که در کنار کادر نوشته اند دقت کنید چرا به جای شمال دز بالا شرق را نوشتند چرا اینگونه ؟!!!
از این تصویر من این را فهمیدم که ستون سومی باید در مشرق باشد همانگونه که دو ستون اولی (برج های دو قلو ی تجارت جهانی )در مغرب بود.
بالای ستون سومی که در نقاشی است چه می بینید ؟ بله چشم درخشان جهان بین
خوب در بالای برج موردور چه می بینید ؟ چشم جهان ببین
خوب چرا شکل برج ساعت یا هتل رویال مکه اینگونه است به حلالش دقت کنید
این برج ساعت مکه هم شبیه ابلیسک است و هم شبیه برج موردور در فیلم ارباب حلقه ها که خراب شد!!!!
اینها همه برداشت شخصی من است .....
اگر خدا بخواهد ادامه دارد....
اللهم عجل لولیک الفرج
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، Amir ، جوینده حق ، oO DaViD Oo ، ELENOR ، SAViOR ، arnh ، K-1 ، یکدوست ، EMPERATOR ، Ali302 ، meysam_tammar ، shakiba ، behruzhsd ، bahar2006 ، bamzi64 ، sunrise59 ، فرهاد ، ایران ، سرود پیروزی ، وحید110 ، aybaniz ، آرین (الهه.ع) ، fereshteh ، mhklord ، hamed313 ، star ، zarati313 ، Humanoid ، arman mohseny ، islamnab ، Elia ، peimane ، shafagh_mah ، nooromahdi ، ztb ، mohammad reza ، V-E ، 59-11(یامهدی) ، gabriel40 ، alireza2030 ، طالب نور ، black ، mohamad ، Mahdy2021 ، Havbb 110 ، MOH3N-P ، fafa* ، منصور ، Justice Bringer ، ali0077 ، عبدالرحمن ، khorshidkhanom ، قلب ، melanie2222 ، CiViLBAX ، bi-ehsaas ، soora ، nader008 ، Memory-X ، سرباز ولایت ، armanj ، N2376DIR ، vahrakan ، sabrina

آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۱۵, ۲۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #101
آواتار
(۲۲/خرداد/۹۰ ۱۹:۳۶)Reza_Jackman نوشته است:  متاسفانه تنها کسانی که با این تاپیک مشکل دارن طرفداران اثار تالکین هستند ... هر چی دلیل میاریم که اقا فیلم ماسونیه یکیشون پیدا نمیشه جواب ما رو بده !!! دوستان محترم طرفدار تالکین وقتی فیلمی از روی یه کتاب اقتباس میشه فقط بیس داستان رو میگیره و دوباره فیلم نامه نویسی میشه !!! این تاپیک هیچ ربطی به تالکین نداره . یا اینکه مثلا new line cinema اونو ساخته پس اثر مهمی نیست و فلان . این فیلم شاهکاره هالیووده !!!
در ضمن هالیوود برای انتخاب بازیگر فیلمش مثله سینمای ایران عمل نمیکنه که هر کی هرکیه !

نقل قول:برای شما مهمه بهتره بدونید که بیشتر الف ها در کتاب قیافه ی شرقی دارن حتی شخصیت لگولاس در کتاب موهای تیره و چشمای خاکستری داره و الف ها در دنیای تالکین حکیم ترین مردمان هستند.

برای بار 99999999 اینجا ما کتاب نقد نمیکنیم !!!

اگر بحث رو به همین شکل ادامه بدید مجبورم تاپیک رو قفل کنم ... یا برای ادله ی ما جواب بیارید یا اینکه قبول کنید این فیلم ماسونیه

ای بابا شما اصلا" متوجه منظور من میشید؟؟؟اصلا" پست منو خوندید؟بابا من به خدا دارم فارسی صحبت می کنم!
شما یا جدا" حرفای منو متوجه نمی شین یا خودتونو زدین به کوچه ی علی چپ!من داشتم در مورد تک چشم سائورون صحبت می کردم الان تا اینجا مفهومه؟چشم سائورون از قبل توی کتاب بوده،تک چشم توی کتاب بوده و پیترجکسون طبق کتاب این تک چشمو آورده توی فیلم از خودش درنیاورده یا اضافه نکرده تکرار می کنم تک چشم آفریده ی استاد تالکین بوده و طبق ادله ی گفته شده تک چشم نماد فراماسونری نیست! چون اصلا" خالقش کارگردان یا فیلمنامه نویس نبوده! امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم!شما 1000000000 بار بگید منم 1000000001 بار میگم که خودتون دارید به کتاب ربطش میدید!با قفل کردن تاپیکم فقط نشون میدید که کم آوردیدDodgy من قبول ندارم که این فیلم ماسونیه و برای ادله ی شما هم جواب آوردم حالا شما هی یه حرفو تکرار می کنید و بحثو می پیچونید یه موضوع کاملا" جداست.برای اون شمیرتون دلیل آوردم،واسه تک چشمتون دلیل آوردم من نمی فهمم چرا متوجه نمی شه هیچ کس؟!طرفدارهای استاد تالکین دارن دلیل میارن منتها همه اینجا چشماشونو بستن و با یکدندگی می گن فیلم ماسونیه وقتی نمی خواین قبول کنید حرف درستو من چی کارتون کنم؟!Angry

به mazyar_green :
نمی خوام ازتون ایراد بنی اسرائیلی بگیرم،قصد جنگ و دعوا هم ندارم من فقط از این عصبانی هستم که هیچ کس توی این تالار به این گندگی نمی خواد بفهمه من چی می گم.Angry شما باشی خوشحال میشی؟؟
در ضمن من می خواستم بدونم که منظور شما از این و اون که می گید مثل یه سری دوستان اسلام و چه میدونم اسرائیل و ایناست؟ که الان فهمیدم که نیست همین.در ضمن من که متوجه منظور شما نمی شم که ناامیدی رو القا می کنه...نگاه کنید وقتی که دشمن شما یکی مثل سائورون باشه و شمام مجبور باشید تک و تنها راه بیفتید برید تو قلب قلمروش خب مسلما" اون احساسی رو که موقع پیک نیک رفتن دارید رو ندارید ولی می بینید که در آخر هم حق پیروز میشه.
به ANTI MASON :
آقا رضا از اول این تاپیک قیام کردن گویا شما بی خبرید از هر 10تا پستشون تو این تاپیک 8تاش همینه!و من به خاطر رد نماد فراماسونری بودن چشم سائورون به کتاب اشاره کردم به این پستم و پست قبلیم بیشتر دقت کنید قاطی هم نکنید.Smile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی رحمانی
۲۱:۲۵, ۲۲/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۰ ۲۲:۵۲ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #102
آواتار
کتاب برای من ملاک نیست فیلمی که ملت دارن میبینن ملاکه که اون هم با توجه به نظرات دوستان و یک جمع بندی این فیلم با اهداف ماسونیه.
{{{{{{تحلیل همه رو خوندم ولی اکثرشون اشتباه بود به خاطر اینکه فقط دنبال نماد ها توی این فیلم میگشتند اما غافل از این که این فیلم رو از لحاظ اثرات مخربش بر روی ما بررسی کنند در اینکه این فیلم ماسونی هست توش شکی نیست چون همون تک چشمش همه چیزو معلوم میکنه ولی چرا اخر فیلم این چشم نابود میشه . خوب به این داستان گوش کنید : فرض کنید من میخواهم به جایی بروم که یک گوهر رو در انتها بدست میارم در مرحله ی اول توی خیابون یک میدون مین میبینم ولی چون خیلی اتفاقی بابام مین میکاشت و بعد خنثی میکردش من هم خنثی کردنشو یاد گرفته بودم. در مرحله ی دوم به یک در بزرگ میرسم که با رمز باز میشود که اگر مهارتی در باز کردن اون در نداشته باشم بعد از 30 ثانیه کشته میشم ولی چون من خیلی اتفاقی از گذشته بزرگترین گاوصندوق های جهان رو یاد داشتم باز کنم پس در رو بازش میکنم در مرحله ی بعد یک در دیگه میبینم که یک نگهبان با یک سلاح جلوی اون در وایستاده و میخاد منو بکشه تا من نتونم از در عبور کنم ولی چون خیلی اتفاقی من شبیه به پسر خالشم و خیلی اتفاقی اون پسر خالشو خیلی دوست داره پس به من اجازه ی عبور میده و..... تا به اون گوهر برسم.
خوب حالا اگر من به شما بگم به اون مکان بروید ایا میرید؟قطعا نه چون شما با خودتون میگید من نه بلدم مین خنثی کنم نه بلدم اون در رو باز کنم و نه شبیه به پسر خاله ی اون نگهبان هستم. حالا منظورم رو فهمیدید. اینکه به شما میگم اون فیلم ماسونی هست به خاطر اینه که جریان ظلم رو خیلی بزرگش میکنه و کافی است به اون پسر کوچک که با حلقه سفر میکند دقت کنید و ببینید که چقدر شانس میاره .و ما وقتی که زمان مبارزه رسید از خودمون میپرسیم که ایا میتونیم اینهمه شانس بیاریم .اصلا دقت کردید که خدا توی این فیلم نعوذ باالله کشکه.و هیچ اصلا خدایی وجود نداره.یا در فیلم هری پاتر جادو هست ولی خدا نیست.قرار نیست که فیلمهاشون رو با نماد تزیین کنن قرار بر اینه که طرز تفکرمون رو عوض کنن.نظریه ی اقای فکویاما رو زمان جنگ در مورد ایران شنیدید ایشون توی یک کنفرانس در اسراییل میگه بهتره که شما با امتیاز دادن به ایران جنگ رو تمومش کنید وگرنه اینا تا خود تل اویو پیشروی میکنن .حتما میدونین که اقای فوکویاما یکی از نوابغ بزرگ نظریه پرداز جهانه.
میخوام بگم به بزرگ نمایی دشمن با نماد هاش کمک نکنید چون اونا قدرت شیعه رو میدونن که با دو هزار رزمنده
با چهار تا کلاش و چهار تا کاتیوشا میتونه جلوی چهارمین ارتش دنیا وایسته(جنگ حزب الله با اسراییل) برای همین تا میتونن قدرت کاذبشون رو در نظر تون بزرگ جلوه میدن.}}}}}}
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، hamed313 ، سرود پیروزی
۱:۴۰, ۲۳/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۰ ۲۲:۵۱ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #103

تاپیک به علت درخواست های مکرر دوستان دوباره باز میشه !

لطفا با کمال تواضع و ارامش پاسخ بدید هر گونه پاسخ تند ویرایش میشه و در صورت تکرار حذف میشه .
۱۲:۲۳, ۵/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۰ ۱۵:۰۱ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #104

سلام
بنده اومدم تا جواب شما رو بدم
اهم....
1. در مورد عکسي که از تاج آراگورن گذاشتيد: ببينيد قرار نيست هرچي که شکلش لوزي مانند باشه بگيم اين پرگار و گونياست. بابا من همين الان که دارم اين مطلبو مي نويسم يه گلدان جلومه که طرح هاي شبيه به لوزي و پرگار و گونيا توشه. پس من بايد سريع قضاوت کنم و بگم سفال گرش ماسون بوده. والا توي خونه خورتون هم صد ها گونيا پرگار مي تونيد پيدا کنيد. همين الان يه چرخ تو ي خونه بزنيد و مي فهميد که خودتون هم ماسون هستيد
2. در مورد عکس تاجگذاري آراگورن: اين ماه و خورشيدي که روي پرچم ها هستش ربطي به ماسون نداره بلکه نماد دوشهر گاندور يعني ميناس آنور(برج خورشيد) و ميناس ايثيل ( برج ماه)هست.
3. در مورد شمشير هم بايد بگم متاسفم
در مورد کلوز آپ همونطور که الف واريور هم گفت : به جرئت مي شه گفت که اين شمير مشهورترين شمشير تاريخ سرزمين ميانه بوده که شکست و حلقه ي قدرت رو از دست سائورون انداخت و بعد ها هم آراگورن به وسيله اين شمشير سپاه مرگ رو باخود همراه کرد . خب معلومه که روش زوم ميکنه
در ضمن 95% شمشير هاي تاريخ قسمت دستش به همين شکله
يه نگاه به اين عکس بندازين
[تصویر: islam-scimitar-crescent-moon-shaped-sword.jpg]
مي بينيد اين شمشیر اعرابه؟ دستشو نگاه کنيد کاملا به شکل صليبه
قرار نيست هرچي به شکل + باشه بگيم صليبه
واقعا ديگه شورشو در آوردين همين مونده که.....
4. در مورد عدم وجود خداوند: آقا چرا چيزي رو که نمي دوني ميگي؟؟ خداي اين دنيا(ارباب حلقه ها) اسمش ايلواتار. حالا شما دوباره مي گيد تو فيلم نگفته که خدا کيه. در پاسخ اين حرف بايد بگم توي فيلم به خود ايلوواتار اشاره نشده اما به والار چرا
والار خدا يکتا نيستند ولي خالق بعضي از چيز هاي زمين هستند و زمين رو براي انسان ها و الف ها آماده کردند.
به اين قسمت نگاه کنيد:

473
00:55:11,064 --> 00:55:15,433
<i>May the grace of the Valar
protect you.</i>

تنها صحنه ي فيلمه به والار اشاره مي شه

473
00:55:11,064 --> 00:55:15,433
باشد که قدرت خالق
. از تو حفاظت کند

اينم فارسيش که نوشته خالق

ببينيد دوستان چرا قبول نمي کنيد براي توجيه نماد هاي اين فيلم بايد به کتابهاش مراجعه بشه. آخه اين همه کتاب که حدودا 20 جلدي ميشه رو چطور تو دوازده ساعت فيلم بگنجونن؟ طبيعيه که بعضي از مطالب کتاب رو در فيلم به شکل نماد ببينيم و توي فيلم در موردش توضيح داده نشه مثل همين ماه و خورشيد.
حالا هي بگيد فيلم و کتاب بحثشون جداست
شما خودتون هنوز دليل قانع کننده اي براي فرو ريختن چشم بزرگ نياورديد اين دوستمون anti mason يه داستاني نوشته که خودش هم حاليش نميشه که چي نوشته
فک کنم تقريبا تمام نمادهاي منطقي تون رو رد کردم اگه چيزي باقي مونده بگيد که روش بحث کنيم.

این دوما بار که این پاسخ رو مینویسم چون دفعه قبل توسط مدیرا حذف شد
مسلما این ظرفیت پایین مدیرا رو نشون میده که پاسخو حذف کردند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Warrior Elf ، ضحی رحمانی
۱۳:۲۷, ۵/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۰ ۱۴:۵۸ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #105
آواتار
واقعا" این پستو باید طلا گرفت!!!
آره اخوی...یه کم اینجا ظرفیت پایینه!الان شما این پستو زدی؟؟؟یه پست دیگه میزنن برات با کلی حرفای تکراری...
بعدشم تاپیکو قفل می کنن که از شر ما مخالفا که دوتا کلمه حرف حساب می زنیم راحت شن دو روز دیگه با خیال اینکه دیگه ما برنمی گردیم تاپیکو باز می کنن!
آقا جون اگه حرفای ما غلطه دلیل بیارید که غلطه اگه نه قبول کنید که در اشتباهید!باور کنید اگه حتی نگیدم اشتباه کردید و فقط این بحثو با پستهای تکراری و بی محتوا کشش ندید ما بهتون نمی خندیم و مورد تمسخر قرار نمی گیرید...چون ما ظرفیتمون بالاتر از این حرفاس.Smile اگرم این پستو حذف کنید...
۱۵:۴۵, ۵/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۰ ۱۶:۱۶ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #106
آواتار
دوستان گرامی هر 2 طرف صحبتهای خودشون رو نوشتند . قضاوت با خوانندگان .
در ضمن این شمشیر بنام تلوار مشهور است و توسط سپاه ینی چری عثمانی استفاده میشده (البته به اصل بحثتون کار ندارم )
در چین نیز به عنوان شمشیر پهن مشهور بوده و....
دلایل استنادی بسیار بیشتر از شکل شمشیر است و این شکل شمشیر را یکی از کاربران دیگر ارسال کرده که به سلیقه خودش بر میگردد .
چشم جهان بین یا همه چیز بین یا تک چشم هم از روی شکل هم از روی کاربردی که در فیلم دارد یکی از تابلو ترین مسایل مطروحه در بحث های اخر الزمانی و دجال است . یا همان ضد مسیح . انتی کریست .
اخر الزمانی بودن این فیلم و ظهور منجی و نابودی شر در دنیا غیر قابل انکار است !
به هر حال در مباحثه هر یک از اعضای محترم دلایل خود را مطرح کرده و قضاوت به عهده خوانندگان است .
موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، سرود پیروزی
۱۵:۵۶, ۵/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۰ ۱۶:۲۶ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #107

نقل قول:ببينيد دوستان چرا قبول نمي کنيد براي توجيه نماد هاي اين فيلم بايد به کتابهاش مراجعه بشه

با سلام .
یک فیلم به چند شکل نقد میشه :

1.نقد به وسیله ی نماد شناسی(بررسی نمادهای فیلم و نسبت اونها با دنیای واقعی )
2.نقد هنری(بررسی سکانس های فیلم و نقطه ضعف های ساختاری فیلم و الگو برداری از متون ادبی دیگه )
3.نقد فلسفی و استراتژیک (بررسی جریان فکری حاکم بر فیلم / این نقد تنها در فیلم های استراتژیک قابل استفاده است)

برای نقد فیلم نیازه که ما با سبک فیلم اشنا بشیم تا بتونیم نقد رو روی خط صحیح انتقاد پیش ببریم و خود نقد باعث گمراهی نشه و شناخت ما رو از فیلم بیشتر کنه انواع فیلم در سینمای هالیوود به شکل زیره :

1.فیلم های امنیتی و پروپاگاندا (سریال 24 , سریال الیس , جیمز باند , مامور سه ایکس و ...)
2.فیلم های داروینیستی ( سریال کایل ایکس وای , مردان ایکس , کارتون ها و ...)
3.فیلم های سبک زندگی ( ویکتوریا , امریکن پای , خانه داران عاجز و ...)
4.فیلم های جهانی سازی و اخرالزمانی ( سریال لاست , 2012 , ماتریکس , ارباب حلقه ها و ...)

فیلم مورد نظر ما ارباب حلقه هاست که یک فیلم اخرالزمانیه برای نقد این فیلم ما نیاز داریم که از نقد فلسفی و استراتژیک استفاده کنیم ...در این نقد ما فیلم رو نسبت به جریان حاکم بر دنیا باید بسنجیم نه نسبت به کتاب چون فیلم اقتباسی از کتاب و بازنویسی میشه و فیلم نامه بر اساس تفکر سازندگان فیلم ساخته میشه نه بر اساس تفکر نویسنده ...پس نقد از روی کتاب نه تنها اشتباه است بلکه فقط باعث میشه ما توی فضای داستان گم بشیم و خودمون نتونیم درست فکر کنیم .
همان طور که میدونیم فیلم های اخرالزمانی تفکر یهودی دارند و این از نماد های توراتی و کابالایی که در فیلم استفاده میشه کاملا میشه تشخیص داد . از نمونه نماد های توراتی کابالایی در این فیلم :

1.نماد درخت شهر میناس تریس ( نماد عرفان کابالا) که روی تاج اراگورن و پرچ این شهر کاملا مشهوده .
2.ستون های b&j همراه با نماد خورشید و ماه و هفت ستاره به ترتیب معنای : ایزیس و ست و اوسریس میدهند .
3.شباهت میناس تریس به شهر بابل شهری که در ان تلمود نوشته شد .
4.چشم جهان بین که نماد تفکر ماسونیست و این نماد از زمان شوالیه های معبد وجود داشته .

شهری که خود شبیه بابل و نماد عرفان یهودی کابالا را دارد و در اخر پیروز میشود !!! این چه معنی میتواند داشته باشد ؟ (تصمیم گیری به عهدهی خودتان)
حالا عده ای از طرفداران تالکین میگویند به تالکین توهین شده! اصلا کسی با تالکین کاری ندارد ...زیرا کاربران تالار انقدر عاقل و فهمیده هستند که بدانند یک فیلم هالیوودی نقد میکنند نه یک اثر ادبی و میدانند که مردم سراسر جهان فیلم ارباب حلقه ها رو در سینما دیدند نه کتاب تالکین رو .
سوالی که من از شما دارم اینه که اگه یه فیلم اخرالزمانی از روی یه کتاب ساخته نشه شما از کجا نماد هاشو میشناسین ؟

نقل قول:شما خودتون هنوز دليل قانع کننده اي براي فرو ريختن چشم بزرگ نياورديد

پروتکل شماره 15

لژهاى فراماسونرى

- تا پيش از آغاز شاهنشاهى‏مان، روشى متناقض درباره مسايل سياسى در پيش مى‏گيريم. بدين معنى كه لژهاى فراماسونرى آزادى را در تمام كشورهاى جهان ايجاد مى‏كنيم و سپس آنها را گسترش مى‏دهيم و تمام آنهايى كه در زمينه فعاليتهاى اجتماعى مشهور باشند، به اين لژها جلب مى‏كنيم. زيرا در اين لژها مى‏توانيم عوامل اصلى جاسوسى و نيز، عواملى كه مى‏توانند روى ديگران اثر بگذارند، پيدا كنيم. آنگاه تمام لژها را تحت رهبرى يك اداره مركزى، كه اعضاى آن همه از حكماى قوممان هستند، و براى همه ناشناخته ‏اند، درمى‏آوريم. تمام لژها نمايندگانى در اداره مركزى خواهند داشت كه به وسيله اين نمايندگان دستورات و برنامه ‏هاى سرى به لژها اعلام مى‏شود. در اين لژها، بين عناصر انقلابى و ليبرال نوعى وصلت و ارتباط برقرار مى‏كنيم. تركيب اين لژها طورى خواهد بود كه از همه قشرهاى جامعه، افرادى در آن عضويت داشته باشند. البته فعاليتهاى سياسى و طرحهاى مخفى لژها را از همان آغاز تأسيس و گشايش لژ، زيرنظر مى‏گيريم. بايد اضافه كرد كه پليس‏هاى ملى و بين ‏المللى از جمله كسانى خواهند بود كه در اين لژها عضويت پيدا خواهند كرد. طبيعى است كه غيريهوديان از ماهيت واقعى كار لژها سردرنخواهند آورد به جز خود ما.

- مرگ، براى همه يك امر اجتناب ‏ناپذير است. آنهايى كه مانع انجام برنامه ‏هاى ما مى‏شوند، بهتر است كه مرگشان را جلو بياندازيم و آنها را نابود كنيم. از جمله اين افراد فراماسونرهايى هستند كه عليه ما اعتراض مى‏كنند. طورى آنها را مى‏كشيم كه جز برادران همخون‏مان كسى متوجه نشود. حتى طورى آنها را ازبين مى‏بريم كه خود قربانيان هم نفهمند و به نظر آيد كه مرگ آنها ناشى از نوعى بيمارى بوده است. البته برادران خودمان حق افشاى اين راز را ندارند.

البته انتظاری هم ندارم شما متوجه حرفهای من و دوستان بشید چون چیزی از فراماسونری و صهیونیزم و ... نمیدونید ...فقط به عنوان هوادار اومدید از نویسنده ی مورد علاقتون دفاع کنید که اینم طبیعیه و متقابلا هیچ گونه انتقادی رو نخواهید پذیرفت ...ارباب حلقه ها ماسونی نیست چون شما دوست ندارید ماسونی باشه میخواهید بتی که از تالکین ساختید رو مصون نگه دارید فقط همین .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرود پیروزی ، zarati313 ، hamed313
۱۸:۲۸, ۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #108

به این مطلب توجه کنین:

میگید که طرف شر داستان نماد مسلماناست و طرف خیر داستان نماد ماسون ها ویهودی ها و ایناست
خب طبق جمله بالا چشم بزرگ باید در اختیار طرف خیر باشه در حالی اینطور نیست(و در اختیار طرف شره) و این یک تناقضه و تمام ادعاهای شما رد میشه و با هیچ دلیلی هم نمیشه اینو توجیه کرد.

(۵/تیر/۹۰ ۱۵:۵۶)Reza_Jackman نوشته است:  
نقل قول:ببينيد دوستان چرا قبول نمي کنيد براي توجيه نماد هاي اين فيلم بايد به کتابهاش مراجعه بشه

با سلام .
یک فیلم به چند شکل نقد میشه :

1.نقد به وسیله ی نماد شناسی(بررسی نمادهای فیلم و نسبت اونها با دنیای واقعی )
2.نقد هنری(بررسی سکانس های فیلم و نقطه ضعف های ساختاری فیلم و الگو برداری از متون ادبی دیگه )
3.نقد فلسفی و استراتژیک (بررسی جریان فکری حاکم بر فیلم / این نقد تنها در فیلم های استراتژیک قابل استفاده است)

برای نقد فیلم نیازه که ما با سبک فیلم اشنا بشیم تا بتونیم نقد رو روی خط صحیح انتقاد پیش ببریم و خود نقد باعث گمراهی نشه و شناخت ما رو از فیلم بیشتر کنه انواع فیلم در سینمای هالیوود به شکل زیره :

فیلم مورد نظر ما ارباب حلقه هاست که یک فیلم اخرالزمانیه برای نقد این فیلم ما نیاز داریم که از نقد فلسفی و استراتژیک استفاده کنیم ...در این نقد ما فیلم رو نسبت به جریان حاکم بر دنیا باید بسنجیم نه نسبت به کتاب چون فیلم اقتباسی از کتاب و بازنویسی میشه و فیلم نامه بر اساس تفکر سازندگان فیلم ساخته میشه نه بر اساس تفکر نویسنده ...پس نقد از روی کتاب نه تنها اشتباه است بلکه فقط باعث میشه ما توی فضای داستان گم بشیم و خودمون نتونیم درست فکر کنیم .

اولا این واژه استراتژیک بسیار واژه مزخرفی است که معلوم نیست کی درستش کرده. ژانر این فیلم اکشن-ماجرایی-تخیلی و فاتزی است و ما در سینما ژانری به اسم آخرالزمانی نداریم و شما این واژه رو از خورتون در آوردید.

نماد هایی گفتین:
1. درخت روی تاج و پرچم نماد همون درخت سفیده که در حیات دژ قرار داره و کلا نماد پادشاهی گاندور
2. خورشید و ماه که گفتم نماد چیه. هفت ستاره هم نماد هفت گوی جهانبینیه که زمانی نومه نوری ها به سرزمین میانه آوردند( یکی از اون هفت گوی هم در اختیار سارومان بود که در فیلم دیدیم)
3. تو دنیای ارباب حلقه ها ده ها شهر و دژ وجود داره که هرکدوم به شکلی اند و طبیعیه یکیش هم به شکل برج مانند و دارای مسیر مارپیچ باشه که شما هم سریع ارتباطش میدید به یه جایی. تازه اصلا هم شباهتی به بابل نداره . چون میناس تریس یه شکل نیمدایره در پایه یک کوهه ولی بابل بر روی زمین صاف و به شکل دایره کامله
4. چشم جهانبین که گفتم تو مطلب بالا

[/quote]
سوالی که من از شما دارم اینه که اگه یه فیلم اخرالزمانی از روی یه کتاب ساخته نشه شما از کجا نماد هاشو میشناسین ؟[/quote]
من دارم در مورد ارباب حلقه ها حرف میرنم و توی بقیه بحث ها هم اصلا شرکت نکردم و این فیلم به قول شما آخرالزمانی هم از روی کتاب ساخته شده و من نماد شناس نیستمو فقط میگم فلان نماد که شما فکر می کنید نماد فلان چیزه نماد یه چیزه دیگه س

وقتی یک فیلم تخیلی با این وسعت جهان و نژاد و اینا نقد میکنید و این فیلم هم از روی اون همه کتاب نوشته شده در واقع دارید کتابو نقد میکنید چون اکثر نماد ها از جمله چشم بزرگ و ماه و ستاره هم در کتاب هستند.
به این عکس نگاه کنید:
[تصویر: TN-Thus_Came_Aragorn.jpg]
این نقاشی ایه که قبل از فیلم ارباب حلقه ها کشیده شده توسط تد ناسمیث. برای کتاب های ارباب حلقه ها
اونی که پرچمو گرفته آراگورنه و همونطور که میبینید نماد درخت و هفت ستاره هم روش هست. پس این دو نماد در کتاب هم هست.
مطمئانا اگه کتابهای تالکین رو بخونید میفهمید که چی میگیم ما
۱۵:۰۹, ۶/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۰ ۱۵:۱۲ توسط Warrior Elf.)
شماره ارسال: #109
آواتار
[quote='وحید110' pid='28048' dateline='1309086954']
چشم جهان بین یا همه چیز بین یا تک چشم هم از روی شکل هم از روی کاربردی که در فیلم دارد یکی از تابلو ترین مسایل مطروحه در بحث های اخر الزمانی و دجال است . یا همان ضد مسیح . انتی کریست .
اخر الزمانی بودن این فیلم و ظهور منجی و نابودی شر در دنیا غیر قابل انکار است !
به هر حال در مباحثه هر یک از اعضای محترم دلایل خود را مطرح کرده و قضاوت به عهده خوانندگان است .
موفق باشید
[/quote]
ای بابا...نه مثل اینکه جدا" دوره ی آخرالزمانه که دو تا هموطن زبون همو نمی فهمن!!!
آخرالزمانی بودن این فیلم کاملا" قابل انکاره و اصلا" همچین چیزی وجود نداره...دیگه دارید از خودتون حرفای الکی درمیاریدا!!!وقتی تالکین خودش یه کاتولیک معتقد بوده واسه ی چی باید بیاد یه نماد فراماسونریو تو کتابش بذاره؟؟؟؟
الان لابد دوباره می گید به کتاب ربطی نداره...آقایون ببینید من دروغ می گم؟؟؟ تک چشم سائورون که از تو گاوصندوق کمپانی نیولاین یا از تو جیب پیتر جکسون که نپریده بیرون!توی کتاب بوده...ومن برای بار سوم دارم می گم که تک چشم طبق دلایلی که براتون آوردم در فیلم ارباب حلقه ها نماد فراماسونری نیست!

[quote='Reza_Jackman' pid='28051' dateline='1309087603']
[quote]

البته انتظاری هم ندارم شما متوجه حرفهای من و دوستان بشید چون چیزی از فراماسونری و صهیونیزم و ... نمیدونید ...فقط به عنوان هوادار اومدید از نویسنده ی مورد علاقتون دفاع کنید که اینم طبیعیه و متقابلا هیچ گونه انتقادی رو نخواهید پذیرفت ...ارباب حلقه ها ماسونی نیست چون شما دوست ندارید ماسونی باشه میخواهید بتی که از تالکین ساختید رو مصون نگه دارید فقط همین .
[/quote]
نه فقط خودتون می دونید که فراماسونری چیه؟!...من اون قدر حالیم هست که بفهمم همه ی حرفاتونو از خودتون درآوردین!
همچین صحبت می کنید که انگار خودتون متوجه حرفای ما میشید!!!ما هم از آدمای مغرضی که مرغشون یه پا داره و کل عالم از نظر اونا ضد اسلامه و فقط یه مشت تفکرات خشک و دگم دارن و نمی خوان هیچ حرفی رو که خلاف اعتقاداشونه بپذیرن و فکر کنن هرچی که اونا می گن درسته و بقیه غلط هم انتظار نداریم که عمق یک شاهکار مثل ارباب حلقه ها رو درک کنن چون ذوق هنری ندارن و افکارشون محدود و بسته ست...ما به عنوان هوادار اومدیم،آره حداقل یه هوادار یه چیز از دنیای تالکین حالیشه!شما چی؟که فقط با دیدن یه فیلم اومدین و اظهار فضل می کنین!... ما اگه هواداریم شما به عنوان چی اومدین؟؟؟منتقد؟؟شک دارم!نماد شناس؟؟؟باید خیلی به خودتون مطمئن باشید اگر همچین حرفی بزنید!...با این پستهایی هم که می زنید کاملا" مشخصه که مغرضانه به همه چیز نگاه می کنید فقط تخصصتون در شلوغ کاری کردنه و همه ی چیزای بی ربط رو به هم ربط دادن!شما اصلا" سعی نمی کنید دلایل مارو رد کنید فقط دارید موضوعو بی خود کش میدید و حرفایی میزنید که هیچ ربطی به موضوع نداره...من می گم تک چشم تو این فیلم نماد نیست به این دلیل و به این دلیل...شمام بیا بگو هست به این دلیل و به این دلیل!
خیلی سخته؟!
۱۵:۴۲, ۶/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۰ ۱۸:۰۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #110
آواتار
دوست گرامی با فرض اینکه اقای تالکین یک مومن باشد باز هم چشم سایرون نماینده شیطان است . (من نگفتن فراماسونری ) تک چشم و دجال از زمان حضرت موسی نماینده شیطان بوده . و اقای تالکین که یک مومن است در داستانش ان را به واسطه نیروهای خیر نابود میکند .
ما به هر فیلمی که تمام نیروهای شر را در برابر نیروهای خیر قرار دهد و یکی از نیرو ها پیروز شود میگوییم اخر الزمانی . چون منجی در اخر الزمان همین کار را انجام میدهد و همه نیروهای خیر در مقابل شر قرار میگیرد .
هر فیلم یا اثر هنری از دیدگاه های مختلفی برسی میشد بحث شما و ایشان شده مصداق اینکه شما میگویید قند سفید است ایشامن میگوید خیر شیرین است .
در ضمن دوست گرامی از شما توقع دارم با احترام بیشتری پستهای خودتون رو ارسال کنید
با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، سرود پیروزی ، star ، hamed313 ، Verethragna
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]