|
عاقبت شوخی با زن نامحرم
|
|
۱۱:۱۶, ۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
عاقبت شوخی با زن نامحرم:
1- پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله: هر کس با یک زن نامحرم دست بدهد، روز قیامت در غل و زنجیر به محشر وارد میشود و خداوند دستور میدهد که او را به آتش جهنم بیفکنند، و هر کس با یک زن نامحرم شوخی کند ، در مقابل هر کلمة حرامی که به او گفته است، هزار سال حبس خواهد شد. 2- امام صادق در حدیث مناهی فرمود: «رسول خدا فرمان داده بود که زن مسلمان با مردان نامحرم بیش از پنج کلمه – که آن هم در موضوعات ضروری باشد- سخن نگوید». 3- پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله: النّظّر سهم من سهام ابلیس فمن ترکها خوفاً من الله اعطاه الله ایماناً یجد حلاوته فی قلبه؛ نگاه به نامحرم، تیری از تیرهای شیطان است هر کس آن را از خوف خدا ترک کند خداوند حلاوت ایمان را به او می چشاند. 4- پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله: «عفُّوا عَن نساء الناس تَعِفَّ نُساءَکم؛ در مورد زنان مردم عفت بورزید تا دیگران نیز در مورد زنان شما عفت بورزند و زنان شما از تعرض نامحرمان در امان بمانند». 5- پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله: تمام چشمها در روز قیامت گریان خواهد شد، مگر چشمی که از خوف و عظمت خدا بگرید، و چشمی که از حرام بسته شود، و چشمی که در راه خدا شبها بیدار بماند و شب زنده داری کند. 56- پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله: «هر کس چشمان خود را از نگاه به زن نامحرم پرکند (و با خیال راحت به این نگاه خود ادامه دهد)، خداوند متعال در روز قیامت میخهای آتشین به چشمان او فرو خواهد برد و بعد از رسیدگی به کار مردم، دستور خواهد داد که او را به آتش جهنم بیندازند» 7- یکی از راویان می گوید در کوفه به زنی قرآن می آموختم، روزی با او شوخی کردم، بعد به دیدار امام باقر (علیه السلام) شتافتم، فرمود: آن که ( حتّی) در پنهان مرتکب گناه شود خداوند به او اعتنا و توجّهی ندارد، به آن زن چه گفتی؟ از شرمساری چهره ام را پوشاندم و توبه کردم، امام فرمود: تکرار نکن. 8- حضرت علی (علیه السلام) : اختلاط و گفتگو مردان با زنان نامحرم سبب نزول بلا و بدبختی خواهد شد ، و دلها را منحرف میسازد. 9- پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:هر خانمی که خود را معطر و خوشبو کند ( عطر بزند ) و سپس از خانه خارج شود ، همواره مورد لعنت خدا و ملائکه خواهد گرفت ، تا وقتی که به خانه برگردد ، هرچند برگشتش به خانه طول بکشد. 10- پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله: شیطان به حضرت موسی (علیه السلام) گفت : ای موسی ! با زنی که به تو محرم و یا حلال نیست خلوت مکن ( تنها مباش ) ، به خاطر آنکه هیچ مردی با زن نامحرمی خلوت نمی کند ، مگر این که من همراه آن دو هستم. ( و خودم شخصا آن دو را برای گناه و رابطه نامشروع تحریک و وسوسه می کنم ) 11- امام صادق علیه السلام فرمود : هر کس نامحرمی را دید و چشم خود را به طرف آسمان بلند کرد یا بست، خداوند در بهشت، حورالعین بهشتی را به عقدش درمیآورد. 12-امام باقر علیه السلام: سخن گفتن با زن نامحرم ، از دامهای شیطان است. |
|||
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۵۱, ۲۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۳/شهریور/۹۰ ۱۱:۱۶)N.Mahdavian نوشته است: عاقبت شوخی با زن نامحرم: سلام و عرض ادب عملی کردن این احادیث واقعا برام سخته بیشتر از 5 کلمه حرف نزنیم؟؟؟ مگه میشه؟؟ ![]() این احادیث مال همون زمان هاست و بیشر برای مردای عرب صدق میکنه که واقعا آدمای کثیفی بودن. . .!! پس چطور روحانی ها و آیت الله ها بیشتر از 5 کلمه صحبت میکنن؟؟ مگه اینا این احادیث رو نخوندن؟؟ لطفا اینقدر سختگیری نکنید |
|||
|
|
۲:۰۳, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
من فقط دو مورد رو بیان کنم که فکر میکنم داره بی توجهی میشه: 1-اینکه نگاه یک فرد به کس دیگری شهوت آمیزه یا نه ،یک حالت غیر ارادیه ،یعنی شما اراده نمیکنید که الان شهوتت فعال شه یا غیر فعال بمونه. 2-قرار نیست که تنها دلیل احادیث بالا جلو گیری از عمل نامشروع جنسی باشه. همین که فکر شما یا کس دیگری حتی برای لحطه ای مشغول شه ،می تواند شامل آیه ی " ولا تقربوا الزنا" بشه. دقت کنید که آیه از زنا نهی نمیکنه ،بلکه از نزدیک شدن به آن نهی میکنه. که ممکن هست به زنا هم کشیده نشه. |
|||
|
|
۲:۳۹, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
حکم شوخی با نامحرم از طریق پیام کوتاه چیست؟ پرسش آیا شوخی با نامحرمی که قصد ازدواج با آن خانم را ندارم، اگر رکیک نباشد و از روی هوی و هوس هم نباشد، ازطریق پیام کوتاه موبایل، گناه است؟ شوخی کردن به این نحو با هم کلاسی های خانم هم اشکال دارد؟ در ضمن باید بگویم که مرجع تقلید من آیت ا... خامنه ای می باشد. پاسخ اجمالی توجه به چند نکته می تواند شما را در دست یابی به جواب یاری رساند: 1. یکی از غرایز قوی در انسان شهوات جنسی است که اگر طغیان و سرکشی کند، کنترل آن ناممکن یا مشکل خواهد بود. 2. بروز و ظهور و غلبه غریزه ی شهوانی در انسان به صورت پلکانی و تدریجی است، و به تعبیر قرآن کریم شیطان از طریق سیاست گام به گام به هدف خود می رسد. [1] چنان که بررسی و ریشه یابی بسیاری از گناهان و جنایات که هر روز در جوامع مختلف رخ می دهد نشان دهنده ی همین موضوع است که از مسائل ناچیز و عادی آغاز شده اند. به همین جهت جلوگیری از وسوسه های شیطانی در ابتدای امر و قدم اوّل آسان است چون هنوز موقعیت شیطان و غرایز شهوانی ضعیف است، ولی اگر فردی در قدم اول از شیطان و هوی و هوس تبعیت کند، موقعیت خود را در مقابله با آنها تضعیف نموده و باعث تقویت نیروهای شیطانی و غرایز شهوانی خواهد شد. و در آن صورت مقاومت مشکل تر خواهد شد. به عبارتی همیشه پیش گیری راحت تر از درمان است. 3. شکی نیست که شوخی با جنس مخالف اگر چه رکیک هم نباشد زمینه را برای انحراف و تسلط شیطان فراهم می کند. به همین جهات اسلام در مبارزه با انحراف از زمینه های آن نیز جلوگیری به عمل آورد، مثلاً مردها را از نشستن در جای زن قبل از سرد شدن، نهی نمود. [2] و یا به زن ها دستور داده در برخورد با نامحرم نرمی و ملاطفت نشان ندهند. [3] نتیجه این که بهتر است از شوخی با نامحرم اگر چه رکیک هم نباشد اجتناب کرد. استفتایی که از دفتر مراجع عظام در این زمینه شده ، به شرح ذیل است: 1. چت کردن با جنس مخالف و رد و بدل کردن صحبت های معمولی چه حکمی دارد؟ همه ی مراجع: در صورتی که خوف فتنه و کشیده شدن به گناه وجود داشته باشد جایز نیست. 2. شوخی کردن با نا محرم چه حکمی دارد؟ همه ی مراجع: اگر با قصد لذت (جنسی) باشد و یا بترسد به گناه بیفتد، جایز نیست. [4] تذکر نکته ای در پایان ضروری است: آن چه بیان شد یک حکم کلی است و از این جهت فرقی بین انواع شوخی( شوخی از طریق چت و پیام کوتاه و...) و بین انواع نامحرم ها (هم کلاسی ها و غیر آن)، وجود ندارد یعنی؛ اگر شوخی با نامحرم، به قصد لذت باشد یا خوف فتنه و کشیده شدن به گناه وجود داشته باشد ، از حکم حرمت برخوردار است اگر چه آن نامحرم هم کلاسی باشد و این شوخی هم از طریق پیام کوتاه، انجام شده باشد. [1] بقره، 168،" وَ لا تَتَّبِعُوا خُطُواتِ الشَّیْطانِ إِنَّهُ لَکُمْ عَدُوٌّ مُبینٌ ". [2] من لایحضره الفقیه، ج 3، ص467، "إِذَا جَلَسَتِ الْمَرْأَةُ مَجْلِساً فَقَامَتْ عَنْهُ فَلَا یَجْلِسُ فِی مَجْلِسِهَا أَحَدٌ حَتَّى یَبْرُدَ". [3] الاحزاب، 32، "فَلا تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ فَیَطْمَعَ الَّذی فی قَلْبِهِ مَرَضٌ". [4] رساله ی دانشجویی، ص191و192. منبع حواسمون به بعضی صفحات تالار خودمون هست؟!!! |
|||
|
|
۵:۴۰, ۲۷/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۵:۴۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۷/خرداد/۹۳ ۲:۳۹)تازه مسلمان نوشته است: 1. چت کردن با جنس مخالف و رد و بدل کردن صحبت های معمولی چه حکمی دارد؟مایلم بر نکتهای که چند نفر از دوستان بیان فرمودن تأکید مجددی بکنم: «گناه»ی که ازش دم زده میشه صرفاً رابطهی جنسی و مانند آن نیست، بلکه کوچکترین حرکاتی که میکنیم مثل لحظهای چرخوندن چشم یا لحظهای تیز کردن گوش یا ... و در دلمون نیت لذت بردن هست، اون لحظه گناه واقع شده. فراتر از این، حتی اگر در دلمون مرور کنیم اونچه رو که در چهرهی یک نامحرم به نظرمون زیبا اومده بوده، یا حرفی از یک نامحرم بهمون خوشایند میاد و به دلمون میشینه(آب شدن قند رو در دلمون احساس میکنیم) و ... اینها هم گناه هست. دوستان توجه بفرمایید، عموماً این اشتباه صورت میگیره که در کنار تشریح این مسائل توضیح میدن «برای افرادی که ازدواج نکردن مسائل جنسی سنگین هست و از این رو نباید زمینهی تحریک اونها رو فراهم کنیم و ...» که صددرصد اشتباه هست. چنین سخنانی زمینهساز شیوع تفکرات اشتباه هستن که میاندیشن علت بد بودن یک عمل تحریککنندگی جنسیاش هست، در حالی که علت بد بودن یک عمل نیت بد پشت اون عمل هست. خواه باعث تحریککنندگی جنسی باشه، خواه نباشه. افراد ازدواج کرده از اینگونه خطاها و لغزشها مصونترند، اما این گناهان که ما در موردشون صحبت میکنیم(اختلاط با نامحرم) لحظهای اتفاق میافته که نیات نفس انجام میپذیره، و در نیات نفس تفاوتی میان افراد ازدواج کرده و ازدواج نکرده نیست. (۲۷/خرداد/۹۳ ۲:۳۹)تازه مسلمان نوشته است: حواسمون به بعضی صفحات تالار خودمون هست؟!!!مخالفین سخن ایشون لطفاً ملاحظه بفرمایند: تفاوت گفتهها و نوشتهها در حرام بودن |
|||
|
|
۸:۴۳, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول:امام صادق در حدیث مناهی فرمود: «رسول خدا فرمان داده بود که زن مسلمان با مردان نامحرم بیش از پنج کلمه – که آن هم در موضوعات ضروری باشد- سخن نگوید».من الان با راننده تاکسی اینجور که حساب کردم : 15 کلمه صحبت میکنم . با مغازه دار ، بسته به خرید بیشتر از 5 کلمه میشه. تو پایان نامه با استاد تو یه اتاق دربسته ! بیشتر از 2 ساعات صحبت میکنم . با خدماتی دانشگاه 6 کلمه . در مواقع ارائه ی پروژه برای دو جین مرد نا محرم ، 25 دقیقه ارائه ی طرح پروژه میدم. الان تکلیف من چیه ؟ یا من اشتباه متوجه شدم . |
|||
|
|
۹:۳۶, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۶/خرداد/۹۳ ۲۳:۵۱)دختر خورشید نوشته است: سلام و عرض ادببا عرض سلام منظور از عدد 5 یعنی قلت،به این معنی نیست که حالا 6 نباشه،مثل عدد 40 یا 70 که در خیلی موارد معنی کثرت میده یا عدد های دیگه... خلاصه مفهوم اصلی اینه که بیشتر از حد نیاز صحبت نشه،که ادم خودش متوجه میشه. مثلا اگه دقت کرده باشید خیلی از خانوما حالا خواسته یا ناخواسته(از روی بی توجهی) با فروشنده ها خیلی راحت برخورد میکنن و اسمشم میذارن روابط اجتماعی. خیلی از جمله ها گفتنش لزومی نداره،حالا مثال خاصی به ذهنم نمیرسه،اما وقتی میرید بیرون رو حرفای ادما دقت کنید،ببینید اگه شما جای اونا بودید ممکن بود نصف اون مکالمه صورت نگیره. خانوما وقتی از زنانگیشون استفاده میکنن خودشون متوجه میشن،حالا دیگه حسابشون میمونه بین خودشون و خدا. |
|||
|
|
۴:۳۶, ۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۷/خرداد/۹۳ ۸:۴۳)SkyGirl نوشته است: من الان با راننده تاکسی اینجور که حساب کردم : 15 کلمه صحبت میکنم .در آیات 23 و 25 سوره قصص که الگوی رفتاری رو مشخص میکنه میبینیم که بیش از 5 کلمه سخن گفته میشه، ولی باز به هر حال در نهایت اختصار. بطور کلی سخن گفتن لهو با نامحرم درست نیست، چرا که لهو بودنش زمینهی بروز تباهی رو فراهم میکنه. در مورد ارائهی پروژه و کارهایی که لهو نیستن هم مسلماً اگر مثل بعضی افراد ... قرار نباشه روابط عمومی(!) بکار گرفت، نمیتونه محل اشکال باشه. |
|||
|
|
۶:۴۶, ۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۳/تیر/۹۳ ۴:۳۶)درست پسند نوشته است: در آیات 23 و 25 سوره قصص که الگوی رفتاری رو مشخص میکنه میبینیم که بیش از 5 کلمه سخن گفته میشه، ولی باز به هر حال در نهایت اختصار.جناب درست پسند ، تو بخش ارائه پروژه ، فن بیان میخواد . تو فن بیان هم قرار به عشوه گری نیست. شاید 4 ساعت طول بکشه. شوخی در میون نیست. کار جدیه.البته فن بیان های خاص هم داریم . که 20 دقیقه جواب میده . منتها عوارض اخروی داره . 4 ساعت بحث کنیم.اون دنیا بخاطر این چیزا، نفرستنمون ته جهنم .
|
|||
|
|
۱۶:۱۰, ۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
آخه نمیشه الان هیشکی اینارو رعایت نمی کنه همه خیره خیره نگات میکنن اگرم سرتو بندازی پایین بهشون برمی خوره
یه جای دیگه حالتو میگیرن. باور کنید تجربه دارم که میگم |
|||
|
|
۲۰:۰۹, ۳/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/تیر/۹۳ ۲۰:۱۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|