کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عاقبت شوخی با زن نامحرم
۱۱:۱۶, ۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
عاقبت شوخی با زن نامحرم:

1- پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:

هر کس با یک زن نامحرم دست بدهد، روز قیامت در غل و زنجیر به محشر وارد می­شود و خداوند دستور می­دهد که او را به آتش جهنم بیفکنند، و هر کس با یک زن نامحرم شوخی کند ، در مقابل هر کلمة حرامی که به او گفته است، هزار سال حبس خواهد شد.

2- امام صادق در حدیث مناهی فرمود: «رسول خدا فرمان داده بود که زن مسلمان با مردان نامحرم بیش از پنج کلمه – که آن هم در موضوعات ضروری باشد- سخن نگوید».

3- پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:

النّظّر سهم من سهام ابلیس فمن ترکها خوفاً من الله اعطاه الله ایماناً یجد حلاوته فی قلبه؛ نگاه به نامحرم، تیری از تیرهای شیطان است هر کس آن را از خوف خدا ترک کند خداوند حلاوت ایمان را به او می چشاند.

4- پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله: «عفُّوا عَن نساء الناس تَعِفَّ نُساءَکم؛

در مورد زنان مردم عفت بورزید تا دیگران نیز در مورد زنان شما عفت بورزند و زنان شما از تعرض نامحرمان در امان بمانند».

5- پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله: تمام چشم­ها در روز قیامت گریان خواهد شد، مگر چشمی که از خوف و عظمت خدا بگرید، و چشمی که از حرام بسته شود، و چشمی که در راه خدا شب­ها بیدار بماند و شب زنده داری کند.

56- پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله: «هر کس چشمان خود را از نگاه به زن نامحرم پرکند (و با خیال راحت به این نگاه خود ادامه دهد)، خداوند متعال در روز قیامت میخ­های آتشین به چشمان او فرو خواهد برد و بعد از رسیدگی به کار مردم، دستور خواهد داد که او را به آتش جهنم بیندازند»

7- یکی از راویان می گوید در کوفه به زنی قرآن می آموختم، روزی با او شوخی کردم، بعد به دیدار امام باقر (علیه السلام) شتافتم، فرمود: آن که ( حتّی) در پنهان مرتکب گناه شود خداوند به او اعتنا و توجّهی ندارد، به آن زن چه گفتی؟ از شرمساری چهره ام را پوشاندم و توبه کردم، امام فرمود: تکرار نکن.

8- حضرت علی (علیه السلام) : اختلاط و گفتگو مردان با زنان نامحرم سبب نزول بلا و بدبختی خواهد شد ، و دلها را منحرف میسازد.

9- پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:هر خانمی که خود را معطر و خوشبو کند ( عطر بزند ) و سپس از خانه خارج شود ، همواره مورد لعنت خدا و ملائکه خواهد گرفت ، تا وقتی که به خانه برگردد ، هرچند برگشتش به خانه طول بکشد.

10- پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله: شیطان به حضرت موسی (علیه السلام) گفت : ای موسی ! با زنی که به تو محرم و یا حلال نیست خلوت مکن ( تنها مباش ) ، به خاطر آنکه هیچ مردی با زن نامحرمی خلوت نمی کند ، مگر این که من همراه آن دو هستم. ( و خودم شخصا آن دو را برای گناه و رابطه نامشروع تحریک و وسوسه می کنم )

11- امام صادق علیه السلام فرمود : هر کس نامحرمی را دید و چشم خود را به طرف آسمان بلند کرد یا بست، خداوند در بهشت، حورالعین بهشتی را به عقدش درمی‌آورد.

12-امام باقر علیه السلام: سخن گفتن با زن نامحرم ، از دامهای شیطان است.

امضای N.Mahdavian

از هر راهي كه داري ميري همين الان پات رو بكوب رو ترمز!
فرمون رو بچرخون و بنداز تو "صراط مستقيم"
تا تـــهِ تــــــهِ ش برو
ميرسي به خـــــــــــدا...
حتي اگه آخرش بن بست باشه!

[تصویر: t945_9n09smhkxpumq9k5q34.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، zohur ، hadi.ah ، MESSENGER ، أین المنتظر ، montazer ، F_R ، ارتش1نفره ، am_po ، MohammadSadra ، انتصـار ، محب الزهرا ، بیداری12 ، Mitsonary ، در جستجوی سختی ، MohammadMeraj ، K-1 ، حلما ، مجید121 ، janali ، مسافر ، EMPERATOR ، خادمة الزهرا ، ST92 ، nooromahdi ، heifa ، جویای حقیقت ، ایمانی ، مفقود الاثر ، Havbb 110 ، ضحی ، حقیر ، black ، abbas313 ، Mohammad Trust ، zahra.shakiba ، Patriot ، hesam110 ، fazel ، یاســین ، سید ابراهیم ، Anti-satanism ، امیریان ، ELENOR ، وحید110 ، Agha sayyed ، AMINI ، heaven ، شیدا ، سرباز سید علی ، sarallah ، ali.khm ، سرباز ولایت ، yamin ، دیدگاه نوین ، حسن.س. ، مرغ باغ ملکوت ، somayeh ، aghah ، farzad313 ، meshkat ، خادم الزهرا ، منادی حق ، لبخند خدا ، soora ، درست پسند ، Bamdaad ، amirhq21 ، ساجد ، میرزا احمد ، آیات ، تازه مسلمان ، فدک زهرا ، صبا ، help me ، قلب ، میم.حسین.الف ، آفتاب ، عبدالرحمن ، mahpare ، یا زهرا ، فدايي ولايت ، Woodi2020 ، السا ، mofa ، علی املشی ، حسن عزتي ، سدرة المنتهی ، Muhammad-Ali ، netlog36 ، Sarina ، ساقی ، raha_313
۲۳:۲۰, ۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
این یازدهمیش خیلیییییییییی خوب بود.Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، جویای حقیقت ، hesam110 ، سید ابراهیم ، Anti-satanism ، سرباز ولایت ، حلما ، ali0077 ، لبخند خدا ، مجتبی110 ، Ali#59 ، soora ، ساجد ، aaaaa ، قلب ، دل خسته ، علی املشی
۱۱:۲۶, ۱۰/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۱ ۱۸:۵۱ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
من نظر خودم رو میگم، تا نظر اساتید چه باشد
مسلما کسی که یه بار دست داده و چه هزار بار اگر توبه کنه و دیگه اون عمل رو تکرار نکنه بخشوده میشه
در مورد دوم منظور اینه که خلاصه مفیدش کنید و تا اون جایی که میشه از حرف زدن با نامحرم اجتناب شه، به شخصه اینو میگم، ادم وقتی مجرد، این ارتباط های به ظاهر بی اهمیت در محیط فامیل گرفته تا دانشگاه و غیره براش شیرین میاد،اینو هر کس فقط خودش میتونه درونش وجدان کنه این شیرینی هم واسه اینه که شیطان زینتش میده و ادم نمیفهمه از کجا خورده، حالا یه مدت بعد ادم اگه سنسور هاش قوی باشه تلخی اش رو میفهمه، حالا بعد از ازدواج تازه موضوع میاد دست ادم، که خدا چرا اینقدر رو این مسائل تاکید داره و تا ازدواج نکرده باشید به اهم موضوع پی نمیبرید، همون لحن و طنازی یه خانوم میتونه کسی رو اشفته کنه و خانوم ها به صورت ذاتی اینا رو میدونن و .....
6 که خشن تر از 9 بود!! بعله این هم درسته،البته همه اینها کاملا نظر شخصی بنده است ، بذارید یه موضوعی رو باز کنم، کلا در تمام موجودات اعم از حیوان و انسان و حشرات،هر کدوم از جنس ماده و نر، بدنشون یه ماده شیمایی که در واقع بوییدنی است ترشح میکنه که من چون خیلی حافظه ام قویه اسمش یادم نیست ،نمیدونم چه جوری توضیح بدم الان دارم خود سانسوری میکنم، خلاصه باعث میشه که بوی زنان برای مردان جذاب باشه و برعکس و این به خاطر افزایش هورمون های زنانه و مردانه در طرفین میباشد، اما بنا به دلایلی در مردان بیشتره حالا فکر کردید که چرا عطر های زنانه و مردانه با هم متفاوته، اغلب عطر های مردانه سرد و تلخ و زنانه گرم و شیرنه، چون اینا بر پایه بوی واقعی زن و مرد طرح ریزی میشن، حالا تصور کنید یه خانومی با بوی عطری بره بیرون، جلب توجه نمیشه علاوه بر اینکه اون بو باعث ترشح هورمون های مردانه میشه ولو کم
مسئله دیگه در مورد عطر قوه تخیل رو کار انداختن، امروز برید یه چندتا عطر بو کنید،هر عطری برای ادم یه حس خاص و حتی یه شخصیتی که ممکن وجود هم نداشته باشه در ذهن ایجاد میکنه، و خیلی خوب نیست اقایون قوه تخیلشون کار کنه
امیدوارم مفهوم رو رسونده باشم، حرف زیاده منتها میترسم بنویسم ناظرین حذف کنن
این هم باز نظر منه، قوه شهوت، قوه خیلی قویی هست و کنترل کردنش کار مشکلیه،من از اون دنیا خبر ندارم که حوری چیه و غیره اما من هم اگه بخوام کسی که هنوز قوه عقلش به مرحله تکامل نرسیده (که مثلا اون تیر شیطان رو در نگاه نامحرم ببینه) اگه بخوام چیزی بگم که تسکینش بدم و از حالت فعلی درش بیارم یه وعده دیگه بهش میدم که از این بگذر ،جای دیگه یه چیز دیگه بهت میدم که به این سادگی بهش نگاه نکنید طرف به خاطر خدا از لذت لحظه ای میگذره و نگید بخاطر حوری که اگه کسی به خدا و عالم غیب اعتقاد نداشته باشه مسلما به حوری هم اعتقاد نداره،شما به این فکر کنید که اغلب مردم جامعه به تکامل عقلی(مثلا چه میدونم مثل عالمان دین) نرسیدن چه جوری از به گناه افتادن جلوشون رو میگیرید
حالا اگرم حوری دادن چه اشکالی داره(که البته واقعا هم میدن)، این دنیا شراب حرامه اما اون دنیا سرو میشه، پس میفهمیم که این شراب اون شراب نیس و اثارش هم همینطور
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، heaven ، شیدا ، Patriot ، sadegh-a ، جویای حقیقت ، somayeh ، حلما ، بیداری12 ، Night_World ، لبخند خدا ، MohammadSadra ، soora ، قلب ، میم.حسین.الف ، alisan ، علی املشی ، Sarina ، ساقی
۱۸:۱۶, ۱۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام دوستان ..

شرمند به فینگیلیش پست میزارم ، در حال حاضر به فونت فارسی اصلا دسترسی‌ ندارم.

چند تا سوال داشتم.

این که بالا اومده بود که دست دادن با زن نمهرام فعلا ازبرو بعث می‌شه ، یعنی‌ الان دیگه تمام کسانی‌ که یه بر دست دادن کارشون تمومه ؟ کلا میگم یعنی تمام غیر مسلمون ها !

در مورد حدیث دوم هم مشکل دارم ، این چیزی که نوشته شده اصلا با عقل سازگار نیست ، یعنی‌ ۵ کلمه بیشتر حرف نزنیم ؟یا اصلا منظر اینه که حرف نزنیم ؟ چرا همیشه دست میذارید روی چیزایی که باعث می‌شه به مسلمونا همه مدل تهمتی زده بشه ، والا ما رزی با ۱۰۰۰ نفر در مورد همه چی‌ حرف می‌زنیم ، خدارو شکر ، مشکلی‌ پیش نیومد ،عدم خودش بدون داره چی‌ کار می‌کنه و خدا ماده نظرش باشه کافی‌.

دیگه مشکلی‌ ندارم تا شمار ۹ که اصلا فکر نمیکنم خدا اینقدر خشن باشه ، متاسفانه ما خدارو خیلی‌ سخت گیر به خودمون شناختیم، به نظر معناا خدا واسه چنین کسی‌ لاعنت نمی‌کنه ، فکر می‌کنم چیزایی رو سر راهش قرار میده که خودش بدون که اشتباه کرده ، خدا خیلی‌ مهربون تر از اون چیزی که ما فکر می‌کنیم.

در مورد حدیث ۱۱ هم که اصلا خوشم نمیاد از چه نین کارهایی ، . متاسفانه از کل بهبهش فقط همین هرل عین رو به ما یاد دادن که فقط از اینا واسه کارای خوب به ما میدن [تصویر: biggrin.png] این همه چیز رو همین هرل این گیر کردیم !!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، Patriot ، sadegh-a ، لبخند خدا ، soora ، قلب ، alisan
۱۹:۱۸, ۱۶/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۱ ۱۹:۱۹ توسط Patriot.)
شماره ارسال: #5
آواتار
[] ببخشید این حدیث ها معتبر هستند ؟

در چه کتابی نوشته شده؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، لبخند خدا ، soora ، قلب
۱۹:۲۴, ۱۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #6

در حدیث شریفی است که امیر مؤمنان علیه السّلام بر زنان سلام میکرد ولى خوش نداشت بر زنان جوان سلام کند و می فرمود: ترس دارم که آهنگ صدایشان مرا خوش آید و بیش از آنکه امید ثواب دارم در گناه افتم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، دونده آزاد ، لبخند خدا ، soora ، میرزا احمد ، قلب ، Sarina
۱:۵۷, ۱۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #7

(۱۶/آبان/۹۱ ۱۸:۱۶)Mohammad Trust نوشته است:  سلام دوستان ..

شرمند به فینگیلیش پست میزارم ، در حال حاضر به فونت فارسی اصلا دسترسی‌ ندارم.

چند تا سوال داشتم.

این که بالا اومده بود که دست دادن با زن نمهرام فعلا ازبرو بعث می‌شه ، یعنی‌ الان دیگه تمام کسانی‌ که یه بر دست دادن کارشون تمومه ؟ کلا میگم یعنی تمام غیر مسلمون ها !

در مورد حدیث دوم هم مشکل دارم ، این چیزی که نوشته شده اصلا با عقل سازگار نیست ، یعنی‌ ۵ کلمه بیشتر حرف نزنیم ؟یا اصلا منظر اینه که حرف نزنیم ؟ چرا همیشه دست میذارید روی چیزایی که باعث می‌شه به مسلمونا همه مدل تهمتی زده بشه ، والا ما رزی با ۱۰۰۰ نفر در مورد همه چی‌ حرف می‌زنیم ، خدارو شکر ، مشکلی‌ پیش نیومد ،عدم خودش بدون داره چی‌ کار می‌کنه و خدا ماده نظرش باشه کافی‌.

دیگه مشکلی‌ ندارم تا شمار ۹ که اصلا فکر نمیکنم خدا اینقدر خشن باشه ، متاسفانه ما خدارو خیلی‌ سخت گیر به خودمون شناختیم، به نظر معناا خدا واسه چنین کسی‌ لاعنت نمی‌کنه ، فکر می‌کنم چیزایی رو سر راهش قرار میده که خودش بدون که اشتباه کرده ، خدا خیلی‌ مهربون تر از اون چیزی که ما فکر می‌کنیم.

در مورد حدیث ۱۱ هم که اصلا خوشم نمیاد از چه نین کارهایی ، . متاسفانه از کل بهبهش فقط همین هرل عین رو به ما یاد دادن که فقط از اینا واسه کارای خوب به ما میدن [تصویر: biggrin.png] این همه چیز رو همین هرل این گیر کردیم !!!!
بسم الله الرحمن الرحیم
[b]سلام دوست عزیز :

اینایی که شما داری میگی ، میشه تفسیر به رای ! اما با اینکه سختگیرانه اس ، ولی کاملا بازدارنده اس . مسلما ما از حضرت امیر (علیه السلام) که بالاتر نیستیم که می فرمایند : « می ترسم که آهنگ صدایشان مرا خوش آید و بیش از آنکه ثواب آن نصیبم شود ، بیم گناه داشته باشم . ». یعنی این جمله پدر آدم رو در میاره . کل موضوع این تاپیک توی این جمله خلاصه میشه . و اما در مورد موضوعاتی که مطرح کردین :
1) موضوع دست دادن که لازمه بگم افراد دور و برم زیاد دارم که اول با یه دست دادن و اینکه دلمون پاکه رفتن جلو و الان دیگه نمی تونن خودشون رو بیرون بکشن . به قول معروف همه چیز از سیگار شروع میشه !!! Big Grin
2) اسلام وقتی میگه بیشتر از 5 کلمه صحبت نکنین ، حتما پشتش یه چیزی هست . حتما که نباید آخرش به روابط نامشروع ختم بشه . نمونه اش خودتون ؛ مگه آخرش به روابط نامشروع رسیدین ؟ مسلما نه . اما اسلام بُعد دیگه اش رو هم در نظر گرفته . اینکه با صحبت کردن یه فرد رو شیفته ی خودتون کنین و اون بنده ی خدا با فکر که چه کارها نکنه . حالا فرض کنین که شما یکی رو درگیر عشق یه طرفه کردین و بعدش با یکی دیگه ازدواج کردین . میدونین چه ضربه ی روحی شدیدی به طرف وارد میکنین ؟ روی موضوعات دقت بیشتری داشته باشیم .
3) اینجا هم شما اشتباه کردین . پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) امروز رو میدیدن که این موارد رو نام بردن . امروز که انواع و اقسام عطرها و ادکلن های تحریک کننده توی بازار هست . وگرنه کجای اسلام اومده که خانم که از خونه میاد بیرون ـ بلا نسبت خانم های تالار ـ باید به علت تعریق بوی نامطبوعی داشته باشه که دیگران رو اذیت کنه ؟ النظافت من الایمان . اما کدوم خانم یا بهتره بگم کدوم دختره که امروزه از عطرهای تحریک کننده استفاده نکنه ؟ پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) اینجور افراد رو می فرمودن . وگرنه فکر نمی کنم استفاده از مقداری عطر بخاطر جلوگیری از بوی نامطبوع تعریق رو اسلام حرام بدونه . کمی تفکر کنیم . . .
4) و مورد آخر که فرمودین از چنین کارهایی اصلا خوشتون نمیاد . اگه منظورتون اینه که از نگاه کردن خوشتون نمیاد که بحثی توش نیست . اما اگه منظورتون اینه که از نگاه به آسمون و بستن چشم خوشتون نمیاد ، بایستی بگم که یه همچین حرکتی هم بی دلیل نیست . چون وقتی به اون خانم نگاه میکنیم ، مسلما چه بخواهیم چه نخواهیم ، نگاهمون به بدن اون خانم هم میفته . حتی اگه با شهوت نگاه نکنیم . اسلام این رو هم منع کرده ، چون میگه اگه فقط یه لحظه نگاه به اون خانم روی ما تاثیر بذاره کارمون تمومه . برای جا افتادن موضوع ، فکر میکنم داستان زیر تاثیرگذار باشه . هر چند کاملش خاطرم نیست . دوستان تحمل کنن :
دو برادر تصمیم میگیرن که به عرفان برسن . یکی به دل کوه میره و توی غار ساکن میشه . شاگرد برادر دوم که اگه اشتباه نکنم جواهرفروشی داشته ، براش غذا و آشامیدنی میبرده و از احوالاتش برای برادر دوم خبر میبرده . برادر اول هم تصمیم میگیره توی همین شهر و مغازه به عرفان برسه . سالیان متمادی به راز و نیاز می پردازن و به عرفان می رسن . یه روز اون فردی که توی کوه بوده به شاگرد برادر دوم یه ظرفی که تهش باز بوده (یه قوطی رب که سر و تهش باز باشه رو تصور کنین) رو توش پر از آب میکنه و میده به شاگرد که برای برادرش ببره ( که البته فکر میکنم برادر دوم هم براش چیزی فرستاده بود و برادر اول در جواب براش اینکار رو کرد ) . شاگرد بدبخت تمام راه به فکر این بود که این آب چرا نمی ریزه . برادر دوم این هدیه رو میگیره و میذاره بالای تاقچه . بعد از چند مدت برادر دوم پیغام میفرسته که بیا اینجا تا تو رو ببینیم . دلمون برات تنگ شده . این بنده ی خدا میاد توی مغازه داداشه میشینه . از اینجا به بعدش رو دقیق خاطرم نیست . اما فکر میکنم که برای امتحان برادر دوم بهش گفت که من میرم تا جایی برمیگردم . یه خانمی میاد یه النگو هست ازش بگیر . و از مغازه میره بیرون . خانومه که میاد ، برادر اول تا چشمش به دست خانم میفته ، آبی که بالای تاقچه (توی اون ظرفه بود) میریزه پائین !!! الباقی بماند . لپ کلام این بود که ببینیم که چقدر یک نگاه هر چند بدون شهوت باشه ، تاثیرگذاره .
دوستان عزیزم ! اگه کسی این داستان رو میتونه کامل بنویسه ، توی همین تاپیک ارسال کنه تا حقیر هم این داستان نصفه رو پاک کنم . به بزرگواری خودتون ببخشین .
Mohmmad Trust عزیز :
از موقعی که توی این تالار اومدم ، دیدم نسبت به همه چیز عوض شده و این تالار به شدت روی حقیر تاثیرگذار بوده . به نظرم 21 سال از عمرم رو خواب بودم . هرچند که هنوزم خواب آلودم ! خیلی توی زندگیم توی مسائل شرعی محتاط بودم . اما یه سری از احکام برام گنگ بود . نمونه اش همین دست دادن ها . همین معاشرت ها . همین عطر زدن ها و . . . ! راستش الان تقریبا یه سال و نیمی میشه که تازه می فهمم که چرا اسلام بعضی چیزها رو منع کرده . تازه می فهمم که چرا اسلام توی بعضی از مسائلِ به ظاهر بی اهمیت ، حکم داره . تازه میفهمم که چرا اسلام حقه . تازه میفهمم که چرا شیعه حقه .
در بعضی از موارد حق با شماست . چونکه ما بعضی از اینا رو تجربه نکردیم . اما لازمه یه سری به آمار گرایشات اروپائی ها به اسلام بزنین . اونا توی یه جَوی بودن که همه چیز آزاد بوده . پس چرا میان مسلمون میشن ؟ مگه اسلام ما چی داره ؟
تحقیق و بررسی لازمه . متاسفانه حقیر مثل علی 110 عزیز و مابقی دوستان بلد نیستم که روایات و احادیث و حتی آیه قرآن براتون بیارم که اسلام رو براتون ثابت کنم . هر چند از نام کاربری تون پیداست که با ما هستین . اما توی قبول بعضی از احکام مشکل دارین . این فقط مشکل شما نیست . مشکل خیلی از افراده و حقیر هم مثل شما بودم . اما همونطور که گفتم تحقیق ، مطالعه و بررسی لازمه تا دلیل بعضی از احکام رو بفهمیم .
امیدوارم از حقیر ناراحت نشده باشین که اگه شدین ، از شما عذرخواهی میکنم .
در پناه الله
یا مهدی مدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Mohammad Trust ، حلما ، SAViOR ، لبخند خدا ، aaaaa ، MohammadSadra ، قلب ، Anti gods ، Sarina
۱۵:۰۲, ۱۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
(۱۶/آبان/۹۱ ۱۹:۱۸)Patriot نوشته است:  [] ببخشید این حدیث ها معتبر هستند ؟

در چه کتابی نوشته شده؟

بله! لیست منابع را هم در ادامه می توانید بینید:
.
1- وسائل الشیعه، ج 20، ص 198
.
2- همان، ص 197
.
3- الحکم الزاهره، ج 1 / ص 301
.
4- الکافی، ج 5، ص 554
.
5- وسائل الشیعه، ج 7، ص 76
.
6- همان، ج 20، ص 194
.
8- بحارالانوار ج 74 ص 291
.
9- ثواب الاعمال و عقاب الاعمال صفحه 559
.
10- بهشت جوانان، ص 468
.
11- بحار الانوار، ج 104، باب 91
.
12- مستدرک الوسايل، 14 / 273
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Mohammad Trust ، خادم الزهرا ، لبخند خدا ، soora ، MohammadSadra ، قلب ، Sarina
۱۸:۳۱, ۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
خیلی ممنون از این همه اطلاعات مفیدی که گذاشتید.
باز هم بذاریدWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، MohammadSadra ، N.Mahdavian ، Sarina
۱۸:۰۱, ۲۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #10
آواتار
نقل یک ماجرای واقعی

دختر گلم دختر گلم حالا شده همسر گلم!

دختری حدود 20 ساله در دانشگاه برای مشاوره به من مراجعه کرده بود و می گفت: "من عاشق شده ام!"
گفتم: عاشق چه کسی؟

گفت: عاشق شوهر خاله ام شده ام! و این صرفا یک عشق ظاهری و قلبی نیست بلکه قضیه ازدواج در میان است! به خانمش که خاله من است گفته می خواهی از زندگی من بیرون برو می خواهی بمان من می خواهم زن بگیرم! فقط به او نگفته که زن دومم دختر خواهر خودت است!”‌
گفتم: “چند سالش است لابد خیلی خوش تیپه !؟”‌

گفت: “ شاید برای دیگران نباشه چون حدود 60 سال دارد ولی برای من هست!”‌
گفتم: “حتما خیلی پولداراست؟”‌

گفت: “نه راننده مردم است !”‌
بعد نگاهی طلبکارانه من گفت: “حاج آٍٍقا! حالا هم پیش شما نیامده ام به من بگویید اسغفرالله و از این حرفها، بلکه آمده ام که به من بگویید مادرم را چکار کنم مادری که شنیده شوهر خواهرش می خواهد دوباره زن بگیرد سکته ناقص را زده است اگر بفهمد زن دوم این آقا، دختر خودش است حتما می میرد. می خواهم بدانم جان مادرم ارزش عشق من را دارد یا نه؟!”‌
گفتم: “ قبول داری خیلی عجیب است دختری بیست و یکی دو ساله با مردی حدود 60 ساله ازدواج کند؟”‌

گفت: “ راستش را بخواهید نمی دانم چی شد ولی یک چیزی را خیلی خوب می دانم مسافرت می رفتیم خیلی با شوهر خاله ام راحت بودم مثل پدرم بود والیبال بازی می کردم توپ بر سر و کله من می زد و درد دل های خصوصی، پیامهای قشنگ و عاشقانه، حتی پدر و مادرم می دانند که من با شوهرخاله ام راحتم اما خبر از عشق ما ندارند. بعد از مدت طولانی دختر گلم، دختر گلم، تبدیل به همسر گلم شد!”‌

حضرت علی علیه السلام در باره سخن گفتن با زن نامحرم فرمود:

«ای بندگان خدا! بدانید که... گفتگو و اختلاط مردان با زنان نامحرم سبب نزول بلا و بدبختی خواهد شد و دل‌ها را منحرف می سازد و پیوسته به زنان چشم دوختن؛ نور چشم دل را خاموش می گرداند و همچنین با گوشه چشم به نامحرم نگاه کردن از حیله و دام های شیطان است.»
(بحارالانوار ج 74 ص 291 )

دستورات معصومین علیهم السلام برای بهتر زندگی کردن ماست ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، زینب خانوم ، Ali#59 ، MohammadSadra ، soheyl68 ، soora ، amirhq21 ، mahdyshr ، ساجد ، لبخند خدا ، آیات ، قلب ، N.Mahdavian ، یاوران مهدی ، mahpare ، Sarina
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]