|
تربیت جنسی کودکان
|
|
۱۹:۲۶, ۲۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا سلامهمیشه این سوال توی ذهن من میگذشت که چطور باید به سوالات جنسی کودکان پاسخ داد که مناسب سن اون ها باشه و پاسخ درستی باشه.به نظر من اگر خانواده نتونه به این سوالات درست پاسخ بده کودک از منبع دیگری(معمولا دوستان) به جواب میرسه که مشکل اصلی به وجود میاد.مشکل اصلی؟بله.کودک یک سوال کوچک بی جواب داره.دنبال پاسسخ میگرده و این جاست که خیلی مطالب دیگه که مناسب سن او نیست به دستش میرسه که خطرناکه.به هر حال کتابی رو پیدا کردم که راهکار هایی برای این سوال داره.امیدوارم مورد توجه قرارا بگیره. نام کتاب:راه های تربیت بهتر کودکان و نوجوانان-خانواده و تربیت جنسی کودکان و نوجوانان ترجمه و تالیف:ماندانا سلحشور موسسه نشر پنجره چاپ و صحافی:معاصر تعداد صفحات:144 روی جلد کتاب نوشته شده: برای گروهی از والدین و اعضای خانواده ها پذیرش این موضوع که آموزش جنسی کودکان باید از همان دوران کودکی آغاز شود،کمی سخت و دشوار است.حتی آن گروه از والدینی هم که به اهمیت آموزش های دوران کودکی و تاثیر آن ها بر ساخنار فکر و ذهن کودک معنقد هستند،باز هم خود را برای آموزش مسائل جنسی به ان ها آماده نمی بینند.در حالی که اگر بپذیریم جوانان امروز برای ورود به به اجتماع لازم است مطالب و موضوعات بسیاری را،از جمله روش های محافظت از خود در برابر مشکلات و بیماری های ناشی از روابط جنسی بدانند،باید بکوشیم در مقام راهنمایان و مشاورانی ایمن،مسئول و آگاه هدایت آن ها را بر عهده بگیریم تا بتوانند به موقع جلوی بروز بحران زندگی خود را بگیرند. کتاب شامل چهار فصل هست که مطالب بسیار مفیدی رو در بر داره.بسیاری از مطالب برای افراد بزرگسال هم مفید و ارزشمند هستند. به امید خدا در زمان های مختلف مطالب گلچین شده کتاب را قرار میدم. موفق باشید. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۹, ۲۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
ببینید عزیزان برای این که آموزش مسائل جنسی بدیم احتیاجی به کتب درسی و غیر درسی نداریم
![]() مثلا من یه داداش کوچیتر از خودم دارم13.5سالشه.میاد بهم میگه داداش من چطوری به دنیا اومدم؟معنی این کلمه چیه؟ و .... که البته بعضیاش 50-ساله. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بهش میگم معنی این کلمه خیلی زشته .تو بدون زشته ولی کاری نداشته باش یعنی چی و بکار هم نبر. یا میگم خدا بابا و مامانت رو دوس داشت گفت اینهم یه پسر میدم بهتون و .... ![]() ![]() ![]() لازم نیست بگم فلان و بهمان شد و چیشد که شد و توشدی این. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اگه هم اضافی بحرفه میگم برو از بابات بپرس ![]() ![]() ![]() اگه زیاد تر حرف زد یکی میخوابونم زیر گوشش تا یادش بمونه تو کار بزرگ تر ها دخالت نکنه....(شوخی) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۷:۲۲, ۲۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
خوب وقتی داداشت از شما جواب نگیره میره سراغ یه منبع دیگه.
این طور نیست؟ |
|||
|
|
۱۷:۲۷, ۲۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
كلا تايپيك خوبيه.اين مشكليه كه تو اين دوره و زمونه خيلي بچه ها و نوجوونا دارن
|
|||
|
|
۱۹:۰۷, ۲۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
همین رو عرض کردم خدمتتون دیگه
وقتی نیاز ها توسط خودمون برآورده نشه منبع خیلی بهتری براش تامین میکنند که نیاز رو برطرف کنه ولی یه فرقی داره اونم اینه که چیزی که میخوان رو یاد میدن نه چیزی که واقعیت داره. در اسلام فکر کنم این مورد به درستی اشاره شده اگر عزیزی آشنایی داره لطفا منبع اسلامیش رو بیاره |
|||
|
|
۱۷:۰۷, ۲۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۱۶, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۵/آبان/۹۰ ۲۳:۲۲)mahdyshr نوشته است: من همیشه برام سوال بوده و هست که در آموزش جنسی و بیان مسائل جنسی تا کجا باید پیش برود؟ عزیزم ، بچه دو - سه ساله سوادش کجا بود که بتونه بخونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() برای بچه ها آیات ساده تر و روان تر و مناسب تر میگذارند تو کتب درسیشون ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |