|
رنگهای مورد علاقه شیاطین
|
|
۱:۲۳, ۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام من چند وقت بود درباره اینکه شیاطین از چه رنگی خوششان میآید بررسی کردم و به چندین رنگ رسیدم دوست داشتم شما هم بدونید. البته بگم این رنگها به بررسی من مربوطه و هیچ سندیتی نداره.
رنگ اول مشکی یا سیاه: دلیل علاقه سیاهی و ظلمت و نشانه اون است. شما میتونید این رنگ را به وفور توی شیطان پرستها ببینید. که در ظاهر از این رنگ استفاده میکنند. مثل آرایشهای مشکلی و پررنگ. رنگ دوم بنفش تیره و مایل به آبیه بیان رنگش کمی سخته: جاهای دیده شده زیر شنلهای اونهاست یعنی روی شنل با رنگ مشکلی و داخلش بنفش تیره. رنگ سومی که همیشه به اون اختصاص دادند و فقط یک سمبل است رنگ قرمز است که میگن نشانه ذات شیطان یعنی آتشه و این رنگ فقط بعنوان سمبل ازش یاد شده. رنگهای آبی و سبز هم هست که بیشتر توی کارتونها از اون استفاده شده و برای خوب جلوه دادن اونها برای بچه ها استفاده شده. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۷:۰۹, ۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
خوب معلومه که نمادهای ماسونی اکثریت به رنگ قرمز اند و رنگ مورد علاقه ماسونها قرمز است چون قرمز رنگ خون است ونمادی از ماسون هاست برای قربانی کردن انسان برای مقام شیطان هستند.برای نمونه رنگ لباس هایی که مرلین مانسون می پوشد را نگاه کنید به رنگ قرمز است یا رنگ قرمزی که روی پرگار و گونیا وجود دارد.
در قسمتی از مستند اریوال وجود دارد که مردی در مورد ارتباط انسان با جن می گوید و می گوید در لبنان جن ها از انسان ها ماده ای به رنگ قرمز رنگ می خواهند و در قبال این ماده قرمز رنگ حاضرند هر خواسته انسان را برطرف کنند. ![]() ![]()
|
|||
|
۸:۱۹, ۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
داداشم عزیزم،نمیشه که هرچی اونا استفاده میشه بشه مال اونا!
هر رنگی در هر فرهنگی جای خودش رو داره! مثلن همین قرمز که میگید،بالای حرم امام حسین پرچمش مگه قرمز نیست؟(من شنیدم که میگن در فرهنگ اون منطقه کسی که کشته بشه و انتقامش گرفته نشه بر قبرش پرچم قرمز میزارن! ویا قرمز در کشور خودمون نماد خون شهدا هست(برید تفسیر و دلایل رنگهای پرچم ایران رو بخونید) مثلن در ایران لباس عروس(عموم،اکثرن)سفید هست درسته؟ولی در هند لباس عزاداری سفیده! رنگ سبز رنگ سیدها هست(وقتی عیده سیدها بیشترهاشون دیدم که شال سبز میندازن گردن) و یا روحانی دینی که سید باشه عمامه اش مشکی هست! |
|||
|
|
۹:۴۴, ۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
دوستان دارید به کجا میرید؟؟ دلیل نمیشه اگر من از رنگ زرد خوشم میاد این رنگ بد یا خوب باشه! من توی اون پست گفتن شیاطین بیشترین رنگهایی که استفاده میکنند. اینها هستند! حالا اونهایی که دارند به این ور اون ور وصل میکنند مشکل دارند. باور کنید. برید کمی خودتونو اصلاح کنید.
بحث خود رنگ نیست. مبحث علاقه و نشانه ها بود نسبت به رنگها. اگر دود آبیه خوب این به بد یا خوب بودن رنگ آبی تاثیری نداره. من خودم همیشه به آبی علاقه داشتم و رنگ آبی باعث میشه شما قدرت صحبت کردن شما بالا بره. هر رنگ خواص خاص خودشو داره که جاش اینجا نیست درباره اون صحبت بشه. و مطلب دیگه قرار نیست اگر شیاطین از چیزی خوششون بیاد مالک اون چیز باشند. |
|||
|
۱۱:۲۰, ۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
به هر حال تو این مورد دیگه نمی تونید نظرم رو عوض کنیذ البته تو اون یکی مورد که خوندن کتاب های فانتزی بود هم نتوتستید نظر من رو عوض کنی
![]() رنگ مورد علاقه ی من قرمز در کل عشق به قرمز دارم جیگرم حال میاد یه رنگ قرمز می بینم اصلا وقتی کسلم رنگ قرمز رو که می بینم شادترین فرد دنیا می شم اما نمی دونم چرا یه قطره خون می بنم ...... به هر حال رنگ ها در باور های عامیانه مهم هستند و این ماسون ها هم دارن از عقاید مردم وارد جمعیت می شن شما الان می گید قرمز رنگ ماسون هاست پس من قرمز رو دوست ندارم در واقع با این کار فرهنگت رو زیر پا گذاشتی نتیجش هم این می شه که فردا ماسون ها میان می گن رنگ قرمز پرچمتون نشونه ی ماست بعدش تو هم هر چی زور بزن بگو نه اما اون ها مس گن اون موقع که گفتی قرمز رنگ ماسون هاست و من قرمز رو نمی خوام باید فکر این جور جا ها رو هم می کردی .... |
|||
|
۱۴:۲۷, ۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام دوستی نوشته بود که آرایش با مشکلی زیباتر میکنه! والا من هر وقت اون نوع آرایش را میبینم هیچ زیبایی که درونش نمیبینم هیچ بلکه حتی کمی ترسم در وجودم میاد.
بعد من نگفتم که فلان رنگ مخصوص شیاطین است. من گفتم اونها تمایل به استفاده بیشتری از این رنگها دارند. توی مباحث چاکراها، به هر چاکرا رنگی اختصاص داده اند که از پایین ترین نقطه چاکراها به این شرح است. قرمز: چاکرای پایه، تاثیر استفاده از این رنگ باعث تقویت خون سازی و قوای جسمیمیشه. نارنجی: چاکرای خاجی، استفاده از این رنگ باعث تقویت قوای جنسی میشه. زرد: شبکه خورشیدی؛ استفاده از این رنگ باعث تقویت قدرت و کنترل کردن میشه. سبز: قلب، استفاده از این رنگ باعث تقویت عشق و آرامش میشه. آبی: گلو، استفاده از این رنگ باعث تقویت بیان کردن و ارتباطات بیانی میشه. نیلی: پیشانی، استفاده از این رنگ باعث تقویت مسایل معنوی میشه. بنفش: جمحمه، استفاده از این رنگ باعث تقویت ارتباط ما با خدا و مسایل بالاتر از معنویت میشه. برای اطلاعات بیشتر میتونید کلمه چاکرا را در گوگل جستجو کنید مطالب زیادی به فارسی هست که میتونید مطالعه کنید. حالا نمیشه گفت که این رنگها خوبند یا بدند. مهم اینه که ببنیم کیا از چه رنگهایی و به چه شیوه ای استفاده میکنند. خانم آرایش میکنه و با یک خط چشم مشکی چشم خودشو زیباتر میکنه ولی اونی که مد نظر است این نیست اونیه که زیر چشمش تا نزدیک گونه هاشو داره مشکی میکنه. |
|||
|
|
۱۵:۱۴, ۷/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۰ ۱۵:۱۸ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
درسته که شیطان پرستان به این رنگها علاقه دارند ولی اصلا دلیل نمیشه که هرچی که اونها بهش علاقه داشتند رو ماها ازش فاصله بگیریم ، اتفاقا به نظر من هر چیزی که برای اونها مقدسه ما هم باید دست بذاریم روش ، مثلا اگه گفتند سیاه ما بگیم رنگ چادرمونه اگه گفتند سبز میگیم رنگیه که ما در مورد سادات و ائمه استفاده میکنیم اگه گفتند سیزده ما میگیم سیزده رجب ، اگه گفتند 33 ، ما 33 بار میگیم سبحان الله و..... خلاصه اینکه هرچی اونا گفتند ما یه تو دهنی براشون داریم ، به قول آقای رائفی پور نذارید اینها رو بدزدند.
این رو هم اضافه کنم که من قوانین آنتوان لاوی رو توی این انجمن ندیدم متاسفانه ولی اگه یکی از دوستان زحمت بکشه به صورت کامل بذاره میبینید که خیلی هاش همین قوانین عادی اسلامیه!!! با یه نفر داشتم بحث میکردم میگفت شما که ادعای مسلمونی دارید امروزه دارید قوانین آنتوان لاوی رو اجرا میکنید!!!! گفتم آنتوان لاوی غلط کرد که اینا قوانین شیطانه!! |
|||
|
|
۱۵:۲۱, ۸/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۰ ۱۵:۲۴ توسط رمز شب.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
علم روانشناسیه رنگها همه ویژگی های رنگ رو نسبی ارائه میده اگه رنگها کنار هم قرار بگیرن معنی تازه ایی دارن رنگ باتغییر شرایط مفهوم جدید پیدا میکنه
گستره تاثیرات رنگ زیاده یا میشه گفت چند بعدیه به هر تنالیته های رنگی زیاد نمیتوونن اطلاعات 100% قابل اعتماد و درست به ما بدن ولی به خاطره توجه تون به این مبحث جالب ممنون |
|||
|
|
۲۲:۴۴, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
دوستان شرمنده، از اینکه فقط با حرف زدن سرتونو در آوردم.
من رفتم. یا حق بدرود |
|||
|
۲۲:۵۶, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
عیدتان مبارک دوست عزیز ،خیلی دنبال مطالبی که فایده ای برایت ندارد نرو. اگه آنچه میگویی درست باشد تمامی آفریده های خداوند منان شیطانی میشوند .جنگلها ،دریاها ،کوه ها وتمامی مخلوقات از همین رنگها که گفتید رنگ آمیزی شده اند. آیا میتوان گفت که ابابیل (پرندگان الهی که در عام الفیل ابرهه ولشکریانش را نابود کردند) چون سیاه بودند پس شیطانیند. آنچه در رنگ شناسی آمده گویای آن است که رنگهای سبز و آبی رنگهای آرامش بخشند که در گنبدها ومناره ها میبینید، و اینکه رنگ سبز رنگ سادات است. رنگ قرمز هم رنگی است که بالاترین طول موج را دارد و برانگیزاننده شهوت است و باعث بالا رفتن آدرنالین خون میشود. اینکه چه کسی وچگونه ودر کجا از آنها استفاده کند ماهیتشان را زیر سوال نمیبرد. موفق باشید و خدایی. |
|||
|
|
۱۷:۴۱, ۲۵/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام! این آقا دارن میگن شیطان پرستان ازین رنگا بیشتر استفاده میکنند, کی گفتن هرکی از این رنگا استفاده کرده شیطان پرسته؟؟من واقعا جایی تو مطلبشون ندیدم که بگن هرکی ازین رنگا استفاده کنه شیطانی میشه!!
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 6515343_250x263.gif]](http://www.picamatic.com/show/2010/04/04/07/27/6515343_250x263.gif)
![[تصویر: silent-hill-homecoming-cult-symbol.jpg]](http://www.platformnation.com/wp-content/uploads/2009/06/silent-hill-homecoming-cult-symbol.jpg)