|
معرفی سایت های دانلود کتاب
|
|
۱۶:۵۶, ۹/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/شهریور/۹۰ ۱۶:۵۸ توسط کشاورز.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام.
دوستان سایتهای مفیدی که میشه کتاب های مفید ازش دانلود کنند اینجا معرفی کنند. با تشکر. من خودم این سایت رو تازه پیدا کردم. خیلی خوشم اومد http://www.ghaemiyeh.com اکثر کتابهای معروف رو برای موبایل تو این سایت می تونید دانلود کنید. بخش مهدویت اش هم قوی هست. |
|||
|
|
۱۹:۴۴, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
دوست گرامی اگه سایت واسه دانلود کتاب که بهتره دانلود نکنیم چون باید حقوق ناشر و نویسنده ی فارسی رو در نظر بگیریم
|
|||
|
|
۲۰:۰۱, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۹/شهریور/۹۰ ۱۹:۴۴)Gryffen نوشته است: دوست گرامی اگه سایت واسه دانلود کتاب که بهتره دانلود نکنیم چون باید حقوق ناشر و نویسنده ی فارسی رو در نظر بگیریم داداش من برخی از کتاب ها فقط به عنوان آگاهی مردم و ..و منتشر می شوند . به همین دلیل قط بهای کاغذ و ... این نوع کتاب ها را هنگام خریدن می پردازیم. و این نوع کتاب ها می توانند در دنیای مجازی چون نه ناشری هست نه کاغذی و ... هست میشه دانلود کرد و استفاده.
|
|||
|
|
۲۰:۲۱, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
دوست گرامی اگه قرار باشه من هر کتابی رو که تو اینترنت هست دانلود کنم که خوب ناشر و نویسنده ی بدبخت ور شکست می شه
در ضمن اگه این جوری باشه من کل کتاب های دن بروان رو دانلودش کردم الان هم که دوباره حق چاپ گرفته دوباره خریدمش ![]() این یه احترام به طرف مقابل شما خودت رو بزار جای اون نویسنده صبح تا شب نشسته پای اون کتاب آخر سر هم نه پولی بهش بدی نه چیزی کتابش رو مفت و مجانی بخونی ( این انصافه )
|
|||
|
۲۰:۲۳, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۹/شهریور/۹۰ ۲۰:۲۱)Gryffen نوشته است: دوست گرامی اگه قرار باشه من هر کتابی رو که تو اینترنت هست دانلود کنم که خوب ناشر و نویسنده ی بدبخت ور شکست می شه ببین اگه نویسنده آدم حسابی باشه از این که تو کتابشو بخونی ( چه شرعی چه غیرشرعی ) باید کلاشو بندازه هوا چون دیگه آمار مطالعه خیلی داره افت می کنه اگه اینجوری پیش بره باید فردا خونه نشین بشن. من خیلی از کتاب ها رو دیدم که رایگانه فقط هزینه ی چاپ و غیره رو می پردازی |
|||
|
۲۰:۴۷, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
این که آمار کتابخونی افت می کنه مشکل نویسنده نیست مشکل ما آدم هاست که کتاب نمی خونیم
![]() کتاب هم مثل فیلم یه حق چاپ و نشر داره اون قسمت شناسنامه ی کتاب رو ببین مثال : " همه ی حق چاپ محفوظ است.هر گونه کپی برداری اعم از زیراکس و باز نویسی ذخیره ی کامپیوتری اقباس کلی و جزئی بدون مجوز کتبی از ناشر و از طریق مراجع قانونی قابل پیگرد است " این نکته مهم خیلی مهم که متاسفانه در کشور ما رعایت نمی شه ![]() اون چیزی که دوستمون می گه اسمش e-book بعضی ها می شینن کتاب رو با اجازه ناشر و نویسنده می نویسند ( اسکن نمی گیرن توجه اسکن نم یکنن می نویسنش ) بعد در قالب PDF به بازار ارائه می دن ( می فروشنش که باز پولی به جیب نویسنده می ره ) و بعد اون رو با دستگاهی مثل I Pad یا بوک ریدر های آمازون می خونش این هم تکنولوژی برتر هم این که از راه قانونی رفتیم
|
|||
|
|
۲۱:۳۲, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۹/شهریور/۹۰ ۱۹:۴۴)Gryffen نوشته است: دوست گرامی اگه سایت واسه دانلود کتاب که بهتره دانلود نکنیم چون باید حقوق ناشر و نویسنده ی فارسی رو در نظر بگیریم سلام. شما قدم رنجه بفرمایید و زحمت بکشید لینک رو کلیک کنید. بعد از اینکه صفحه باز شد متوجه میشید که کتابها رو می تونید دانلود کنید یا نه. حق کپی و رایت کتاب اصول کافی مال چه کسی هست که من رو بیاد منع کنه و نزاره از اون استفاده کنم؟ یا مثلا کتاب مهدی موعود (ترجمه جلد 13 بحارالانوار) یا مکیال المکارم درضمن این سایت متعلق به یه مرکز اسلامی ثبت شده است که می تونید اطلاعات بیشتر رو از اینجا بخونید: http://www.ghaemiyeh.com/markaz/info |
|||
|
|
۲۱:۳۵, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۹/شهریور/۹۰ ۲۱:۳۲)کشاورز نوشته است:(۹/شهریور/۹۰ ۱۹:۴۴)Gryffen نوشته است: دوست گرامی اگه سایت واسه دانلود کتاب که بهتره دانلود نکنیم چون باید حقوق ناشر و نویسنده ی فارسی رو در نظر بگیریم من میگم این کتابا برای مصرف عموم رایگانه این آقای گریفن گیر داده نه حق چاپ و ... مثل این که خودش نویسنده اس. ![]() بابا خیلی کتابای خوبی داره این سایت
|
|||
|
۲۲:۳۷, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
باش اقا باش ما تسلیم
شما هر چی بگی قبول اشتباه از ما بود |
|||
|
|
۲۳:۳۴, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
دوستان در مورد حق چاب و نشر
حق با gryffen هست البته منظور بنده این تاپیک نیست بلکه توی قسمت های دیگه ی بخش معرفی کتاب هم بعضی از دوستان کتاب هایی رو برای دانلود گذاشتن. بنده تشخیص این موضوع رو به عهده خود دوستان گذاشتم. به هر حال این موضوع مختص این تالار نیست. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معرفی کتاب اسرار الصلاه تألیف آیت الحق جناب میرزا جواد آقا ملکی تبریزی | علی 110 | 27 | 72,047 |
۲۶/دی/۹۶ ۱۴:۲۷ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| کتاب طراحی سایت: محبوب ترین طراحی وب سایت های سال 2015 – 201 | as2017 | 1 | 1,377 |
۸/آذر/۹۶ ۱۷:۱۴ آخرین ارسال: fsohrabiii |
|
| پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش معرفی کتاب | MAHDI59 | 12 | 9,112 |
۲۸/بهمن/۹۵ ۱۳:۳۹ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| کتاب طراحی سایت: بهترین تمرین های طراحی سایت به صورت ریسپانس | as2017 | 0 | 1,318 |
۸/بهمن/۹۵ ۰:۱۶ آخرین ارسال: as2017 |
|
| کتاب طراحی سایت: بهترین مجموعه ی کتاب های طراحی رابط کاربری | as2017 | 0 | 953 |
۲۶/دی/۹۵ ۲۲:۵۱ آخرین ارسال: as2017 |
|
| معرفی کتاب های سایت جامع فرق و ادیان و مذاهب | مسجد عشاق | 27 | 14,335 |
۲۹/شهریور/۹۵ ۹:۴۷ آخرین ارسال: tajhizyar |
|
| دانلود کتاب عصر ظهور نوشته علامه علی الکورانی در سه فرمت | mason-enemy | 1 | 1,666 |
۲۸/شهریور/۹۴ ۲۲:۳۳ آخرین ارسال: yahyaalizadeh40 |
|