کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی سایت های دانلود کتاب
۱۶:۵۶, ۹/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/شهریور/۹۰ ۱۶:۵۸ توسط کشاورز.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام.
دوستان سایتهای مفیدی که میشه کتاب های مفید ازش دانلود کنند اینجا معرفی کنند.
با تشکر.
من خودم این سایت رو تازه پیدا کردم. خیلی خوشم اومد
http://www.ghaemiyeh.com

اکثر کتابهای معروف رو برای موبایل تو این سایت می تونید دانلود کنید.
بخش مهدویت اش هم قوی هست.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hsmoa ، r_bashiri89 ، shafagh_mah ، Mitsonary ، azade
۱۹:۴۴, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
دوست گرامی اگه سایت واسه دانلود کتاب که بهتره دانلود نکنیم چون باید حقوق ناشر و نویسنده ی فارسی رو در نظر بگیریم Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، حسین14
۲۰:۰۱, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
(۹/شهریور/۹۰ ۱۹:۴۴)Gryffen نوشته است:  دوست گرامی اگه سایت واسه دانلود کتاب که بهتره دانلود نکنیم چون باید حقوق ناشر و نویسنده ی فارسی رو در نظر بگیریم Smile

داداش من برخی از کتاب ها فقط به عنوان آگاهی مردم و ..و منتشر می شوند . به همین دلیل قط بهای کاغذ و ... این نوع کتاب ها را هنگام خریدن می پردازیم. و این نوع کتاب ها می توانند در دنیای مجازی چون نه ناشری هست نه کاغذی و ... هست میشه دانلود کرد و استفاده. Smile Sleepy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger
۲۰:۲۱, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
دوست گرامی اگه قرار باشه من هر کتابی رو که تو اینترنت هست دانلود کنم که خوب ناشر و نویسنده ی بدبخت ور شکست می شه
در ضمن اگه این جوری باشه من کل کتاب های دن بروان رو دانلودش کردم الان هم که دوباره حق چاپ گرفته دوباره خریدمش Smile
این یه احترام به طرف مقابل شما خودت رو بزار جای اون نویسنده صبح تا شب نشسته پای اون کتاب آخر سر هم نه پولی بهش بدی نه چیزی کتابش رو مفت و مجانی بخونی Smile ( این انصافه ) Huh
۲۰:۲۳, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
(۹/شهریور/۹۰ ۲۰:۲۱)Gryffen نوشته است:  دوست گرامی اگه قرار باشه من هر کتابی رو که تو اینترنت هست دانلود کنم که خوب ناشر و نویسنده ی بدبخت ور شکست می شه
در ضمن اگه این جوری باشه من کل کتاب های دن بروان رو دانلودش کردم الان هم که دوباره حق چاپ گرفته دوباره خریدمش Smile
این یه احترام به طرف مقابل شما خودت رو بزار جای اون نویسنده صبح تا شب نشسته پای اون کتاب آخر سر هم نه پولی بهش بدی نه چیزی کتابش رو مفت و مجانی بخونی Smile ( این انصافه ) Huh

ببین اگه نویسنده آدم حسابی باشه از این که تو کتابشو بخونی ( چه شرعی چه غیرشرعی ) باید کلاشو بندازه هوا
چون دیگه آمار مطالعه خیلی داره افت می کنه اگه اینجوری پیش بره باید فردا خونه نشین بشن.
من خیلی از کتاب ها رو دیدم که رایگانه فقط هزینه ی چاپ و غیره رو می پردازی
۲۰:۴۷, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
این که آمار کتابخونی افت می کنه مشکل نویسنده نیست مشکل ما آدم هاست که کتاب نمی خونیم Smile
کتاب هم مثل فیلم یه حق چاپ و نشر داره اون قسمت شناسنامه ی کتاب رو ببین
مثال : " همه ی حق چاپ محفوظ است.هر گونه کپی برداری اعم از زیراکس و باز نویسی ذخیره ی کامپیوتری اقباس کلی و جزئی بدون مجوز کتبی از ناشر و از طریق مراجع قانونی قابل پیگرد است "
این نکته مهم خیلی مهم که متاسفانه در کشور ما رعایت نمی شه Huh
اون چیزی که دوستمون می گه اسمش e-book بعضی ها می شینن کتاب رو با اجازه ناشر و نویسنده می نویسند ( اسکن نمی گیرن توجه اسکن نم یکنن می نویسنش ) بعد در قالب PDF به بازار ارائه می دن ( می فروشنش که باز پولی به جیب نویسنده می ره ) و بعد اون رو با دستگاهی مثل I Pad یا بوک ریدر های آمازون می خونش این هم تکنولوژی برتر هم این که از راه قانونی رفتیم Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary
۲۱:۳۲, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
(۹/شهریور/۹۰ ۱۹:۴۴)Gryffen نوشته است:  دوست گرامی اگه سایت واسه دانلود کتاب که بهتره دانلود نکنیم چون باید حقوق ناشر و نویسنده ی فارسی رو در نظر بگیریم Smile

سلام. شما قدم رنجه بفرمایید و زحمت بکشید لینک رو کلیک کنید.
بعد از اینکه صفحه باز شد متوجه میشید که کتابها رو می تونید دانلود کنید یا نه.

حق کپی و رایت کتاب اصول کافی مال چه کسی هست که من رو بیاد منع کنه و نزاره از اون استفاده کنم؟
یا مثلا کتاب مهدی موعود (ترجمه جلد 13 بحارالانوار) یا مکیال المکارم

درضمن این سایت متعلق به یه مرکز اسلامی ثبت شده است که می تونید اطلاعات بیشتر رو از اینجا بخونید: http://www.ghaemiyeh.com/markaz/info
۲۱:۳۵, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
(۹/شهریور/۹۰ ۲۱:۳۲)کشاورز نوشته است:  

سلام. شما قدم رنجه بفرمایید و زحمت بکشید لینک رو کلیک کنید.
بعد از اینکه صفحه باز شد متوجه میشید که کتابها رو می تونید دانلود کنید یا نه.

حق کپی و رایت کتاب اصول کافی مال چه کسی هست که من رو بیاد منع کنه و نزاره از اون استفاده کنم؟
یا مثلا کتاب مهدی موعود (ترجمه جلد 13 بحارالانوار) یا مکیال المکارم

درضمن این سایت متعلق به یه مرکز اسلامی ثبت شده است که می تونید اطلاعات بیشتر رو از اینجا بخونید: http://www.ghaemiyeh.com/markaz/info

من میگم این کتابا برای مصرف عموم رایگانه
این آقای گریفن گیر داده نه حق چاپ و ... مثل این که خودش نویسنده اس. Smile
بابا خیلی کتابای خوبی داره این سایت Sleepy
۲۲:۳۷, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
باش اقا باش ما تسلیم
شما هر چی بگی قبول اشتباه از ما بود
۲۳:۳۴, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
دوستان در مورد حق چاب و نشر
حق با gryffen هست
البته منظور بنده این تاپیک نیست بلکه توی قسمت های دیگه ی بخش معرفی کتاب هم بعضی از دوستان کتاب هایی رو برای دانلود گذاشتن.
بنده تشخیص این موضوع رو به عهده خود دوستان گذاشتم.
به هر حال این موضوع مختص این تالار نیست.

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Gryffen
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]