کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 19 رای - 3.84 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اگه فقط بتونی یه جمله به خدا بگی ! چی میگی ؟
۲۳:۱۸, ۹/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۱ ۱۹:۲۸ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: Besm_Prestige.png]
با عرض سلام....Smile

اگه فقط بتونی یه جمله به خدا بگی ! چی میگی ؟Blush
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا ، EMPERATOR ، SARV ، nafas ، hesam110 ، mohamad ، sorayya ، mrfarzadj ، zarati313 ، بهروز ، سدرة المنتهی ، warior ، ترنم ، چشم انتظار ، Abasaleh ، a.l.? ، black ، أین المنتظر ، taleb ، nasimesaba ، Dragonborn ، papillon ، نگار ، MohammadSadra ، فدک زهرا ، help me ، 872325 ، navid-313 ، ایران من ، ali-ch ، saloomeh ، vahrakan ، mahdy30na ، Farzaneh ، Agha sayyed ، ema1392 ، m.hossein ، میثاق ، هادی بهمنی ، fatemeh zahra ، ساقی ، وحید110 ، erfan90 ، سلیلة الزهراء ، Pachacuti ، azade ، seyed313 ، محمداحسان ، ashab313mahdi ، AMINI ، شهرام ، علی ابوتراب ، شیما ، Amir ، Nmm ، netlog36 ، maryam 135 ، حوریه سادات ، s.majid hashemi ، bahareh ، میعاد ، محمود ، یاران مهدی ، 135 ، aboutorab ، یاوران مهدی ، مجید املشی ، hanaa ، حبه قند ، مفقود الاثر ، شهیدطیبه واعظی ، fiftynine ، مهدی2012 ، ztb ، حفیظ ، بچه شیعه ، SARA 2020 ، شیدا ، احمد110 ، paramida.ir ، Bahar ، دغویه ، Night moans ، *مهاجر* ، hessam ، انديشه نو ، آفتاب ، 313flowers ، kashkol-ir ، لبخند خدا ، ali0077 ، s-r ، mohammad727 ، شاهد ، Justice Bringer ، REZA245932 ، meisamtiger ، boghz ، مجتبی110 ، سعدالدین ، menrabb ، سیمرغ ، ضحی ، انتصـار ، تمنا ، صبا ، حضرت عشق ، یااباصالح ، السا ، مهشاد ، mohammad reza ، آیات ، یاســین ، بچه های گمنام ، پارمیس ، نورالسادات

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۳۸, ۱۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
تو که ای؟مولای ستار العیوب
از برای من خدای خوب خوب
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا ، محیصا ، وحید110 ، EMPERATOR ، ريحانه الرسول ، hesam110 ، zaeim ، a.l.? ، taleb
۱۸:۴۷, ۱۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
من فقط می تونم بگم خدایا شکرت برای آنچه به من داده ای و آنچه به من نداده ای .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، خادمة الزهرا ، meshkat ، shafagh_mah ، وحید110 ، EMPERATOR ، محیصا ، hesam110 ، zaeim ، ترنم ، taleb
۱۹:۱۵, ۱۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #23
آواتار
خدایا!
یه جمله یادم بده تا بهت بگم Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zohur ، Mitsonary ، محیصا ، shafagh_mah ، هدهد ، parisan ، ترنم وحیدی ، hadi.ah ، EMPERATOR ، meshkat ، hesam110 ، zaeim ، F_R ، مبينا ، fardinho ، a.l.? ، Agha sayyed ، یا صاحب الزمان ، taleb ، boghz
۱۹:۴۰, ۱۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #24
آواتار
خداياHeartHeart مرا از من بشوي
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا ، meshkat ، shafagh_mah ، وحید110 ، parisan ، EMPERATOR ، hesam110 ، zaeim ، F_R ، fardinho ، ترنم ، a.l.? ، Agha sayyed ، taleb ، یاوران مهدی
۲۱:۰۸, ۱۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #25
آواتار
من هميشه مي گم به خدا كه "خدايا من از گناه كردن پيش بندت شرمنده مي شم اما پيش تو كه همه چي هسيُ اونا هيچ بدون هيچ شرمندگي تويه كارم قوطه ور مي شم!تو منو ببخش كه از همه بهم مهربونتري بهترينم!Undecided
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، shafagh_mah ، وحید110 ، هدهد ، EMPERATOR ، hesam110 ، zaeim ، مبينا ، a.l.? ، taleb ، یاوران مهدی
۱:۰۹, ۱۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #26
آواتار
لشكرشيطان به كمين من است

بي كسم اي شاه پناهم بده

درشب اول كه نهندم به قبر

نوربدان شام سياهم بده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هدهد ، ترنم وحیدی ، وحید110 ، EMPERATOR ، rastin ، محیصا ، hesam110 ، zaeim ، a.l.? ، taleb ، یاوران مهدی
۱:۴۴, ۱۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #27
آواتار
خدايا خودت ورسولت وحجتت رابه من بشناسان.
(زيرااگرتوخودت رابه من نشناساني من پيغمبرت رانشناسم واگررسولت رابه من نشناساني حجت تورانشناسم واگرحجتت رابه من نشناساني ازطريق دينم گمراه مي شوم.)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، parisan ، EMPERATOR ، هدهد ، rastin ، hesam110 ، zaeim ، zarati313 ، fardinho ، a.l.? ، taleb ، یاوران مهدی
۱:۴۶, ۱۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
خدایا منو ببخش و عاقبت به خیرم کن !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، EMPERATOR ، parisan ، hesam110 ، zaeim ، zarati313 ، a.l.? ، taleb ، یاوران مهدی
۱۵:۱۶, ۱۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #29
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

خدایا خیلی دوستت دارم و منو ببخش که هیچ وقت درست شکر نعمتهایت را بجا نیاوردم
آمین یا رب العالمین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، وحید110 ، hesam110 ، zaeim ، a.l.? ، taleb ، یاوران مهدی
۱۵:۲۶, ۱۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #30
آواتار
خوشحالم که دوستان و همسنگرانم این همه دل پاک و ساده دارند
خوش به حالتون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، hesam110 ، zaeim ، a.l.? ، taleb ، یاوران مهدی ، عماره
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا