کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برخی روحانیونِ ظاهر نگر
۰:۲۱, ۱۹/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۳ ۹:۳۸ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
تا سال گدشته با یک نفر شریک بودم، حدود دو سال پیش متوجه شدم شریکم مبالغی رو برداشت کرده و با تاخیر به شرکت آورده و بهانه تراشی دلیل های دروغین می آورده که اونمبلغ جایی گیر کرده ، همین طور در مدت همکاری ، به قول خودش خرج دو تا خانواده رو می داد ، در صورتی که من که شریکش بودم ماهی 150 بیشتر درآمد نداشتم (میانگین) ،اون شخص من رو به حکمیت یک آقای روحانی دعوت کرد ، من هم رفتم، اون آقای روحانی از ابتدا به دلیل پیش زمینه که شریکم ایجاد کرده بود به اون فرصت صحبت می داد و اجازه می داد حرف های من رو قطع بکنه ، از آخر هم می گفت حق ندارین توی کارهایهم سرک بکشید و حق نداری بری ببینی چه کار کرده نکرده ، باید اعتماد کامل داشته باشی ، من هم بر حسب وظیفه و اعتمادم به روحانیت قبول کردم.
یک سال گذشت ، این آقا رفت سربازی ، یک روز دیدم چک برشت خورده ، رفتم دیدم چکی رو که گفته بود برای ضمانته داده به یک نفر اصفهانی که باهاش کار می کردیم ، تحقیق کردم دیدم اون آقای اصفهانی از طریق ما قبلا جنس فروخته بوده ، بعد شریکم پول رو برداشته و نیاورده شرکت ، و بعد هم که دیده ضایع هست پول رو آورده ، به جای تحویل به اون فرد اصفهانی ، برداشته دست خودش ،و بعد یکی دو سال چک داده بهش (برای حدودا نصف مبلغ) و اون چک هم چون من اطلاعی ازش نداشتم برگشت خورده ، چند مورد دروغ تابلو هم ازش دیدم.با این که من داشتم یک تنه شرکت رو نگه می داشتم و برای اون هم درآمد کسب می کردم ، اون این قدر راحت دروغ می گه تا من رو پرت کنه.
اون وقت رفتیم پیش یک روحانی و .... ، اتفاقاتی افتاد باز هم با زبون بازیهاش به نفع شریکم (حتی با این که اعتراف کرد که دروغ گفته) ، تا این که چند ماه پیش رفت جای اون روحانی و گفت که من باید مدارکی رو ببرم تا پولی که مال من بوده رو بهم پس بوده ، اون روحانی هم بارهابهم زنگ زد ، سخت گرفت ، تا رفتم مدارک رو دادم ، براش نوشتم ، بهش گفتم ، که تو هم در ازای تحویل بعضی مدارک مهم (مثل مدارک شرکت) ازش رسید بگیر ، تعهد بگیر ، مدرک بگیر ، این آقای روحانی هم این بار به جای سخت گیری متقابل ، بهش مدارک رو داده ، اون هم از خدا خواسته بدون دادن هیچ مدرکی برداشته و رفته ، به اون روحانی می گم خوب من که تاکید کرده بودم ، نوشته بودم تحویل مدارک منوط به دریافت مدارک متقابل هست ، میگه نگفته بودی اگر نداد بهش نده!
با این مدارکی که من از دست دادم ، اون نامرد می تونه بره شرکت رو به اسم خودش بزنه ، پول ها رو برداره (6 ماه پیش13 میلیون و خورده ای برداشته بود بدون گفتن به من و حتی بهش گوشه دادم نمی گفت پول رو گرفتم ، حالا به اون روحانی می گم سخت بگیر ، می گه من فقط حاضرم شما بیاید با هم صحبت کنید پیش من ، خوب من که میشناسم شریکم رو ، هر چی بهش بگی ، بالاترش رو بهت نسبت می ده ، از دروغ هم باکی نداره ، پیش هر قاضی بری مطمئنا با این وضع همیشه اون پیروز میشه ، چون همه چیز رو موکول می کنه به چیزی که نتونی زود دروغش رو در یاری
این قدر ازش دروغ شنیدم ، اما چه کار کنم سند ندارم ، اون روحانی هم که خرابکاری کرد زندگیم رو به فنا داد ، اون وقت می گه خودتون حل کنید!
آخه یعنی روحانی باید این قدر در قضاوت بی دست و پا باشه؟ این قدر بی مسئولیت ؟ فقط بگه همه چی خوبه با هم خوب باشید!آخه خودش قبول داره اون خیانت در امانت کرده ، پس چرا بازم بهش قدرت می ده برای سوء استفاده از من ، آخه چه کار کنم با روحانیتی که میشه با کمکش مسائل غیر شرعی رو توجیه کرد و شرعیش کرد ؟ اون قدر که کسی که بهم می گفت حق می ده بهم ، حالا من رو مقصر و گناهکار بدونه! کسی که گفته بوده یک غلطی کردم ، حالا بخواد من رو با کمک یک روحانی بی آبرو کنه و زندگیم رو خراب کنه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، آیات ، رضوانه ، میرزا احمد ، Ali#59 ، پارمیس

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۳۹, ۲/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۴ ۰:۳۳ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #21
آواتار
روحانی باید آدم زرنگ و با مسولیت باشه و از صمیم قلب عاشق دینش باشه

بنده طرفدار حقم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۰:۳۳, ۳/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #22
آواتار
سلام...
آقای دل خسته شما مشکلتون رو باید با مراجعه به مراجع قانونی مثل دادگاه و ....حل میکردید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا