کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پروژه های علمی شیطان
۱۵:۱۵, ۱۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #1

سلام
در این مبحث به بررسی پروژه های گمراهی شیطان از طریق علوم می پردازیم
مگر شیطان کار علمی هم می کند؟
آیا تمام نظریه ها و فرضیه های علمی هیچ مقصود ضد دینی ندارند؟
اگر گفته می شود نظریه علمی-شیطانی ، مقصود چیست؟ یعنی خرافه یا ارتباط با جنها و ...؟

شیطان برای انحراف جامعه بشری از طرق و زمینه های مختلف اقدام کرده است.با ایجاد مکاتب و نظریات انحرافی یا با تحریف واقعیات یا عرضه دروغ و واقعیت در کنار هم به شکلی که قابل تفکیک نباشد!!!

مثلا؟؟
در برابر توحید و پرستش خدای یگانه ----> شرک و پرستش جنها و بتها رو عرضه کرده
در برابر روابط جنسی سالم انسانی ----> فرویدیسم و همجنس بازی رو عرضه و قانونی کرده
در برابر سیاست اسلامی بر مبنای ولایت الهی ----> کمونیسم ، لیبرالیسم ، سکولاریسم و ... رو عرضه کرده
در برابر اسلام ناب محمدی ----> فرقه های انحرافی وهابیت و بهائیت رو عرضه کرده (طالبانیسم هم همینطور)
در برابر پوشش و پوشیدگی ----> فرهنگ برهنگی و برهنگی فرهنگی عرضه شده
در برابر اقتصاد عدالت محور و غیر طبقاتی ----> اقتصادهای سوسیالیستی ، سرمایه داری رو عرضه کرده

.
.
و لیست همچنان ادامه دارد...

اما در زمینه خود علم به معنای اخص فیزیک و زیست شناسی هم نظریات مهم و تامل برانگیزی داریم که در عین داشتن موارد درست ، موارد بسیار مضحک و خنده داری هم درشون وجود داره که هر بیننده منطقی و دینداری متوجه میشه!!!

روند تکمیل برخی نظریات(مخصوصا خلقت) به صورت کاملا آشکار و بدیهی به سمت حذف خدا پیش میره.این روند به چه صورته؟
1-ابتدا نظری پردازان سعی می کنند طریقه به وجود آمدن و خلقت رو از منظر علم خودشون بررسی کنن!!!
2-بعد نظریات اولیه طوری است که حالت برزخی دارد.یعنی با تردید گفته می شود مثلا (احتمالا خلقت انسان تدریجی است)
3-کم کم تردیدها ، بدون آنکه اتفاق جدیدی افتاده باشد یا کشفیات بدیعی عرضه شود تبدیل به یقین می شود ، اما هنوز نقش کوچکی برای خدایی ناتوان در نظر گرفته شده
4-مرحله انتهایی این نظریه های خاص نیز کاملا مشخص است ! نیازی به خدا نیست.خدا وجود ندارد.خدا فقط توهم است

بسم الله الرحمن الحریم
«قل الله خالق کل شیء؛ بگو الله خالق همه چیز است» (رعد/16).
«سبحان رب السموات و الارض رب العرش عما یصفون؛ منزه است پروردگار آسمانها و زمین، پروردگار عرش، از آنچه وصف می کنند» (زخرف/82)

فکر کنم همین 2 آیه برای رد نظریاتی از قبیل بیگ بنگ و تکامل تدریجی انسان و ... کافی باشد.اما برای بحث در مورد این نظریات ، هر چقدر که آنها را بیشتر بشکافیم ، بیشتر به ماهیت پوچ گرای آنها پی می بریم
بحث سر این نیست که نظریه بیگ بنگ به کلی اشتباه است.بحث اینجاست که آیا روند پیشرفت این نظریه به سمت پی بردن به عظمت خداست یا حذف آن؟
آیا برخی از نظریات علمی حرف اول و آخرشان این نیست؟ در عالم هر حرکت و حادثه ای ، یا اتفاقی و خود به خود به وجود آمده است یا موجودات زنده باعث آن بوده اند
و سلام علی من تبع الهدی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، علی 110 ، جوینده حق ، marm0lak ، MAHDI59 ، میرزا احمد ، F.E.A.R ، 812312007 ، علی اکبر ، خاک ، Amir ، iran67 ، ANTI satan ، nahal_m ، warior ، MohammadSadra ، mohamad316910 ، Elia ، السا ، سدرة المنتهی ، rezamohammadi

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۲۳, ۲۱/دی/۸۹
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام مجدد، من فكر كنم تو اين تاپيك مشكل اساسي وجود داره ، و اين مشكل اينه كه ما اصلا مطلب هاي همديگر رو نمي خونيم و بعد خوندن (نخوندن) اونا جوابي هم نميديم. كمترين بازخوردش اينه كه يعني به هم احترام نميذاريم.

جناب علائم ظهور من اولين ارسال شما رو سه بار دقيق خوندم تا احيانا نظرات موافق و مخالف شما رو با خودم بدونم.
و بعد نوشتن بازهم نگاه كردم كه در آخرين بار بازهم دچار اشكالي نشده باشم.

نوع نوشتن من اينطور بود كه شما بدونيد كه من مطلب شما رو خوندم . شما در جايي آورديد:
نقل قول:فکر کنم همین 2 آیه برای رد نظریاتی از قبیل بیگ بنگ و تکامل تدریجی انسان و ... کافی باشد.اما برای بحث در مورد این نظریات ، هر چقدر که آنها را بیشتر بشکافیم ، بیشتر به ماهیت پوچ گرای آنها پی می بریم

و در ارسال شماره 4
نقل قول:حالا من فعلا روی همین 2 نظریه بیگ بنگ و تکامل تدریجی زوم می کنم.بعدها نظریات جالبتری هم داریم که بسیار پیچیده تر خدا رو نفی میکنه و رد آنها واقعا مشکل است.

همچنان منتظر مدافعان 2 نظریه طرح شده هستم

و من در رابطه با موضوع اول شما بيگ بنگ مطلبي نوشتم ، اما شما در ارسال بعديتان (ارسال شماره11) انگار كه فراموش كرده باشيد كه چه كسي چه مطلبي براي شما نوشته است.
و سراغ اولويت دومتان يعني نظريه تكامل رفتيد. كلاهتون رو قاضي كنيد آيا درسته؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: F.E.A.R ، Amir ، MohammadSadra
۱:۴۹, ۲۱/دی/۸۹
شماره ارسال: #12

(۲۱/دی/۸۹ ۰:۲۳)mosafer نوشته است:  سلام مجدد، من فكر كنم تو اين تاپيك مشكل اساسي وجود داره ، و اين مشكل اينه كه ما اصلا مطلب هاي همديگر رو نمي خونيم و بعد خوندن (نخوندن) اونا جوابي هم نميديم. كمترين بازخوردش اينه كه يعني به هم احترام نميذاريم.

جناب علائم ظهور من اولين ارسال شما رو سه بار دقيق خوندم تا احيانا نظرات موافق و مخالف شما رو با خودم بدونم.
و بعد نوشتن بازهم نگاه كردم كه در آخرين بار بازهم دچار اشكالي نشده باشم.

نوع نوشتن من اينطور بود كه شما بدونيد كه من مطلب شما رو خوندم . شما در جايي آورديد:
نقل قول:فکر کنم همین 2 آیه برای رد نظریاتی از قبیل بیگ بنگ و تکامل تدریجی انسان و ... کافی باشد.اما برای بحث در مورد این نظریات ، هر چقدر که آنها را بیشتر بشکافیم ، بیشتر به ماهیت پوچ گرای آنها پی می بریم

و در ارسال شماره 4
نقل قول:حالا من فعلا روی همین 2 نظریه بیگ بنگ و تکامل تدریجی زوم می کنم.بعدها نظریات جالبتری هم داریم که بسیار پیچیده تر خدا رو نفی میکنه و رد آنها واقعا مشکل است.

همچنان منتظر مدافعان 2 نظریه طرح شده هستم

و من در رابطه با موضوع اول شما بيگ بنگ مطلبي نوشتم ، اما شما در ارسال بعديتان (ارسال شماره11) انگار كه فراموش كرده باشيد كه چه كسي چه مطلبي براي شما نوشته است.
و سراغ اولويت دومتان يعني نظريه تكامل رفتيد. كلاهتون رو قاضي كنيد آيا درسته؟
دوست عزیز بنده تمام پستها را 2 بار خواندم.پس حرف اول شما در مورد بنده مردود است

بعد هم گفتم که در پستها به هر چیزی پرداخته شده جز نظریات!
شما اصل قضیه رو درست فرض کردید و میگید که این در کلان قضیه با قدرت الهی ناسازگاری نداره.بله که نداره

مثل قانون جاذبه زمین هم که نیتون کشف کرد از خدا حرفی به میان نیامده و افتادن سیب را به دلیل جاذبه می داند نه خدا!!!
مگر اسمی از جاذبه هم به عنوان پروژه های علمی شیطان آوردم؟

در کل احساس کردم کسی در مورد این 2 نظریه اطلاعاتی ندارد.پس گفتم 2 پست به صورت نسبتا جامع به اینها اختصاص بدم و ببینم کسی با حرفهای زده شده مخالفت می کند یا خیر
پست اول به تکامل تدریجی در مورد انسان پرداخته بود که بعید می دونم اصلا کسی از محتوای آن نظریه دروغین مطلع باشد که بخواد ازش دفاع هم بکند

به زودی پست بعدی را در مورد بیگ بنگ خواهم زد تا ببینید اشکالات کار کجاست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، MohammadSadra
۱۶:۵۴, ۶/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۸۹ ۱۶:۵۶ توسط علی اکبر.)
شماره ارسال: #13
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
مستند explled در مورد نظریه داروین وسرانجام اساتیدی که در امریکا نسبت به ان انتقاد داشتند می تونه کمک کنه.
دکتر حسن عباسی دیدن این مستند رو توصیه کرده.

توضیح : این مستند ( سیزدهمین مستند پرفروش در آمریکا ) مصاحبه با دکترها و اساتید دانشگاه های آمریکاست که
فقط به دلیل انتقاد از نظریه داروین شغل خود را از دست داده و اخراج شده اند.
نمونه ای از آزادی بیان در آمریکا

لینک دانلود :http://morti18.parsiblog.com/1865427.htm
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، mosafer ، Amir ، MohammadSadra ، Elia
۱۳:۰۲, ۱۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
و خداوند فرمود: ای انسان ما تو را از خاک آفریدیم و شیطان را مایه گمراهی تو قرار دادیم،شاید از عقل ناقصت استفاده کردی تا از راه راست منحرف نشوی.

البته قسمت آخری متلک بود به آنهایی که عقل ناقص خود را به دستان شیطان سپرده اند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۹:۳۶, ۲۵/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۰ ۱۲:۵۶ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲۰/دی/۸۹ ۲۳:۳۵)mosafer نوشته است:  اللهم صل علي محمد و آل محمد
چون طبق نظر خودتون مبحث نظريه تكامل يا نظريه مهبانگ از لايه عميقتر اون (يحث پلوراليزم و ريشه هاي رنسانس)

شكل مي گيرد و تغذيه مي شود. حال طبق يك قانون رياضي اگه ما يك مثال نقض براي يك تئوري بياريم عملا اون تئوري ناقص مي شود و احتياج به ترميم يا تجديد دارد.

نقض اين تئوري اين است كه ثابت شود نظريه مهبانگ يك نظريه علمي است و براساس داده ها و الگوهاي كهكشاني شكل گرفته است .

اگر تا اينجا سخن من ايراد دارد بفرماييد ، تا ادامه داده بشود.

سلام دوستان

من فعلاً نمی خوام توی این بحث شرکت کنم فقط می خوام گفته برادرم رو کمی کامل تر بیان کنم. امیدوارم یه سهم کوچکی داشته باشم.
تئوری ها شکل های مختلفی دارند. اجازه بدید قانون ریاضی رو من کمی توضیح بدم. در ریاضی ما چهار نوع سور داریم.
1- سور کلی یا عمومی
2- سور وجودی
3- سور انحصاری
4- سور صفر
برای مطالعه مفصل در مورد سورها لینک http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavar...eck&Rand=0 رو من پیشنهاد میدم.

توضیح مختصر اینکه
1-توی سور عمومی یک خاصیت به تمامی اعضای مجموعه نصبت داده میشه توی این سور مثال نقص ارزش گزاره رو منفی می کنه. مثل هر گردی گردو است. کافی شما یه گرد پیدا کنید گردو نباشه در نتیجه ارزش گزاره منفی میشه. یا هر عدد اولی فرد است. مثال نقض عدد دو است.
2- توی این سور شما وجود یک یا چند خاصیت رو به برخی از اعضای مجموعه نسبت می دید. برای منفی شدن ارزش این سور مثال نقض معنی نداره شما باید نبود خاصیت رو در تمامی اعضا تحقیق کنید. وجود دارد عدد اولی که فرد نباشد. شما نمی تونید فرد بودن تمام اعداد اول به جز دو رو تحقیق کنید فقط می تونید این خاصیت رو اثبات کنید
3- سور انحصاری که خاصیتی را به عضوی منحصر می کنه که نقض این گزاره فقط با تحقیق اون قابل بیانه. مثلاً عدد 1347 عددی اول است. که فقط با بررسی همین عدد می توان درستی گزاره را بررسی کرد.
4- سور صفر که نبود خاصیتی رو به کل اعضای مجموعه نسبت میده. توی این حالت هم مثال نقض ارزش گزاره رو منفی می کنه. مثال، وجود ندارد عدد اولی که زوج باشد.
برادر بسته به نوع تئوری و سوری که توی اون تئوری استفاده شده باشه، بعضی مواقع مثال نقض برای رد تئوری کاربرد داره

سلام

دوستان من پست ها رو مطالعه کردم. می تونید من رو بیشتر طرف برادرم مسافر به حساب بیارید.

(۱۹/دی/۸۹ ۱۵:۱۵)علائم ظهور نوشته است:  سلام
بسم الله الرحمن الحریم
«قل الله خالق کل شیء؛ بگو الله خالق همه چیز است» (رعد/16).
«سبحان رب السموات و الارض رب العرش عما یصفون؛ منزه است پروردگار آسمانها و زمین، پروردگار عرش، از آنچه وصف می کنند» (زخرف/82)

فکر کنم همین 2 آیه برای رد نظریاتی از قبیل بیگ بنگ و تکامل تدریجی انسان و ... کافی باشد.

ببخشید برادر برای من جالب بود چطور شما با دوتا آیه نظربه بیگ بنگ رو رد کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (آیه اول چه ارتباطی به رد نظریه بیگ بنگ داشت؟ مگه شما اسباب و علت ها رو رد می کنید؟ آیه دوم هم که کلاً موضوعیت نداشت. چه ربطی داره توصیف خدا به این نظریه ها؟)
نظریه بیگ بنگ شواهد زیادی در اختیار داره و به نسبت خیلی قوی تر از نظریه مسخره داروینه. (ببخشید منظورم از مسخره توهین نبود ولی چون این نظریه احتمال 1 در چند میلیون رو به عنوان شاهد قبول داره ولی 99.999999 رو غیر محتمل می دونه من اون رو مسخره می دونم. ضمناً من هرگز این نظریه رو رد نمی کنم. بعداً راجع به این نظریه صحبت می کنیم.)
شما فرمودید این نظریات ماهیت پوچ گرایی دارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جالبه چطور همچین استدلالی کردید؟ مخصوصاً در مورد بیگ بنگ. حتی نظریه داروین هم محتوای پوچ گرایانه نداره. (بازهم میگم نظریه داروین رو بعداً بحث می کنم الان فقط بیگ بنگ)
سوال، چطور نتیجه گرفتید که این دو نظریه علمی هر حرکت و حادثه رو اتفاقی و خودبخود معرفی می کنه؟ (مخصوصاً بیگ بنگ)

برادرجان گلم بذار یه چند نمونه بگم. اینها حاصل تفکرات منه و قابل نقد.
سوال، آیا خدا صفت خلاقیت، حکمت، جود و بخشندگی رو داره؟ جواب، فکر نکنم بگید نه.
سوال، آیا خدا این صفت رو به شکل بینهایت و در حد اعلا داره؟ جواب، فکر نکنم بگید نه.
سوال، آیا خلق تمام موجودات و اشیائی که ظرفیت وجود دارند رو بر اساس این صفت و صفت حکمت و جود خدا قابل توجیه می دونید؟ جواب، بله.
سوال، آیا عدم خلق موجودی که استعداد بودن رو داره خلاف صفت جود و کرم نیست؟ جواب، بله.
سوال، پس در صورتی که چیزی خلق نشده پس ظرفیت وجود نداشته؟ جواب، بله.
حالا از اینجا به بعد جالب میشه
سوال، آیا صفات خدا تعطیل میشه؟ جواب، فکر نکنم.
سوال، آیا در لحظه فعلی جهان دیگری ظرفیت وجود رو داره؟ جواب، به نظرم اینطور باشه. (ما می دونیم که خدا همیشه در حال خلقه و هر لحظه به کاری و کل یوم هو فی شأن، ضمناً صفات خدا که تعطیل نمیشه لا تأخذه سنة و لا نوم)
سوال، آیا خدا الان در حال ساخت جهان جدیدیه؟ جواب، به نظرم اینطوره مگر اینکه بی خیال خلق کردن شده باشه.
سوال، آیا این گفته به این معنیه که الان جهان های زیادی به جز جهان ما هست؟ جواب، به نظرم. همین سوال از امام رضا شده و به نظرم تایید کردند.
قضیه تا اینجا قابل هضمه اما از اینجا به بعد!!!!
سوال، آیا صفات خدا پیوسته (کانتینیوس) هستند یا گسسته (دیسکریت)؟ جواب، ناپیوستگی برای خدا بی معنیه.
سوال، آیا این خلق جهان ها به شکل گسسته است یا پیوسته؟(خدا جهان ها رو به شکل جهان اول، جهان دوم، و ... خلق می کنه یا اینکه جهان ها رو خخخخخللللللققققققق می کنه پیوسته؟) جواب، یااالفضل!!!!!! (فشارم افتاد، برادر من هر وقت به اینجاش میرسم فشارم میافته)

برادر دنیایی که ما تو اون هستیم بزرگتر از حد تصور ماست.

برادر بذار یه ذره برم جلوتر می دونی تازگی که نه در حدود 20 ساله نظریه رشته های مرتعش اومده. واقعاً شاهکاره. می دونی درحالتهای پیشرفته یا اکستنشن این نظریه، وجود ابر صفحه های مرتعش پیش بینی میشه و ادعا میشه نقطه آغازین یا شروع انفجار بیگ بنگ مربوط بوده به برخود دو ابر صفحه مرتعش که از نقطه برخورد بیگ بنگ حاصل شده و ادعا میکنه در نقاط برخورد دیگه، بیگ بنگ ها و جهان های دیگه احتمال شکل گیری دارند.
می دونی این نظریه ثابت می کنه برای این دنیا بیش از چهار بعد و حتی تا 11 بعد لازم داریم.

اینها چطور با وجود خدا تناقض دارند؟ هرچه بیشتر مطالعه کنیم و بیشتر جلو بریم به وجود خالق در معادلات نیاز بیشتری خواهد بود.

(۱۹/دی/۸۹ ۱۵:۱۵)علائم ظهور نوشته است:  بحث اینجاست که آیا روند پیشرفت این نظریه به سمت پی بردن به عظمت خداست یا حذف آن؟

فرمودید: "روند پیشرفت این نظریه به سمت پی بردن به عظمت خداست یا حذف آن؟ " ببخشید با کمال احترام و با تمامی علاقه ای که به شما دارم باید بگم این حرف شما کاملاً مردوده. معنی نداره پیشرفت علم و هر نظریه ای نه تنها ربطی به حذف عظمت خدا نداره بلکه عظمت خدا رو بیشتر نشون میده. سوره ملک رو خوندید برادر. خدا مودبانه میگه نفس کش!!!!
اولش میگه فرجع البصر هل ترى من فطور به عقل رجوع کنید کم و کاستی میبینید؟ بعد میگه ثم ارجع البصر كرتين دوباره به عقل مراجعه کنید آیا باز مشکلی دیدید؟ و میگه ينقلب اليك البصر خاسئا وهو حسير یعنی اینکه مودبانه میگه کوچیک تر از اونی هستید که به من ایراد بگیرید وقتی عقلتون به جمله خیلی کارگشا و حیاتیه "غلط کردم" رسید حالا بیاید به من ایمان بیارید.

برادر این سوره ملک طلاست، قیمت نداره، دلیل مسلمانیه منه. ابن سوره با گفته شما متناقضه. پیشرفت علم و هر نظریه دیگه ای حتی نظریاتی که بنیادی غلط هستند مثل نظریه داروین نه تنها در سمت حذف عظمت خدا نیست بلکه به سمت آشکار شدن بیشتر عظمت خداست. نظریات غلط مثل داروین با پیشرفتشون در استدلال، بیشتر آبروی خودشون رو میبرند و با این مکانیزم عظمت خدا بیشتر روشن میشه. طبق ادعای این سوره، اگر درست فرضش کنیم ما مسلمون ها نه تنها نباید از مطرح شده نظریه های مختلف ناراحت بشیم بلکه باید از اونها استقبال هم کنیم. چون نظریه های درست اثبات حقانیت هستند و نظریه های غلط هر چه بگذره غلط بودنشون بیشتر مشخص میشه و با زبان بی زبانی دلیلی بر حقانیت ما هستند.

برادر خدا بزرگتر از اونیه که عظمتش با یکی دوتا تئوریه دست و پا شکسته حذف بشه.

روند پیشرفت اون نظریه به سمت حذف خدا نیست بلکه معاندها توی استدلال خودشون از نتایج او نظریه برای اثبات ادعاشون که عدم وجود خداست، استفاده می کنند. باید بدونید که برای رد ادعای اونها تنها راه، عمیق شدن در نظریه اونها و اثبات عدم درستی نظریه و به تبع عدم درستی فرض اولیه اونهاست که در نتیجه، نتیجه گیریه اونها مبنی بر عدم وجود خدا رد میشه. پس پیشرفت این نظریه نه تنها باعث حذف خدا نمیشه که باعث اثبات خدا میشه. (ببین برادر با پیش رفت نظریه داروین روز به روز این نظریه با تناقضات فاحشتر رو به رو میشه که خوب به نفع ماست. نکته اینجاست که غرب این نظریه رو ثابت نگه داشته کسی روی این نظریه کار نمی کنه، اونها فقط این نظریه رو درست فرض میکنند و با استفاده از نتایج اون که بر اساس فرضیات غلط بنا شده عدم وجود خدا رو ادعا میکنند. راهش اینه که این نظریه رو بیشتر بسطش بدیم. ما باید این کار رو بکنیم. با بسط این نظریه تناقض هاش آشکار میشه. مشکل ما اینه که وایسادیم و هرچی اونها میگن قبول می کنیم.)

(۱۹/دی/۸۹ ۲۰:۲۳)mosafer نوشته است:  شما دو گونه مبحث رو جلو برده ايد. 1- گفته ايد كه بيگ بنگ از نمونه هدايت علمي شيطان است و 2- روند ادامه اين نظريه به زير سوال بردن عظمت خدا و خلقت او ميانجامد.

در مورد اول كه عده اي اين نظريه رو مبناي حذف خدا از گردونه خلقت ارزيابي ميكنند با شما موافقم . ولي اين تحليل يه عده اي، از داده هاي اطلاعاتي است. ممكنه داده صحيح باشد ولي پردازش آن غلط. مثل فرماندهي كه اطلاعات از ميدان جنگ دارد ولي جريان جنگ رو اشتباه برآورد ميكند و جان خود و همه رو بخطر مي اندازد.

برداشت من از حرفهاي شما اين است.شما صفت خالقيت خدا را به دليل وجود اين نظريه در خطر مي بينيد.(نعوذ بالله)
در صورتيكه غير خالقيت ، عظمت، تدبير و بديع بودن او را بسيار نشان ميدهد.
منتظر نظرات شما دوستان هستم.

برادرم کاملاً درست فرمودند. همون مطلبی که من هم تاکید دارم.

(۱۹/دی/۸۹ ۱۵:۱۵)علائم ظهور نوشته است:  اما برای بحث در مورد این نظریات ، هر چقدر که آنها را بیشتر بشکافیم ، بیشتر به ماهیت پوچ گرای آنها پی می بریم

برادرم فرمودید:"هر چقدر که آنها را بیشتر بشکافیم ، بیشتر به ماهیت پوچ گرای آنها پی می بریم" برادریم با شکافته شدن یک نظریه ماهیتش اعم از درستی یا نادرستی مشخص میشه نه پوچ گرایی چون نظریات علمی که در زمینه علوم طبیعی هستند هیچ ارتباطی به پوچ گرایی ندارند. منکر این نیستم که پوچ گراها به اونها تمسک دارند و از اونها استفاده می کنند ولی خود نظریه پوچ گرا نیست خود نظریه که گرایش فلسفی نداره. اتفاقاً با شکافته شدن یک نظریه درستی یا نادرستیش مشخص میشه که با اثابت نادرستیش میشه استدلال پوچ گراها رو رد کرد خیلی هم خوبه (آدم وقتی اینها سوسک میشن نفسش حال میاد، جیگرش صفا میکنه) مثل نظریه عدم وجود خدا یا نظریه وجود چندین خدا، برادر این هم نظریه است، مطرح شده و کاملاً محترم. این نظریه بارها و بارها پیش امام صادق مطرح شده و ایشون با استدلال این نظریه ها و گزاره ها رو رد کردند و دلیل بر نادرستیه اونها آوردند.

(۱۹/دی/۸۹ ۱۷:۰۳)علائم ظهور نوشته است:  راستش در حد تحقیقاتی که من داشتم ، به یقین رسیدم که ارائه و انتشار بعضی نظریه های خاص اهداف بسیار پیچیده ای داره.
شما می بینید نظریه های امروز کاملا در جهت عکس برهان های نظم و علیت است.نمی دونم اخیرا با ملحدان با تحصیلات بالا بحث داشتید یا خیر اما به طرز بسیار جالبی الان ترویج نظریات علمی از این نوع ، ضعف استدلالی آنها را تا حدی رفع کرده
گزاره 1:علم ثابت می کند که خلقت جهان اتفاقیست
گزاره 2:علم ثابت می کند که خلقت انسان یک سیر تدریجی داشته (مثلا ما اول پلانکتون بودیم)

نتیجه= خدا اینوسط نخودی است و نقشی ندارد.پس خدا توهمی بیش نیست

برادر این دوتا گزاره که فرمودید ادعای نادرست ملحدهاست دیگه؟ چون تا جایی که من خبر دارم هیچکدوم از این اثباتها هنوز اتفاق نیافتاده و فقط در حد ادعا، اون هم ادعاهای خیلی ضعیف هستند. اگر کشف جدیدی بوده به ما هم خبر بدید.
اگر یه همچین اثبات های رخ بده من به شخصه بهشون سجده می کنم و کسی که این اثبات رو انجام داده به عنوان خدای خودم می پرستم.

(۲۰/دی/۸۹ ۲۳:۴۹)علائم ظهور نوشته است:  در مورد علومی که باعث هدایت شیطانی می شوند 3 حالت داریم:

1-برخی علوم طوری عرضه شدند که نیاز به خدا را به تدریج حذف کنند.ممکنه در آنها حرفها و مطالب درستی هم ببینید.ولی حالا یا با حذف برخی حقایق یا وارونه جلوه دادن آن ، باعث شدند امر بر بشر مشتبه شود
2-برخی از علوم از اساس مشکل دار هستند و جامعه جهانی(استکبار جهانی) با تکرار این دروغ و آوردن مستنداتی هر چند کم ، باعث شده این برای اذهان همه به اصل درستی تبدیل شود!!!
3-اینکه اصلا در بسیاری از دانشگاهها و رشته های تحصیلی اصلا خدا وجود ندارد و هیچ بحث راجع به آن نداریم یک بحث بسیار مهم است که البته دلیل این امر خارج از خود مباحث علمیست و من خیلی با این حالت 3 کاری ندارم(ولی اهمیتش به جای خود)

برادر مگه علم باعث هدایت شیطانی میشه؟؟؟؟
برادر مگه میشه علم از اساس مشکل داشته باشه؟ علم نه نظریه. علم که نوره و نور خداست.
مگه میشه رشته تحصیلی خدا نداشته باشه؟ ممکنه موضوع بحث خدا نباشه ولی علم علمه. این چجور تقسیم بندیه؟
به نظرم منظورتون همون گزینه اول بوده؟ اینکه بعضی عالم نماها با درست فرض کردن یک سری نظریه های از اساس غلط و عرضه اون به اسم علم کاری مثل ساحرها، انجام میدید. گول می زند و مغلطه می کنند. فریب و خیال رو به جای واقعیت به مردم می فروشند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Elia
۱:۳۶, ۴/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۰ ۳:۱۵ توسط mres11.)
شماره ارسال: #16
آواتار
نظریه بیگ بنگ آفرینش جهان را از هیچ نمی داند. طبق این نظریه شروع آفرینش از انفجار ذره ای بسیار کوچک و پر انرژی و با چگالی بسیار زیاد بوده.این ذره از کجا آمده؟ حتما آفریننده ای دارد.
1- بیگ بنگ صرفا بیان یک آغاز است . هر آغازی آغازگری می خواهد
2-
نظریه بیگ بنگ نتوانسته قبل از بیگ بنگ را توضیح دهد ..در واقع هنوز معلوم نيست ان ذره بي نهايت کوچک با چگالي بي نهايت زياد از کجا امده

3-
سوره ذاريات/47: و ما آسمان را با قدرت بنا كرديم و همواره آن را گسترش ميبخشيم !! (همانطور که علم کيهان شناسي اينو ثابت کرده که کائنات در حال انبساطه و اين مساله در اثر بيگ بنگ در حال رخ دادنه..يعني کل فرمولهايي که کيهان شناسان به واسطه ان به اصل انبساط کائنات رسيدن بر اساس پيش فرضهاي حادثه بيگ بنگ به دست امده اند)

4-سوره انبيا /ايه 30 : ا
يا كافران نديدند كه آسمانها و زمين به هم پيوسته بودند، و ما آنها را از يكديگر باز كرديم; و هر چيز زنده‏اى را از آب قرار داديم؟! آيا ايمان نمى‏آورند؟!(مبين حادثه بيگ بنگ)

5-سوره فصلت/11 : سپس به آفرينش آسمان پرداخت، در حالى كه بصورت دود بود...(
كه منظور همان توده فشرده اي از گازها است)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، MohammadSadra ، سدرة المنتهی
۶:۲۴, ۴/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۰ ۶:۴۵ توسط Elia.)
شماره ارسال: #17
آواتار
سلام به همه عزیزان
من ابتدا میخوام نظرم رو در مورد تکامل انسان(نظریه داروین) عرض کنم؛ شیطانی بودن نظریه داروین اثبات شده. این چیزیه که خودشون در رسانه های عمومی گفته اند! منظورم مصاحبه آقا و خانمیه که با اون مرد شیطان پرست انجام شده که مستند ظهور قسمت 29هم به اون اشاره میکنه که اگر ما تعریف صحیحی از انسان رو در جهان مطرح می کردیم، هیچگاه زمینه برای شیطان و اصحابش فراهم نمی شد که بخواهند این نظریات رو در دنیا مطرح کنند و بخواهند از اون برای اثبات نفی خداوند جل جلاله استفاده کنند!!! که این خود دلیل بر خلا تفکر اللهی در دنیاست!
انسان موجودی است که خداوند از توانایی ها، استعدادها و قدرت همه موجودات در او قرار داده است؛ انسان یعنی جمع ملائکه، اجنه، حیوانات، نباتات و جمادات.(نه فقط اینکه یه عده وقتی میخوان مقام انسان رو بالا ببرند میگن انسان حیواننیست ناطق) انسان از نیروهای همه موجودات به طور بلقوه در ذاتش دارد و خداوند این اختیار را به او داده که کدام یک از این نیروها رو و در کدام جهت(خیر یا شر) از بلقوه به بلفعل تبدیل کند. خدایی که وقتی انسان رو می آفریند به خودش آفرین می گوید و به همه موجودات اعم از فرشته و اجنه(که شیطان از اجنه بود) می گوید که به او سجده کنید. حال می شود گفت این موجودی که خدا آفریده و به همه گفته بهش سجده کنید یک میمون بوده!!! میمونی که فقط یک حیوان است! آیا می شود خداوند یک موجودی که فاقد قدرت اختیار و عقلانیت است را بیافریند و به فرشته گانش بگوید که به او سجده کنید در حالی که فرشته عقل محض است و از اون در مراتب بالاتری قرار دارد؟ آیا خداوند به آفرینش یک حیوان به خود آفرین می گوید؟!!!
خداوند انسان را که آفرید به او عقلانیت و اختیار داد و طبق آیات 30 به بعد سوره بقره، به او اسما را آموخت. سپس انسان را در زمین قرار داد و برایش الگوهایی همچون پیامبران و امامان قرار داد تا به کمالش که همان مرتبه خلیفة اللهیست برسد. در نتیجه انسان از همان اول صاحب فهم و درک و بصیرت و عقل و اختیار بوده است.
حال که در نظریه فرد احمقی چون داروین چطور ما میتونیم رشد و تکامل عقل و قدرت اختیار رو ثابت کنیم؟ چطور میشه حیوانی که نه عقل دارد و نه اختیار به یکباره به انسان تبدیل شود و صاحب عقل و اختیار گردد!!!

و اما در مورد نظریه مهبانگ باید بگم که این نظریه درست است و در قرآن به آن نیز اشاره شده است؛
در آیه 30 سوره انبیا خداوند می فرماید:
أَوَلَمْ يَرَ الَّذِينَ كَفَرُوا أَنَّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ كَانَتَا رَتْقًا فَفَتَقْنَاهُمَا ۖ وَجَعَلْنَا مِنَ الْمَاءِ كُلَّ شَيْءٍ حَيٍّ ۖ أَفَلَا يُؤْمِنُونَ
آيا كافران ندانسته‏اند كه آسمان‏ها و زمين به هم پيوسته بودند و ما آن دو را شكافته و از هم باز كرديم و هر چيز زنده‏اى را از آب آفريديم ؟ آيا ايمان نمی آورند ؟
که خداوند در این آیه از کلمه " فتق " استفاده کرده که به معنی جداکردن یا تقسیم کردن با دمیدنی شکافنده است.

و همینطور در این نظریه(مهبانگ) که اشاره میشه به بزرگ شدن و گسترده شدن عالم، خداوند جل جلاله در سوره ذاریات آیه 47 میفرماید:
وَالسَّمَاءَ بَنَيْنَاهَا بِأَيْدٍ وَإِنَّا لَمُوسِعُونَ
ما آسمانها را با قدرت بنا کردیم و همواره آنرا وسعت می بخشیم.

منتظر دیدن نظرات شما هستم.

در پناه امیرالمومنین علی علیه السلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، MohammadSadra ، سدرة المنتهی
۹:۰۶, ۱/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۴ ۹:۰۷ توسط zaviyehdid.)
شماره ارسال: #18

در روايات ديگرى وارد شده كه : شيطان به مرگ طبيعى از دنيا نمى رود، بلكه او را مى كشند و در آخرالزمان كشته مى شود. حال چه كسى او را مى كشد، اختلاف است . بعضى از روايات مى گويند: امام زمان (عج ) وقتى ظهور كند آن ملعون را مى كشد. امام صادق عليه السلام فرمودند: وقتى قائم ما قيام كند، مى آيد در مسجد كوفه شيطان هم مى آيد و به زانو در مقابل آن حضرت قرار مى گيرد و مى گويد: واى از اين روز سختى كه در كمين من است . در اين موقع امام زمان (عج ) موهاى جلوى پيشانى او را مى گيرد و آن ملعون را گردن مى زند.

در بعضى از روايات وارد شده كه حضرت رسول كشنده شيطان است . امام صادق عليه السلام فرمود: ((شيطان در زمان رجعت روى صخره بيت المقدس به دست حضرت رسول صلى الله عليه و آله كشته و ذبح مى شود)).[sup](86)[/sup]
نيز عبدالكريم خثعمى مى گويد: از امام صادق عليه السلام شنيدم كه فرمود: ((وقتى شيطان گفت : خدايا! مرا مهلت ده تا روز قيامت ، قبول نكرد و در جواب آن ملعون فرمود: تو را مهلت مى دهم تا وقت معلوم عليه السلام . و مراد از آن وقت ، هنگام رجعت اميرالمؤمنين عليه السلام به دنيا است )).
عبدالكريم گويد: از حضرت پرسيدند: آيا براى آن حضرت رجعتى است ؟ فرمود: بلى ، هيچ امامى نيست ، مگر آن كه در قوت رجعت آن امام ، مؤمن و كافر اهل زمانش با او برمى گردند. تا مؤمنان را بر كافران غالب و پيروز گردانند.
وقتى اميرالمؤمنين عليه السلام با اصحاب خود رجوع نمايد، شيطان هم با لشكرش حاضر شوند و وعده گاه جنگ آنها در زمين ((روحا)) كه از زمين فرات و در نزديكى كوفه است ، مى باشد.
پس اين دو لشكر مى جنگند، به طورى كه تا آن زمان چنان كشتارى انجام نشده باشد. آن گاه امام صادق عليه السلام فرمود: گويا اصحاب اميرالمؤمنين عليه السلام را مى بينم كه به پشت برگشته اند و از شدت و سختى جنگ صد قدم به عقب رفته اند و گويا آنها را نگاه مى كنيم كه پاهاى بعضى از آنها در آب فرات رفته است .
در اين هنگام ملائكه خشم الهى از پشت آب ها فرو مى آيند و جنگ به حضرت رسول صلى الله عليه و آله واگذار مى شود. آن حضرت در جلوى لشكر و حربه از نور در دست مبارك ايشان است ؛ چون شيطان نگاهش به آن حضرت بيفتد، پشت كرده و بگريزد. ياران او وقتى كه فرار او را مى بينند مى گويند: كجا مى روى و حال آن كه بر آنها غالبى ، در جواب گويد: من مى بينم آن چه را شما نمى بينيد. من از خداوند عالميان مى ترسم .[sup](87)[/sup]
در اين هنگام ، حضرت رسول صلى الله عليه و آله به او حمله مى كند و ضربتى بين دو كتف او مى زند كه به همان ضربه نابود مى شود و لشكرش نيز هلاك خواهند شد. بعد از آن ، خداوند عالميان پرستش مى شود؛ در حالى كه براى او هيچ شريكى در روى زمين باقى نمى ماند و عبادات همه خالصانه است . آن گاه اميرالمؤمنين عليه السلام در زمين چهل و چهار هزار سال پادشاهى مى كند. و عمرها طولانى مى گردد به طورى كه از هر انسانى هزار اولاد به وجود مى آيد.[sup](88)[/sup]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی
۱۰:۳۶, ۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #19
آواتار
(۱۹/دی/۸۹ ۱۶:۱۱)mohamad نوشته است:  در قسمتی از سریال ظهور گفته می شود که نظریه تکامل را خود شخص "شیطان" به "داروین" آموخته است.

سلام محمد
سازندگان مستند ظهور چطور به این موضوع پی برده اند؟
۱۳:۲۵, ۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #20
آواتار
میکا dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1437631580' نوشته است:  1437631580[/url]']

سلام محمد
سازندگان مستند ظهور چطور به این موضوع پی برده اند؟

اگر خود مستند رو ديده باشيد منبعشون رو مصاحبه اي با يكي از رده بالاهاي فراماسون خارج شده ذكر كردند كه عين مصاحبه پخش ميشه و گفته ميشه اين موضوع .
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا