|
گریه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بر اسیرى حضرت زینب (سلام الله علیها)
|
|
۸:۴۷, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
[b]
گریه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بر اسیرى حضرت زینب (سلام الله علیها) حاج ملا سلطانعلى، كه از جمله عابدان و زاهدان بود، مى گوید: در خواب به محضر مبارك امام زمان (علیه السلام) مشرف شدم ، عرض كردم : مولاى من ! آنچه در زیارت ناحیه مقدسه ذكر شده است كه فَلَاندبَنَّكَ صَباحاً وَ مَساءً وَ لَاَبكِیَّنَ عَینُك بَدَلَ الدُموعِ دَماً صحیح است؟ فرمود: آرى! گفتم: آن مصیبتى كه در سوگ آن، به جاى اشك خون گریه مىكنید، كدام است؟ آن مصیبت على اكبر است؟ فرمود: نه! اگر على اكبر زنده بود، او هم در این مصیبت، خون گریه مىكرد! گفتم : آیا مقصود مصیبت حضرت عباس (علیه السلام) است؟ فرمود: نه! بلكه اگر حضرت عباس هم در قید حیات بود، او نیز در این مصیبت خون گریه مىكرد! عرض كردم: آیا مصیبت حضرت سیدالشهداء (علیه السلام) است؟ فرمود: نه! اگر حضرت سید الشهداء (علیه السلام) هم بود، در این مصیبت خون گریه مىكرد! پرسیدم: پس این كدام مصیبت است؟ فرمود: مصیبت اسیری عمهام زینب (سلام الله علیها) است. منبع: 200 داستان از فضضایل و كرامات حضرت زینب[/b] |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 3,038 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| چرا برای امام حسین(علیه السلام) گریه کنیم؟ | عبدالرحمن | 15 | 9,603 |
۱۶/آذر/۹۴ ۲۳:۳۴ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| انسانها در برابر وجود مقدس امام عصر(عجّل الله تعالي فرجه) | جواد مخبریان | 1 | 1,856 |
۳۰/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۴ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|
| فوائد دعا برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) (مکیال المکارم) | در جستجوی سختی | 75 | 46,366 |
۳۱/تیر/۹۴ ۹:۰۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| ..:: شباهت دو بی نشان ::..(حضرت فاطمه (سلام الله علیها) و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)) | آوا | 5 | 2,279 |
۵/اردیبهشت/۹۴ ۸:۲۶ آخرین ارسال: آوا |
|
| (B)ساخت مسجدی به دستور امام زمان عجل الله (روایتی از یک معجزه) | oO DaViD Oo | 1 | 2,883 |
۱۷/فروردین/۹۴ ۱۷:۰۸ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| دانلود مداحی ها و نواهای مذهبی در مورد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | جویای حقیقت | 57 | 37,354 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۰:۴۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|