| نظرسنجی: آیا مایل به ادامه کار این رادیو هستید؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| بلی | ![]() ![]() |
6 | 100.00% |
| خبر | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| تمام | 6 رأی | 100% | |
|
رادیو امر به معروف
|
|
۱۳:۴۷, ۱۱/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۰ ۱۴:۲۲ توسط هدهد.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان سلام اگر از نوع ادبیات و نوع نوشته این تاپیک ناراضی هستید یا با ادامه به کار این رادیو مخالفید حتما اعلام کنید ![]() البته اگر هم موافقید باید خدمتتان عرض کنم که فقط حق ندارید مطالب را بخوانید و باید در موضاعات شرکت کرده و شما هم سردبیر این رادیو شوید. با تشکر سردبیر: خودِخودِ شما! بسم الله الرحمن الرحیم
ساعت:چند دقیقه تا اتمام عمر اینجا: ناکجاآباد است صدای جمهوری وجدان را می شنوید رادیو امر به معروف(تیتراژ آغازین) كُنتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَتَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنكَرِ وَتُؤْمِنُونَ بِاللّهِ وَلَوْ آمَنَ أَهْلُ الْكِتَابِ لَكَانَ خَيْرًا لَّهُم مِّنْهُمُ الْمُؤْمِنُونَ وَأَكْثَرُهُمُ الْفَاسِقُونَ ترجمه: شما بهترين امتی هستيد از ميان مردم پديد آمده ، که امر به معروف و نهی از منکر می کنيد و به خدا ايمان داريد اگر اهل کتاب نيز ايمان بياورند برايشان بهتر است بعضی از ايشان مؤمنند ولی بيشترين تبهکارانند شنوندگان(خوانندگان) عزیز سلام! امروز اولین روز آغاز به کار این رادیو است. این رادیو با همت جناب آقای:«جامعه مسلمین» و سرکار خانم: «وحدت اسلامی» بنیان گذاری شده است. این رادیو در نظر دارد تا علاوه بر بحث هایی پیرامون امر به معروف و نهی از منکر و علت وجوی آن؛ به چگونگی انجام این فریضه الهی نیز بپردازد إن شاءالله
به اتاق فرمان میریم تا بشنویم آنچه ائمه برایمان در نظر دارد:قال رسول الله صلى الله عليه و آله : مَن أَمَرَ بِالمَعرُوفِ وَنَهى عَنِ المُنكَرِ فَهُوَ خَليفَةُ اللّهِ فِى الرضِ وَخَليفَةُ رَسُولِهِ؛ هر كس امر بمعروف و نهى از منكر نمايد، جانشين خدا در زمين و جانشين رسول اوست. مستدرك الوسايل، ج12، ص179، ح13817 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- دوستان زمان هر برنامه حدودا 10 سطر است و با توجه به ذیق وقت در این برنامه فقط به معرفی برنامه های این رادیو یپردازیم: - قصه شب(قصه اقوامی که نهی از منکر نکردند) - پرسش و پاسخ اجتماعی( سوال از شما و پاسخ هم دقیقا از شما) - مسابقه نظر سنجی(آخر هر هفته به بهترین و منطقی ترین پاسخ هاو پیشنهاد ها 10 امتیاز مثبت به عنوان اعتبار) - زمزم احکام (مباحثی پیرامون احکام امر به معروف و دیگر احکام) - انس با آیات قرآن - معرفی مستند هایا کتب مناسب با تشکر سردبیر رادیو: شخص شخیص شما
(تیتراژ پایانی)وَ لْتَكُنْ مِنْكُمْ أُمَّةٌ يَدْعُونَ إِلَى الْخَيْرِ وَ يَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ يَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ وَ أُولئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَترجمه: بايد دستهاى از شما باشند كه به نيكى بخوانند و امر بمعروف و نهى از منكر كنند آنهايند كه رستگارانند |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۳۰, ۱۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
یک معلمی داشتیم میگفت:
این همه گوش مون رو پر کردن که - با یه گل بهار نمیشه- یا - خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو- یا - یک دست صدا نداره- یا - عیسی به دین خود موسی به دین خود. مگه قراره هر چی بهمون گفتن درست باشه، نخیر. امام حسین هم همین حرفارو زد؟ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- از کارشناسان برناممون خیلی وقته کمک خواستمو نمی دونم چرا نمیخوان کمکم کنند. این نظر معلم من بود. و پاسخ من برداشتی بود که از درخواستتون داشتم. درضمن پاسخ به این دومورد ذکر شده هم داده شده. تحت حمایت وهدایت خدا باشید |
|||
|
|
۲۳:۳۱, ۱۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلام مجدد.
در تماس تلفنی قبلی سوالی پرسیدم: "نظرتون در مورد دو ضرب المثل "منو که تو گور اون نمی ذارن" و "عیسی به دین خودش، موسی به دین خودش" چیه؟" پاسخ شما این بود: "درضمن پاسخ به این دومورد ذکر شده هم داده شده. " رفتم در صداهای ضبط شده ی برنامه ی قبلی دیدم که اینطور پاسخ دادید: "مارو تو یه قبر میذارن شما رو تو یه قبر پ: بله قبر ها جداست اما همه نسبت به هم مسئولیم عیسی به دین خود موسی به دین خود پ: ولی این شعار اسلام نیست اسلام هم رو مسئول یکدیگر میدونه" راستیتش من رو زیاد راضی نکرد. پرسش من کلی تر بود. نظر کارشناسانه خواستم، که کارشناستون احتمالن الان شام غریبانه. همونطور که گفتم 300سال پیش یکی از جاسوسان انگلیس در ممالک اسلامی، مستر همفر تغییراتی در راه داده.(احتمالا همه ی شما که مستند ظهور رو دیدید، خاطرات(اعترافات) این مرد رو هم خوندید. 40صفحه بیشتر نیست و نشر موعود هم چاپش کرده.) یکیش برای نابودی امر به معروف و نهی از منکر، تولید این دو ضرب المثل بوده. دیگریش به وجود آوردن وهابیت بوده به وسیله ی مسموم کردن ذهن یکی که دنبال بیداری اندیشه بوده، با ازدواج موقت. جواب های شما من رو قانع نکرد. چیزی که شما گفتی، عین اینه که گفتی تا ما حفظ کنیم و بریم جلو و بگیم... |
|||
|
|
۱۳:۲۳, ۱۶/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۰ ۱۲:۱۴ توسط ema1392.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
كُنتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَتَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنكَرِ وَتُؤْمِنُونَ بِاللّهِ وَلَوْ آمَنَ أَهْلُ الْكِتَابِ لَكَانَ خَيْرًا لَّهُم مِّنْهُمُ الْمُؤْمِنُونَ وَأَكْثَرُهُمُ الْفَاسِقُونَ ترجمه: شما بهترين امتی هستيد از ميان مردم پديد آمده ، که امر به معروف و نهی از منکر می کنيد و به خدا ايمان داريد اگر اهل کتاب نيز ايمان بياورند برايشان بهتر است بعضی از ايشان مؤمنند ولی بيشترين تبهکارانند . سلام عرض ميكنم خدمت تمام شنوندگان عزيز و گرامي راديووووووووووووو امر به معروف ( ميان برنامه ) عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت------ که گناه دگران برتونخواهند نوشت من اگرنیکم اگربد توبرو خود را با ش------ هرکسی آن درود عاقبت کارکه کشت- الو سلام ، ببخشيد شما كي باشين ؟ سلام ، من سردبير آزمايشي راديو امر به معروووووووووف هستم ! - پ خود «هدهد» خان كجان ؟ امروز كمي سرما خورده بودن متأسفانه امروز صبح بايد من رو تحمل كنيد ! - باشه بفرماييد ممنون بله امروز در كنار كارشناس محترم برنامه جناب « درستكار » هستيم . ميخواستم ازشون بپرسم نظرشون در مورد شعري كه در ميان برنامه پخش شد چيه ؟ - خواهش ميكنم . من هم سلام عرض ميكنم خدمت هواداران اين راديو عرضم به حضورتون اين شعر زيبا كه شاعر گرانقدرمون جناب حافظ شيرازي سرودن نشانگر دوري از منكر بزرگ اسلام يعني سرك كشيدن توي كار بقيه هستش . در قرآن آمده است كه « هيچكس بار گناه ديگري را بر نمي دارد » . البته اين گفته منافاتي با امر به معروف و نهي از منكر ندارد . قرآن عيب جويي و تجسس در زندگي ديگران را محكوم كرده و با آن مخالف است و به صراحت گفته كه هر كس مسئول اعمال خويش است . اما امر به معروف و نهي از منكر در رابطه با اعمال ظاهري انسان در جامعه مي باشد . براي اينكه اگر در جامعه اي كار هاي زشت انجام شود و كسي هم آن را محكوم نكند ، كم كم اعمال زشت در جامعه رواج پيدا مي كند و پس از مدتي در آن جامعه منكر معروف ، و معروف منكر مي شود . و چنين جامعه اي از پايه و اسا نابود مي شود . علامه طباطبايي مي گويد : در شهري سه گروه زندگي ميكردند - بله كارشناس برنامه قصه ي شب امروز رو هم تعريف ميكنن . - حتما علامه طباطبايي مي گويد : در شهري سه گروه زندگي ميكردند . گروه اول هر نوع گناهي را مرتكب ميشدند ، گروه دوم نه گناهي ميكردند و نه به گناه كاران كاري داشتند ، گروه سوم از گناهكاران انتقاد ميكردند . سر انجام شبي ، گروه سوم كه ناراحت بودند از شهر خارج شدند و خداوند هم گروه اول را كه گناه ميكردند و هم گروه دوم را كه نهي از منكر نميكردند عذاب كرد . - خيلي ممنون از سخنان راهگشاي شما . اميدوارم كه شنوندگان عزيز هم از اين گفت و گو استفاده كرده باشن . من سردبير « ما » هستم از توجه تون سپاسگذارم . خدا نگاه دار ( تيتراژ پاياني ) ((قال علي عليه السلام: من ترك انكار المنكر بقلبه و يده و لسانه فهو ميت بين الاحياء)) ترجمه: هر كس كار زشت او منكر را به دل و دست و زبان ترك كند، او همانند مرده اي بين زندگان است. |
|||
|
|
۱۳:۴۳, ۱۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۱۵/آذر/۹۰ ۲۲:۰۹)L.payam نوشته است: شییشششششسلام.راستش من دقیقا نمیدونم اینجا چطوری باید نوشت اما اگر بخواهم جواب شما رو بدهم باید بگویم که,این دو ضرب المثل که اصلا هم, محلی از اعراب در دین ما ندارند ,باعث میشوند امر به معروف و نهی از منکر در جامعه کم رنگ بشود. یعنی هیچ کس به دیگری کار نداشته باشد. در حالی که شدیدترین عذاب های خدا بر ملت هایی بوده که همین امر مهم در بینشان کم رنگ شده. کاری به کار هم نداشته اند و دست آخر تر و خشک با هم سوخته اند. درمورد عیسی به دین خود ,موسی به دین خود,غلط ترین چیز این هست که چند دین وجود نداره.همه یک دین بوده اند که در مراحل مختلف متکامل شده اند و در نهایت به صورت دین اسلام و توسط پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به مارسیده است.. در رابطه با یکی بودن ادیان, میتوانم مستند کتاب الهی(Divin book) را پیشنهاد کنم که دانلود کنید و ببینید. |
|||
|
|
۱۵:۱۱, ۱۸/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۰ ۱۷:۰۹ توسط هدهد.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم امام علی (علیه السلام): امر به معروف ونهی از منکر نه عجلی را نزدیک می کند نه از روزی کم می نماید. بلکه ثواب را دوچندان و پاداش را بزرگتر می سازد. سریال رادیویی_ آموزشی پند نرم تذکره زبانی می تواند با شیوه های متعدد و متنوع انجام شود. در این بخش تلاش شده 40شیوه ی موفق و تجربه شده را همراه با نمونه های عملی مطرح شود. تا عمل کنندگان به این دو فریضه ی نورانی بتوانند شیوه ی متناسب با زمان و مکان و شخصیت خود و مخاطبشان را بر گزینند.ان شاءالله قسمت اول امر به معروف ساده مردی به امام حسین علیه السلام رسید و قبل از هر چیز گفت: حالت چطور است؟ خداوند سلامتی دهد. امام علیه السلام فرمود: سلام کردن بر سخن گفتن مقدم است، خداوند به تو سلامتی دهد. آنگاه فرمود: به کسی اجازه ی سخن ندهید تا اول سلام کند(1) .......... رایج ترین امر نهی دین، امر و نهی ساده است. این شیوه به خاطر ادبیات روان و محتوای روشنی که دارد بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد و تاثیر گذاری خاص خود را هم به همراه دارد. ........ چگونه بگوییم؟ مثلا به کسی که در جواب سلام دیگران می گوید: سلام از ماست.بگوییم ( البته نه در ملاء عام!!): جواب سلام واجبه و شما جواب سلام نداید! ............ تذکر ساده می تواند به صورت امر و نهی انجام شود و اگر تاثیر نداشته باشد به روش استدعایی عملی گردد. امام خمینی (رحمة الله علیه) در احکام امر به معروف آورده است: اگر بداند نهی از منکر او جز با استفاده از موعظه و استدعا تاثیر نمی کند؛ باید با موعظه یا استدعا او را نهی کند و اگر بداند که تنها استدعا و موعظه اثر دارد و امر ونهی تاثیری ندارد واجب است استدعا موعظه کند (2) 1: تحریر الوسیله، ج1، کتاب الامر بالمعروف 2: تحف العقول، سخنان امام حسین علیه السلام ((قال علي عليه السلام: من ترك انكار المنكر بقلبه و يده و لسانه فهو ميت بين الاحياء))
ترجمه: هر كس كار زشت او منكر را به دل و دست و زبان ترك كند، او همانند مرده اي بين زندگان است |
|||
|
|
۱۷:۰۸, ۲۰/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۰ ۱۷:۱۰ توسط هدهد.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم كُنتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَتَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنكَرِ وَتُؤْمِنُونَ بِاللّهِ وَلَوْ آمَنَ أَهْلُ الْكِتَابِ لَكَانَ خَيْرًا لَّهُم مِّنْهُمُ الْمُؤْمِنُونَ وَأَكْثَرُهُمُ الْفَاسِقُونَ ترجمه: شما بهترين امتی هستيد از ميان مردم پديد آمده ، که امر به معروف و نهی از منکر می کنيد و به خدا ايمان داريد اگر اهل کتاب نيز ايمان بياورند برايشان بهتر است بعضی از ايشان مؤمنند ولی بيشترين تبهکارانند سریال رادیویی_ آموزشی پند نرم قسمت دوم امر به معروف قرآنی
|
|||
|
|
۱۷:۵۹, ۱۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم كُنتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَتَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنكَرِ وَتُؤْمِنُونَ بِاللّهِ وَلَوْ آمَنَ أَهْلُ الْكِتَابِ لَكَانَ خَيْرًا لَّهُم مِّنْهُمُ الْمُؤْمِنُونَ وَأَكْثَرُهُمُ الْفَاسِقُونَ ترجمه: شما بهترين امتی هستيد از ميان مردم پديد آمده ، که امر به معروف و نهی از منکر می کنيد و به خدا ايمان داريد اگر اهل کتاب نيز ايمان بياورند برايشان بهتر است بعضی از ايشان مؤمنند ولی بيشترين تبهکارانند ............. سلام عذر می خوایم که یه مدت طولانی فاصله افتاد(امتحاااااااااااااااان داشتم )....قسمت دوم(سربال رادیویی- آموزشی پند ندم) امر به معروف تاکیدی ام خالد از شیعیان متعهد و صالح زمان امام صادق علیه السلام بود. روزی بر آن حضرت وارد شد و عرض کرد: فدایت شوم من به بیماری معده مبتلا شده ام و اطبای عراقی شراب و آرد گندم را به من توصیه کرده اند. امام فرمودند: چه چیز تو را از آشامیدن منع می کند؟ عرض کرد: اطاعت از شما. امام فرمود: یک قطره از آن را نچش، نه والله اجازه ی نوشیدن یک قطره از آن را نمی دهم. اگر خوردی به هنگام مرگ پشیمان خواهی شد. آنگاه سه مرتبه فرمودند: فهمیدی؟ و ام خالد عرض مرد بله.(1) ------------------------------------------------------------------- بعضی از افراد جدیتی در کار خود ندارند و یا حرف های تذکر دهنده رو جدی نمی گیرند، یا به خاطر اراده ضعیف یا هر علت دیگه، آن را فراموش میکنند. در چنین مواردی باید امر به معروف تاکیدی داشته باشیم تا خطاکار بفهمد که مسئله جدی است. مثل کاری که مامان و بابا ها انجام میدن مثلا هر وقت که میخوان برن بیرون7 -8 بار به بچه هاشون میگن: در رو غریبه ها باز نکنی ها. ![]() ----------------------------------------- قال علي عليه السلام: من ترك انكار المنكر بقلبه و يده و لسانه فهو ميت بين الاحياء)) ترجمه: هر كس كار زشت او منكر را به دل و دست و زبان ترك كند، او همانند مرده اي بين زندگان است |
|||
|
|
۱۶:۴۷, ۱۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم كُنتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَتَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنكَرِ وَتُؤْمِنُونَ بِاللّهِ وَلَوْ آمَنَ أَهْلُ الْكِتَابِ لَكَانَ خَيْرًا لَّهُم مِّنْهُمُ الْمُؤْمِنُونَ وَأَكْثَرُهُمُ الْفَاسِقُونَ
ترجمه: شما بهترين امتی هستيد از ميان مردم پديد آمده ، که امر به معروف و نهی از منکر می کنيد و به خدا ايمان داريد اگر اهل کتاب نيز ايمان بياورند برايشان بهتر است بعضی از ايشان مؤمنند ولی بيشترين تبهکارانند ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- سلام به خوانندگان عزيز فردا روز سيزدهم فروردين يا همون سيزده بدر خودمونه بنا بر گفته ي برخي از جمله آقاي دكتر رائفي پور در روز سيزدهم دستور قتل ... بذاريد براتون تعريف كنم . . . در روزگاران قديم شاهي بود به نام كوروش ، كوروش كشورگشايي هاي فراواني ميكرد و سرزمين ها را يك به يك به سرزمين خودش پيوند ميزد . روزي كه به بابل براي تصرف آن شهر رسيد تمام مردمي كه به دلايل مختلف از جمله محدوديت هاي ديني كه در آن روز اهميت زيادي داشت زنداني شده بودند را آزاد كرد . و گفت هر كسي هر چيزي را كه ميخواهد بپرستد ( كه اين با امر به معروف و نهي از منكر مان كاملا منافات دارد و با آموزه هاي زرتشت ) . قوم بني اسرائيل كه از زنداني شدگان بودند از اين كار كوروش خوشنود شدند و حتي آن را در تورات خود انگاشتند ( نوشتند ) . بعد از مرگ كوروش ، پسر او يعني خشايار شاه ، امور مملكتي كشور را عهده دار شد . خشايار شاه زني داشت كه بسيار دوستش ميداشت و وزير فهميده اي كه در همه ي كارهايش به او كمك ميكرد . اما مشاوري بد جنس داشت كه از قوم بني اسرائيل بود. روزگار ميگذشت و مشاور به فكر انتقام از انسان هايي بود كه به آنها اهميتي نميدادند . تا بالاخره تصميم ميگيرد خواهر زاده ي خود را كه يك يهودي زاده بود به عقد خشايار شاه در بياورد . از آن روز به بعد اين زن داستان گوي شبهاي خشايار شاه ميشود ولي از پشت پرده و خشايار روي اين زن را نميبيند . تأثير داستان هاي اين زن و شك هايي كه مشاور در دل خشايار مي اندازد روزي نمايان ميشود كه خشايار با شمشير خود زن فداكار خويش را به قتل ميرساند . مشاور بعد از اين كار خبيسانه خواهر زاده خويش كه همان داستان گوي شبهاي خشايار بود را به خشايار معرفي ميكند و او شيفته ي "استر" ميشود . احساس ميكند كه گمشده ي خويش را بعد از سالها يافته . بعد از عقد استر با خشايار بدبختي هاي اين سرزمين شروع ميشود كه يكي از آنها دستور قتل هفتاد هزار نفر ( در حدود دو هزار سال پيش كه جمعيت بسيار بزرگي محسوب ميشد ) \ يعني 15 قوم ايراني توسط خشايار صادر ميشود . و اين رمز فرارمان در اين روز به كوه هاست ما از ترس اينكه در اين روز نحس كشته نشويم به كوه ها پناه ميبريم . و در همين روز مردم اسرائيل هم بيرون مي آيند ولي نه به خاطر ترس بلكه مي آيند تا در خيابان هايشان شادي كنند با شراب هاي اسرائيلي در خيابان ها ميگردند و شادي ميكنند . و نام اين اتفاق ، اين ايراني كشي " پوريم " است . اميدوارم استفاده كرده باشيد . يا حق \ خدا نگهدار |
|||
|
|
۶:۲۰, ۲۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان. از همه دوستان عذر میخوام واقعا واقعا باید بگم من نمی تونم دیگه این مباحثو ادامه بدم. بازهم پوزش و منو حلال کنید لطفا .خواستم ببندم کارای نا تمومم رو . |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |