| نظرسنجی: به نظر شما آیا ایجاد این تاپیک (مبحث) و مطالب مطرح شده در آن مفید بود؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| بلی | ![]() ![]() |
32 | 80.00% |
| خیر | ![]() ![]() |
8 | 20.00% |
| تمام | 40 رأی | 100% | |
|
مستند The arrived (ظهور کرده)
|
|
۱۵:۰۳, ۱۲/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۰ ۱۴:۱۳ توسط ganjname.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بالاخره اتفاقى كه پيش بينى مى كرديم و نسبت به آن هشدار داده بودم اتفاق افتاد و قسمت ٧ و 8 اين سريال به معرفى احمد حسن پرداخته. دوستان عزيز هدف بنده از ايجاد اين تاپيك نه اين بود كه بگويم من بسيار دانا و آگاهم و اتفاقات آينده را پيش بينى مى كنم و نه اينكه اين تاپيك مكانى شود براى دانلود اين سريال انحرافى. قضيه از اين قرار است كه زمانى كه عبدالله هاشم لوگو سايت خود را دوباره عوض كرد و لوگو احمد الحسن را برداشت بنده به اين حركت شك كرده و موضوع را مورد بررسى قرار دادم اما به دلايلى ( اتهام به بدبينى و ... ) انتشار اين تحقيق ها را در آن زمان مناسب ندانستم و تصميم گرفتم با عده اى از صاحب نظران صحبت كنم. با آغاز سريال مطلع شدم كه خود هاشم استديو اين سريال را ترجمه و زيرنويس مى كند و به اين نتيجه رسيدم كه اگر بيش از اين صبر كنم ممكن است دير شده و عده اى از نا آگاهان به اين انحراف كشيده شوند. استخاره كردم و با توجه به بسيار خوب بودن آن و با توكل بر خدا اين تاپيك را ايجاد كردم. اما اين تاپيك تا چه اندازه مفيد بوده؟ اول اينكه اين تاپيك در جستجو فارسي اين سريال ( در گوگل ) رتبه اول را دارد و اگر كسى بخواهد در مورد اين سريال اطلاعات كسب كرده يا آن را دانلود كند از انحرافى بودن آن آگاه مى شود. دوم اينكه با توجه به اين تاپيك و آگاهى لازمى كه عزيزان كسب كردند مى توان گفت تقريبا هيچ سايت فارسى زبانى آن را. براى دانلود قرار نداد. سوم آنكه از گروه ترجمه و انتشار هاشم استديو تمام كسانى كه ندانسته به آن ملحق شده و در حال همكارى بودند جدا شدند ( البته در بخش فارسى) ![]() توضيح آخر
با توجه به تمامى مباحث مطرح شده در اين تاپيك و قسمت ٧ ( يمانى اينجاست ) و 8 ( یمانی پسر امام مهدی است) اين سريال انحرافى بودن مستند ظهور كرده و تفكرات جديد عبدالله هاشم قطعى است و ادامه تحليل اين سريال كارى بيهوده و به هدر دادن اين زمان ارزشمند است. در آخر از تمامى وب سايت ها و وبلاگ هاى فعال در زمینه مهدويت تقاضا دارم كه به هيچ عنوان لينك هاى دانلود را قرار نداده و از انتشار اين انحرافات جلوگيرى كنند ، بديهى است كه پس از اين حمايت از اين مستند و انتشار آن اشتباه بوده و عواقب اين كار ( چه در اين دنيا و چه در آخرت ) متوجه ايشان خواهد بود. با تشكر از همه شما عزيزان با بصيرت ------------------------------------------------------------------------------------------ ![]() مستند The arrived (ظهور کرده) جدیدترین ساخته عبدالله هاشم است که از این هفته (هر هفته یک قسمت) منتشر می شود. عبدالله هاشم از آن به عنوان The arrival 2 (ظهور 2) یاد کرده.
جالب است بدانید که در این مستند برخلاف مستند The arrival (ظهور) توجه ویژه ای به ایران شده و ما در قسمت اول شاهد تصاویر آتش زدن ابلیسک توسط جوانان ایرانی در روز قدس امسال هستیم. همچنین بخش هایی از سخنرانی باراک اوباما در ارتباط با ایران را در این قسمت میبینیم. نکته بسیار مهم : مستند ظهور کرده مربوط به ظهور احمد حسن یمانی است و همانطور که در تاپیک انحراف عبدالله هاشم ; فیلمساز مسلمان !! مطرح شد, عبدالله هاشم او را یمانی موعود می داند. پس پیشنهاد می شود : (اگر خواهان تماشای آن هستید) 1) این مستند را بسیار با دقت مشاهده کنید و مراقب اطلاعات نادرست آن باشید. 2) مستند را در همین تاپیک مورد نقد و بررسی قرار دهید و ایرادات و نکات مفید آن را متذکر شوید. (نقد و بررسی)
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۳۲, ۱۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت تمامى دوستان
با توجه به شبهات پيش آمده براى شما عزيزان ذكر چند نكته را ضرورى دانستم : ١) تمامى مسائل مطرح شده توسط شما دوستان و نقد هاى وارد شده به اين مستند مورد بررسى قرار گرفته اما همانطور كه مى دانيد شتاب زدگى يكى از آفات مخرب پژوهش است و خود يكى از رذايل اخلاقى نيز به شمار مى آيد. " كسى مى تواند به حقيقت دانش دست يابد كه تداوم و بردبارى در دانش اندوزى داشته باشد" غررالحكم و دررالكلم لذا ما براى كامل تر بودن نقد و بررسى اين مستند از شتاب زدگى پرهيز خواهيم كرد. ٢) احاديث مطرح شده در اين مستند از نظر صحت و اعتبار آنها مورد بررسى قرار گرفته اند و شما را از نتيجه مطلع خواهيم نمود ( در فايل نقد و بررسى ). ٣) براى تحليل اين سريال آقاى رائفى پور را نيز در جريان قرار داده و منتظر پاسخ ايشان هستم. ٤) در آخر از همه شما تشنگان حقيقت درخواست مى كنم كه همچنان صبورى كرده و از هرگونه اظهار نظر عجولانه خوددارى كنيد ( هرچند پر واضح است كه اين سريال به كدام سمت مى خواهد برود ! ). با تشكر از همه شما |
|||
|
|
۱۸:۴۱, ۱۸/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۰ ۱۵:۴۰ توسط oO DaViD Oo.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
سلام
به غیر از نکات اشاره شده دوستان : حدود دقیقه ی 10:28 فیلم قبل از نشان دادن امام زمان !!! اشاره ای می کنه به برخی علما که در آخرالزمان مشکل بوجود میارن و در همون حال داره حضرت آیت الله سیستانی رو با چند نفر دیگه از علما نشون میده ظاهرا عبدالله هاشم با آیت الله سیستانی مشکلی داره ! ( الله اعلم ) یکی از قسمتهای سریال اصلیش هم در مورد اینه که آیا دجال از سیستان ظهور می کنه ؟!؟! |
|||
|
|
۱:۵۵, ۱۹/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۰ ۲:۰۷ توسط Amir.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
سلام
بهتر بود کمی عزیزان عجله نمیکردند و قبل از انتشار ان بر روی اینترنت کمی صبر میکردند اگر اکثر ما این فرد را قبول نداریم نباید از مستندهای وی دیگر پشتیبانی کنیم بهرحال بنده فعلا در حال گفتگو با تعدادی از اساتید این حوزه هستم تا ببینم میشود این کار را پخش کرد یا نه از عزیزانی هم که زحمت ترجمه کشیدند واقعا سپاسگذاریم ، به نظر بنده باید کمی صبر کنید تا قسمت آخر اماده شود سپس بررسی کنیم و در سایت هایمان قرار دهیم بهرحال چنانچه این مستند مورد تایید بود در سایت ظهور12 قرار داد خواهد شد نقل قول:حدود دقیقه ی 10 فیلم قبل از نشان دادن امام زمان !!! اشاره ای می کنه به برخی علما که در آخرالزمان مشکل بوجود میارن و در همون حال داره حضرات آیت الله سیستانی رو با چند نفر دیگه از علما نشون میده ظاهرا عبدالله هاشم با آیت الله سیستانی مشکلی داره ! ( الله اعلم ) یکی از قسمتهای سریال اصلیش هم در مورد اینه که آیا دجال از سیستان ظهور می کنه ؟!؟! بله باید انتظار چنین حرکتی را داشت چون ظاهرا آیت الله سیستانی دستور قتل این یمانی کذاب ( موعود تفکر عبدالله هاشم ) را داده است ، بهتره اینطور بگیم درباره مستند " سالی که نکوست از بهارش پیداست " این کار عبدالله هاشم ( منظور کوبیدن افرادی همچون آیت الله سیستانی ) دقیقا عین حرکتی است که دشمنان و جبهه صهیونیست انتظار دارند ، تهمت صهیونیستی بودن نمیزنم اما این دوستمان که اصرار دارند زود اظهار نظر نکنیم ، باید بگم که زود که چه عرض کنم دیر هم شده . . . بحث بنده درباره منابع عنوان شده در این مستند نیست بحث بنده درباره بت سازی از افرادی مثل عبدالله هاشم است که براحتی میتوانند افراد زیادی را جذب این یمانی کذاب کند . . . بنده بعد از عنوان شدن ماجرای انحراف حتمی عبدالله هاشم منتظر حرکتی از سوی وی در این زمینه بودم که بحول قوه الهی به انجام هم رسید نقل قول: سعی می کنم این نظر شما را به آقای رائفی پور مخابره نمایم. بهتره اینگونه موضوعات را به عالمان دینی بسپارید کسانی که حداقل خبره در علم رجال یا احادیث و روایات هستند . سایت پاسخگو هم بهترین گزینه برای کمک به شماست که میتواند در این زمینه کمک کند یاعلی |
|||
|
|
۸:۱۱, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم نظر بنده کاملا مخالف نظر شماست و به نظر بنده باید قسمت به قسمت بیاید.چون همین الان موسسه گنج نامه با موسسه جمکران در حال تحلیل و نقد و بررسی این قسمت از مستند می باشند و ان شاالله فایل متنی و کلیپ نقدی برای آن ساخته می شود و در اختیار دوستان قرار می گیرد. اینطور اگر هاشم اشتباه کرده است ما نیز متوجه می شویم . و در کل مطمئن باشید پخش آن هیچ ضرری ندارد. مستند ایرانیوم ، ایران و غرب و ... ، ضد ایران هستند اما خود موسسه اندیشه و بصیرت و دیگر موسسات آن را دارند با تحلیلهایشان به فروش می رسانند . امیدوارم منظور بنده را متوجه شده باشید. ضمنا اگر ما ترجمه نکنیم مترجمان فارسی زبان هاشم هستند ، آنها متاسفانه هم کمی ضعیف هستند در ترجمه و هم اینکه کارخودشان را میکنند.(اگر سانسوری لازم داشت سانسور نیز نمیکنند)اما نه ما حتما ترجمه را در اختیار یک متخصص قرار می دهیم تا ترجمه را محققانه و بادقت ویرایش نماید.حتی ترجمه قسمت اول کمی مشکل داشت که حتما ویرایش و جایگزین خواهد شد. موفق و موید باشید یاحق |
|||
|
|
۸:۱۷, ۱۹/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۰ ۸:۱۹ توسط shia12.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
قسمت دوم هم آماده شده من دانلود کردم باز هم از امام علی (علیه السلام) چند تا حدیث قرار می ده در ابتدای فیلم هم یک مرد نورانی رو نشون می ده که در بین مردمه و انگار با موبایل فیلم برداری شده تو عراق سال 2008 فکر کنم منظورش اینه که امام مهدی ظهور کرده البته فکر کنم
در انتهای قسمت هم با دو خانم درباره کنترل ذهن صحبت می کنه امیدوارم هر چه سریع تر مستندترجمه شود http://www.youtube.com/user/HashemStudioscom |
|||
|
|
۱۱:۴۷, ۱۹/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۰ ۱۱:۴۷ توسط mahdikp.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
دوستان لطفا هیچ کس دانلود نکند.چون قسمت هایی از قسمت دوم مستند بایستی سانسور شود.
ضمنا در حال ترجمه می باشد و به زودی زیرنویس خدمت دوستان در سایت اندیشه و بصیرت قرار می گیرد. سانسور هیچ آسیبی به فیلم نزده است و فقط شطرنجی شده است.پس آسیبی به مفهوم فیلم نمیزند. موفق باشید |
|||
|
|
۱۸:۲۱, ۱۹/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۰ ۱۸:۲۸ توسط s_habibee.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
روایت های ذکرشده با استفاده از نرم افزارهای مختلف بیش از 30000 کتاب روایی تاریخی تفسیری و... مورد جستجو قرار گرفت ولی منبعی برای ان یافت نشد.
جملات ذکر شده، در هیچ یک از منابع روائی ما وجود ندارد . به یقین جزء جعلیات به حساب می آید . تنها در کتابی که بیان شد وجود دارد که کتاب معتبری هم نیست. این کتاب مجموعهای از سخنان امام علی (علیه السلام) دربارهی آخرالزمان و فتنههای آن و امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و نشانههای ظهور ایشان که به زبان عربی نوشته شده است. مطالب عمدهی کتاب بدین قرار است: علم علی (علیه السلام) دربارهی اسرار غیبی از گذشته و حال و آینده، آخرالزمان و مهدیون و مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و غیبت ایشان، معرفی امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و صفات و ویژگیها و قدرت و سلاح و علم و شیوهی ایشان در دعوت، ظهور و ندا و زمان حکومت حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، مسیر و خروج و قیام و یاران آن حضرت، نشانههای ظهور، و اتفاقات شهرها و کشورهای مختلف دنیا قبل از ظهور مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف). بعد از قضایای مصر وفرار حسنی مبارک در فضای اینترنت مطلبی نشر پیداکرد مبنی به اینکه فرار حسنی مبارک در روایتی از حضرت علی (علیه السلام)پیش بینی شده است بر آن شدیم این مطلب را بررسی کرده وتوضیحاتی درباره آن قرار دهیم . مطلبی بدین صورت پخش شده که نویسنده کتاب ماذا قال علی عن آخر الزمان آقای السید علی عاشور روایتی را در کتابش آورده که فقط در همین کتاب از همین نویسنده دیدیم خود نویسنده از کتا ب المفجآه این حدیث را آورده بود که نویسنده کتاب برای محمدعیسی بن داووداست که ازنویسندگان بزرک اهل سنت معتقد به امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که البته میگویند هنوز به دنیا نیامده محمدعیسی بن داوود در مقدمه کتابش المهدی المنتظر على الأبواب می نویسد: روزی در یكی از برنامه های تلویزیون مصر كه با عنوان " تأویل الرؤى والأحلام" به تعبیر خواب می پردازد ، خانم جوانی پشت خط تلفن آمد و از عالم بزرگی كه در آن برنامه حضور داشت و از بزرگان دانشگاه الازهر بود تعبیر خواب خود را پرسید. او كودكی را خواب دیده بود كه از ماه شیر می نوشد...... شیخ الازهر بعد از قسم دادن آن زن جوان، به شدت گریست و گفت: این خواب علامت به دنیا آمدن مولایمان مهدی است كه پیامبر آمدنش را وعده داده است. این برنامه در ماه مارس 2003 پخش شد و پس از آن پخش این برنامه كه با آن روز به صورت مستمر ادامه داشت، قطع شد و بهانه قطع آن اخلال در امنیت عنوان شد كه در واقع منظور امنیت آمریكا و اسراییل است. وتنها منبع این حدیث دراین دوکتاب است البته اگر توجه کنید نویسنده کتاب آن را در پرانتز آورده یعنی حدیث مستقلی است یا در ادامه حدیث نیاورده این نشان میدهد که منبعش را خودش هم نیافته وازمحمد عیسی در سایتها عربی انتقادهای زیادی شده که این احادیث که در کتابهایش آورده را چگونه بدست می آورد در جواب گفته در کتابهای خطی که در کتابخانه های بزرگ دنیا است مثل کتاب خانه های ترکیه این کتاب به تازگی چاپ شده و ظاهرا فقط در اینترنت موجود است و در دسترس عموم نیست . این مطالب به شیعه ضربه سختی می زند و شیعه را بین مسلمانان بد جلوه می دهد . ظهور منجی عالم بشریت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) یک پدیده ی پویا و دینامیک است، نه یک پدیده ی ایستا و استاتیک. یعنی ظهور منجی کاملاً بستگی به تحرکات زمینه سازان ظهور و منتظران آن حضرت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دارد و اینگونه نیست که زمان ظهور یک زمان کاملاً ثابت و غیر قابل تغییر باشد. به خصوص که روایات از مسئله ی مهمی همچون « بدأ » سخن می گویند(31) و مطابق این عبارت، ممکن است بنا بر مصالحی، خداوند زمان ظهور منجی را تغییر دهد. متاسفانه افراطیون و تفریطیون، همگی مسئله ی پویایی و تغییر پذیری زمان ظهور را نادیده می گیرند. افراطیون می گویند چون تعداد زیادی از نشانه ها محقق شده اند، بنابراین بدون هیچ شبهه ای و به صورت قطع و یقین مسئله ی ظهور در فاصله ی کوتاهی اتفاق خواهد افتاد و امکان زیادی برای تغییر وجود ندارد: به نظر می رسد هاشم عبدالله نیز به مرور و صد البته به قطع دچار آفت تعیین زمان برای ظهور شده است و به استناد روایت های جعلی و در صورتی که خوشبینانه به قضیه نگاه کنیم و کتاب مذکور را هم دارای سند بدانیم، سقوط مبارک را علامت برای بسیار نزدیک بودن ظهور شمرده و دست به مستند سازی می زند. از سویی وی در ظاهر به حتمی بودن وقایع سال 2012 با استناد به پیش گویی های نوستراداموس و مایاها و البته پروپاگاندای تبلیغاتی غرب برای سال آینده، قطع پیدا کرده و این عاملی دیگر برای فریب خوردن وی است. |
|||
|
|
۱۸:۳۱, ۱۹/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۰ ۱۸:۳۴ توسط mahdikp.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
احسنت به این تحقیقات
اگر این مستند اشتباهاتی داشته باشد توسط دوستانی مانند شما یافت و به اطلاع بقیه رسیده می شود و واقعیت ها روشن می شوند. احسنت به شما دوستان باید در مورد احمد حسن تحقیق کنیم ، چون ادعاهای بزرگی می کند.من ایشان را نه رد میکنم و نه می پذیرم و اما با این ادعاهایی که این فرد کرده به راحتی نمیشه هم او را پذیرفت. من داشتم می خوندم یه نفر نوشته بود که یکی از دوستان احمد حسن یمانی را دیده که صورتش کاملا نورانی بوده و همچنین با رسولان ارتباط برقرار کرده است!!!! بعد همین فرد یه تاپیک داده که بیایید پوستری بسازیم برای معرفی احمد حسن یمانی به مردم(در لندن) که ایشون همون یمانی است!!! خیلی تعجب کردم. ما باید تمام تلاشمون رو انجام بدیم تا طرفدارانش اگر اشتباه می کنند ، حتما متوجه اشتباهشان بشوند. من که خودم شخصا تحقیق می کنم ، و خوشبختانه دوستان عزیزمان گنج نامه با موسسه جمکران نیز می خواهند آن را تحلیل نمایند.اگر وحدت و همکاری داشته باشیم در این کار مطمئن باشید ضرر نمی کنید. یاعلی |
|||
|
|
۲۲:۵۲, ۱۹/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۰ ۲۲:۵۵ توسط oO DaViD Oo.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیزی که زحمت نقد علمی رو می کشن ( گنج نامه و موسسه ی جمکران ) و سایر دوستان
لطفا اگر امکانش هست مستندی رو تهیه کنید با موضوع بررسی روایاتی که عبدالله هاشم در مستندهاش استفاده می کنه آیا بیشتر این روایاتی که استفاده می کنه قابل اعتماد و صحیح هستند ؟ این خودش شاید بتونه بعضی مطالب رو در مورد عبدالله هاشم برامون روشن کنه ! و البته روشنگری در این امر ، وظیفه افراد آگاه در زمینه ی احادیث و روایات هست یک سئوال برام پیش اومده چرا توی این وضعیت و احتمال جنگ بین ایران و اسرائیل ! عبدالله هاشم داره بحث مردم طالقان ( ایرانیان زمان ظهور ) رو از طرفی و رهبریت آمریکا ( اوباما ) رو از طرفی مطرح میکنه ؟ این فقط یک سئواله اگر با دیده ی شکاکانه به قضیه نگاه کنیم این آماده کردن اذهان برای جنگ بر علیه ایران با عنوان جنگ موعود آخرالزمانی ( آرماگدونی ) نیست ؟ |
|||
|
|
۰:۱۶, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز میشه گفت که عبدالله هاشم دوست داره مخاطب اصلیش در این مستند جوانان ایرانی باشند! اون میدونه که خراسانی ها زمینه ساز ظهورند و به نوعی می خواد اونهارو تحریک کنه. تو قسمت اول هم این تفکر عبدالله هاشم کاملا به چشم میخوره. به صورت خاص در حدیثی که میگه گنجی در طالقان است که به 12000 نفر از خراسان اطلاق می شود که شعارشان احمد احمد! است. دوستان دعا کنید که عاشقان امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از این فتنه پیچیده آسیبی نبینند و ایشان خود همه ما را هدایت کند.
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوتی صهیونی عبدالله هاشم در قسمت نهم سریال arrived | vahrakan | 17 | 12,290 |
۱۸/مهر/۹۴ ۹:۵۰ آخرین ارسال: vahrakan |
|

![[تصویر: 2498777_300.jpg]](http://b.vimeocdn.com/ps/249/877/2498777_300.jpg)
![[تصویر: ADS2e269.jpg]](http://www.hashemstudios.com/elite_powerful_dynamic_xml_video_gallery_images/tmbs/ADS2e269.jpg)