|
سوتی صهیونی عبدالله هاشم در قسمت نهم سریال arrived
|
|
۱۹:۲۴, ۲۹/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۰ ۰:۱۸ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این عکس برگرفته از مستند arrivED قسمت 9است.چرا وسط وصیتنامه پیامبر ستاره داوود قرار دارد؟؟؟ دوم پیامبر وصیتنامه نداشتند یا اینکه هم اکنون این وصیت نامه دست عبدالله هاشمه!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۲۳:۱۱, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
من قسمت 9 رو نیگاه کردم یک همچین چیزی روو ندیدم لطفا محل این تصویر رو دقیقا اعلام کنید هرچه سریع تر بهتر
|
|||
|
|
۱۲:۳۵, ۳۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
برادر منظورت سریال Arivals هست؟
|
|||
|
|
۲۱:۴۶, ۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
من کل این مستند رو نگاه کردم ولی الان پشیمونم چون کسی این مستند رو ساخته که خودش منحرفه چون توی مستند دیگرش به اسم ظهور کرده میاد عنوان می کنه که احمد حسن یمانی امام زمان هستش |
|||
|
|
۲۲:۳۴, ۴/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۰ ۲۲:۳۸ توسط mohammad reza.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
man in mostanado didam vali deghat nakardam emshab dahightar misham mikhayd begid khodeshon khodeshono lo dadan ? baraye chi inkaro kardan
ey montazerane mahdi agah bashid ke montazerane hosein ora koshtand ey montazerane mahdi khodra amade konid ba montazerim kar dorost nemishe khodetono dorost konid kasi ke az moharamate khoda cheshm poshi kone bozorgtarin ebadato karde hazrate ali (a). ba tashakor az zahamateton |
|||
|
|
۷:۱۳, ۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز محمد رضا لطفا اگه ممکنه متن نوشته خودتون رو فارسی کنین. جزء قوانین تالار هست.
|
|||
|
|
۲۳:۵۸, ۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
نويسنده محترم arrived رو بهتره به اين صورت بنويسين: arrived
دوستان اين مستند كه ساخته فقط شخص عبدالله هاشمه، با the arrivals ساخته نوريگا و اركنار اشتباه نگيرين!... اون بندگان خدا فقط از عبدالله هاشم كمك گرفتن... اونم زماني كه هنوز منحرف نشده بود! ظاهرا قضيه فراتر از انحرافه! |
|||
|
|
۱۴:۰۳, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
والا من این مستند رو ندیدم توی اولین فرصتی که پیش بیاد من نگاه میکنم.
ولی واقعا از یکی مثل عبدالله هاشم با اون همه فعالیت و زحمت بعید بود. اگر سریال ظهور نوریگا و ارکنار رو دیده باشید میبینید که چقدر از زحمات عبدالله هاشم رو فقط توی این سریال آوردن. انشالله که متوجه این تفکرات منحرفش بشه! |
|||
|
|
۱۴:۱۸, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
انحراف از مسیر حق در بین بزرگترهایی از عبدالله هاشم در همین مملکت خودمون دیده شده . اینها درس عبرتی برای ماست که به اندک ایمان و دعا و نمازمون مغرور نشیم .
|
|||
|
|
۱۸:۰۱, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
چرا یه ادمی وقتی که خوب کار می کنه یا منحرف میشه یا میمیره نمیدونم شاید....
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مستند The arrived (ظهور کرده) | ganjname | 222 | 119,085 |