|
لطفا 22 ثانیه به این عکس نگاه کنید!
|
|
۱۶:۳۲, ۱۲/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۰ ۱۲:۰۶ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
لطفا 22 ثانیه به این عکس نگاه کنید! ![]() به این چهرهها نگاه کنید و به چهرههایی که هر روز از کنارتان رد میشوند. چهرههایی که از کنار ما رد میشوند با اینکه ظاهرا در رفاه بیشتر به سر میبرند اما انگار همیشه از چیزی رنج میبرند. خیلی فرق نمی کند از چه چیزی. مثلا قسطشان عقب افتاده یا درآمدشان کم است. ماشینشان خراب است یا کلاهشان را برداشتهاند. مریض هستند یا مریضداری میکنند. بلیت سفر گیرشان نیامده یا بلیت مسابقه فوتبال! کسی به ماشینشان زده یا پلیس جریمه شان کرده. یا ... و هزار مشکل و رنجی که تمامی ندارند. ... اما لطفا 22 ثانیه وقت بگذارید و به این عکس نگاه کنید. اینها 22 نفر از رزمندگان عرصه عشق و جوانمردی هستند. لازم نیست هیچ کدام را بشناسید. تنها به آرامش و شوقی که در چهره این جوانان غیور دیده میشود تامل کنید. آن وقت از برکت این نگاههای آسمانی بهرهمند خواهید شد. اینها هم زندگی را دوست داشتند. آرزوی مدارج بالای تحصیلی هم داشتند. از داشتن خانه و ماشین هم بدشان نمی آمد. حتی برخی از اینها زن و بچه هم داشتند اما وقتی دیدند به آب و خاکشان تجاوز شده، در خانه نشستن را ننگ دانست، جان با ارزش خود را به دست گرفته و مردانه به دفاع از ناموس و دینشان پرداختند. اینها سبکبال و رها به استقبال شهادت رفتند تا چراغ خانه ما روشن بماند. این عکس پیش از عملیات بدر در سال 1363 گرفته شده است. شهدایی که در این عکس دیده میشوند: محمدحسین اکرمی، محمدی قاری قرآن، فرج اله پیکرستان، محمدرضا صالح نژاد، حسین غیاثی، عبدالرضا شریفی پور، حمید کیانی، حسین انجیری، مصطفی معیری، حمید سعاده، امیر پریان، محمود دوستانی و عبدالمحمد خیرعلی مشاک. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۰۱, ۱۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
امام خمینی(رحمة الله علیه) : ملتی که شهادت برای او سعادت باشد همیشه پیروز است...
|
|||
|
|
۲۲:۴۸, ۱۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بیچاره ما که طعم شادی حقیقت رو نچشیدیم از بس که خودمون رو توی شادی های کاذب غرق کردیم
بیچاره ما که از هیچ چیز زندگی مون لذت نمی بریم... غبطه می خورم به این چهره های شاد خوشبخت ترین بودند |
|||
|
|
۳:۵۹, ۱۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
عزیز من اینها همش قیاس غلطه. هر دوره نیاز به آدمهای خودشو داره. مطمئن باش خدایی ناکرده اگر باز جنگ بشه همون بچه سوسلایی که توی خیابون مو سیخ کردند میان برای دفاع از مملکتشون.
اینو نمیگم که کار اونا درسته ولی این قیاس غلطه. مگه همین آلانش کم داریم شهید میدم؟ این شهدا کیان؟ همه بچه مذهبیند؟؟؟؟ نه داداش من اینطوری نیست. چشمها را باید شست جوری دیگر باید دید. |
|||
|
|
۹:۵۲, ۱۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۸/شهریور/۹۰ ۳:۵۹)omoridi نوشته است: عزیز من اینها همش قیاس غلطه. هر دوره نیاز به آدمهای خودشو داره. مطمئن باش خدایی ناکرده اگر باز جنگ بشه همون بچه سوسلایی که توی خیابون مو سیخ کردند میان برای دفاع از مملکتشون.داداش فکر کنم این شما اشتباه می کنید . دشمن ما دو اصل اعتقادی ما رو نشان رفته که یکیش همین غیرته مردانه . فکر نکنم بچه سوسول ها و ... در زمان جنگ بیان تو میدون چون شدیدا به این دنیا وابسته شدند و ... اگه بخواهید بیشتر توضیح می دم ... |
|||
|
|
۰:۵۸, ۱۹/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۰ ۱:۰۰ توسط omoridi.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بگو ببنینم همین آلان سالی حدود 1000 تا شهید کیا هستند! که دارن توی مرزهای کردستان و افغانستان و پاکستان کشته میشند؟
اینها همه بچه های مذهبی هستند؟ بزار سربازی بری آقا میلاد بعد میفهمی دنیا دست کیه. دفاع از ممکلت ربط به خیلی چیزا میشه. اخراجی ها را ببین. اون یک نمونه کوچولو از واقعیت است. همون آدمهایی که فکرشو نمیکنی کارهایی میکنند که از اونهایی که انتظار داری بر نمیاد. |
|||
|
|
۱:۳۵, ۱۹/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۰ ۱:۳۹ توسط هدهد.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسم الرب الجلیل
با یه بخش از حرفاتون موافقم همون بچه سوسولایی که خیلی هامون فکر میکنیم اینا اصلا خدا پیغمبر نمیشناسند، میان هیئت عزاداریشونو هم میکنند اما خوب پشت بندش یا از سر سرخوشی و خیلیاشون از سر اینکه درست و غلطو نمیشناسن گناهم میکنند، قضاوت راجع به دیگران کار خیلی اشتباهیه نشه مثه داستان«قاسم جیگرکی» اما خوب این حرف شما که میگید قیاسمون قیاس غلطیه هم یکم مورد داره. ما میگیم خیلی از ساختمونای ما طی سی سال هیچیشون نمیشه بعد عقاید و آرمان های ما شاید توعرض یک سال یا گاهی یکروز و یک ساعت متزلزل میشه. ببینید این آدما هم مثه ما تو یک جامعه زندگی میکردن که همه جور آدمی توشون پیدا میشد،( ردنکنید اثبات این مسئله کاملا آسونه)،شرایط گناه هم بوده، انتخابای عجیبی که الان بین ما رواج داره هم اون موقع بوده؛ اما این آدمایی که بهتره جز ملائک حسابشون کنیم، اینقدر راحت از کنار آرمان هایی که تو دوره و زمونه ی ما طلایی حساب میشه میگذشتن. تو اوج آتیش بارون جنگ با هم شوخی میکردن و انگارنه انگار که ای بابا جنگه، جونتو بردارو فرار کن. تو خونه چندنفر منتظرتن، نه. ما میگیم اینا مثه ما اسیر دنیا نبودن واسه همین از ته دل واسه آقاشون دعا میکردن، چون واسه فرج دعا میکردن، پیروز میشدن. جونشونو فدای رهبرشون میکردن اسم امام رو که میشنیدن ... بعضی هاشون هنوزهم تو جامعه ما هستند، بهم عکس امامو نشون دادو گفت: نیگا کن، قربونش برم چه جبروتی داره برادر عزیز تاریخ تکرار میشه و این یعنی قیاس آدمها و شرایطشون کار غلطی نیست، یه امضایی بود خیلی قشنگ بود میگفت: از گذشتگان عبرت بگریم پیش از آنکه آیندگان از ما عبرت بگیرند. |
|||
|
|
۳:۰۳, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
دوست من یکم با اون آدمها حرف بزن ببین اون زمان چه حالی میکردند. چه صفایی داشته. ببینید چند درصد اونهایی که هنوز زنده هستند و اون فضا را لمس کردند واقعا با این جریانات مخالفند.
میدونید چیه بعضی وقتها یکسری عقاید را به خورد ما میدند. یادم میاد شوهر دختر عمه من آدم مذهبی بود تعریف میکرد توی زمان اسارت عراقی ها تلوزیون میاوردند تیو اتاق و زنان رقصنده را نشون میدادند توی اون اتاق یکی دونفر بودند که میرفتند زیر پتو و از سوراخ اون نگاه میکردند و عراقی ها همه را به بهونه اونها میزدند.!! نتیجه اخلاقی: نکنه از این 2 نفر ها خیلی روغن به آش زده باشند؟ باور کنید جبهه و جنگ صفای خودشو داشت که نمتونید درک کنید. فقط ظواهر را میبینیم و نتیجه میگیرم. من خیلی از دوستام اسیر و زمان جنگ توی جاهای مختلف بودند. هیچ کدومشون وقتی این عکسها را میبینند نارحت نمیشند و حتی افسوس که ما چه کار نکردیم هم نمیخورند بلکه لبخند به لبشون میاد و میگه مثلا فلانی توی عملیات فلان شهید شد. خوش بحالش. |
|||
|
|
۱۱:۵۲, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۸/شهریور/۹۰ ۳:۵۹)omoridi نوشته است: عزیز من اینها همش قیاس غلطه. هر دوره نیاز به آدمهای خودشو داره. مطمئن باش خدایی ناکرده اگر باز جنگ بشه همون بچه سوسلایی که توی خیابون مو سیخ کردند میان برای دفاع از مملکتشون.همین جوونایی که موهاشون را سیخ می کنند ( به قول شما ) بعضی از این جوون ها خودشون به ناموس مردم تجاوز می کنند اون وقت توقع داری برن از ناموس مردم دفاع کنند بعضی از اون ها به خاطر پول مادرشون را کتک می زنند بعضی هاشون به اسلام فحش می دند همین اقای م گ که تو پارتی گرفتنش من یکی از همین مو سیخ کرده ها را می شناسم که وقتی سوار موتور رفیقش با خود رفیقش بود وقتی تصادف کردن رفیقش افتاد زمین اون آدم به جای نجات رفیقش ایمانش را به یک موتور فروخت و موتور را برداشت و رفت رفیقش هم مرد نگو این ها استثنا هستند من هزاران نفر را می شناسم که مصداق همین چیزان هزاران نفر که میگن ما فقط مسلمان زاده ایم هزاران نفر که حاضرند به خاطر ریالی مملکتشون را بفروشند بخش اعظمی از اون ها همین مو سیخ کرده ها هستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۳:۰۳, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۹/شهریور/۹۰ ۱۱:۵۲)7zahra7 نوشته است:(۱۸/شهریور/۹۰ ۳:۵۹)omoridi نوشته است: عزیز من اینها همش قیاس غلطه. هر دوره نیاز به آدمهای خودشو داره. مطمئن باش خدایی ناکرده اگر باز جنگ بشه همون بچه سوسلایی که توی خیابون مو سیخ کردند میان برای دفاع از مملکتشون.همین جوونایی که موهاشون را سیخ می کنند ( به قول شما ) بعضی از این جوون ها خودشون به ناموس مردم تجاوز می کنند اون وقت توقع داری برن از ناموس مردم دفاع کنند بعضی از اون ها به خاطر پول مادرشون را کتک می زنند بعضی هاشون به اسلام فحش می دند همین اقای م گ که تو پارتی گرفتنش من یکی از همین مو سیخ کرده ها را می شناسم که وقتی سوار موتور رفیقش با خود رفیقش بود وقتی تصادف کردن رفیقش افتاد زمین اون آدم به جای نجات رفیقش ایمانش را به یک موتور فروخت و موتور را برداشت و رفت رفیقش هم مرد نگو این ها استثنا هستند من هزاران نفر را می شناسم که مصداق همین چیزان هزاران نفر که میگن ما فقط مسلمان زاده ایم هزاران نفر که حاضرند به خاطر ریالی مملکتشون را بفروشند بخش اعظمی از اون ها همین مو سیخ کرده ها هستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام دوست عزیز: بنده حرف شمارو قبول دارم ولی نمیتونیم به خاطررفتاراشتباه چندنفرحساب نسخه بقیه روهم طبق اعمال اونا بپیچیم.... درسته یکسری هنجارشکنی هاتوسط عده ای درجامعه انجام میگیره،اما اخلاقیات هنوز زنده است.... ومطمئن باش اگر دشمنان ما به این موضوع اطمینان نداشتند،ثانیه ای هم مهلت نمیدادند. والبته:همانطور که امام رحمه الله علیه فرمودند: میزان حال افراداست... |
|||
|
|
۱۷:۰۱, ۱۹/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۰ ۱۷:۰۲ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
روح الله بهمنی این اشعار زیبا رو برای شهدا به مناسبت هفته دفاع مقدس سروده است ، یک واحد خیلی قشنگ هم با هلالی خوندن که بعدا شاید بنویسم
دوباره روزای سیاهِ، بیچارگی رسیده توی خونه ی سینه خالی ، از عکس یک شهیدِه دیگه نگاهامون ، به زمین کرده عادت توی آسمونِ دل ، نمیاد عطر شهادت از این سیاهی به خدا ، شهدا شرمنده ایم خالی شده جای شما ، شهدا شرمنده ایم ما اونایی هستیم که گفتیم، رزمنده ایم همیشه ولی یه روز اومد که دیدیم، تیشه زدیم به ریشه حسرتمون امروز ، آسمونِ بهشته حسرت گلای ، لاله گون بهشته دلی که تنگه می خونه ، شهدا شرمنده ایم حضرت زهرا (سلام الله علیها) می دونه ، شهدا شرمنده ایم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 91197_415.jpg]](http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1390/2/3/91197_415.jpg)