کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لطفا 22 ثانیه به این عکس نگاه کنید!
۱۶:۳۲, ۱۲/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۰ ۱۲:۰۶ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #1
آواتار
لطفا 22 ثانیه به این عکس نگاه کنید!

[تصویر: 91197_415.jpg]

به این چهره‌ها نگاه کنید و به چهره‌هایی که هر روز از کنارتان رد می‌شوند.

چهره‌هایی که از کنار ما رد می‌شوند با اینکه ظاهرا در رفاه بیشتر به سر می‌برند اما انگار همیشه از چیزی رنج می‌برند. خیلی فرق نمی کند از چه چیزی. مثلا قسطشان عقب افتاده یا درآمدشان کم است. ماشینشان خراب است یا کلاهشان را برداشته‌اند. مریض هستند یا مریضداری می‌کنند. بلیت سفر گیرشان نیامده یا بلیت مسابقه فوتبال! کسی به ماشینشان زده یا پلیس جریمه شان کرده. یا ... و هزار مشکل و رنجی که تمامی ندارند.

... اما لطفا 22 ثانیه وقت بگذارید و به این عکس نگاه کنید.

اینها 22 نفر از رزمندگان عرصه عشق و جوانمردی هستند. لازم نیست هیچ کدام را بشناسید. تنها به آرامش و شوقی که در چهره این جوانان غیور دیده می‌شود تامل کنید. آن وقت از برکت این نگاه‌های آسمانی بهره‌مند خواهید شد.

اینها هم زندگی را دوست ‌داشتند. آرزوی مدارج بالای تحصیلی هم داشتند. از داشتن خانه و ماشین هم بدشان نمی آمد. حتی برخی از اینها زن و بچه هم داشتند اما وقتی دیدند به آب و خاکشان تجاوز شده، در خانه نشستن را ننگ دانست، جان با ارزش خود را به دست گرفته و مردانه به دفاع از ناموس و دینشان پرداختند.

اینها سبکبال و رها به استقبال شهادت رفتند تا چراغ خانه ما روشن بماند.

این عکس پیش از عملیات بدر در سال 1363 گرفته شده است.

شهدایی که در این عکس دیده می‌شوند:

محمدحسین اکرمی، محمدی قاری قرآن، فرج اله پیکرستان، محمدرضا صالح نژاد، حسین غیاثی، عبدالرضا شریفی پور، حمید کیانی، حسین انجیری، مصطفی معیری، حمید سعاده، امیر پریان، محمود دوستانی و عبدالمحمد خیرعلی مشاک.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، montazer ، MohammadMeraj ، خادمة الزهرا ، Agha sayyed ، chista3 ، هدهد ، رهیافته ، sarbaz ، janali ، Ramin_Ghn ، oO DaViD Oo ، arashpersian ، فرید ، amir72 ، shia12 ، MESSENGER ، mosafer ، خاک ، محیصا ، ANTI satan ، SARV ، user313 ، shiva.m ، ترنم وحیدی ، سپهسالار ، victor ، فرهاد ، boghz ، hesam110 ، libera ، عبداللهی ، vahid1878 ، paradise ، zarati313 ، MohammadSadra ، saloomeh ، علیرضا110 ، Gryffen ، MAJID.D.H ، emperio_1212 ، علیرضا110 ، بهروز ، جوینده حق ، ترنم ، fardinho ، mohammad727 ، fatemehsadat ، black ، فدايي ولايت ، m.hossein ، taleb ، Havbb 110 ، مهدی110 ، محب الزهرا ، ضحی ، AMINI ، R3Z4 ، راحیل ، مهسا110 ، mahdyshr ، basir ، مفقود الاثر ، farzad313 ، ali.khm ، درست پسند ، بچه شیعه ، ali0077 ، ندا دهنده ، paramida.ir ، seyed ahmad ، مهرومه ، warior ، somayeh ، نفس پاک ، لبخند خدا ، medad.sefid ، یا ابوالفضل ، Hadith ، azade
۱۷:۳۶, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
شهدا کرب و بلایی شده واقعی اند ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadMeraj ، خادمة الزهرا ، oO DaViD Oo ، ANTI satan ، hesam110 ، zarati313 ، MohammadSadra ، saloomeh ، ترنم ، R3Z4 ، مفقود الاثر ، warior ، یا ابوالفضل
۲۱:۳۴, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام علیکم
اخوی ،من 23 تا شمردم.دوباره بشمر. نه بابا بیشترن،خیلی بیشترن، 50 تا ،100تا ،بازهم بیشتر.
مشتی اونهمه ملایکی که دور و برشون بال بال میزنن رو ندیدی!؟ اوناییکه از پروردگار میخواستند که چون آنان باشند و حضرتشان فرمود: این مقام تنها از آن بندگان خاص من است.
خوشبحالشون که رفتند.
جاذبه خاک به ماندن میخواند ،و آن عهد باطنی ،به رفتن...عقل ،به ماندن میخواند ،و عشق به رفتن...واین هر دو را خداوند آفریده است تا وجود انسان ،در آوارگی وحیرت عقل و عشق معنا شود. سید مرتضی آوینی

موفق باشید و خدایی.

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، هدهد ، oO DaViD Oo ، shafagh_mah ، ANTI satan ، hesam110 ، saloomeh ، taleb ، محب الزهرا ، zryy ، درست پسند ، مهرومه ، warior ، somayeh
۲۳:۵۳, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
خوشا به سعادتشون
اینها سبک بالانی بودند که با خونه پاکه خودشون یک قدم امت شیعه رو به نزدیک شدن به تحقق وعده ی خداوند نزدیک کردند
اینها ایثارگرانی بودند که اگر تو جیباشون رو میگشتی بجز تسبیح و عکس امام راحل و دعا چیزی پیدا نمی کردی
حالا بیان جیبه بعضی از جوان هارو بگردن ، به نظر شما چی پیدا میکنن؟!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، oO DaViD Oo ، shafagh_mah ، ANTI satan ، hesam110 ، علیرضا110 ، ترنم ، taleb ، warior
۱۲:۳۲, ۱۴/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۰ ۱۲:۴۰ توسط oO DaViD Oo.)
شماره ارسال: #5
آواتار

سلام علیکم
ممنونم از میلاد برای ایجاد این پست
این تشکر هم اصلا برای این نیست که ما با هم دوستیم AngelAngelAngel

من هر موقع به این چهره های پاک و ساده نگاه می کنم واقعا انگار روحم پرواز می کنه میره توی آسمونا Angel
چه صداقتی ، چه پاکی ای در نگاهشون موج میزنه
انگار اصلا ً از این دنیا کنده شدن
انگار بین زمین و ملکوت خدا شناورن تا هنگام وصالشون برشه

کجایید ای شهیدان خدایی
بلا جویان دشت کربلایی

کجایید ای سبک بالان عاشق
پرنده تر ز مرغان هوایی

ای کاش ما مردم و ایضا مسئولان از این سادگی و پاکی این عزیزان می آموختیم
باور کنید زندگیمون بهتر میشد
اگر هم رو مثل دوست داشتن اونا دوست داشتیم

چه میشه کرد
نمی تونیم به این درجه برسیم ، مگر به اینکه یادمون نره از کجا اومدیم و قراره به کجا بریم
مگر اینکه مرگ رو همیشه یاد کنیم

وای چقدر حال میده یاد شهیدا
الان که اینا رو گفتم شدیدا به یادشون رفتم تو آسمونا Angel
ای کاش این حالت روحی همیشه موندگار بود Sad
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، rastin ، amir72 ، shafagh_mah ، رهیافته ، mosafer ، خاک ، محیصا ، ANTI satan ، user313 ، سپهسالار ، حلما ، hesam110 ، libera ، محب الزهرا ، zarati313 ، خادمة الزهرا ، MohammadSadra ، علیرضا110 ، Gryffen ، وحید110 ، ترنم ، fardinho ، taleb ، mahdyshr ، paramida.ir ، warior ، m.hossein ، نفس پاک ، azade
۱۳:۰۷, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
شهدا شرمنده ایم

با عرض شرمندگی به دلیل اینکه عکس شهدا را در کنار انچه لایق انان نیست مشاهده میکنید.اما متاسفانه این یک حقیقته....

[تصویر: 592xm0mq5xc9by54dcz1.jpg]

...بعد از شهدا ما چه کردیم...

...شهدا شرمنده ایم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amir72 ، shafagh_mah ، رهیافته ، خاک ، محیصا ، ANTI satan ، حلما ، hesam110 ، عبداللهی ، saloomeh ، علیرضا110 ، Gryffen ، MAJID.D.H ، sssadatifar ، جوینده حق ، ترنم ، zizi ، sevenmoons ، یا صاحب الزمان ، warior ، m.hossein
۱۳:۱۶, ۱۴/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۰ ۱۳:۲۷ توسط oO DaViD Oo.)
شماره ارسال: #7
آواتار
میلاد عزیزم
فکر نمی کنم عکس بالا درست باشه
این کجا و آن کجا !؟!؟
اگر اینها به بیراهه رفتن شاید به خاطر قصوری بوده که ما کردیم !
شاید اگر حرف ما با عملمون جور باشه کسی در مورد دین اشتباه نره
شاید اگر چهره ی زیبای دین رو به اونها نشون می دادیم اینطور نمیشد !!!
البته این رو گفتم که یه سوزن به خودمون زده باشیم وقتی یه جوالدوز به بقیه می زنیم Blush

عیب هفتاد و دو ملت همه را عذر بنه
چون ندیدند حقیقت ره افسانه زدند !!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، shafagh_mah ، رهیافته ، ANTI satan ، SARV ، omoridi ، حلما ، boghz ، hesam110 ، rastin ، جویای حقیقت ، جوینده حق ، ترنم ، taleb ، m.hossein
۱۳:۳۰, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
(۱۴/شهریور/۹۰ ۱۳:۱۶)oO DaViD Oo نوشته است:  میلاد عزیزم
فکر نمی کنم عکس بالا درست باشه
این کجا و آن کجا !؟!؟
اگر اینها به بیراهه رفتن شاید به خاطر قصوری بوده که ما کردیم !
شاید اگر حرف ما با عملمون جور باشه کسی در مورد دین اشتباه نره
شاید اگر چهره ی زیبای دین رو به اونها نشون می دادیم اینطور نمیشد !!!
البته این رو گفتم که یه سوزن به خودمون زده باشیم وقتی یه جوالدوز به بقیه می زنیم Blush

عیب هفتاد و دو ملت همه را عذر بنه
چون ندیدند حقیقت ره افسانه زدند !!

من هم گفته ام که آن ها چه کرده اند و ما چه کرده ایم ....
خودم هم جزو اینام ولی به دلایله امنیتی نمی تونم عکسمو کنار این ... بزارم. Big Grin
ولی در واقعیت به این سوال بیندیشیم.
چرا این همه تغافل و تجاهل ؟؟؟Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، shafagh_mah ، ANTI satan ، boghz ، hesam110 ، جوینده حق ، ترنم ، fardinho ، taleb ، m.hossein
۱۴:۱۸, ۱۴/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۹ توسط arashpersian.)
شماره ارسال: #9
آواتار
اینها چی داشتن که ما نداریم؟!

در روزهای سخت جنگ تحمیلی ، به دلیل نامساعد بودن وضعیت جغرافیایی مناطق عملیاتی، حجم آتش دشمن و قرار گرفتن شهدا در محدوده‌ای بین نیروهای خودی و دشمن، امکان جابه جایی و انتقال ابدان شریف تعداد زیادی از شهدا فراهم نشد. به همین دلیل بعد از پذیرش قطعنامه 598 و اتمام جنگ قرار بر این شد که عده ای از همرزمان شهدا به دنبال جسدهای مطهر یاران شهیدشان باشند و با تفحص آن ها مرهمی بر دل داغدار خانواده های شهدا . بر همین اساس کمیته جستجوی مفقودین شکل گرفت.
[تصویر: 11482123380379918918019223460131209156200.jpg]
بچه ها برای تفحص یارانشان آدابی را برای خود وضع کردند که به قرار زیر است:

آداب و فرهنگ تفحص:

1. دائم الوضو بودن هنگام کار

2. تعیین رمز توسل به یکی از معصومین و اهل بیت علیهم السلام برای عملیات روزانه

3. نذر صلوات برای پیدا کردن پیکرهای مطهر

4. درست کردن جایی بعنوان معراج شهدا و نگهداری شهدای تازه تفحص شده در منطقه

5. برگزاری مراسم توسل، زیارت عاشورا و دعای عهد روزانه در معراج، کنار پیکرهای مطهر

و این هم خاطره ای از تفحص شهدا که تقدیم شما می گردد :

روحشان شاد و یادشان گرامی

وسط تفحص شهدا داشتم فکر می کردم:

«خدایا! منم با اینها بودم. چی شد اینها رو انتخاب کردی؟ اینها چی داشتن که ما نداریم؟ مگه ما بدا دل نداریم؟ ....»

پیکر شهیدی پیدا شد. رو لباسش نوشته بود:

«عاشقان شهادت»....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، rastin ، Mitsonary ، shafagh_mah ، محیصا ، ANTI satan ، حلما ، فرهاد ، hesam110 ، خادمة الزهرا ، جوینده حق ، ترنم ، درست پسند ، paramida.ir ، medad.sefid ، azade
۱۵:۲۹, ۱۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
گاهی به این فکر می کنم که ما فقط بلدیم حرف بزنیم ... می گوییم شهدا شرمنده ایم ؛اما واقعاً شرمنده ایم ؟! ... می گوییم راه شهدا ادامه دارد ؛ اما حقیقتاً ادامه اش می دهیم ؟! ... اصلاً راهشان را می شناسیم ؟ و اگر می شناسیم ، می شناسانیم ؟ ... شهدا ازمان چه می خواهند ؟؟؟

با بال شکسته پر کشیدن هنر است
این را همه پرندگان می دانند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، ANTI satan ، oO DaViD Oo ، Agha sayyed ، حلما ، فرهاد ، boghz ، shafagh_mah ، libera ، nader008 ، hesam110 ، lpsl ، جوینده حق ، ترنم ، fardinho ، medad.sefid ، azade
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا