|
پند های ابلیس به حضرت موسی (علیه السلام)
|
|
۱۰:۴۹, ۱۴/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۰ ۱۰:۵۷ توسط N.Mahdavian.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام آفریدگار یکتا
روزي ابليس با حضرت موسي(علیه السلام) ملاقات كرد و گفت: «تو برگزيده و همسخن خدا هستي، و خدا تو را رسول خود قرار داده است، من گناه كرده ام مي خواهم توبه كنم، تو به درگاه خدا شفيع و واسطه من باش، و از خدا بخواه توبه ام را بپذيرد.» موسي(علیه السلام) پيشنهاد او را پذيرفت و واسطه شد. خداوند به حضرت موسي(علیه السلام) وحي كرد: «توبه ابليس را مي پذيرم، مشروط بر اينكه بر قبر آدم(علیه السلام) سجده كند.» موسي(علیه السلام) فرمان خدا را به ابليس ابلاغ كرد، ابليس تكبر نمود و خشمگين شد و گفت: «من آن هنگام كه آدم زنده بود او را سجده نكردم، اكنون كه مرده است او را سجده كنم؟» سپس ابليس به موسي(علیه السلام) گفت: اكنون كه نزد خدا از من شفاعت كردي، بر گردن من حقي پيدا نمودي، براي اين كه حق تو را ادا كنم تو را سفارش و نصيحت مي كنم كه در سه مورد مرا ياد كن (يعني متوجه من باش كه بر تو مسلط نگردم) و در اين سه مورد تو را به هلاكت نيفكنم: ]1-هنگامي كه خشمگين شدي، مرا ياد كن، كه در اين هنگام مانند جريان خون در رگهاي بدنت به تو نزديك شده ام. 2- هنگامي كه در جبهه جهاد؛ در برابر دشمن قرار گرفتي، مرا ياد كن، زيرا در اين هنگام من نزديك مي شوم و وسوسه مي كنم كه تو زن و بچه داري به فكر آنها باش، با همين وسوسه، سست مي گردي و پشت به جبهه مي كني. 3- بترس و دوري كن از خلوت كردن با زن نامحرم، زيرا در آن هنگام من بسيار نزديك هستم، و بين تو و آن زن واسطه و دلال مي گردم، تا شما را به هم نزديك كنم و به گناه بي عفتي وادار نمايم ....................................................................... منبع: 1-حكايتهاي شنيدني، محمدي اشتهاردي، ص 195، به نقل از: الدر المنثور، ج1، ص |
|||
|
|
۱۱:۵۱, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
بسم الله الرحمن الرحيم سلام! دو نكته جالب اين روايت اينه كه: 1. شيطان هم دنبال «شفيع» مي گرده و براي توبه مستقيم به درگاه خدا رو نمي كنه و سراغ كساني از قبيل (نوح، موسي، عيسي) عليه افضل الصلوة المصلين، مي ره كه آبرو دار درگاه حضرت حق محسوب مي شن! ايكاش اين حضرات وهابي خشك مقدس، اندازه يك «جُو» عقل تو سرشون بود و مي فهميدند «وابتغوا اليه الوسيلة»(مائده/35) يعني همين! 2. حتي توبه شيطان هم پذيرفته مي شود! پناه بر خدا... از اين همه رحمانيت خدا فقط بايد به خودش پناه برد. ايكاش اينايي كه از خدا نااميد شدند مي دونستند كه به تلقين كسي نااميد شدند كه خودش هرگز از رحمت خدا نااميد نميشه ... «قُلْ يا عِبادِيَ الَّذينَ أَسْرَفُوا عَلى أَنْفُسِهِمْ لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَميعاً إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحيمُ (53)» سوره زمر از مطلبتون بهره مند شدم تشكر |
|||
|
|
۱۴:۴۴, ۱/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/دی/۹۰ ۱۴:۴۷ توسط N.Mahdavian.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
رنج شیطان از گروه سوم انسان ها شیطان به حضرت یحیی گفت : می خواهم تو را نصیحت کنم !حضرت یحیی [/b]فرمود : من میل ندارم ولی می خواهم بدانم طبقات مردم نزد شما چگونه اند . شیطان گفت :مردم از نظر ما به سه دسته تقسیم می شوند : 1) عده ای مانند شما معصومند ، ار آنها مایوسیم و می دانیم که نیرنگ ما در آنها اثر نمی کند. ۲) دسته ای هم بر عکس در پیش ما شبیه توپی هستند که به هر طرف می خواهیم می گردانیم ۳) دسته ای هم هستند که از دست انها رنج می بریم ؛ زیرا فریب می خورند؛ ولی سپس از کرده خود پشیمان می شوند و استغفار می کنند و تمام زحمات ما را به هدر می دهند. دفعه دیگر که نزدیک است موفق شویم ، آنها
دوباره به یاد خدا می افتند و از چنگال ما فرار می کنند . ما از چنین افرادی پیوسته رنج می بریم . ........................................................................................... ( کشکول ممتاز، محمد مهدی تاج لنگرودی چاپخانه حیدری ، چاپ چهارمسال ۱۳۷۲، ص ۴۲۶) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخنرانی عبد صالح پیرامون شخصیت حضرت عباس علیه السلام | عبدالرحمن | 0 | 1,149 |
۱۸/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| لحظات اخر زندگانی امام حسن عسکری علیه السلام چگونه گذشت؟ | Islam | 0 | 1,224 |
۱۸/آذر/۹۵ ۲:۴۰ آخرین ارسال: Islam |
|
| 40 حدیث در وصف,سالار شهیدان امام حسین(علیه السلام) | GustavoWoltmann | 0 | 1,187 |
۱۹/شهریور/۹۵ ۲۱:۴۴ آخرین ارسال: GustavoWoltmann |
|
| يا اميرالمومنين (علیه السلام) | مصطفي مازح7610 | 4 | 2,873 |
۱۸/تیر/۹۴ ۸:۵۵ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| کاشانی | منقبت امیرالمومنین علی علیه السلام | ehsan8taherian | 0 | 1,503 |
۱۷/تیر/۹۴ ۱۸:۱۷ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|
| توصیه امام رضا علیه السلام برای روزهای پایانی ماه شعبان: | مرتضی اقبالی | 0 | 1,345 |
۲۵/خرداد/۹۴ ۱۶:۳۱ آخرین ارسال: مرتضی اقبالی |
|
| کلام جاودان علی علیه السلام | عمار رهبری | 12 | 4,949 |
۲۲/خرداد/۹۴ ۱۲:۵۲ آخرین ارسال: عمار رهبری |
|