کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رمان ضداسلامي «محبوب من» در آمريكا منتشر شد
۱۶:۲۱, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
رمان ضداسلامي [b]«محبوب من» در آمريكا منتشر شد
[/b]


رمان ضداسلام [b]«محبوب من» به قلم «گریک تامپسون» پس از 7 سال منتشر و روانه بازار کتاب شد. این دومین اثر جنجالی و ضدمذهب این نویسنده محسوب می‌شود.[/b]

[تصویر: 150225_PhotoL.jpg]
[تصویر: 150113_PhotoL.jpg]

رمان گرافیکی و ضد مذهبی «محبوب من» به قلم «گریک تامپسون» سرانجام پس از 7 سال در سپتامبر سال جاری منتشر و روانه بازار کتاب شد.
این اثر که به زودی به عنوان دومین اثر جنجالی این نویسنده مطرح خواهد شد با تمرکز بر هنر خطاطی و اسطوره‌شناسی در جهان عرب به رشته تحریر در آمده است.

«کریگ تامپسون» نویسنده این اثر، درباره نگارش آن می‌گوید: این اثر نیز همچون دیگر رمانم «روانداز» که مسیحیت را سوژه رمانم قرار دادم و به آن تاختم، سبک و سیاقی مشابه دارد با این تفاوت که در جدیدترین اثرم «محبوب من» با همان روش به اسلام و جهان عرب پرداخته‌ام.
وی اضافه می کند: همانطور که در اولین رمان گرافیکی‌ام با دین مسیحیت بازی کردم در تازه‌ترین رمانم «محبوب من» نیز با اسلام بازی کرده‌ام و آن را دستمایه داستانم قرار داده‌ام.

«تامپسون» پیش از این در سال 2003 رمان جنجالی «رو انداز» را منتشر کرد که در آن زمان نیز با واکنش بسیاری از مخاطبان مذهبی و شخصیت‌های دینی جامعه مسیحی جهان رو به رو شد. او در این رمان بارها اشاره کرده بود که مسیحیت تمام زندگی ما را فرا گرفته در حالیکه در زندگی ما هیچ نقشی ندارد.

و اما رمان گرافیکی «محبوب من» که با تمرکز بر دین اسلام و فرهنگ اعراب به رشته تحریر در آمده داستان عاشقانه یک خواجه عرب و کنیزش را برای مخاطب به تصویر می‌کشد و در خلال این داستان به طرح مباحثی از قبیل جایگاه مذهب، برده‌داری اسلامی و دیدگاه‌های مغرضانه نویسنده درباره اسلام پرداخته است.

این رمان که به صورت گرافیکی و با همکاری نشر «پانتئون» منتشر و راهی بازار کتاب شده است در حقیقت بلندترین رمان «گریک تامپسون» محسوب می‌شود که در 672 صفحه به رشته تحریر درآمده است.
«تامپسون» درباره رمان گرافیکی «محبوب من» مدعی است: برای نگارش این رمان توجه زیادی به فرهنگ اسلامی حاکم میان اعراب و روابط انسانی آنها و فرهنگی که میانشان حاکم است داشتم! و البته در این زمینه از داستان‌های شبانه عرب که برنامه روزمره گروهی از اعراب است نیز الهام گرفته‌ام.

این رمان که به نظر می رسد یکی دیگر از آثار جنجالی این نویسنده 36 ساله آمریکایی باشد سپتامبر سال جاری و همزمان با سالروز یازدهم سپتامبر منتشر و روانه بازار کتاب شده است.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13900621000433

چی بگم!Angry

یاحق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  معرفی رمان اتحادیه ابلهان rouzbeh 0 1,062 ۱۱/دی/۹۵ ۲۰:۰۲
آخرین ارسال: rouzbeh
  بسته پیشنهادی 14 (رمان خارجی) السا 8 4,884 ۴/فروردین/۹۵ ۲۳:۱۰
آخرین ارسال: promised-mahdi
  چرا رمان‌های عامه‌پسند مهم‌اند؟ - بخش اول vahrakan 0 1,384 ۲۳/شهریور/۹۴ ۱۲:۲۶
آخرین ارسال: vahrakan
  بسته پیشنهادی 1 (رمان ایرانی) سید ابراهیم 16 9,412 ۲۰/اسفند/۹۳ ۱۰:۲۵
آخرین ارسال: مجتبی110
  رمان ((قیدار)) اثر رضا امیرخانی MAHDI59 0 1,644 ۶/مهر/۹۳ ۲۰:۱۱
آخرین ارسال: MAHDI59

پرش در بین بخشها:


بالا