کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظر رسمی آیت الله خمینی درباره ولیعصر روحی فدا
۷:۳۸, ۱۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
آقای خمینی :

و اين يك تكليف الهى است براى همه كه اهمّ تكليفهايى است كه خدا دارد؛ يعنى، حفظ جمهورى اسلامى از حفظ يك نفر- ولو امام عصر باشد- اهميتش بيشتر است؛ براى اينكه امام عصر هم خودش را فدا مى ‏كند براى اسلام.

صحيفه نور، ج ‏15 ص 365

تا حالا این موضع رسمی را شنیده بودی ؟

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahid1878 ، برف ، سدرة المنتهی

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۴۱, ۱۱/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #31

(۱۱/اسفند/۹۶ ۳:۳۴)aaaaa نوشته است:  سلام به دوستان گرامی
من خیلی دلم میخواست پاسخی منطقی و طبق منهج صحیح دینی برای این سخن اقای خمینی پیدا کنم ، اما همه جا با مغلطه و طرح مباحث فرعی پاسخ میدن
اگر بخوایم این بحث علمی پیش بره ، دوستانی که میفرمایند سخن اقای خمینی صحیح هست ، باید حداقل حدیث "صحیح" از معصوم بیارند ، چون بحث اعتقادی هست حداقل نیاز به حدیث صحیح داره.
دوم شما باید بتونی پاسخ های طرف مقابل رو هم رد علمی کنی

اما نکته ای که هر سایتی من رفتم ، این مغلطه رو دیدم
میگن انبیا و ایمه خودشان را فدای اسلام میکنن
جمهوری اسلامی هم داره در راستای نشر اسلام حرکت میکنه
پس امام زمان هم باید خودش رو فدای این نظام کنه

سلمنا جدلا که این نظام داره نشر اسلام میکنه ، مگر هر چیزی که نشر اسلام کرد ، امام معصوم باید در حفظش خودش را فدا کنه؟؟؟

یاران ایمه ما نشر اسلام میکردند ، آیا امام صادق خودش را فدای زراره (رضی الله عنه) کرد؟
آیا امام هادی خودش را فدای علی بن ابراهیم قمی کرد؟
اصلا من از این فراتر بروم
آیا در جنگ احد ، رسول خدا برای حفظ حضرت امیر که مصداق تام نشر اسلام هست ، سپر شد یا اینکه حضرت علی سپر پیامبر شد؟؟؟

این چه استدلالی هست که چون این نظام(بر فرض) داره نشر اسلام میکنه ، پس انبیا و ایمه بیان خودشون رو فداش کنن؟

عبارت صحیح از نظر حقیر این هست:
برای حفظ امام معصوم ، باید همه چیز را فدا کرد ، حتی اگر جمهورس اسلامی باشد!!!

دوست عزیزی فرمودند که امام حسین میفرمایند اگر قرار هست دین جدم نابود بشه ، شمشیر ها مرا در بر گیرید

این کلام درست
چه ارتباطی به سخن آقای خمینی داره؟

آقای خمینی امام معصوم را فدای جمهوری اسلامی میکنه
بلاتشبیه ، مثل اینکه شمش یک کیلویی طلا رو فدای یک کیلو آهن بکنید

وقتی چنین ادعای بزرگی درمورد امام معصوم میکنید ، حداقل باید براش حدیث صحیح داشته باشه ، تازه اگر نخوایم مثل بعضی از علمای دین برای عقاید ، طلب حدیث متواتر کنیم

خواهشا هم ما رو باز دوباره به کلام آقای خمینی و امثال ایشون نکشانید ، وقتی درباره امام معصوم ادعای اعتقادی میکنید ، از همان معصومین ادله صحیح بیارید
آفرین بر بصیرت شما. دقیقا این اقایان هرگز و هرگز و هرگز نمیتونن و نخواهند توانست که دلیل عقلی و شرعی و مستند و علمی برای اعتقاد خودشون بیارن. در بحث حجاب هم دقیقا همین کارو کردن حالا برای اون هم سر وقتش یه مطلبی در تالار خواهم گذاشت و اینکه چطور در این بحث رو به مغالطه میارن.
۱۳:۲۷, ۱۱/اسفند/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۶ ۱۴:۱۷ توسط قلب.)
شماره ارسال: #32
آواتار
سلام

تکه تکه کردن کلام بزرگان دینی مثل نقد کتاب آیات شیطانی می مونه و تکه تکه کردن کلام الهی

حفظ نظام اسلامی یعنی حفظ اسلام یعنی حفظ راه و مرام معصومين عليهم السلام یعنی حفظ امام معصوم

اینکه ما حرفهای بزرگان رو تکه تکه کنیم و نقد کنیم ميشه مثل سلمان رشدی که با تکه تکه کردن آیات الهی به اون نتایج رسید

الان برای حفظ نظام اسلامی نه کشتار کردیم ونه هر کار خلاف شرع ديگه ای

امام خمینی ره اهل فلسفه بودن و حرفهاشون رو نباید به تنهایی دید و تکه تکه بحث کرد چون ميشه مثل کسانی که اهل فلسفه رو کافر می دونن و نجس

(۶/اسفند/۹۶ ۱۴:۵۰)برف نوشته است:  
با تمام احترامی که برای امام خمینی ره قائل هستم اما باید بگم این حرف از خطرناکترین حرفهای بودی که در تاریخ بشر از سوی رهبر یک حکومت زده شد.

و جلمه دوم این کلام (برای اینکه امام عصر هم خودش را فدا میکند برای اسلام) هم از مغالطات بزرگ تاریخ است که تطهیر کند جمله اول را.

بله حفظ اسلام واجب است و اهل بیت جان مبارک خودشان را برای حفظ اسلام به خطر انداختند. برای هدایت انسانها جان مبارک خودشان را به دم تیغ دادند، اما برای اسلام و حفظ شیعیانشان نه جمهوری اسلامی، نه یک حکومت غیر معصوم که سرار نقص و ظلم و بی عدالتی و فساد است (البته در کنار خوبی هایش)

این دوستانی که بدونه تعقل از این کلام امام خمینی حمایت میکنند ایا خودشان راضی میشوند که در جایی در برهه ای از زمان دست به شمشیر ببرند و گردن امام عصر ارواحنا فداه را بزنند که جمهوری اسلامی ایران حفظ شود؟ بنشینند با خودشان فکر کنند که حاضرند چنین کنند؟ خود امام خمینی ره هم محال است چنین کنند.

انحراف عظیم این کلام بر هر انسان روشن ضمیر و با بصیرتی اظهر از شمس است و من متعجبم که چرا یک نفر انسان بزرگی مثل امام خمینی باید چنین اشتباه فاحش و خطرناکی بکند و چنین کلامی را از خودش به یادگار بگذارد.

ان شالله که این از سر غفلت این بزرگوار بوده و خداوند ایشان را مورد عفو خودشان قرار دهد.
سلام

ايشون نگفتن برید سر امام زمان عج رو بزنید که شما حرف رو تحریف می کنید

البته ايشون معصوم نیستند ولی برداشت شما اشتباهه و باید این حرف امام خمینی ره با بقیه حرفهای ایشون دید و نه به تنهایی

آیات الهی رو هم اگر به تنهایی نگاه کنیم ميشه کتاب آیات شیطانی

(۷/اسفند/۹۶ ۱۳:۲۵)برف نوشته است:  بله بنده صفحه اول و حرفهای اقای وحید 110 رو کامل خوندم و اتفاقا دقیقا مانند شما آنچه را که فک رمیکنم درسته تکرار میکنم و بهش پایبندم.
اما خمینی فرمودند: حفظ جمهورى اسلامى از حفظ يك نفر- ولو امام عصر باشد- اهميتش بيشتر است.

اقای عبدالرحمن و دوستانی که با شما هم عقیده هستند یک جواب ساده و صریح به ما بدید.
اگر الان ببینید امام زمان ارواحنا فداه در یک سمتی ایستاده و دشمن داره به ایشون میتازه و یا نقشه قتل ایشون رو میکشه و در سمت دیگر جمهوری اسلامی هست و دشمن هم داره به جمهوری اسلامی ایران میتازه و یا نقشه نابودیشو میکشه و شما هم یک فرصت دارید که برید جلوی دشمن رو بگیرید. (فقط یک فرصت دارید) کدوم رو انتخاب میکنید؟ میرید برای دفاع از امام زمان علیه السلام و حفظ جان ایشون یا میرید برای دفاع از جمهوری اسلامی و حفظ اون.
خواهشا طفره نرید و جواب رو پیچ در پیچ و به اما و اگر نکشونید یک کلام جواب بدید کدوم کار رو میکنید.

اقای عبدالرحمن انحراف عقدیتی شما خیلی زیاده و متاسفانه ماها باید بیایم اول به فکر متدینین مانند شما باشیم که اونا از راه به در نشن بی حجاب ها و دختران انقلاب و مشروب خورها پیش کش.
واقعا اینجاست که ادم اون کلام معصومین رو درک میکنه که میفرمودند وقتی حضرت ظهور میکنه کسانی که متدین هستند کسانی که سردمدار دین هستند از علما و فقها و کسانی که روز شب سنگ اهل بیت را به سینه میزدند تبدیل میشوند به دشمن اهل بیت. بنده هر طور فکر میکردم هضمش بارم دشوار بود درکش برام سخت بود چون ادم تا با چشم نبینه اونطور که باید باور نمیکنه اما امروز ما میبنیم که بسیاری از بچه هیئتی ها و متدین میگن حفظ نظام و جمهوری اسلامی از حفظ جان امام زمان بالاتره و ترجیح داره و توجیه میکنند به عظیم ترین مغالطه تاریخ که امام زمان هم خودش برای اسلام خودش را فدا میکنه.
ادم تنش میلرزه از ترس چنین کلام و اعتقادی نمیدونم جانهای امثال شما چطور پذیرای این کلام و عقیده شده و انقدر هم ریلکس دفاع میکنید ازش

در اسرع وقت مطالبی در اثبات انحراف عقیده امثال شما و طرفداران این کلام امام خمینی در این سایت قرار میدهم و با دلایل روایی و عقلی کفر این مطلب را اثبات میکنم و امثال شما باید در همینجا توبه کنید و دست بردارید والا تا زمانی که بر این عقیده باشید بنده شما را ناصبی و در ردیف یهود و بنی امیه میدانم. شما هم بنده را دشمن خودتان بدانید.
سلام
امام زمان عج و شیعیان از هم جدا نیستند و اگر به فرض بنا باشه بین جمهوری اسلامی و امام زمان عج انتخاب کنیم قطعاً امام زمان عج انتخاب می کنیم اما ما نظام جمهوری اسلامی ایران را از امام زمان عج جدا نمی دانیم چراکه این انقلاب زمینه ساز ظهور حضرت هست و به تصدیق احادیث آخرالزمان و بزرگان عرفان و دین

اون علما و متدینینی که جلوی امام زمان عج می ایستند همانها هستند که با نظام اسلامی مشکل دارند و راه امام خمینی ره و امام خامنه ای حفظ الله و راه شهدای انقلاب اسلامی و راه شهدای 8 سال جنگ و راه شهدای مدافع حرم را نه تنها نمی روند بلکه مقابله می کنند و حرفهای کانال های ماهواره ای کافر و معاندین را تکرار می کنند

(۱۱/اسفند/۹۶ ۳:۳۴)aaaaa نوشته است:  سلام به دوستان گرامی
من خیلی دلم میخواست پاسخی منطقی و طبق منهج صحیح دینی برای این سخن اقای خمینی پیدا کنم ، اما همه جا با مغلطه و طرح مباحث فرعی پاسخ میدن
اگر بخوایم این بحث علمی پیش بره ، دوستانی که میفرمایند سخن اقای خمینی صحیح هست ، باید حداقل حدیث "صحیح" از معصوم بیارند ، چون بحث اعتقادی هست حداقل نیاز به حدیث صحیح داره.
دوم شما باید بتونی پاسخ های طرف مقابل رو هم رد علمی کنی

اما نکته ای که هر سایتی من رفتم ، این مغلطه رو دیدم
میگن انبیا و ایمه خودشان را فدای اسلام میکنن
جمهوری اسلامی هم داره در راستای نشر اسلام حرکت میکنه
پس امام زمان هم باید خودش رو فدای این نظام کنه

سلمنا جدلا که این نظام داره نشر اسلام میکنه ، مگر هر چیزی که نشر اسلام کرد ، امام معصوم باید در حفظش خودش را فدا کنه؟؟؟

یاران ایمه ما نشر اسلام میکردند ، آیا امام صادق خودش را فدای زراره (رضی الله عنه) کرد؟
آیا امام هادی خودش را فدای علی بن ابراهیم قمی کرد؟
اصلا من از این فراتر بروم
آیا در جنگ احد ، رسول خدا برای حفظ حضرت امیر که مصداق تام نشر اسلام هست ، سپر شد یا اینکه حضرت علی سپر پیامبر شد؟؟؟

این چه استدلالی هست که چون این نظام(بر فرض) داره نشر اسلام میکنه ، پس انبیا و ایمه بیان خودشون رو فداش کنن؟

عبارت صحیح از نظر حقیر این هست:
برای حفظ امام معصوم ، باید همه چیز را فدا کرد ، حتی اگر جمهورس اسلامی باشد!!!

دوست عزیزی فرمودند که امام حسین میفرمایند اگر قرار هست دین جدم نابود بشه ، شمشیر ها مرا در بر گیرید

این کلام درست
چه ارتباطی به سخن آقای خمینی داره؟

آقای خمینی امام معصوم را فدای جمهوری اسلامی میکنه
بلاتشبیه ، مثل اینکه شمش یک کیلویی طلا رو فدای یک کیلو آهن بکنید

وقتی چنین ادعای بزرگی درمورد امام معصوم میکنید ، حداقل باید براش حدیث صحیح داشته باشه ، تازه اگر نخوایم مثل بعضی از علمای دین برای عقاید ، طلب حدیث متواتر کنیم

خواهشا هم ما رو باز دوباره به کلام آقای خمینی و امثال ایشون نکشانید ، وقتی درباره امام معصوم ادعای اعتقادی میکنید ، از همان معصومین ادله صحیح بیارید
سلام

ببینید تکه تکه کردن صحبت های بزرگان جواب نداره چون ميشه مثل کتاب آیات شیطانی

ما وقتی میریم سراغ قرآن کریم اگر بخواهیم حرف رو درست بشنویم نباید آیات الهی رو به تنهایی نگاه کنیم

امام خمینی ره معصوم نیستند

کسی نگفته امام زمان عج خودش رو فداي این نظام کنه لطفا حرفها رو درست متوجه بشید

حفظ نظام اسلامی از حفظ امام معصوم عج جدا نیست چراکه اگر حکومتی واقعاً اسلامی باشد در خدمت امام زمان عج خواهد بود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Woodi2020
۱۶:۲۲, ۱۱/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #33
آواتار
(۱۱/اسفند/۹۶ ۱۳:۲۷)قلب نوشته است:  

حفظ نظام اسلامی از حفظ امام معصوم عج جدا نیست چراکه اگر حکومتی واقعاً اسلامی باشد در خدمت امام زمان عج خواهد بود
درود بر شما
اما سخن اقای خمینی اصلا اینی نیست که شما میفرمایید
شما نظام رو در خدمت امام قرار دادید
اما آقای خمینی در تزاحم بین حفظ نظام و حفظ جان امام معصوم ، نظام رو انتخاب میکنه

ضمنا ما نمیتونیم از اول صحیفه امام تا آخرش رو اینجا کپی کنیم
ما اون بخشی که محل استدلال هست رو ذکر میکنیم ، اگر اقای خمینی جای دیگه خلافش گفته شما بنویسید

البته همانطور که گفتم برای ادعای اعتقادی حداقل نیاز به حدیث صحیح هست ، حالا اگه آقای خمینی بدون استناد به آیات و احادیث چند جلد سخن گفتن ، ارزشی نداره چون پایه و اساس نداره
۱۷:۱۴, ۱۱/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #34
آواتار
(۱۱/اسفند/۹۶ ۱۶:۲۲)aaaaa نوشته است:  درود بر شما
اما سخن اقای خمینی اصلا اینی نیست که شما میفرمایید
شما نظام رو در خدمت امام قرار دادید
اما آقای خمینی در تزاحم بین حفظ نظام و حفظ جان امام معصوم ، نظام رو انتخاب میکنه

ما اون بخشی که محل استدلال هست رو ذکر میکنیم ، اگر اقای خمینی جای دیگه خلافش گفته شما بنویسید

البته همانطور که گفتم برای ادعای اعتقادی حداقل نیاز به حدیث صحیح هست ، حالا اگه آقای خمینی بدون استناد به آیات و احادیث چند جلد سخن گفتن ، ارزشی نداره چون پایه و اساس نداره
سلام
سخن ايشون مشخصه و خودشون در ادامه توضیح دادن

(
براى اينكه امام عصر هم خـودش را فـدا مـى‌كند براى اسلام . همه انبيا از صدر عالم تا حالا كه آمدند، براى كلمه حـق و بـراى ديـن خـدا مـجـاهده كردند و خودشان را فدا كردند. - صحیفه نور/جلد15/در دیدار با مسئولین بنیاد شهید
»)

ايشون دلیل و مبنای حرف خودشون رو بیان کردن

من و شما فقیه نیستیم که بیایم از اول بحث کنیم ما مقلد هستیم و به نظر کارشناسان رجوع می کنیم

منظور از تکه تکه کردن صحبت ها رو واضح با مثال گفتم

سلمان رشدی با نگاه به بعضی از آیات الهی رفتار کرد و شما هم الان دارید با حرفهای امام خمینی ره همین کار رو می کنید قبلاً گفتم حرفهای بزرگان بر مبناهایی استواره که باید رفت تحقیق کرد که منظور چی بوده

محض اطلاع جنابعالی باید بگم امام خمینی ره یک فقیه و فیلسوف و مدرس در حوزه ها بودند و مورد تایید علما و فقها

ايشون یک انقلاب بزرگ رو رهبری کردن که مورد تایید عرفا و علما بوده
پس انگ بی سوادی یا انگ حرفهای مفت زدن و بدون پشتوانه به امام خمینی ره نمیچسبه

واقعاً باعث تاسفه که امثال شما که نه کارشناس هستند و نه آگاه اومديد امثال امام خمینی ره رو زیر سوال می برید
این گمراهی کاملاً اشکاره
۱۷:۳۸, ۱۱/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #35

اینکه دوستان هنوز فرق بین یک نظام و یک شخص رو متوجه نشدند واقعا جای تعجب داره!!

در ادامه همون بحث و موضوع و قبلش اگر کمی فقط کمی تامل میکردین این حرفها رو نمیزدین!!

حرفهای امام یه برنامه ی کلی رو داره تعریف می کنه و بعدش رو هم دار میگه که اگه نظام از حالت اسلامی ولایت پذیر خارج بشه و بشه یه اسلامی مثل بقیه (از جمله اسلام یزیدی و معاویه ای!!) شک نکنین که دیگه اسلامی بعداز اون نمی مونه!

ضمنا این حرف شما:
نقل قول:

مثل اینه که ما از کلمه "لا اله الا الله" فقط ل"لا اله" گرفته باشیم و به همون استناد کنیم!

جهت خوندن بقیه دوستانی که می خوان بدونن اما خمینی مد نظرشون چی بوده

نقل قول:
امروز ما از روزهای قبل بیشتر احتیاج به همبستگی داریم. امروز ما مواجه با همه قدرتها هستیم و آنها در خارج و داخل دارند طرح ریزی می‌کنند؛ برای اینکه این انقلاب را بشکنند و این نهضت اسلامی و جمهوری اسلامی را شکست بدهند و نابود کنند. و این یک تکلیف الهی است برای همه که اهمّ تکلیفهایی است که خدا دارد؛ یعنی، حفظ جمهوری اسلامی از حفظ یک نفر - ولو امام عصر باشد - اهمیتش بیشتر است؛ برای اینکه امام عصر هم خودش را فدا می‌کند برای اسلام. همه انبیا از صدر عالَم تا حالا که آمدند، برای کلمه حق و برای دین خدا مجاهده کردند و خودشان را فدا کردند.

پیامبر اکرم آنهمه مشقات را کشید و اهل بیت معظم او آنهمه زحمات را متکفّل شدند و جانبازی‌ها را کردند؛ همه برای حفظ اسلام است. اسلام یک ودیعه الهی است پیش ملتها که این ودیعه الهی برای تربیت خود افراد و برای خدمت به خود افراد هست و حفظ این بر همه کس واجب عینی است؛ یعنی، همه مکلف هستیم حفظ کنیم تا آن وقتی که یک عده‌ای قائم بشوند برای حفظ او، که آن وقت تکلیف از دیگران برداشته می‌شود. (1)

و در جایی دیگر می فرمایند:

نقل قول:اگر اين جمهورى اسلامى شكست خورد، اسلام مدفون مى‏شود؛ ديگر خيال نكنيد بعدها شما بتوانيد دوباره يك كارى انجام بدهيد. مسئوليت يك همچو مسئوليتى است. مسئوليت يك مسئوليتى است كه انبيا و اوليا و همه خونشان را دادند براى حفظ اين. و همه براى حفظ مكتبشان خونهايشان را دادند- چه انبياى سابق و چه نبى اكرم- كه همه تاريخش را مى‏دانيد، همه چيزشان را دادند براى اينكه حفظ بشود اين مكتب و يك‏ وقت اعوجاجى در آن پيدا نشود. سيد الشهدا- سلام اللَّه عليه- كه اين قيام را كردند، براى اينكه معاويه و پسرش اسلام را وارونه‏اش كرده بودند. هم امام جماعت بود و هم امام جمعه بود و هم خطيب بود، و هم شارب الخمر، و هم همه چيز؛ مكتب داشت از بين مى رفت. يك وقت يك كسى است كه مى‏گويد من رضاخان پهلوى هستم، هر غلطى كه بكند به مكتب ضرر نمى‏زند، مردم مى‏گويند مردكه كذائى است. يك وقت يك كسى است كه مى‏گويد من خليفه رسول اللَّه هستم. مى‏آيد خطبه مى‏خواند و مى‏آيد جماعت مى خواند و خلافت رسول اللَّه است، و با اينكه خلافت رسول اللَّه است، آن اعوجاجها را مى كند، آن خطاها را مى‏كند؛ اين غير خطاى محمدرضا و رضاست. خطاى يزيد اين نبود كه سيد الشهدا را كشته، اين يكى از خطاهاى كوچكش بود، خطاى بزرگ اين بود كه اسلام را وارونه‏اش كرده بودند، و سيد الشهدا به داد اسلام رسيد، سيد الشهدا اسلام را نجات داد
(2)

دوستان هنوز متوجه این منظور نشدند که نظام و همه ی ارکانش برای ظهور آقا (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و حکومت عدل الهی ایشان هست.
تمامی حرف های امام هم برای این است که مسئولین امر بدانند که بالاتر از نظامی که برای موندنش کلی شهید دادیم تا انشالله به هدف نهاییش برسه ، نیستند.
اما دوستان انگار متوجه نشدند که نظام برای شخص نیست نظام یه جریانه یه انقلابه که هدفش استقرار حکومت حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف).
مشکلاتی هست، مسئولینه فاسدی اگه داره باید توسط خود همین مردم پاکسازی بشه به صورت درست نه اینکه گفته بشه کلش بدرد نمی خوره.

باز هم باید گفت فقط و فقط زمانی شما می توانید در مورد این حرفها تحلیل داشته باشید که بودن حکومت جمهوری اسلامی رو برای اسلام بدونید نه برای شخص. اگه این موضوع براتون تحلیل شد اونوقت هم نسبت به مشکلاتش دلسوز میشید و هم متوجه میشید که نبود یک همچین نظامی یعنی چی؟!!!

البته صد در صد برای مریض دلان خورشید هم طلوع کنه چیزی جز سیاهی نمی بینند!!!!

(1)-صحیفه امام خمینی جلد 15 صفحه 365
(2)-صحیفه امام خمینی جلد 8 صفحه 525
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHSEN-Z ، عبدالرحمن
۱۹:۴۱, ۱۱/اسفند/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۶ ۱۹:۵۰ توسط aaaaa.)
شماره ارسال: #36
آواتار
دوستان عزیز
من بیسواد
من مریض
من کار نشناس
شما که باسواد و سالم و کارشناس هستید
برای چنین ادعای بزرگی یک حدیث بیارید
انقدر هم تکرار حرفای قبلی رو نکنید
من پاسخ این مغلطه رو نوشتم که میگید نظام چون داره نشر اسلام میکنه پس انبیا و ایمه باید فداش بشن
قبلا هم گفتم وقتی میخواید حرف دقیق بزنید ، باید بتونید کلام مخالف رو هم با دلیل رد کنید
نه سخن ما رو میتونید رد کنید
نه برای همچین ادعایی یک آیه یا حدیث صحیح دارید
چهل ساله این شعار ها که شما مریضید شما بصیرت ندارید شما کار نشناسید ، از شما شنیدیم
لطف کنید دقیق حرف بزنید
.
.
.
.
.
(ضمنا اون دوست با سواد و کارشناسی که گفتن اقای خمینی فقیه بوده و باید ازش تقلید کرد ، دقت بفرمایند که مسایه احکام نیست که میخواید تقلید کنید (اونم از مرجع مرده)بحث ایشون اعتقادی هست ، ببخشید که با این سطح سواد کارشناسی این موضوع ساده رو نمیدونید)

(۱۱/اسفند/۹۶ ۱۷:۳۸)Woodi2020 نوشته است:  اینکه دوستان هنوز فرق بین یک نظام و یک شخص رو متوجه نشدند واقعا جای تعجب داره!!

باز هم باید گفت فقط و فقط زمانی شما می توانید در مورد این حرفها تحلیل داشته باشید که بودن حکومت جمهوری اسلامی رو برای اسلام بدونید نه برای شخص. اگه این موضوع براتون تحلیل شد اونوقت هم نسبت به مشکلاتش دلسوز میشید و هم متوجه میشید که نبود یک همچین نظامی یعنی چی؟!!!
شما اگه پاسخ های قبلی منو میدید دقیقا همینو کامل جواب دادم و مثال نقض هم آوردم
اصحاب ایمه بودن همه شون به نفع اسلام بود
ولی امام صادق هیچ وقت جان خودش رو فدای اصحاب شریف خودش نکرد
الان باز بجای اینکه اینکه حرف منو با دلیل رد کنید ، برمیگردید سر اینکه نظام برای اسلام هست
۲۰:۰۰, ۱۱/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #37
آواتار
(۱۱/اسفند/۹۶ ۱۹:۴۱)aaaaa نوشته است:  دوستان عزیز
من بیسواد
من مریض
من کار نشناس
شما که باسواد و سالم و کارشناس هستید
برای چنین ادعای بزرگی یک حدیث بیارید
انقدر هم تکرار حرفای قبلی رو نکنید
من پاسخ این مغلطه رو نوشتم که میگید نظام چون داره نشر اسلام میکنه پس انبیا و ایمه باید فداش بشن
قبلا هم گفتم وقتی میخواید حرف دقیق بزنید ، باید بتونید کلام مخالف رو هم با دلیل رد کنید
نه سخن ما رو میتونید رد کنید
نه برای همچین ادعایی یک آیه یا حدیث صحیح دارید
چهل ساله این شعار ها که شما مریضید شما بصیرت ندارید شما کار نشناسید ، از شما شنیدیم
لطف کنید دقیق حرف بزنید
.
.
.
.
.
(ضمنا اون دوست با سواد و کارشناسی که گفتن اقای خمینی فقیه بوده و باید ازش تقلید کرد ، دقت بفرمایند که مسایه احکام نیست که میخواید تقلید کنید (اونم از مرجع مرده)بحث ایشون اعتقادی هست ، ببخشید که با این سطح سواد کارشناسی این موضوع ساده رو نمیدونید)

شما اگه پاسخ های قبلی منو میدید دقیقا همینو کامل جواب دادم و مثال نقض هم آوردم
اصحاب ایمه بودن همه شون به نفع اسلام بود
ولی امام صادق هیچ وقت جان خودش رو فدای اصحاب شریف خودش نکرد
الان باز بجای اینکه اینکه حرف منو با دلیل رد کنید ، برمیگردید سر اینکه نظام برای اسلام هست
سلام

اینکه ما دلیل بياريم يه حرفه و اینکه شما قبول کنید یه حرف دیگست!

دلایل به اندازه وسع بیان شد

شما اگر دنبال حدیث و آیه هستید باید برید فقه بخونید تا اینطور مسایل رو بهتر درک کنید

در ضمن شما که باسواد هستید به جای تیکه انداختن زیر همون پستی که بنده صحبت کردم همونجا نقد کنید تا مشخص بشه منظور چی بوده

محض اطلاع جنابعالی هرجا که بحث واجب و حرام وسط باشه از جمله امور تقلیدی حساب ميشه

اینجا هم بحث درباره واجب بودن و اولویت واجبات است که مربوط به فقه است و برای شناخت بیشتر باید فقه یاد گرفت

بحث فدا شدن برای یاران ربطی به بحث نظام اسلامی نداره برادر من اون مثال شما هم هیچ ربطی نداره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Woodi2020
۲۱:۳۶, ۱۱/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #38
آواتار
اینکه برای حفظ نظام لازم باشد امام معصوم هم فدا میشود ، احکام و تقلیدی هست؟
من میگم برای چنین ادعایی باید ایه یا حدیث داشته باشید ، میگید برو فقه بخون؟
باشه شما آدرس یه کتاب فقهی بده که آیات و احادیث مورد نظر شمل توش باشه

ضمنا هم از رساله مرجع تقلید فعلی تون یه عکس بذارید که بین مباحث نماز و روزه گفته باشه برای حفظ نظام لازم باشه امام معصوم هم باید فدا بشه
چه قدر دایره احکام گسترده شده خبر نداشتیمWink
۲۳:۵۵, ۱۱/اسفند/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اسفند/۹۶ ۱۱:۲۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #39
آواتار
(۱۱/اسفند/۹۶ ۲۱:۳۶)aaaaa نوشته است:  اینکه برای حفظ نظام لازم باشد امام معصوم هم فدا میشود ، احکام و تقلیدی هست؟
من میگم برای چنین ادعایی باید ایه یا حدیث داشته باشید ، میگید برو فقه بخون؟
باشه شما آدرس یه کتاب فقهی بده که آیات و احادیث مورد نظر شمل توش باشه

ضمنا هم از رساله مرجع تقلید فعلی تون یه عکس بذارید که بین مباحث نماز و روزه گفته باشه برای حفظ نظام لازم باشه امام معصوم هم باید فدا بشه
چه قدر دایره احکام گسترده شده خبر نداشتیمWink

ما نمیدونستیم با یه فقیه طرفیم

[تصویر: allahyari.PNG]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب
۰:۱۲, ۱۲/اسفند/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اسفند/۹۶ ۰:۱۳ توسط aaaaa.)
شماره ارسال: #40
آواتار
(۱۱/اسفند/۹۶ ۲۳:۵۵)عبدالرحمن نوشته است:  ما نمیدونستیم با یه فقیه طرفیم

Big Grin

[تصویر: mr7-ly.com7924bc4606-277x300.jpg]
شما همیشه ندانسته نظر میدیBig Grin
بار علمی که نداری ، یه پیشنهاد برات دارم ، یه تاپیک بزن ، هر چی متلک بلدی برای من بنویس ، انقدر خسته نشی دنبال پست های من بیای
همه رو یه جا بنویس، بذار تو آلبوم افتخاراتت
بجای مجازی تو دنیای واقعی بودی یه ایرج میرزا ازت درمیومد
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]