|
دعوت برای دفاع از تشیع ( بسیار مهم )
|
|
۱۳:۰۵, ۱۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسمت الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان دیشب داشتم در اینترنت گشت میزدم که با کتابی بسیار منحوس به نام سرخ و سفیداب مواجه شدم . توضیح کتاب را که دیدم با خودم خندیدم . نوشته بود :[سوالات بیپاسخ که از شیعه باید پرسیده شود]. (شیعه پاسخ نمی دهد) متن کتاب رو که خوندم واقعا جاخوردم . سوالاتی بی پایه و بی اساس که خیلی مسخره بودند . در انتهای کتاب نویسنده نوشته بود : عوام و بازاريها در ايران در پاسخ مدعي، مثلي مي آورند با اين مضمون: اگر چنين و چنان شد من ريش و سبيلم را مي تراشم و به جاي آن سرخاب و سفيدآب ميمالم. هر چند من در تمامي اين تحقيق از مراتب ادب اسلامي خارج نشدم ولي با كمال معذرت از آقايان خوارج حزب اللهي من نيز در صورتي كه آخوندها فقط به 10% سئوالات اين تحقيق، پاسخي عقلي و منطقي و قرآني و منطبق با شواهد مسلم تاريخي بدهند، حاضرم چنين كنم!! دوستان من هرکی حاضره کتاب این کودن رو نقد کنه بسم الله . بگید تا کتاب رو در اختیارتون بزارم. |
|||
|
|
۱۳:۱۸, ۱۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
در کنارش ما هم کتاب هایی داریم که جواب همچین کتاب هایی رو خیلی با صراحت می گه نمونش کتاب آیت الله مکارم
اسمه کتاب اینه : شیعه پاسخ می گوید فکر نکنم لازم باشه نقدش کنیم. نقد موقعی لازمه که ما ندونیم راست می گن یا نه ؟ ولی اینجا کاملا معلومه حق با کیه ؟؟؟!!! |
|||
|
|
۱۴:۱۰, ۱۸/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/شهریور/۹۰ ۵:۳۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
این دیگه از اون حرفهاست
در دانشگاه های اعتقادی وهابیون سیستم خاصی حکم فرماست که دونستنش خالی از لطف نیست . اونها تا دکترا نگیرند اجازه ندارند کتب شیعه را مطالعه کنند . با این توجیه که گمراه میشوید . به دانشجویانشون هم یک چیز خود ساخته نشون میدهند و میگویند این شیعه است . ان بندگان خدا هم شروع میکنند برای ذهنیت خود نقد نوشتن و یک جانبه قاضی رفتن! بد بختانه نمیدانند این شبهات یا مطرح نیست یا جواب داده شده ایت الله دکتر حسینی قزوینی و دیگران تمام این شبهات را فقط با استفاده از کتب مورد قبول خودشان جواب داده اند . به سایت ایشون یا شبکه ولایت مراجعه کنید تمام پاسخ ها را میگیرید ای کاش انها برای مناظره و جواب به سوالات ما حاظر میشدند . هر بب برای مناظره دارند دعوت میشوند ....اما جرات مناظره ندارند یا حق |
|||
|
|
۲۲:۴۷, ۱۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
اگر به سوالات داخل این کتاب پاسخ داده شود می توان از آنها برای جوانانی که در حال تحقیق در مورد شیعه و سنی هستند استفاده کرد .
به نظر من باید به سوالات داخل این کتاب پاسخ داده شود . |
|||
|
۲۳:۱۸, ۱۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
خوب سوالاتش چياست بزار همينجا بحث ميكنيم
|
|||
|
۲۳:۲۵, ۱۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
برادرا ما هم منتظر سوال های بی پاسخ دوستای وهابیمون هستیم
|
|||
|
۲۳:۴۴, ۱۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بزرگان تالار مثل بیداری اندیشه ، علی 110 ، وحید 110 و ... باید اجازه بدهند تا این سوالات رو اینجا بزارم .
البته بگم سوالات خیلی ناشیانست ولی خوب بازم برای ایجاد امادگی در مقابل سنی ها و وهابی ها خوب هستش . منتظر اجازه بزرگان هستم .!! |
|||
|
|
۲۳:۴۸, ۱۸/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۰ ۴:۵۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
با تشکر از شما
لطفا کتاب را برای من بفرستید در این سایت معتبر میتوانید جواب اکثر سوالات را بیابید در پناه حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| هسته دفاع از حرم حضرت زینب(سلام الله علیها)برای تبلیغ هم شده ثبت نام کنیم | وحید110 | 4 | 3,366 |
۱۹/اردیبهشت/۹۲ ۱۴:۴۵ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|